Όλα τα προβλήματα που λες έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα της honda.Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Εγω έχω ένα INNOVA 04 με 27000χλμ για τις καθημερινές μετακινήσεις και το χω σκυλομετανιώσει.Συνεχή τριξίματα των πλαστικών,ιδιαίτερα του μπροστινού φαναριού στο οποίο ότι και τροποποιήσεις να έκανα πχ σιλικόνη,λάστιχο δεν υπήρχε βελτίωση.Στις αρχές κυρίως για να πάρει μπροστά έκανα τάμα ενώ τώρα αν το αφήσω 2,3 μέρες πρέπει να ρίξω 10 μανιβελιές για να πάρει μπρος.
Το πίσω φρένος μουγκρίζει σα να σταματάει κανα άρμα και το χειρότερο από όλα???Μπιέλα και ρεκτιφιέ στα 20000 ενώ τα λάδια τα άλλαζα κάθε 2000χλμ ΑΥΣΤΗΡΩΣ...
Είχα το ASTREA GRAND καμμία με καμμία σχέση και μάλλον στη πολύ καλή παρακαταθήκη που είχαν αφήσει αυτα τα μηχανάκια οφείλει τις καλές πωλήσεις του το INNOVAKI.Βέβαια ήταν από τα πρώτα οπότε στα επόμενα ενδεχομένως κάποια από αυτά τα προβλήματα να έχουν αντιμετωπιστεί...
Λόγου χάρη, στο δικό μου έχω αλλάξει 1 φορά τεπόζιτο, ενώ άλλοι που ρώτησα στο δρόμο έχουν αλλάξει μέχρι και 3 φορές.Δεν μιλάω για τα πλαστικά. Την ποδιά την έχω πετάξει από τα 2200χλμ όταν ακόμα έστρωνε.
Έχω βάλει πατάτα τακάκια και μουγκρίζει σαν τον καρβουνιάρη που πήγαινε Έβρο αλλά όταν έβαλα καλύτερο και πιο μαλακό τακάκι δεν έκανε θόρυβο.
Έχω αλλάξει δύο φορές το φανάρι γιατί έσπασε από τις βάσεις του όταν έσκαγα σε λακούβες.
Το μόνο που δεν δικαιολογώ και συμφωνώ μαζί σου είναι η μπιέλα.![]()