μπορει να ερθω![]()
Κανεις δεν σε κατεκρινε, καλα κανεις![]()
Εγω ομως συνηθως τους ξερω τους περισσοτερους που παμε βολτα.
Δεν τους εμαθα απο την μια μερα στην αλλη.
Απο κει και περα βεβαια ο καθενας διαθετει τον χρονο του οπως θελει, ειδικα πανω στην μηχανη.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
"Εγώ ως γνωστόν δεν πάω ΤΕΤΟΙΕΣ διαδρομές με κόσμο που δεν ξέρω για πολλούς και διάφορους λόγους που κατά καιρούς έχουμε συζητήσει.... "
Θα συμφωνούσα μαζί σου αλλά πρέπει πρώτα να μου λύσεις δύο απορίες:
1). Τι εννοείς ΤΕΤΟΙΑ βόλτα συγνώμη ΤΕΤΟΙΕΣ διαδρομές;;;
2). Μα... αν δεν έρθεις εσύ και δεν έρθουν και άλλοι... πως στην ευχή θα γνωριστείτε;;; Στις βόλτες πιστεύω γνωρίζεται ο κόσμος και εκεί αποκτάς και μία περισσότερη άνεση, έτσι δεν είναι;;;
Για να μάθεις νομίζω κάποιον πρέπει να κάνεις και μία εκδρομή μαζί του. Νομίζω...
Φιλικά πάντα...
"Καλή βόλτα σε όσους πάνε"
Σε ευχαριστούμε πολύ να 'σαι καλά...
κι άμα αλλάξεις γνώμη...
καλό και χρυσό το Δελεαρ, αλλά σα τη βόλτα τίποτα. έτσι όπως τα λές είναι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
2). Μα... αν δεν έρθεις εσύ και δεν έρθουν και άλλοι... πως στην ευχή θα γνωριστείτε;;; Στις βόλτες πιστεύω γνωρίζεται ο κόσμος και εκεί αποκτάς και μία περισσότερη άνεση, έτσι δεν είναι;;;
Για να μάθεις νομίζω κάποιον πρέπει να κάνεις και μία εκδρομή μαζί του. Νομίζω...
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Μεγάλες βόλτες σε κλειστό στροφιλίκι που δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται ο καθένας....
Δεν γουστάρω να με πηγαίνουν τροχό, δεν γουστάρω να χάσω την μέρα μου γιατί κάποιος σεληνιάστηκε και την είδε ρόσσι, δεν γουστάρω να φύγει κανείς γιατί λόγω ζέστης οι αντιδράσεις του είναι αργές, δεν γουστάρω να κάθομαι από πίσω και να μην ακολουθώ τον ρυθμό μου (ή να είμαι πολύ πίσω γιατι δεν προλαβαίνω τον ρυθμό) κλπ κλπ
Γνωρίζεσαι με τους άλλους σε πιο απλές βόλτες..... και πιο χαλαρούς ρυθμούς...
Εξάλλου λόγω της ζέστης (του περιβάλλοντος αλλά και του μοτοσακού μου) οι χαλαρές βόλτες απαγορεύονται![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εννοείται΄πώς όταν γνωρίζεις τους αναβάτες με τους οποίους συνπορεύεσαι σε μια εκδρομούλα είναι ότι καλύτερο...
έχεις εμπιστοσύνη και δε φοβασαι μη παρασυρθεί κανείς...
με τους γνωστους αγνωστους τζικρουκι και ντιβ400 και τον φιλο μου τον Τακη, τον αδαμαντιο ας πούμε ακόμα και στην πίστα όταν μπήκαμε, ένιωθα τόσο άνετα, που στις στροφές κάναμε σχηματισμούς με απόσταση 2 μέτρων ο ένας απο τον άλλον.
είναι σαβαττοκύριακα που δε θελω νεες γνωριμιες, ουτε πολλά πολλά και πέρνω κανα δυο τηλέφωνα, και γίνεται μικρός τζέρτζελος και πολύ οδήγηση,
είναι και άλλα που το βλέπω σα γιορτή.
άλλωστε άλλο δέσιμο έχεις με κάποιον όταν διανύεις 500 χιλιομετρακια μαζι σε μια μερα σε εχει πισω του, η τον έχεις πίσω σου, προσεχει ο ενας τον άλλον...
και ας μην εχεις ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα.
πόσες φορες τυχαίνει να συνταξιδευεται με καρο η μοτο στις ιδιες μεσαιες οριαιες με καποιον άλλο, και μετα απο ωρα να τον εχεται συμπαθησει, διοτη δειχνει να εχει παιδεια στο δρομο...
τέλος πάντων
ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, και το συγκεκριμένο είναι ΄πολύ λεπτο θέμα.
υπητξε η στιγμή, ξερετε για πια μιλαω, που είπα πως δε ξαναπαω βολτα με κανεναν.
καλυτερα μονος μου.
τώρα πάλι αν και τις εχω ελατωσει ενεκα χωματοβολτων,
"κοβω" τα νεα πρόσωπα (με τα οποια δεν ειχα ποτε αλλη οδηγικη εμπειρια)
τον εξοπλισμο τους
και προσπαθώ σαν σκούπα να "διαβάσω" τον καθένα.
αν δέσουμε θα χαρώ πολύ να ξανατσουλήσω. αν όχι την επομένη θα δω να το αποφύγω!
σε μια μοτοπαρεα ποτε δε κοιταμε τον εαυτο μας μονο, και καολο ειναι στις περισσοτερες φορες ναλεμε και 2 λογακια πριν ξεκινησουμε, δεν ειναι ντροπή.
εισαι ξεκαθαρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν γουστάρω να κάθομαι από πίσω και να μην ακολουθώ τον ρυθμό μου (ή να είμαι πολύ πίσω γιατι δεν προλαβαίνω τον ρυθμό) κλπ κλπ
Πολυ σωστα τα λεει ο φιλος μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εννοείται΄πώς όταν γνωρίζεις τους αναβάτες με τους οποίους συνπορεύεσαι σε μια εκδρομούλα είναι ότι καλύτερο...
έχεις εμπιστοσύνη και δε φοβασαι μη παρασυρθεί κανείς...
με τους γνωστους αγνωστους τζικρουκι και ντιβ400 και τον φιλο μου τον Τακη, τον αδαμαντιο ας πούμε ακόμα και στην πίστα όταν μπήκαμε, ένιωθα τόσο άνετα, που στις στροφές κάναμε σχηματισμούς με απόσταση 2 μέτρων ο ένας απο τον άλλον.
είναι σαβαττοκύριακα που δε θελω νεες γνωριμιες, ουτε πολλά πολλά και πέρνω κανα δυο τηλέφωνα, και γίνεται μικρός τζέρτζελος και πολύ οδήγηση,
είναι και άλλα που το βλέπω σα γιορτή.
άλλωστε άλλο δέσιμο έχεις με κάποιον όταν διανύεις 500 χιλιομετρακια μαζι σε μια μερα σε εχει πισω του, η τον έχεις πίσω σου, προσεχει ο ενας τον άλλον...
και ας μην εχεις ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα.
πόσες φορες τυχαίνει να συνταξιδευεται με καρο η μοτο στις ιδιες μεσαιες οριαιες με καποιον άλλο, και μετα απο ωρα να τον εχεται συμπαθησει, διοτη δειχνει να εχει παιδεια στο δρομο...
τέλος πάντων
ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, και το συγκεκριμένο είναι ΄πολύ λεπτο θέμα.
υπητξε η στιγμή, ξερετε για πια μιλαω, που είπα πως δε ξαναπαω βολτα με κανεναν.
καλυτερα μονος μου.
τώρα πάλι αν και τις εχω ελατωσει ενεκα χωματοβολτων,
"κοβω" τα νεα πρόσωπα (με τα οποια δεν ειχα ποτε αλλη οδηγικη εμπειρια)
τον εξοπλισμο τους
και προσπαθώ σαν σκούπα να "διαβάσω" τον καθένα.
αν δέσουμε θα χαρώ πολύ να ξανατσουλήσω. αν όχι την επομένη θα δω να το αποφύγω!
σε μια μοτοπαρεα ποτε δε κοιταμε τον εαυτο μας μονο, και καολο ειναι στις περισσοτερες φορες ναλεμε και 2 λογακια πριν ξεκινησουμε, δεν ειναι ντροπή.
Προσωπικα για μενα αυτες οι βολτες ,με σωστους συνταξιδιωτες, ειναι μεγαλο σχολειο!
H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV
Πολυ σωστα τα λεει ο φιλος μας...
Προσωπικα για μενα αυτες οι βολτες ,με σωστους συνταξιδιωτες, ειναι μεγαλο σχολειο!
o φίλος σας θα σου πεί επίσης να μη ξανακερασεις κανέναν εισιτηριο για σπηλαια και να μαζεψεις λεφτα για μπότες!
Ισως πιο σημαντικες και απο το μπουφαν...κατι ξερουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
o φίλος σας θα σου πεί επίσης να μη ξανακερασεις κανέναν εισιτηριο για σπηλαια και να μαζεψεις λεφτα για μπότες!![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εδω υπαρχει ενα θεματακι που ενω το εχουμε ξανασυζητησει, μαλλον ΔΕΝ θα βρουμε ΠΟΤΕ κοινο σημειο, μιας κι εχουμε διαφορετικη κοσμοθεωρηση, και μαλλον δεν ειναι ο καταλληλος χωρο, να (ξανα)ξεκινησω την κουβεντα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Καλά το ποστ είναι ένα βήμα πριν τις γενικές... να μην πω ότι θα ενσωματωθεί με τα πρόβατα.![]()
Το μεγαλυτερο κομματι της διαδρομης (τουλαχιστον 80%) καλυπτεται απο 2 χαρτες 1:400.000 & 1:350.000 !Τσάμπα πάνε και οι χάρτες δηλαδή, αλλά ούτως ή άλλως σε τόσο μικρή κλίμακα είναι δύσκολο να τους παρακολουθήσεις...
Συμβουλές προς εσένα Χρήστο:
.................................
2. Βάζε ένα γενικό χάρτη τύπου autoroute σε μεγαλύτερη κλίμακα να καταλαβαίνουμε χοντρικά τη διαδρομή. Τα πολλά χωριά και τοπονύμια όχι μόνο δεν βοηθάνε, αλλά πήζουν το ήδη πηγμένο κεφάλι μας με αρνητικό αποτέλεσμα...
3. Αν στην ευθεία μας υπάρχουν 25 χωριά, δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε όλα. Λίγα και μεγάλα κομβικά σημεία αρκούνε.
Οι πιο αναλυτικοι με κλιμακα 1:100.000 (ΔΕΝ ειναι κι "ορειβατικοι") μπηκαν επειδη ειναι "αγνωστα" για πολλους κομματια, κι επειδη υπαρχει πιθανοτητα, να "χωρισουμε" προσωρινα!
Ειναι προσπαθεια δηλαδη να ΕΞΑΛΙΦΘΕΙ η πιθανοτητα "λαθους" και "χασιματος".
Και τελικα οι χαρτες μπαινουν μονο γι' αυτους που ενδιαφερονται ... :wacko:
Συμβουλές προς εσένα Χρήστο:
1. Μη σπαμάρετε σε ποστ για βόλτα για να μη πηγαίνετε στις γενικές...
........................
Προσωπικά δεν κατάλαβα τελικά τι διαδρομή θ'ακολουθήσετε, αλλά με 3 αρχικά ονόματα συμμετεχόντων, καταλαβαίνω ότι οι υπόλοιποι απλά βρήκαν ποστ για κουβέντα και σπαμ...
Keep on και βλέπουμε...
Εμπιπτει στην πρωτη ενοτητα που ΔΕΝ θελω να κουβεντιασω εδω.
Σε πρωτη ευκαιρια μπορειτε να το πατε στις "Γενικες" και θα φτιαξω ενα link στις "Συναντησεις-Βολτες", τακτικη που προσωπικα θα ακολουθω ΠΑΝΤΑ απο 'δω και περα!
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν θα πάμε μαζί ή θα συναντηθούμε στο Λιδορίκι, αλλά οπωσδήποτε μαζί θα γυρίσουμε.![]()
![]()
Συ είπας...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Σε πρωτη ευκαιρια μπορειτε να το πατε στις "Γενικες" και θα φτιαξω ενα link στις "Συναντησεις-Βολτες", τακτικη που προσωπικα θα ακολουθω ΠΑΝΤΑ απο 'δω και περα!
Ωστόσο επιμένω σ'αυτά που είπα αν και εκ των υστέρων διαβάζοντας τα ξανά, σκέφτηκα ότι μπορεί ν'ακουστούν στραβά και να παρεξηγηθείς. Παρ'όλα αυτά ξεκαθαρίζω ότι τα λέω καλοπροαίρετα...
Μιλώντας μόνο για τον εαυτό μου τονίζω ότι με τόσους χάρτες και όλη την περιγραφή περισσότερο μπερδεύτηκα παρά κατατοπίστηκα για τη διαδρομή. Είτε ενδιαφέρομαι είτε όχι το γεγονός αυτό δεν αλλάζει... Αν ήθελα ν'ακολουθήσω θα έπρεπε να καταβάλω τριπλή προσπάθεια για να καταλάβω τη διαδρομή ενώ σε πολύ πιο απλά ποστ όπου φαίνεται σε ένα χάρτη η συνολική διαδρομή με το autoroute καταλαβαίνω με μία ματιά το γενικό πλάνο.
Έστω και έτσι όπως το κάνεις, θα έπρεπε ένας τέτοιος χάρτης να υπάρχει... Εντέλει έχουμε κάνει δεκάδες εκδρομές ανά την Ελλάδα. Όχι μόνο έχουμε μία γενική εικόνα της χώρας ώστε να μπορούμε με 2-3 γνωστά σημεία να κατατοπιζόμαστε, αλλά συνήθως στις εκδρομές ο ένας ξέρει καλά τη διαδρομή και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Η προοπτική "να χαθούμε" συνήθως δεν παίζει σε παρεΐστικες βόλτες...
Α... για το spam να μην τα ξαναλέμε... αυτό είναι γενική οδηγία και όχι προσωπική άποψη...
Θάνος..
Κατόπιν προσφάτης επικοινωνίας μου με τον πορνόλυκο, έχω να πω το εξής:
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΚΑΡΟΥΤΕΣ !![]()
Αν δεν θεωρουσα οτι τα λες καλοπροαιρετα, θα απαντουσα αλλιως ... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Συ είπας...
Ωστόσο επιμένω σ'αυτά που είπα αν και εκ των υστέρων διαβάζοντας τα ξανά, σκέφτηκα ότι μπορεί ν'ακουστούν στραβά και να παρεξηγηθείς. Παρ'όλα αυτά ξεκαθαρίζω ότι τα λέω καλοπροαίρετα...
Μιλώντας μόνο για τον εαυτό μου τονίζω ότι με τόσους χάρτες και όλη την περιγραφή περισσότερο μπερδεύτηκα παρά κατατοπίστηκα για τη διαδρομή. Είτε ενδιαφέρομαι είτε όχι το γεγονός αυτό δεν αλλάζει... Αν ήθελα ν'ακολουθήσω θα έπρεπε να καταβάλω τριπλή προσπάθεια για να καταλάβω τη διαδρομή ενώ σε πολύ πιο απλά ποστ όπου φαίνεται σε ένα χάρτη η συνολική διαδρομή με το autoroute καταλαβαίνω με μία ματιά το γενικό πλάνο.
Έστω και έτσι όπως το κάνεις, θα έπρεπε ένας τέτοιος χάρτης να υπάρχει... Εντέλει έχουμε κάνει δεκάδες εκδρομές ανά την Ελλάδα. Όχι μόνο έχουμε μία γενική εικόνα της χώρας ώστε να μπορούμε με 2-3 γνωστά σημεία να κατατοπιζόμαστε, αλλά συνήθως στις εκδρομές ο ένας ξέρει καλά τη διαδρομή και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Η προοπτική "να χαθούμε" συνήθως δεν παίζει σε παρεΐστικες βόλτες...
Α... για το spam να μην τα ξαναλέμε... αυτό είναι γενική οδηγία και όχι προσωπική άποψη...
Για τον "γενικο" χαρτη εχεις δικιο, αλλα χτες με πηρε 2:30 το πρωι και νυσταζα, οποτε παραλειψη...![]()
Το θα "χωρισουμε" ειναι γιατι θα υπαρξη χωματινη παρακαμψη, ετσι ωστε να καλυφθουν ΟΛΑ τα γουστα.
Οποτε ΜΗΝ εχοντας σιγουρο "οδηγο" για το ασφαλτινο κομματι, αναγκάστηκα να το "καλυψω" με αναλυτικους χαρτες ...![]()
Για την "οδηγια" εχεις δικιο, ασχετα με το αν συμφωνω προσωπικα ή οχι (ειδικα για τις "Συναντησεις-Βολτες" παντα) ... :smilea: