Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: Δέλεαρ(31/7) ή Διακοπές;

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Η κοπέλα με το που έγινε το ατύχημα μιας και έγινε κοντά στο σπίτι της... ήρθε η μάνα της , η θεία της, κάτι φίλοι της και όλο της το σόι, οπότε το κονέ ξεχάστε το... με δούλευε και η Φωτεινούλα χτες το βράδυ και είχα τα νεύρα μου...και δεν μπορούσα και να μιλήσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Η κοπέλα με το που έγινε το ατύχημα μιας και έγινε κοντά στο σπίτι της... ήρθε η μάνα της , η θεία της, κάτι φίλοι της και όλο της το σόι, οπότε το κονέ ξεχάστε το... με δούλευε και η Φωτεινούλα χτες το βράδυ και είχα τα νεύρα μου...και δεν μπορούσα και να μιλήσω...
    Αν κρίνω από τα γέλια, πρέπει να είναι όλα καλά λοιπόν όσο αναφορά το ατύχημα.

Άντε ρε Λάμπρο και κοψοχολιάσαμε !

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Νταξ, μες την πεύκη σε διασταύρωση διπλού δρόμου , χωρίς φώτα στον δρόμο εγώ έχοντας προτεραιότητα στον ανηφορικό δρόμο, αυτή έχοντας στοπ, έχει σταματήσει και έχει παραχωρήσει προτεραιότητα στο αμάξι που ήταν στον δικό μου δρόμο απο την αντίθετη κατεύθυνση , ξεκίνησε,(χωρίς να κοιτάξει ιδιαίτερα απο την άλλη που ερχόμουν απο ότι φαίνεται) δεν φαινόντουσταν τα φώτα όντας ανηφόρα, ούτε τα δικά μου ούτε τα δικά της για να προβλέψω, και απο τα 5 μέτρα που δεν είχα εμπόδιο στα 3 μέτρα βλέπω ξαφνηκά αμάξι μπροστά μόλις να έχει ξεκινήσει.
    Ευτυχώς πάτησε γκάζι και δεν καρφώθηκα (δεν πήγαινα πάνω απο 40-50χλμ/ώρα αλλά θα ταν ζόρικο...) έγω άρπαξα το μπροστινό δισκόφρενο του Crypton (ευτυχώς!) μπλόκαρε και με έριξε δεξιά σέρνοντας...
    Αν δεν φόραγα μπουφάν δέρμα και κράνος θα χα πάθει χειρότερα... ευτυχώς μόνο το μπούτι μου στούμπιξα, και το χέρι μου στραμπούλιξα...
    Το παπί , κάτι καθρέπτες, μανέτες και πλαστικό φαναριού φαίνεται να στραβωσε (ελπιζω όχι να έσπασε...)
    Αυτά !!!
    ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ και ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Φωτο απο Δέλεαρ 31-10-05
    από powerphot στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 11:58
  2. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37