Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: Λίστα μοτοσυκλετών που καλύπτωνται απο το Α1

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    "Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος."

Όπως το αναφέρει έχεις δίκιο. Αλλά και πάλι, 48PS=35.3kW/180kg= 0,196kW/kg way off limit...
    Ναι την εκανα και εγω thn diairesh kai den kaluptetai!

Vasika mou fainetai moufa autos o logos kW/kg afou gia na kaluptotan tha eprepe na htan gurw sta 225kg!

Αν αρχίσω να παίρνω τηλ. αντιπροσωπείες λέτε να βρω έναν Χριστιανό να μου απαντήσει ΑΦΟΥ πρώτα το ψάξει ή θα τη σκαπουλάρει με ένα γρήγορο "δεν γίνεται φίλε μου αυτό που ζητάς";

Αρχικά δημιουργήθηκε από niewbe
    Αν αρχίσω να παίρνω τηλ. αντιπροσωπείες λέτε να βρω έναν Χριστιανό να μου απαντήσει ΑΦΟΥ πρώτα το ψάξει ή θα τη σκαπουλάρει με ένα γρήγορο "δεν γίνεται φίλε μου αυτό που ζητάς";
    Ti na psaxei akrivws?
    Ama kaluptetai to gs?

Αν μπορεί η Μοτοδυναμική να κάνει το ίδιο με τον αντιπρόσωπο της Yamaha στη Γερμανί. Να μειώσει την υποδύναμη στο ΧΤ 660 ας πούμε στα 34 άλογα. Φυσικά αυτό να αναγράφεται στην άδεια και σε 2 χρόνια να βγει ο "κόφτης".

Αρχικά δημιουργήθηκε από niewbe
    Αν μπορεί η Μοτοδυναμική να κάνει το ίδιο με τον αντιπρόσωπο της Yamaha στη Γερμανί. Να μειώσει την υποδύναμη στο ΧΤ 660 ας πούμε στα 34 άλογα. Φυσικά αυτό να αναγράφεται στην άδεια και σε 2 χρόνια να βγει ο "κόφτης".
    Den epitrepetai auto sto Elladistan file mou!!

THa itan pragmatika gamato,alla
    stin Ellada de ginotnai tetoia pramata distixws!!!
    Einai vlakia twn etairiwn giati tha poulagan poly patrapanw!!!
    De katalavainw giati einai toso tempelides k den asxolountai giati stin teliki diko tous simferon einai!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δειτε σε αυτο το site

http://www.seastarsuperbikes.co.uk/z7502006.htm

σε καθε μοντελο (πχ της kawasaki που κοιταξα) γραφει κατω κατω "33 BHP restriction is available"

Se alles xwres epitrepontai ta modela me perioristh, alla sto Ellada..

Ξέρει κανείς την ιπποδύναμη του XT500? Κάπου στο forum αναφέρθηκε (31) αλλά ο φίλος που το έγραψε δεν ήταν απόλυτα σίγουρος. Πήρα τηλ. την Μοτοδυναμική και μίλησα με κάποιον από το τεχνικό τμήμα και δεν θυμόταν να μου πει. Δε το έψαξα περισσότερο να πω την αλήθεια.

Vgazei 38 aloga strofalo k 30 troxo,opote den paizei gia mikro diplwma me orio 34 hp.

ΟΚ. Ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις και βάρος; Μήπως περνάει στην αναλογία.
    Νομίζω και το FMX δεν είναι κάπου εκεί;
    Edit: Λάθος μου το FMX είναι 38/163=0,23

156 kila einai.
    Alla prosexe giati 1kw = 1,34 hp.
    Mi kaneis kana lathos se ypologismous!!

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. Και με τα kw είχες δίκιο. Διαίρεσα με ίππους. Δε σώζεται η κατάσταση και πάλι. Στο FMX παρόλο που είναι πιο βαρύ η αναλογία είναι 0.17 με όριο το 0.16.
    Σωστά;

0,17214541 gia tin akriveia.....
    Min to psaxneis file!!!Einai ilithio to sistima!!Den yparxei moto me perissotera apo 34 hp pou na isxyei to 0,16 kw/kgrm
    Oi mones nomizw einai oi Harley.....
    Sigekrimena ta sportster 883 an ta xereis pou exoun apo 10.300 - 10.900 exoun logo 0,158 k 0,147.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    "Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος."
    με βάση το παραπάνω, υποθέτω πως το SR250 που έχω και είναι 18 ή 20 άλογα και 121 κιλά, μάλλον καλύπτεται από την κατηγορία.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το video του Ρομάν Γαβρά που λογοκρίθηκε από το Youtube
    από VALES στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2010, 09:44
  2. Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
    από tilo_wolff στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 15:42
  3. O οδηγός από το moto.gr που κέρδισε το Rossi...
    από gerodim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 18:13
  4. 20 Λόγοι που η σοκολάτα είναι καλύτερη από το σεξ
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας