να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
:rotflmao: Εγω παντως τη βρηκα τη λυση παιδια! :rotflmao: :rotflmao:
http://img389.imageshack.us/img389/7554/bmw0843in.jpg
![]()
![]()
να ρε!! ενα τετοιο μηχανακι θα παρω!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
Κώστα περαστικά ρε φίλε...
Επειδή οι συνάδελφοι και συν-παθόντες ήδη σου έφτιαξαν το κέφι θα σας πω το εξής.
Όταν κατέληξα στην αγορά του αγαπημένου μου μαστόδοντου και χωρίς να έχω χρόνια πείρα με μηχανές μεγάλου κυβισμού πήγα καταχαρούμενος να βρω ένα φιλαράκι μου χρόνιο μηχανόβιο. Εκείνος χαμογέλασε που με είδε να πραγματοποιώ επιτέλους το όνειρο μου είπε να κατέβω κάτω και την έσπρωξε πάνω μου για να καταλάβω τι πήγα και αγόρασα...
Το πρώτο μάθημα λοιπόν δεν αφορούσε γκάζια, στριψίματα και λοιπές τεχνικές level 2, αλλά το να μάθω να σέβομαι το γεγονός ότι η μηχανή μου όντας ακίνητη και χωρίς εμένα πάνω (καθώς επίσης και με εμένα πάνω όταν ξεπεράσει κάποια κλίση) είναι ΑΣΗΚΩΤΗ και θέλει πολύ προσοχή στους χειρισμούς της. Ακολούθησε μάθημα επιτόπιων χειρισμών, παρκαρίσματος υπό όλες τις συνθήκες και λοιπές συμβουλές.
Ίσως κάποιοι με βρίσκουν συντηρητικό ή υπερβολικό αλλά εγώ το φιλαράκι μου το ευχαριστώ γιατί νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα μαθαίνουμε με τη σειρά.
Να ‘σαι καλά φίλε Αντρέα και εύχομαι εκείνο το ταξίδι στη Φιλανδία να το κάνουμε έστω και με side-bike στο VFR σου για τον νεογέννητο Κωνσταντίνο!
![]()
![]()
![]()
Περαστικά φίλε. Εγώ ούτε που θυμάμαι πόσες φορές την έχω ρίξει με 0km/h , κι είναι και το βαρύ 1000άρι, πάνω από 4-5 τα 4 χρόνια που το χω.
Πέρα από το γαμώτο της υπόθεσης, το πιο επικίνδυνο πράμα με βαριά μηχανή είναι το σήκωμα. Στην έχει δώσει η αδρεναλίνη, τα χεις πάρει και στο κρανίο οπότε δίνεις μια και τη σηκώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και με το λάθος τρόπο... Μετά από 10-15 λεπτά που αρχίζει να πονάει ο ώμος εκεί είναι που αρχίζεις και βρίζεις τον εαυτό σου, τις επόμενες μέρες δεν βρίζεις γιατί ουρλιάζεις απ' τον πόνο. Άσε...
ελα ρε ενταξει, περαστικα, δεν ειναι τιποτα αυτα...
απο τον τιτλο μας κοψοχολιασες, εγω νομιζα οτι σου επεσε το οπλο την ωρα της επιθεσης... εκει ειναι το πακετο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαα......
Λοιπόν...
Σχοινιάς , τοποθεσία παραλία , Σαββάτο πρωί με το DR κάτω απο το κωπηλατοδρόμιο για όσους γνωρίζουν.
Το DR προ μετατροπής με τακούνια στα ελαστικά.
Κατεβαίνω για το cafe-bar Del-Mare για όσους γνωρίζουν , απο τον χωματόδρομο και φτάνω στο εκεί parking.
Μέσα μου λοιπον , ξυπνάει το διαόλι και λέει: " Ρε συ... Enduro μηχανάκι και θα το παρκάρεις εκεί που βάζουν και τα κουτιά;...Πήγαινε το πιο πέρα, μέσα απο την άμμο και πάρκαρε το στο δασάκι απο πάνω να έχει και σκιά."
Έτσι κουμπώνω πρώτη και ξεκινώ... Με γεμάτο γκάζι και μικρές σφαλιάρες στο πίσω μέρος απο το γλύστρημα στην άμμο, το DR πήγαινε να τα καταφέρει....
Έλα όμως που το δασάκι ήταν σε ανηφορικό κομμάτι και έπρεπε να στρίωψ την μηχανή αριστερά και να το ανεβάσω. Τι κάνω λοιπόν , σαν γνήσιος άσχετος σε άμμο; Φρενάρω..... και κόβω το τιμόνι αριστερά.
Το DR βέβαια μπόρεσε και ήρθε για λίγο στην ευθεία μετά το στρίψιμο, αλλά με τόσο λίγο γκάζι , δεν μπόρεσε να ανέβει το υψωματάκι.
Δίνω λοιπόν και εγώ λίγο γκάζι , για να μπορέσει να ανέβει...
Ενα περίεργο πράγμα ρε παιδιά... όσο γκάζι έδινα , τόσο σταθερό έμενε το μηχανάκι και ακίνητο. Το πράγμα μου προξένησε εντύπωση, μέχρι που.....
Μέχρι που διαπίστωσα οτι ο πισω τροχός είχε μετατραπεί σε σκαπτικό εργαλείο και είχε ανοίξει λάκκο , βάθους 10-15 πόντων , με αποτέλεσμα φυσικά το λάστιχο να στέκεται όρθιο εκεί και μαζί του και εγώ πάνω στους μαρσπιέδες. Στην βλακεία μου μέσα κλείνω και το γκάζι ενώ είμαι ακόμα πάνω στην μηχανή.
Έχετε δεί πως πέφτουν σε κωμωδίες σε slow motion;...ε ! μία απο τα ίδια. Ξαφνικά είδα το δασάκι μπροστά μου να παίρνει κλίση και να κινείτε διαγώνια επάνω και αριστερά , μέχρι που εγώ ένιωσα την ζεστασιά (καύτρα θα έλεγα εγώ!) της άμμου.
Ενα καλό με την άμμο βέβαια έίναι πως μπορείς να βγείς απο κάτω απο την μηχανή σου , λόγω της μαλακής συνοχής της σαν έδαφος.
Σηκώνομαι λοιπόν και αφού έχω σβύσει το μοτέρ απο το Kill switch (κατάσταση πανικού βλέπεις!) Προσπαθώ να την σηκώσω.
Έχετε προσπαθήσει ποτέ να σηκώσετε 140-150 κιλά , πάνω στην άμμο , χωρίς και οι ίδιοι να έχετε σταθερό πάτημα;
Καταλαβαίνετε την εικόνα. όσο σήκωνα την μηχανή, τόσο βούλιαζα εγώ. Πάρτην πάλι κάτω!
Με κράνος τώρα, γαντάκια καλοκαιρινά, φορμίτσα και μπλουζάκι , σε ζέστη 35 βαθμών να κάνεις αυτή την δουλειά μου θυμίζει τώρα εκείνους τους σκλάβους που έχτιζαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου, με τους ογκόλιθους... και εκείνοι είχαν και εργαλεία!!!!
Τέλος πάντων , πως μου κόβει και σκάβω λίγο την πίσω ρόδα και βάζω ενα μαδερόξυλο που βρήκα εκεί κοντά (αθάνατη Ελλάδα, παντού σκουπίδια και βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή!)
Την επόμενη στιγμή η μηχανή είναι όρθια και εγώ ΜΟΥΣΚΕΜΑ.. οχι φυσικά απο την θάλασσα, αλλά απο τον ιδρώτα.
Έλα όμως τώρα που έπρεπε να την βάλω σε σταθερό έδαφος για να βάλω μπροστά και να την πάω στο parking! Το κοντινότερο σημείο ήταν καμιά 10 μέτρα πιο πέρα.
Σαν σκλάβος της Αιγύπτου λοιπόν , τραβάω απο χειρολαβή πίσω και τιμόνι γυρισμένο προς τα μέσα , ενώ εγώ είμαι απο την εσωτερική , για να το κάνω πίσω. ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!
Μετά απο 20secs τράβηγμα , διαπιστώνω οτι έχω φτιάξει ανάχωμα στο ύψος της Κίσσας, όπως τραβώ τον μπροστινό τροχό , και η όλη διαδικασία, μοιάζει σαν να έχω πάρει τσάπα και να τραβάω με αυτή , μέρος της αμμουδιάς.
Βγάζω τα πάντα (το κράνος και τα γάντια είχαν φύγει απο τα πρώτα λεπτά!) και μένω με το μαγιό
Με τα πολλά ,λοιπόν και αφού κατάφερα να την βγάλω στο σημείο , πάω να την βάλω μπρος ανεβαίνοντας στην σέλα...
Την στιγμή λοιπόν που ανεβαίνω στην σέλα, κάθε Ινδιάνος στην υδρόγειο, θα πρέπει να άκουσε την κραυγή του καλέσματος των δαιμόνων, καθώς απο το κάψιμο της σέλας, μιας και ήμουν μόνο με μαγιό, χοροπηδούσα σε ρυθμό και φώναζα σε μια ακατάληπτη γλώσσα...
Πιθανολογώ ότι θα ήταν άσχημο άκουσμα , γιατί οι μητέρες στην παραλία , έκλειναν τα αυτιά των παιδιών τους και νεαροί στην παραλία είχαν πέσει κάτω απο τα γέλια.
Απόφθεγμα:
Αν είναι να φάτε τούμπα , κάντε το μόνοι σας και διακριτικά. Αν είναι δυνατόν μάλιστα μακριά απο παραλίες με αμμουδιά
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
+10000000
LOOOOOLLLLL!!!! Φιλαρακι εισαι ΚΟΡΥΦΗ!!!!![]()
![]()
Ελιωσα πρωι πρωι λεμεεεεε!!!! :rotflmao:
Σε κερναωπου μου φτιαξες τη μερα!!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Gandalf μου θύμισες τη δική μου εμπειρία!! Πήγαινα βόλτα...μια εποχή που έβρεχε συνέχεια, με το tenere, και όταν έφτασα στην παραλία, που το καλοκαίρι κατεβαίνω για μπάνιο, λέω...αας πάω να δω! (μη με ρωτήσετε,τι!)
Για να κατεβείς, περνάς μέσα από ένα χωράφι με κοκκινόχωμα..το οποίο ήταν λάσπη! Στο να κατεβώ δεν είχα πρόβλημα..Είναι και κατηφόρα, δεν κατάλαβα τίποτα! Μετάαα...για να φύγω..
Είχε κολήσει τόση πολλή λάσπη στη μπροστινή ρόδα, που πλέον δε γυρνούσε! Ήταν σαν να κρατούσα το μπροστινό φρένο τέρμα πατημένο και να προσπαθώ, σπινιάροντας, να τη βγάλω! Δε γινότανΚατέβηκα και κρατώντας τη μηχανή από δίπλα, άρχισα να γκαζώνω ώστε σπινιάροντας να τη βγάλω! Το θέμα ήταν ότι η πίσω ρόδα πήγαινε μια δεξιά, μια αριστερά με αποτέλεσμα να μου πέσει 2 φορές!! Να δεις τι ωραία που είναι να προσπαθείς να σηκώσεις 200 κιλά!! (ααα τι ωραία που είχα περάσει τότε
) Όταν την έβγαλα, το τι λάσπη είχε κολημμένη δεν περιγράφεται! (δεν ξέρω αν έχετε υπόψιν πως κολλάει το κοκκινόχωμα). Όταν πήγαινα για να την πλύνω, πετούσε λάσπη...δεξιά! αριστερά! πάνω! πίσω! Την έπλενα κανα δυο ώρες, με το μηχάνημα που πετάει το νερό με πίεση! Και όοολο το υπόλοιπο απόγευμα...προσπαθούσα να τη βάλω μπροστά!
κατα τα αλλα ειμαστε στα στραβα κ αναποδαα!!!!!
μαλλον στα ανεκοτα επρεπε αν το βαλω!!!!!!!
![]()
![]()
K μετα ρε Κωστα εσυ νομιζες οτι κατι εκανες που επεσες σε μια γριλια του υπονομου! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
κωστη περαστικα! ρε φιλε αυτα γινονται!!
μιλησα με το ξαδερφο μου και σχολαει απο τον παιδικο κατα τις 5 οποτε μετα μπορεις να πας να παρεις τις βοηθητικες τις εχει βγαλει!!!!:a5: :a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
χαχαχαχαα......
Απόφθεγμα:
Αν είναι να φάτε τούμπα , κάντε το μόνοι σας και διακριτικά. Αν είναι δυνατόν μάλιστα μακριά απο παραλίες με αμμουδιά
Gandalf
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εισαι πραγματικα α-πιστευτος ρε παιδι :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
και μενα μου εχει τυχει αδερφε... αφου δεν επαθες κατι ολα καλα εγω χτυπησα στον ωμο και ακομα με ποναει και ολα αυτα χωρις χιλ φαντασου δηλ με χιλ τι θα γινοτανε... πες το ατυχια πες το γκαντεμια... το ματι ισως...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Χθες παω σε μια δουλιτσα το βραδυ και παρκαρω την μηχανη πανω στο πεζοδρομιο!Φευγοντας και την στιγμη που παω να κατεβω απο το πεζοδρομιο παταω με το δεξι μου ποδι ενα γρεατιο απο αυτα που εχει η ευδαπ το οποιο φευγει μεσα..........
εχασα την ισοροπια μου και μου εφυγε η μηχανη με μηδεν χιλιομετρα και σκασαμε και οι δυο μαζι κατω!!!
Εκτος απο γρατζουνιες στα καγκελα ολα καλα!!!!
Αλλα μου την εδωσε τσαντιστηκα ................ τωρα μου ψιλοπερασε!!!
Κ φαντασου οτι δεν την παρκαρα στο δρομο για να μην μου την ριξει κανενας κατω!!!!![]()
zito i trella.....
ολα καλα !!!
θα τις αλλαξω και τις χουφτες να μην φαινετε τιποτα οποτε ολα καλα!!!!!!!
καλα ηταν εγινε και ευκαιρια να γελασουμε με τις ιστοριες μας!!