Το συμπερασμα που πρεπει να βγαλουμε απο το συγκεκριμενο thread, ειναι οτι 3 διαφορετικα ατομα εχουν 3 διαφορετικες απαντησεις για ενα μαμημενο τυπο. Αρα η ελληνικη παιδεια ειναι για τα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οκ, πλακα κανω![]()
Το συμπερασμα που πρεπει να βγαλουμε απο το συγκεκριμενο thread, ειναι οτι 3 διαφορετικα ατομα εχουν 3 διαφορετικες απαντησεις για ενα μαμημενο τυπο. Αρα η ελληνικη παιδεια ειναι για τα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οκ, πλακα κανω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
p=mxu=80x20=1600kg/s
...
Στην προσπάθεια σου να μας βγάλεις όλους εδω μέσα μαλάκες
ευχαριστούμε, αλλα κάτσε και διαβασε περισσότερο φυσική (εξυπνε):a029:
p=mxu= ( kg*m/s ) = 1600 kg/s.
τα kg*m/s γίναν kg/s
γαμάτη φυσική...
να διαβάσω περισσότερη φυσική; και να καταντήσω σαν εσένα;
πριτς!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΟΡΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΦΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
πώς πρέπει να το εκφράσω δηλαδή για να γίνω αντιληπτός;
Οκ, είπαμε σε αυτό συμφωνούμε ρε Θάνο, πάλι τα ίδια θα γράφουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Εγώ λίγο που διάβασα το pdf, μια χαρά είδα να τα λέει ο άνθρωπος.![]()
Για διάβασέ το τώρα και ΠΟΛΥ! Γιατί εμένα εκεί που γράφει ότι "όλοι οι κορυφαίοι έλληνες οδηγοί όπως ΙΑΒΕΡΗΣ, ...."![]()
![]()
![]()
![]()
και βάζει ΠΡΩΤΟ το όνομά του, που δεν είναι ούτε καν αλφαβητικά -ώστε να δικαιολογείται - πρώτο, με ξενερώνει τρελλά.
Και παρακάτω το ξανακάνει, και βάζει και το γιο του εκτός του εαυτού του, πάλι πρώτους και τους δυο τους, ενώ Βωβός (με Βήτα) είναι τελευταίος, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει, ε αυτό είναι λίγο Βλαχιά έτσι?
Για να τον παραδεχτώ θα περίμενα να μην βάλει καν το όνομά του, αυτός όμως προχωράει περισσότερο, αφού βάζει και ξαναβάζει κομμάτια από άρθρα του από αγωνιστικές εμπειρίες χωρίς ίχνος φειδού, λες και μας μοίρασε αυτοβιογραφία του. Καλή η προσπάθεια αλλά θα μπορούσε να υπήρχε μόνο το πρώτο μέρος, και τα δύο υπόλοιπα να τα κάνει βιβλίο ή να τα δώσει στα εγγονάκια του (βλέπε διαφήμιση Παππούς Πιλότος...)
Πολλοί μεγαλύτεροι (=ανώτεροι) οδηγοί-μάγοι είναι μακράν πιο σεμνοί από αυτόν. Μη τον θεοποιούμε κιόλας έτσι? Ειπαμε καλή και χρήσιμη η προσπάθεια αλλά η αυτοπροβολή βγάζει μάτι.![]()
Εγώ πάντως -προς υπεράσπισή μου- θα το δώσω στους δικούς μου ανθρώπους και γνωστούς να το διαβάσουν ώστε να ξυπνήσουν λίγο.
Γι'αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Οκ, είπαμε σε αυτό συμφωνούμε ρε Θάνο, πάλι τα ίδια θα γράφουμε?![]()
Για διάβασέ το τώρα και ΠΟΛΥ! Γιατί εμένα εκεί που γράφει ότι "όλοι οι κορυφαίοι έλληνες οδηγοί όπως ΙΑΒΕΡΗΣ, ...."![]()
![]()
![]()
![]()
και βάζει ΠΡΩΤΟ το όνομά του, που δεν είναι ούτε καν αλφαβητικά -ώστε να δικαιολογείται - πρώτο, με ξενερώνει τρελλά.
Και παρακάτω το ξανακάνει, και βάζει και το γιο του εκτός του εαυτού του, πάλι πρώτους και τους δυο τους, ενώ Βωβός (με Βήτα) είναι τελευταίος, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει, ε αυτό είναι λίγο Βλαχιά έτσι?
Για να τον παραδεχτώ θα περίμενα να μην βάλει καν το όνομά του, αυτός όμως προχωράει περισσότερο, αφού βάζει και ξαναβάζει κομμάτια από άρθρα του από αγωνιστικές εμπειρίες χωρίς ίχνος φειδού, λες και μας μοίρασε αυτοβιογραφία του. Καλή η προσπάθεια αλλά θα μπορούσε να υπήρχε μόνο το πρώτο μέρος, και τα δύο υπόλοιπα να τα κάνει βιβλίο ή να τα δώσει στα εγγονάκια του (βλέπε διαφήμιση Παππούς Πιλότος...)
Πολλοί μεγαλύτεροι (=ανώτεροι) οδηγοί-μάγοι είναι μακράν πιο σεμνοί από αυτόν. Μη τον θεοποιούμε κιόλας έτσι? Ειπαμε καλή και χρήσιμη η προσπάθεια αλλά η αυτοπροβολή βγάζει μάτι.![]()
Εγώ πάντως -προς υπεράσπισή μου- θα το δώσω στους δικούς μου ανθρώπους και γνωστούς να το διαβάσουν ώστε να ξυπνήσουν λίγο.
Γιατί είμαστε γκρινιάρικος και μίζερος λαός... γιατί δεν μας αρέσει όταν κάποιος πάει να κάνει κάτι καλό, θα ψάξουμε να βρούμε τα ψεγάδια και τα στραβά του, αντί να πούμε ένα σκέτο μπράβο...
"Ωραία τα λέει, αλλά..."
"Δεν διαφωνώ, θα το δώσω και στους φίλους μου, αλλά..."
Τέλος πάντων... δεν ασχολούμαι άλλο...
Θάνος..
Δε θα πάμε ποτέ μπροστά... επειδή αυτό που ακούμε, το κρίνουμε και μετά δεχόμαστε το κομμάτι αυτού, που είναι σωστό και απορρίπτουμε ή προσπαθούμε να διορθώσουμε το κομμάτι αυτού, που είναι λάθος;
Δηλαδή αν δεχόμαστε αυτά που μας λένε, χωρίς να κρίνουμε ποιό μέρος του είναι σωστό και ποιό λάθος, θα πάμε μπροστά;
Ρε συ τσίρο.. έχεις μία μόνιμη αντίδραση μέσα σου που δεν είναι και πολύ γόνιμη στη φάση αυτή, οπότε τι να κάτσω να σου πω τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Δε θα πάμε ποτέ μπροστά... επειδή αυτό που ακούμε, το κρίνουμε και μετά δεχόμαστε το κομμάτι αυτού, που είναι σωστό και απορρίπτουμε ή προσπαθούμε να διορθώσουμε το κομμάτι αυτού, που είναι λάθος;
Δηλαδή αν δεχόμαστε αυτά που μας λένε, χωρίς να κρίνουμε ποιό μέρος του είναι σωστό και ποιό λάθος, θα πάμε μπροστά;
Εν πάσει περιπτώσει λες κάτι που μπορεί ανάλογα την περίσταση να είναι και σωστό, αλλά πιο σωστό είναι να μπορείς να ζυγίζεις τα πράγματα και να λες και κανένα "δε γαμιέται"...
Θάνος..
Εσύ πες "δε γαμιέται". Εγώ δε θα πω. Αν σε ενοχλεί αυτό, πες "δε γαμιέται".
Συν τοις άλλοις, το "δε γαμιέται" που προτείνεις εσύ, είναι παράφραση του "ωχ αδερφέ".
όπως είπα: αποδέχομαι το σωστό και απορρίπτω το λάθος. Εσύ απ'όσο κατάλαβα καταπίνεις τα πάντα. Και λες και "δε γαμιέται", σα να μην τρέχει τίποτα...
Whatever... :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
όπως είπα: αποδέχομαι το σωστό και απορρίπτω το λάθος. Εσύ απ'όσο κατάλαβα καταπίνεις τα πάντα. Και λες και "δε γαμιέται", σα να μην τρέχει τίποτα...
Θάνος..
Παρακαλώ λίγο τους επιστήμονες του φόρουμ να ηρεμήσουν και να στραφούμε πάλι στο θέμα μας. Κατ'αρχήν δεν είναι σωστό να γ@μ@με τα ποστ των άλλων. Έχουμε καμιά δεκαριά μέλη που ξέρουν και δυο πράματα παραπάνω από όλους εμάς (βλέπε Γιαγιά Αρκούδα) που γράφουν μια στο τόσο για να μας ανοίγουν τα μάτια και εμείς τους γ@μ@με τα ποστ. Το θέμα δεν είναι αν ο Ιαβέρης έκανε λάθος στους υπολογισμούς ή αν τα σκίτσα του είναι ανακριβή. Βάλτε του χαμηλό βαθμό, αν αυτό σας πειράζει και να δώσει πάλι το Σεπτέμβριο. Το θέμα είναι πως αυτός ο άνθρωπος με τα τόσα χρόνια εμπειρίας στην οδήγηση, με όραμα και μυαλό, κάθεται και ασχολείται και καταναλώνει τον ελεύθερο χρόνο του για να γράψει ένα γαμωοδηγό, που γράφει μέσα τα αυτονόητα, αλλά ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας πρέπει να τα δει και ζωγραφιστά (πολλές φορές να τα πάθει κιόλας) για να τα καταλάβει. Λέει μέσα τόσα σημαντικά πράγματα, για τα λάθη στην κατασκευή των δρόμων (π.χ στους δρόμους που δεν έχουν κεντρικό διάζωμα ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν μπαριέρες γιατί σε περίπτωση που πάει να γίνει μετωπική θα πρέπει να μπορείς να το κόψεις δεξιά για τα χωράφια...) και αντί να συζητάμε γι' αυτό, αναρωτιώμαστε αν χάνει την αξιοπιστία του επειδή γράφει κάποια πράγματα εμπειρικά, ας μοιράζονταν κι άλλοι με αυτό τον τρόπο την εμπειρία τους με τον κόσμο και ας ήταν το πρόβλημα μόνο στα νούμερα. Έτσι λοιπόν όταν ένας άνθρωπος με τοοοοσα χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας, λέει πως όταν τρακάρεις με 40 χιλιόμετρα αναπτύσεται ορμή 5000000000000000000 κιλά δεν το λέει επειδή ξέρει τον τύπο της ορμής ή τι είναι το S.I η το IUPAC (σε περίπτωση που έχουμε και χημικούς στο φόρουμ) αλλά επειδή κάθε φορά που οδηγάει του έρχονται στο μυαλό τα αμέτρητα ατυχήματα που είχε κατά καιρούς στους αγώνες, άρα λοιπόν κάθε προσπάθεια διόρθωσής του είναι τουλάχιστον γελοία.
Αυτά :/
Μία μπύρα κι από μένα στο φίλο innersense που σκάναρε και ανέβασε τον οδηγό![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Εγώ πάλι λέω ότι στα ποστ των μελών που έχουν αυτές τις γνώσεις να τα κλειδώνουμε για να έχουμε αυτούσια την γνώση.... Οι υπόλοιποι να μην μιλάνε παρακαλώ γιατί δεν έχουν την γνώση - και ουτε θα την αποκτήσουν ποτέ αφου δεν θα τους επιτρέπουμε να μιλάνε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Γι'αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...
Γιατί είμαστε γκρινιάρικος και μίζερος λαός... γιατί δεν μας αρέσει όταν κάποιος πάει να κάνει κάτι καλό, θα ψάξουμε να βρούμε τα ψεγάδια και τα στραβά του, αντί να πούμε ένα σκέτο μπράβο...
"Ωραία τα λέει, αλλά..."
"Δεν διαφωνώ, θα το δώσω και στους φίλους μου, αλλά..."
Τέλος πάντων... δεν ασχολούμαι άλλο...
Δε γαμιέται, θα το δώσω και στους φίλους μου να το διαβάσουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
σωστό είναι να μπορείς να ζυγίζεις τα πράγματα και να λες και κανένα "δε γαμιέται"...
Τώρα είμαστε δηλαδη όλοι ικανοποιημένοι?
Υ.Γ. Ούτε εγώ θέλω να σχοληθώ άλλο, επί της ουσίας συμφωνούμε όλοι και αυτό ήταν
ρε παιδια δεν με χε##ται με τους μαθηματικους τυπους κλπ???
ο ανθροπως εγραψε κατι που να ειναι κατανοιτο απο αμορφοτους μαλακες σαν και εμενα που δεν εχουμε παει στα πανεπιστημια. προσπαθησε να βγαλει τα σκ##α απο το κεφαλι μας και να μας δοσει γνωσει σε εμας τους σκατ##εφαλους που θεωρουμαστε οτι επειδη εχουμε παρει ενα οχημα ειμαι-αστε οι βασιλιαδες του δρομου. ο μισος πληθησμος της ελλαδας μπορει να μην τον νιαζει το οτι το ψ=χ αλλα καταλαβε οτι αν ενα κουτακι κοκα κολα που ειναι στο πισο τζαμι στο τρακαρισμα του ερθη στο κεφαλι θα του το ανοιξη. αυτο εχει σημασια. και οχι αν η δυναμη του κουτιου λεγετε ορμη η οτιδιποτε. και αν θελετε να ισιωσετε την τριχα καθηστε εσεις να την ισιοσετε και αφηστε εμας να κατανοησουμε αυτα που ειπε μπας και σωσουμε το σκατοκεφαλο μας η αποφηγουμε να χτηπισουμε εναν συνανθροπο χαρη σε αυτα που μας γεμησε το κεφαλι..
αυτα....
και δεν την <<πεφτω>> σε κανεναν απλα ετσι το βλεπω εγω.
υγ.
η ολλη ιστορια μου θημηζη το 1977 εναν χωροφυλακα στους γαργαλιανους που μας εγραψε οχι γιατι εληπε η μπροστηνη πινακιδα απο το αυτοκηνητο.. αλλα γιατι το νουμερο της πινακηδας που ειχαμε γραψει μπροστα το ειχαμε γραψει με μινιο κοκκινο και οχι με μαυρη μπογια οπως οριζη ο νομος. και αν και του ειπαμε οτι δεν ειχαμε βιδες και ειμαστε υδραυλικοι και ειχαμε μινιο κοκκινο που βαζουμε στο καναβι και για να μην ειμαστε χωρεις νουμερο βουτιξαμε το δαχτιλο στο μινιο και το γραψαμε. ΟΧΙ μας λεει να πηγενατε να παρετε μαυρη μπογια .....