Καλα απα αυτα που σου ειπα αυτα καταλαβες?οπως εχουμε πει και στο παρελθον γρηγορη μηχανη με γρηγορο αμαξι σε κλειστο στροφιλικη δεν εχει τυχη το μηχανακι φιλε μου....
Καλα απα αυτα που σου ειπα αυτα καταλαβες?οπως εχουμε πει και στο παρελθον γρηγορη μηχανη με γρηγορο αμαξι σε κλειστο στροφιλικη δεν εχει τυχη το μηχανακι φιλε μου....
Όλοι πέρνουν ρίσκα, αλλά να κινδυνεύεις από κοντράκηδες/ψυχάκηδες/αυτοκτονικούς κλπ δεν είναι από τα φυσιολογικά ρίσκα που είσαι υποχρεωμένος να αποδεχτείς. Ο δημόσιος δρόμος δεν είναι πίστα επομένως δεν ανήκει αποκλειστικά στους γρήγορους/μάγκες/οδηγάρες/τσόγλανους που πήραν καλό εργαλαίο με τα λεφτά του μπαμπά κλπ. Αντίθετα αυτός που κινείται εγκληματικά επικίνδυνα (υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνοι ελλιγμοί κλπ) είναι λάθος και κανονικά θα πρεπε να αναλαμβάνει το ρίσκο να υποστεί αυστηρές συνέπειες από το νόμο (φυλάκιση, κατάσχεση διπλώματος ή και οχήματος κλπ), όπως γίνεται σε πιο σοβαρές χώρες. Βεβαίως επειδή ζούμε σε μπανανία δεν ισχύει αυτό αλλά το δίκιο του ισχυροτέρου. Μερικοί δεν έχουν καν τη σεμνότητα να δεχτούν ότι η ζωή των άλλων αξίζει όσο και η δική τους... Μόνο αν χάσουν κάποιο συγγενή/κολλητό βάζουν μυαλό.Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
απο την στιγμη που εισαι σε 2 ροδες γνωριζεις ολους τους κινδυνους και περνεις και τα ρισκα σου οπως ολοι μας.
το ρισκο ειναι ρισκο...δεν υπαρχει φυσιολογικο η οχι..απο την στιγμη που κυκλοφορουμε εκει εξω τα αποδεχομαστε ολα αυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Όλοι πέρνουν ρίσκα, αλλά να κινδυνεύεις από κοντράκηδες/ψυχάκηδες/αυτοκτονικούς κλπ δεν είναι από τα φυσιολογικά ρίσκα που είσαι υποχρεωμένος να αποδεχτείς. Ο δημόσιος δρόμος δεν είναι πίστα επομένως δεν ανήκει αποκλειστικά στους γρήγορους/μάγκες/οδηγάρες/τσόγλανους που πήραν καλό εργαλαίο με τα λεφτά του μπαμπά κλπ. Αντίθετα αυτός που κινείται εγκληματικά επικίνδυνα (υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνοι ελλιγμοί κλπ) είναι λάθος και κανονικά θα πρεπε να αναλαμβάνει το ρίσκο να υποστεί αυστηρές συνέπειες από το νόμο (φυλάκιση, κατάσχεση διπλώματος ή και οχήματος κλπ), όπως γίνεται σε πιο σοβαρές χώρες. Βεβαίως επειδή ζούμε σε μπανανία δεν ισχύει αυτό αλλά το δίκιο του ισχυροτέρου. Μερικοί δεν έχουν καν τη σεμνότητα να δεχτούν ότι η ζωή των άλλων αξίζει όσο και η δική τους... Μόνο αν χάσουν κάποιο συγγενή/κολλητό βάζουν μυαλό.
και οταν λεω ολα αυτα δεν μιλαω για αυτοκτονικες τασεις κλπ..μιλαω για καποιους που θελουν να πανε ποιο γρηγορα,και για καποιους αλλους που κατα αυτους δεν τρεχουν αλλα ειναι το ιδιο επικυνδηνοι με αυτους που τρεχουν...για τους δευτερους βεβαια δεν μιλαει κανεις γιατι καλυπτονται πισω απο την λεξη-παω αργα αριστερα αρα δεν φταιω-και ο αλλους που τρεχει ειναι υπευθυνος ολων των συμβαντων.
σταματαω την κουβεντα εδω γιατι δεν τελειωνει πουθενα...
το τοπικ απεξω ελεγε αν τυχων και ηταν το παλικαρι απο εδω και τιποτα περισσοτερο.
οι κακοπροαιρετοι παρακαλω να μην απαντησουν στο τοπικ μου,να ανοιξουν αλλο και να γραψουν οτι θελουν για φονιαδες κλπ...
αντε γιατι ολοι εδω μεσα ξαφνικα γιναμε νομοταγεις πολιτες και παμε κατα γραμμα του κοκ...
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
ωχου μωρε με τα τουτου....ωραια ειναι μονο αν τα χρησιμοποιεις για πρακτικους λογους...και αν ειναι γρηγοροτερο ενα αμαξι σε στροφιλικι ειλικρινα χεστηκα.....μου αρκει το γεγονος οτι οταν στριβω με την μηχανη εχω να επεξεργαστω καμια δεκαρια παραπανω παραγοντες απο αυτους που εχει να επεξεργαστει ενας οδηγος αυτοκινητου....εχω την επιλογη να παρω μια στροφη ανοιχτα-κλειστα , να αλλαξω γραμμη σε οποιοδηποτε σημειο της ,να ρυθμισω την κλιση , να στριψω βγαζωντας το σωμα μου εξω απο την μηχανη , να μην το βγαλω και να στριψω μαζι της α λα Hailwood , να φρεναρω αργα η νωρις , να χρησιμοποιησω το πισω φρενο στην καρδια της στροφης , να , να , να.......στο αυτοκινητο γυρνας αυτο το στρογγυλο πραγμα πατας μετα στο πατωμα ενα μακροστενο πεταλι και εφυγες...πολυ συναρπαστικο!!!:ZZZ: ασε δε η επιταχυνση που νοιωθεις!!πολλα g... ακουσα μια συζητηση τις προαλες λεγαν οτι ενα τουτου ειναι γρηγορο κανει 0 - 100 σε 8,5sec!... δεν εχω τιποτα με τους αυτοκιηταδες , κομπλεξικους και μ@λ@κες οδηγους μπορεις να βρεις και πανω σε μηχανη του γκαζον.... και εχω ξεπερασει προ πολλου τα συνδρομα συγκρισης αυτοκινητου - μοτοσυκλετας...απλα καμια σχεση.Βαρεθηκα να προσπαθω να εξηγησω κατι το οποιο ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη , ποσο μαλλον να εχω την αγωνια να το πιστοποιησω και στον δρομο....
Κούλαρε λίγο..Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
αντε γαρε μα: :a31:,
![]()
Eίπα να μην γράψω τίποτα, αλλά αυτή η νεο πουριτανική διάθεση όπως εκφράζεται από μερικούς σε συνδυασμό με λεκτική επιθετικότητα ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ.
Όπως με εκνεύρισαν. μόλις πριν από λίγο 2 ΤΑ στην παραλιακή ( από τις ελάχιστες φορές που πήγαινα στην δουλειά με το αμάξι) που παρίσταναν τα μετακινούμενα road blocks.
Nα θυμάστε ότι αυτό που μετράει δεν είναι ονομαστικά η ταχύτητα που κινείται κάποιος αλλά η συνολική αντίληψη του δρόμου, των οδηγικών συνθηκών και των ικανοτήτων του την δεδομένη στιγμή.
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156 [/i]
[B]δεν συνηθηζω να κλεβω εκκλησια...για να κανω κοντρα με φορτηγο...και να κανω ακομα,σε 100 μετρα θα του εχω φυγει οποτε ατυπο το παραδειγμα σου..χαχα
KAI AN ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;
XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!
Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!
Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children
Ρε παληκαρια ...
Νομιζα οτι το θεμα εχει ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, αλλα δυστυχως το ξαναβλεπω στο προσκηνιο ...![]()
Αναφερομαι στην ταχυτητα μεσα σε στροφη μεταξυ αυτοκινητου και μηχανης!
Ξαναλεω το λοιπον ...
Αν μιλαμε για "ισοδυναμα" οχηματα (κοντινη αναλογια κιλων ανα ιππο), τοτε το αυτοκινητο ειναι ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!
Ξερετε οτι λατρευω την μηχανη και στο αυτοκινητο μπαινω ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενες περιπτωσεις (αναγκες), αλλα αυτο απο μονο του ΔΕΝ μπορει να "ακυρωσει" την πραγματικοτητα ...![]()
Οι συγκρισεις που βλεπουμε στον δρομο ΔΕΝ ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, μιας και για παραδειγμα η δικη μου Αφρικα με τα 60 αλογα στα 215 κιλα, ειναι ΠΟΛΥ πιο ΔΥΝΑΤΗ απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Σουπερ Ντουπερ Ραλλυ 1600αρι με τα 180 του αλογα για τα 1000 κιλα του!![]()
Ποσο μαλλον για ενα πολυ πιο δυνατο μηχανακι (σαν των περισσοτερων σ' αυτο το thread) ... :wacko:
Επισης θελω να πω, οτι στα 25+ χρονια που ασχολουμε με υπολογιστες, ΔΕΝ εχω βρισει πισω απ' την οθονη!![]()
Ας τηρηθει αυτο, απο καποιους εδω μεσα ...
ΔΕΝ ισχυροποιεις τα οποια "επιχειρηματα" σου ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ!![]()
@Ουλας, ασχετα αν εχεις δικιο ή οχι ... :a28:
Αυτα απο μενα και συνεχιστε ...![]()
Αναφερομαι στην ταχυτητα μεσα σε στροφη μεταξυ αυτοκινητου και μηχανης!
Αν μιλαμε για "ισοδυναμα" οχηματα (κοντινη αναλογια κιλων ανα ιππο), τοτε το αυτοκινητο ειναι ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!
Νομιζω οτι η συγκριση που κανεις ειναι λιγο άκυρη.
GSXR 1000 με τη θα το συγκρινης με dragster?
Σε διαδοχικες στροφες <- -> το τουτου εχει να γυρισει το τιμονι
και απλα να διατηριση το βαρος του, η μοτο εχει να σηκωθει και ναξαναπεσει.Εκει το τουτου ειναι γρηγοροτερο ολλα τα αλλα ρευστα.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
.......................
Νομιζω οτι η συγκριση που κανεις ειναι λιγο άκυρη.
GSXR 1000 με τη θα το συγκρινης με dragster?
Σε διαδοχικες στροφες <- -> το τουτου εχει να γυρισει το τιμονι
και απλα να διατηριση το βαρος του, η μοτο εχει να σηκωθει και ναξαναπεσει.Εκει το τουτου ειναι γρηγοροτερο ολλα τα αλλα ρευστα.
Ενα GSXR 1000 μπορει να συγκριθει ΜΟΝΟ με "υπεραυτοκινητα" (Ferrari, Porche κλπ) αναλογικα ...![]()
Μαλλον δεν γνωριζεις απο "αγωνιστικη" οδηγηση αυτοκινητου ... :smilea:
Ασε να μιλησουν αυτοι που εχουν τετοια εμπειρια ...![]()
έχεις, γενικά και θεωρητικά, δίκιο αλλάΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ ισχυροποιεις τα οποια "επιχειρηματα" σου ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ!![]()
1. ο αλφίστας νομίζει πως μιλα σε ηλίθιους μ' αυτά που λέει περί "το ρίσκο είναι ρίσκο"
2. ο ουλας έχει δει το χάρο με τα μάτια του , και ο χάρος έμοιαζε ΠΑΡΑ πολύ με τον αλφίστα, αν είχες έλθει κι εσύ στη θέση του, ίσως να μην ήσουν τόσο ψύχραιμος και αποστασιοποιημένος
Eγώ βλέπω πολύ συχνότερα το χάρο με τα μάτια μου εξαιτίας αργών και ηλίθιων χειριστών (εποχούμενων ή μη).!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
έχεις, γενικά και θεωρητικά, δίκιο αλλά
1. ο αλφίστας νομίζει πως μιλα σε ηλίθιους μ' αυτά που λέει περί "το ρίσκο είναι ρίσκο"
2. ο ουλας έχει δει το χάρο με τα μάτια του , και ο χάρος έμοιαζε ΠΑΡΑ πολύ με τον αλφίστα, αν είχες έλθει κι εσύ στη θέση του, ίσως να μην ήσουν τόσο ψύχραιμος και αποστασιοποιημένος![]()
![]()
You BETA believe...
τι εννοείς "χειριστών";
ΚΑΙ οι υπερβολικά αργοί οδηγοί είναι επικίνδυνοι και καταδικαστέοι
οι "γλήγοροι" λενε "το ρίσκο είναι ρίσκο" και νομίζουν πως εξηγήθηκαν
οι αργοί λένε "σιγά μην πάω να σκοτωθώ, βγαίνω στην εθνική με 60 κι αν θέλεις προσπέρνα με"
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ θέλουν μια κατάσχεση διπλώματος για ένα χρόνο μήπως και συνέλθουν
edv θα συμφωνησουμε διοτι εμεσος πλην σαφως λες οτι το καθε μεσο εχει την ιδιομορφια του με το προβαδισμα σε βαθμο δυσκολιας την μηχανη,οποτε πασο.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ωχου μωρε με τα τουτου....ωραια ειναι μονο αν τα χρησιμοποιεις για πρακτικους λογους...και αν ειναι γρηγοροτερο ενα αμαξι σε στροφιλικι ειλικρινα χεστηκα.....μου αρκει το γεγονος οτι οταν στριβω με την μηχανη εχω να επεξεργαστω καμια δεκαρια παραπανω παραγοντες απο αυτους που εχει να επεξεργαστει ενας οδηγος αυτοκινητου....εχω την επιλογη να παρω μια στροφη ανοιχτα-κλειστα , να αλλαξω γραμμη σε οποιοδηποτε σημειο της ,να ρυθμισω την κλιση , να στριψω βγαζωντας το σωμα μου εξω απο την μηχανη , να μην το βγαλω και να στριψω μαζι της α λα Hailwood , να φρεναρω αργα η νωρις , να χρησιμοποιησω το πισω φρενο στην καρδια της στροφης , να , να , να.......στο αυτοκινητο γυρνας αυτο το στρογγυλο πραγμα πατας μετα στο πατωμα ενα μακροστενο πεταλι και εφυγες...πολυ συναρπαστικο!!!:ZZZ: ασε δε η επιταχυνση που νοιωθεις!!πολλα g... ακουσα μια συζητηση τις προαλες λεγαν οτι ενα τουτου ειναι γρηγορο κανει 0 - 100 σε 8,5sec!... δεν εχω τιποτα με τους αυτοκιηταδες , κομπλεξικους και μ@λ@κες οδηγους μπορεις να βρεις και πανω σε μηχανη του γκαζον.... και εχω ξεπερασει προ πολλου τα συνδρομα συγκρισης αυτοκινητου - μοτοσυκλετας...απλα καμια σχεση.Βαρεθηκα να προσπαθω να εξηγησω κατι το οποιο ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη , ποσο μαλλον να εχω την αγωνια να το πιστοποιησω και στον δρομο....
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
έχεις, γενικά και θεωρητικά, δίκιο αλλά
2. ο ουλας έχει δει το χάρο με τα μάτια του , και ο χάρος έμοιαζε ΠΑΡΑ πολύ με τον αλφίστα, αν είχες έλθει κι εσύ στη θέση του, ίσως να μην ήσουν τόσο ψύχραιμος και αποστασιοποιημένος
Οπως ειδες ΔΕΝ πηρα θεση!
Ειπα "ασχετα αν εχει δικιο ή οχι"!
Αναφερομαι ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ στο "βρισιδι"!