Ωραίος βρε Νικόλα!!!!!!
Πάντα τέτοια
![]()
Α ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ , ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΤΡΕΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΟDAK ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟΥ.ΦΟΒΕΡΕΣ 'ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ' ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
![]()
![]()
![]()
μπράβο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λεμε και καμμια λαλακια για να περναει η ωρα ...![]()
:rotflmao:
![]()
Σου είπα πως το ιστιοπλοικό κουνούσε ?
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο Νίκο. Πάντα τέτοια.
Είχα πάει στη Μήλο αλλά δεν είχα ψηφιακή μηχανή τότε και οι φωτογραφίες που έχεις βγάλει είναι φανταστικές και στη μορφή που τις χρειαζόμουν.![]()
Πάντα όρθιοι
Ωραίος ο Νίκος!!![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ΗΔΗ εχω τυπωσει το ποστ "do-do not " ποστ που εχεις στειλει![]()
γιατι ετοιμαζομαι και εγω για μηλο για την ακριβεια 8 αυγουστου θα ειμαι εκει! :νικο φανταστικες οι φωτογραφιες σου
, με βοηθησες πολυ,αν και εχω καταγγωγη απο μηλο εχω να παω απο οταν ημουν 5 χρονων οποτε πρακτικα δεν εχω παει ποτε!!!!
Υ.Γ Δεν ειναι κριμα που εχω οικοπεδο στη μηλο και δεν μπορω να χτισω ουτε κολωνα γιατι η αρχαιολογικη λεει οτι ειναι αρχαιολογικος χωρος?![]()
![]()
![]()
Σίγουρα θα πέρασες καλά! Φοβερό νησάκι η Μύλος και αυτές οι ήσυχες-"οικογενιακές" διακοπές είναι μακράν οι αγαπημένες μου!
Δε φαντάζεσαι τι ζημιά μου έκανες τώρα![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί να δουλεύω το καλοκαίρι ρε γαμώτο...![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!