Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εγω έχω ένα INNOVA 04 με 27000χλμ για τις καθημερινές μετακινήσεις και το χω σκυλομετανιώσει.Συνεχή τριξίματα των πλαστικών,ιδιαίτερα του μπροστινού φαναριού στο οποίο ότι και τροποποιήσεις να έκανα πχ σιλικόνη,λάστιχο δεν υπήρχε βελτίωση.Στις αρχές κυρίως για να πάρει μπροστά έκανα τάμα ενώ τώρα αν το αφήσω 2,3 μέρες πρέπει να ρίξω 10 μανιβελιές για να πάρει μπρος.
    Το πίσω φρένος μουγκρίζει σα να σταματάει κανα άρμα και το χειρότερο από όλα???Μπιέλα και ρεκτιφιέ στα 20000 ενώ τα λάδια τα άλλαζα κάθε 2000χλμ ΑΥΣΤΗΡΩΣ...
    Είχα το ASTREA GRAND καμμία με καμμία σχέση και μάλλον στη πολύ καλή παρακαταθήκη που είχαν αφήσει αυτα τα μηχανάκια οφείλει τις καλές πωλήσεις του το INNOVAKI.Βέβαια ήταν από τα πρώτα οπότε στα επόμενα ενδεχομένως κάποια από αυτά τα προβλήματα να έχουν αντιμετωπιστεί...
    Όλα τα προβλήματα που λες έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα της honda.

Λόγου χάρη, στο δικό μου έχω αλλάξει 1 φορά τεπόζιτο, ενώ άλλοι που ρώτησα στο δρόμο έχουν αλλάξει μέχρι και 3 φορές. Δεν μιλάω για τα πλαστικά. Την ποδιά την έχω πετάξει από τα 2200χλμ όταν ακόμα έστρωνε.

Έχω βάλει πατάτα τακάκια και μουγκρίζει σαν τον καρβουνιάρη που πήγαινε Έβρο αλλά όταν έβαλα καλύτερο και πιο μαλακό τακάκι δεν έκανε θόρυβο.

Έχω αλλάξει δύο φορές το φανάρι γιατί έσπασε από τις βάσεις του όταν έσκαγα σε λακούβες.

Το μόνο που δεν δικαιολογώ και συμφωνώ μαζί σου είναι η μπιέλα.
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
    Εγώ το innova το έχω 5 περίπου μήνες κ έχω γράψει γύρω στα 3.600 km. μέχει βγάλει ασπροπρόσωπο κ δεν έχει παρουσιάσει ουσιαστικά προβλήματα. αν σε κάποιους ενοχλούν κάποιοι τριγμοί στο φανάρι (οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά απο σιλικόνη που έβαλα απλά κ εύκολα) ή οι ρεπριζ που έχει δικάβαλο στις χαμηλές στροφές εντάξει..ας ψάξουν για καμια mercedes και θα λυθουν τα προβλήματά τους.
    Μα σοβαρα μιλαμε? Πεπνεις παπι για να εχεις δυναμη ψηλα? Ο Χριστος και οι δωδεκα αποστολοι!....ολοι μαζι!
    Θα βγεις εθνικη και θες δυναμη ψηλα ή μονο για κοντρες το πηρες!
    Ελεος και ημαρτον! Εγω εκτος της μηχανης εχω ενα Astrea Grend 10 χρονων...και ναι...μπορω να πω με σιγουρια οτι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και το μονο που θελει ειναι λαδια βενζινα και φιλτρα!
    2100 ευρω για παπακι? Οχι ρε παιδια!Και Ferrari ηταν (η εταιρια που το κατασκευαζε) δε θα το επερνα!Μεχρι 1500 καλα ειναι!

Θα συμφωνήσω για τις ζημιές που έχουν περάσει μερικοί με το Innοva τους, έχω περάσει από 3 και έχω ακούσει και ζήσει αυτά τα προβλήματα περισσότερο όμως απο εμπειρίες άλλων τουλάχιστον όσο αναφορά τις μεγάλες ζημιές.

Τα πλαστικά στο τιμόνι τρίζουν σε όλα !
    (όπως και στο Astrea, όπως και στο Supra)

Τα ταμπούρα τρίζουν στα περισσότερα !

Τα προβλήματα στον κινητήρα είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό στα τόσες χιλιάδες κομμάτια που πουλήθηκαν.

Ένα πράγμα όμως που δεν θα πρέπει να απασχολεί κανέναν, είναι οι μακρυές σχέσεις του Innova και η μηδαμινή του ροπή χαμηλά.

Απλώς αλλάζει το μπροστινό γρανάζι των 14 δοντιών με ένα των 13 !

Το μηχανάκι γίνεται ΆΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ !

-Τραβάει απο πολύ χαμηλότερα.

-Οι σχέσεις κονταίνουν όσο ακριβώς χρειάζεται ένα παπί για να έχει ΚΑΙ νεύρο αλλά ΚΑΙ καλύτερη τελική αφού δεν αφήνει την 4η να κρεμάσει !

Αρκεί να σας πω οτι σε ευθεία έβλεπα κάτι περισσότερο από 115 χλμ/ώρα με το εργοστασιακό γρανάζωμα και η 4η του δεν γέμιζε ποτέ !

Με το κοντύτερο γρανάζωμα βλέπω 125 σχεδόν άνετα και νομίζω οτι θα γράψει και περισσότερο !

Κόστος ; 3 Ευρώ.
    Xρόνος αντικατάστασης ; 10 λεπτά με το τέντωμα της αλυσίδας.

Δοκιμάστε το και βρείτε μου μετά ένα παπί μεταξύ Modenas, Yamaha, Kawasaki και Suzuki που να πουλιέται σήμερα καινούργιο και να πηγαίνει καλύτερα.

Έχω περάσει και από το Astrea και από το Supra και όπως ξαναείπα αυτή τη στιγμή έχω το 3ο Innova στα χέρια μου.

Και για να ξεκαθαρίσω, τα προηγούμενα δύο Innova δεν τα πούλησα λόγω ζημιών. Το πρώτο το έδωσα στον πατέρα μου για να του φάω το AX-1 το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα με 30000χλμ και χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από τα τριξήματα στο τιμόνι και το ταμπούρο.
    Παράλληλα με το ΑΧ-1 πήρα άλλο ένα καινούργιο Innova το οποίο το πούλησα μαζί με το AX για να πάρω το Transalp, και παράλληλα με το Transalp πήρα και το τρίτο το οποίο κρατάω μέχρι σήμερα.

Συμφωνώ οτι το Innova έχει παρουσιάσει περισσότερα προβλήματα από οποιοδήποτε άλλο παπί της Ηοnda.

Δεν υπάρχουν όμως προβλήματα στα Modenas ; Ούτε στα Crypton ; Ούτε στα Kaze-R ; Ούτε στα Shogun ;

Ας φτάσουν τις πωλήσεις του Innova και βλέπουμε τι γίνεται τότε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	innova.jpg 
Προβολές:	2280 
Μέγεθος:	36,5 KB 
ID:	58598

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δεν υπάρχουν όμως προβλήματα στα Modenas ; Ούτε στα Crypton ; Ούτε στα Kaze-R ; Ούτε στα Shogun ;
    Να συμπληρώσω και τα λίγα που ξέρω κι έχω ζήσει για τα υπόλοιπα παπιά;

Είναι λίγες οι γνώσεις μου πάνω σε αυτά αλλά η πόλη των Χανίων που βρίσκομαι είναι πνιγμένη στα Honda και αρκετά Modenas.

Modenas λοιπόν:

Όσο "σκυλιά" κι αν τα ήξερα σε όλα αυτά τα χρόνια που κυκλοφορούν άλλο τόσο με χάλασαν όταν δυο φίλοι μου τα αγόρασαν μαζί με διαφορά ενός μηνός πριν από ένα περίπου χρόνο που είχαν βγει σε προσφορά, και αμέσως μετά το στρώσιμο αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα αρρυθμίας και σβησίματος του μοτέρ με το ρελαντί σε κάτι περισσότερο απ'ότι τους το ρυθμίζει ο μάστορας.
    Τυχαίο γεγονός, το δέχομαι απόλυτα.

Δεν μπορώ όμως ρε παίδες να ανοίγω τη σέλα ενός μηχανακιού -κι ας είναι και παπί- και να βλέπω τα καλώδια του κωλοφάναρου μέσα στα πλαστικά πεταμένα χύμα δίπλα στο ντεπόζιτο.. αυτή είναι η ποιότητα κατασκευής τελικά ;

Crypton:

Σκυλί νούμερο 2. Είναι ! Μοτέρ ΆΣΠΑΣΤΟ ! Και το εννοώ !!

Προβλήματα ; Ασάφεια στις ταχύτητες, προβλήματα στο ρουλεμάν του λαιμού, στον ατέρμωνα, στο ρουλεμάν του στροφάλου και στραβώματα στις δισκόπλακες. Αυτά έχω ακούσει και διαβάσει.
    Ναι, τα πλαστικά του δεν θα τρίξουν ποτέ ! Έχουν την καλύτερη εφαρμογή μεταξύ τους από όλα τα υπόλοιπα παπιά της αγοράς !
    Τα υπόλοιπα προβλήματα όμως ;

Έχει το Innova τέτοια προβλήματα; Κατηγορηματικά δηλώνω πως όχι, δεν αναφέρθηκαν ποτέ τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Για το Kaze-R δεν γνωρίζω τίποτα, τουλάχιστον στα Χανιά που μένω είναι ελάχιστα και δεν έχω ακούσει τίποτα εκτός από κάποια μικροπροβλήματα στα ηλεκρονικά και πιστεύω ότι ήταν μεμονωμένα περιστατικά.

Όλα λοιπόν έχουν κάποια αδύνατα σημεία.

Και κατά τη γνώμη μου στο Innova τουλάχιστον δεν δικαιολογούνται, στ'@@ μου τα πλαστικά αλλά γιατί να τρίζει ένα ταμπούρο σε ένα παπί του 2004/2006 όταν η ίδια εταιρία έχει βγάλει τόσα εκατομμύρια ταμπούρα και σιαγόνες σε παπιά χωρίς να σφυρίξει ποτέ κανένα ;

Όπως όμως έχoυν πουληθεί Modenas, Crypton και Kaze-R που δεν παραπονέθηκαν ποτέ, έτσι ακριβώς έχουν πουληθεί και πολλά Innova.

(σε καλό μου, αμάν έκανα να ξεφύγω απ'τα παπιά και πάλι με τα παπιά ασχολούμαι τόσο φανατικά φτου φτου φτου μου)

Πσσσ !!

Και είναι και το ομορφότερο απ'όλα !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	innova takegawa2.jpg 
Προβολές:	2272 
Μέγεθος:	43,4 KB 
ID:	58601

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Η πιο σωστή κουβέντα που διάβασα σ΄αυτό το θέμα:
    Ας πουλήσουν και τα άλλα όσο πουλήθηκαν τα innova και τότε θα δούμε πόσα ζημιάρικα θα βγάλει το καθένα.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Η πιο σωστή κουβέντα που διάβασα σ΄αυτό το θέμα:
    Ας πουλήσουν και τα άλλα όσο πουλήθηκαν τα innova και τότε θα δούμε πόσα ζημιάρικα θα βγάλει το καθένα.
    Σίγουρα είναι μια σωστή κουβέντα και για να εξηγούμαι δεν την έβγαλα απ'το μυαλό μου, την έχω ακούσει πολλές φορές και για πολλές περιπτώσεις και μάλιστα αποδέχομαι οτι στην περίπτωση του Innova δεν ισχύει 100% από τη στιγμή που και στα 100 από τα 100 συγκεκριμένα παπιά τρίζουν τα πλαστικά τους στο τιμόνι και στα 90 από τα 100 τρίζουν τα ταμπούρα τους.

Είναι τα αδύναμα σημεία τους πως να το κάνουμε ; Κι όσο κι αν αποδέχομαι προσωπικά το τρίξιμο στα πλαστικά, άλλο τόσο δεν μπορώ να αποδεχτώ το τρίξιμο στα ταμπούρα !

Τι διαφορά έχει επιτέλους το ταμπούρο του Astrea και του Supra που δεν έτριξαν ποτέ ;

Η ίδια η Honda δεν θα μπορούσε να το διορθώσει μετά από τόσα χρόνια που παράγει το Innova ; Δεν έχει εντοπίσει ακόμα το πρόβλημα ;

Σίγουρα όμως το θέμα της τεράστιας παραγωγής έχει να κάνει με τα δυσσάρεστα περιστατικά στις ζημιές των μοτέρ.

Να λέμε τα σωστά, να λέμε και τα λάθη.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Τα ταμπούρα είναι υπόθεση λίγων λεπτών και ευρών για να αλλαχθούν οι σιαγόνες και να λήξει το σφύριγμα. Δεν είναι δηλαδή κάποιο μόνιμο πρόβλημα.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Τα ταμπούρα είναι υπόθεση λίγων λεπτών και ευρών για να αλλαχθούν οι σιαγόνες και να λήξει το σφύριγμα. Δεν είναι δηλαδή κάποιο μόνιμο πρόβλημα.
    Συμφωνούμε απόλυτα απλά είναι το γαμώτο, θα μπορούσε η εταιρία να είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα/ελάττωμα αμέσως μετά την πρώτη παραγωγή.

Ακόμα και στα τελευταία μοντέλα παρατηρείται το ίδιο !

Ας έκαναν την κίνηση να το διορθώσουν, για καλό θα ήταν, πολύ απλό και σίγουρα ένα σημαντικό βήμα για να διαγράψουν ένα πολύ έντονα αδύναμο σημείο στο πιο μοσχοπουλημένο μηχανάκι τουλάχιστον στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό !

Θα συμφωνήσω για τις ζημιές που έχουν περάσει μερικοί με το Innοva τους, έχω περάσει από 3 και έχω ακούσει και ζήσει αυτά τα προβλήματα περισσότερο όμως απο εμπειρίες άλλων τουλάχιστον όσο αναφορά τις μεγάλες ζημιές.

Τα πλαστικά στο τιμόνι τρίζουν σε όλα !
    (όπως και στο Astrea, όπως και στο Supra)

Τα ταμπούρα τρίζουν στα περισσότερα !

Τα προβλήματα στον κινητήρα είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό στα τόσες χιλιάδες κομμάτια που πουλήθηκαν.

Ένα πράγμα όμως που δεν θα πρέπει να απασχολεί κανέναν, είναι οι μακρυές σχέσεις του Innova και η μηδαμινή του ροπή χαμηλά.

Απλώς αλλάζει το μπροστινό γρανάζι των 14 δοντιών με ένα των 13 !

Το μηχανάκι γίνεται ΆΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ !

-Τραβάει απο πολύ χαμηλότερα.

-Οι σχέσεις κονταίνουν όσο ακριβώς χρειάζεται ένα παπί για να έχει ΚΑΙ νεύρο αλλά ΚΑΙ καλύτερη τελική αφού δεν αφήνει την 4η να κρεμάσει !

Αρκεί να σας πω οτι σε ευθεία έβλεπα κάτι περισσότερο από 115 χλμ/ώρα με το εργοστασιακό γρανάζωμα και η 4η του δεν γέμιζε ποτέ !

Με το κοντύτερο γρανάζωμα βλέπω 125 σχεδόν άνετα και νομίζω οτι θα γράψει και περισσότερο !

Κόστος ; 3 Ευρώ.
    Xρόνος αντικατάστασης ; 10 λεπτά με το τέντωμα της αλυσίδας.

Δοκιμάστε το και βρείτε μου μετά ένα παπί μεταξύ Modenas, Yamaha, Kawasaki και Suzuki που να πουλιέται σήμερα καινούργιο και να πηγαίνει καλύτερα.

Έχω περάσει και από το Astrea και από το Supra και όπως ξαναείπα αυτή τη στιγμή έχω το 3ο Innova στα χέρια μου.

Και για να ξεκαθαρίσω, τα προηγούμενα δύο Innova δεν τα πούλησα λόγω ζημιών. Το πρώτο το έδωσα στον πατέρα μου για να του φάω το AX-1 το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα με 30000χλμ και χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από τα τριξήματα στο τιμόνι και το ταμπούρο.
    Παράλληλα με το ΑΧ-1 πήρα άλλο ένα καινούργιο Innova το οποίο το πούλησα μαζί με το AX για να πάρω το Transalp, και παράλληλα με το Transalp πήρα και το τρίτο το οποίο κρατάω μέχρι σήμερα.

Συμφωνώ οτι το Innova έχει παρουσιάσει περισσότερα προβλήματα από οποιοδήποτε άλλο παπί της Ηοnda.

Ας φτάσουν τις πωλήσεις του Innova και βλέπουμε τι γίνεται τότε.

Etsi einai!

Na sou pw!Les na allaxw to granazoma?Tha einai toso kala oso les?

Vasika mou aresei pou twra me 1h pianei 42-43km/h kai me 2a 80km/h!

Telikh pou les exw dei 125km/h sthn kathodo ths Kifisias kai 123km/h dikavalo ston idio dromo!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
    Etsi einai!
    Na sou pw!Les na allaxw to granazoma?Tha einai toso kala oso les?
    Vasika mou aresei pou twra me 1h pianei 42-43km/h kai me 2a 80km/h!
    Telikh pou les exw dei 125km/h sthn kathodo ths Kifisias kai 123km/h dikavalo ston idio dromo!
    Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς !

Οι σχέσεις αλλάζουν όσο ακριβώς χρειάζεται για να γίνει άψογο, δεν κονταίνουν πολύ αλλά νοιώθεις αισθητά το νεύρο του από πιο χαμηλά ειδικά όταν έχεις και δεύτερο άτομο πάνω ! Τραβάει στην ανηφόρα μετά από σταμάτημα χωρίς εκείνη την ενοχλητική αίσθηση του πατιναρίσματος που δίνει με το εργοστασιακό γρανάζωμα, πόσο μάλλον όταν είσαι δικάβαλος που γίνεται ακόμα εντονότερη !

Και η τοποθέτηση του γραναζιού είναι όπως είπα και πριν υπόθεση 10λέπτου !

Το εργοστασιακό είναι με 14 δόντια και αυτό που θα βάλεις είναι με 13, τεντώνεις την αλυσίδα όσο χρειάζεται και τελείωσες !

Κι αν πάλι δεν σου αρέσει το αλλάζεις πάλι και όλα οκ.

Όλα σου τα έξοδα είναι τα 3 ευρώ που κοστίζει το μπροστινό γραναζάκι.

Αλλά είμαι 99,9% σίγουρος πως όσοι το τοποθετήσουν δεν θα το ξαναβγάλουν !

Κι απ'την άλλη εδώ είμαι εγώ και το κεφάλι μου είναι διαθέσιμο να του πετάξετε το γραναζάκι στο δόξα πατρί του στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθείτε !

Χώρια τα λάστιχα μόλις το πήρα και μετά από οδήγηση 300χλμ το πήγα και τα άλλαξα.Καλύτερα κράταγε το ποδηλατάκι μου....
    Πίκρα παιδιά ελπίζω οι τελευταίές παρτίδες να μην παρουσιάσουν τέτοια προβλήματα και κλαίει ο κοσμάκης τα λεφτάκια του...

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς !

Οι σχέσεις αλλάζουν όσο ακριβώς χρειάζεται για να γίνει άψογο, δεν κονταίνουν πολύ αλλά νοιώθεις αισθητά το νεύρο του από πιο χαμηλά ειδικά όταν έχεις και δεύτερο άτομο πάνω ! Τραβάει στην ανηφόρα μετά από σταμάτημα χωρίς εκείνη την ενοχλητική αίσθηση του πατιναρίσματος που δίνει με το εργοστασιακό γρανάζωμα, πόσο μάλλον όταν είσαι δικάβαλος που γίνεται ακόμα εντονότερη !

Και η τοποθέτηση του γραναζιού είναι όπως είπα και πριν υπόθεση 10λέπτου !

Το εργοστασιακό είναι με 14 δόντια και αυτό που θα βάλεις είναι με 13, τεντώνεις την αλυσίδα όσο χρειάζεται και τελείωσες !

Κι αν πάλι δεν σου αρέσει το αλλάζεις πάλι και όλα οκ.

Όλα σου τα έξοδα είναι τα 3 ευρώ που κοστίζει το μπροστινό γραναζάκι.

Αλλά είμαι 99,9% σίγουρος πως όσοι το τοποθετήσουν δεν θα το ξαναβγάλουν !

Κι απ'την άλλη εδώ είμαι εγώ και το κεφάλι μου είναι διαθέσιμο να του πετάξετε το γραναζάκι στο δόξα πατρί του στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθείτε !

Thanks man!

Twra epeidh sumplhrwse 40000km tha to paw gia servise kai tha tou kanw kai rektifie opote tha tou perasw to granazi meta apo to strwsimo!

Na se rwthsw. H 1h taxuthta posa km/h sou vgazei sta termata?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MvP
    Na se rwthsw. H 1h taxuthta posa km/h sou vgazei sta termata?
    Δεν το έχω δοκιμάσει, πάνε αυτές οι εποχές για μένα που δοκίμαζα τα πάντα σε ένα παπί !

Γέρος άνθρωπος πια

Αν όμως λες οτι η πρώτη σου βγάζει 42-43χλμ τότε θα σου πω στο περίπου οτι μετά το κόντεμα θα βγάζει 36 με 38 χιλιόμετρα.

Δεν κονταίνουν πάρα πολύ οι ταχύτητες, γίνεται όπως θα έπρεπε να βγει κι απ'το εργοστάσιο κατα τη γνώμη μου !

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Όλα τα προβλήματα που λες έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα της honda.

Λόγου χάρη, στο δικό μου έχω αλλάξει 1 φορά τεπόζιτο, ενώ άλλοι που ρώτησα στο δρόμο έχουν αλλάξει μέχρι και 3 φορές. Δεν μιλάω για τα πλαστικά. Την ποδιά την έχω πετάξει από τα 2200χλμ όταν ακόμα έστρωνε.

Έχω βάλει πατάτα τακάκια και μουγκρίζει σαν τον καρβουνιάρη που πήγαινε Έβρο αλλά όταν έβαλα καλύτερο και πιο μαλακό τακάκι δεν έκανε θόρυβο.

Έχω αλλάξει δύο φορές το φανάρι γιατί έσπασε από τις βάσεις του όταν έσκαγα σε λακούβες.

Το μόνο που δεν δικαιολογώ και συμφωνώ μαζί σου είναι η μπιέλα.
    My friend don't make me crazy.Αυτα τα προβληματα δεν εχουν παρουσιαστει σε ολα τα μοντελα της HONDA.Θες να μου πεις δηλαδη οτι στο GLX που ειναι μηχανακι προ 2 δεκαετιων οτι εχει τετοιο προβλημα.Εγω που μαζι με ολα τα μηχανακια που εχω μεσα στη συλλογη μου συγκαταλεγεται και το GLX 50 σε συμπληροφορω οτι με "ξεκλειδωμα" μηχανης,ανεβασμα στροφων,αλλαγη χοανης,φιλτρου εισαγωγης αερα καθως καθως και με εξατμιση Sebring το εχει η οικογενεια μου συνολο 20 χρονια σχεδον.Τωρα το παιρνω εγω και το μονο προβλημα που μπορει να παρουσιασει ειναι οτι να μην παρει μπρος λογω καποιων σκουπιδιών που πανε στη μηχανη και εμποδιζουν να σταματησουν τον αερα για να τροφοδοτηθει η μηχανη με καυσιμο.
    Η ζωή είναι πολύτιμη.Τα κράνη σώσουν.

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα