Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 107

Θέμα: Εντυπωσιακό μεν, αλλά...

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    και πού το ξέρεις ότι δεν έχω ζήσει;
    Για να λες αυτά για τη Γερμανία, με βεβαιότητα δεν έχεις ζήσει. Τώρα, δεν ξέρω άν ήσουν Αμερική ή Ουγκάντα η αλήθεια είναι.

Άλλα όπως είπα, είναι διάφορα τα θέματα. Γιατί βλέπεις στην Ελλάδα άν πηγαίνεις στο στενάκι της γειτονιάς σου με 70 δεν τρέχει τίποτα. Στη Γερμανία σε κατοικημένη περιοχή άν σε πιάσουν να τρέχεις, σου κόψανε τα απαυτά. Όπως και με τις διαβάσεις πεζών, το αλκοόλ κτλ κτλ.

Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα, είναι άν ο οδηγός του Μ6 (που σε καμμία περίπτωση δεν είναι παιδάκι του μπαμπά όπως είπαν πολλοί παραπάνω) πήγε με 340...

Κοιμόμαστε όλοι όρθιοι
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk

Γιατί βλέπεις στην Ελλάδα άν πηγαίνεις στο στενάκι της γειτονιάς σου με 70 δεν τρέχει τίποτα. Στη Γερμανία σε κατοικημένη περιοχή άν σε πιάσουν να τρέχεις, σου κόψανε τα απαυτά. Όπως και με τις διαβάσεις πεζών, το αλκοόλ κτλ κτλ.
    τότε λοιπόν τι διαφωνείς και μιλάς και για "μαλακίες" μάλιστα;;;;

πιστεύεις πως υπάρχει ΕΝΑΣ έλληνας γκαζοφονιάς που θα πάει να ζήσει Γερμανία και θα μπορέσει να χαρεί το πάθος του όπως το χαίρεται στη μπανανία;;;

και δε μιλώ μόνο για τελικιάσματα, μιλώ για ξυσίματα και διηθήσεις και ξεκρανωτίλα και σούζες και έντο και σφήνες και προσπεράσματα όπου λάχει και όλα τα γνωστά καγκουριλίκια

Κοίτα, άλλο βλάκας και άλλο να έχεις πάθος με την γρήγορη οδήγηση.

Και εξηγώ,
    Το να μην φοράς κράνος, δεν σημαίνει ότι είσαι γρήγορος, σημαίνει ότι ούτε κεφάλι δεν έχεις, αλλά τέσπα.
    Το να ξύνεις είναι φυσιολογικό, γιατί το εργαλείο στρίβει. Βέβαια, άν θες το στρίβεις, άν δεν θες δεν το στρίβεις. Θέμα επιλογής είναι.
    Το να κάνει το μηχανάκι σούζα είναι φυσιολογικό. Σε μερικά μηχανάκια είναι και αναπόφευκτο.
    Το να κάνει το μηχανάκι έντο είναι φυσιολογικό.
    Οι σφήνες είναι φάση playstation και πιστεύω είναι για ριψοκίνδυνους που βιάζονται πολύ. Βέβαια, σφήνα με σφήνα έχει διαφορά.
    www.clubcsl.com

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Πλάκα μας κάνετε μωρέ? Βαρέθηκα αυτόν τον "καθωςπρεπισμό" ρε παιδιά, ας σοβαρευτούμε λίγο........ Εντάξει, θέλετε να μου πείτε όλοι εσείς που για Χ λόγους δεν έχετε ένα SS ή κανά SportTouring, αν έπεφτε στα χέρια σας ένα Hayabusa πχ ή ένα νέο ZZR1400 και ας υποθέσουμε σας καθόταν σαν επιφοίτηση το να ξέρετε λίγο το μηχανάκι, ή να είχατε τον χρόνο να το συνηθίσετε κανά 2 βδομάδες, την τρίτη βδομάδα ΔΕΝ θα το βγάζατε ΑΟ ή καμιά άλλη ευθεία να χτυπήσετε τα 299 (299 λόγω κόφτη).......???????

Εκτός και αν είστε οι ίδιο που βλέπω καθημερινά στην Αθήνα αυτές τις μέρες (με 40 βαθμούς) να κυκλοφορούν με μπουφάν-παντελόνι-μπότες-γάντια δερμάτινα............

Για να σοβαρευτούμε λίγο και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...... Καλή η πίστα αλλά καλές και οι τελικές!!! Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να πήρε SS ή υπεργαλαξιακό sport touring και να μην το τελίκιασε..........

PS. Άκουσα ότι το νέο ΖΧ10 έχει 190 πρώτη.........

PS2. Λέω να βάλω αυτούς τους carbon καθρέπτες που ζαχαρώνω κάτι μήνες τώρα, όχι τίποτα άλλο αλλά............που πας ρε Καραμήτρο με 275 τελικήηηηηηηη...........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κάποιος που έχει πάθος με τη γρήγορη οδήγηση ρισκάρει φοβερά τη ζωή του και τη σωματική του ακεραιότητα, νεκροταφεία και ΚΑΤ δεν λένε ψέμματα

αν είναι ή όχι βλάκας εξαιτίας αυτού, είναι θέμα πώς το κρίνει ο καθένας

σούζα και έντο δεν έχω κάνει ποτέ, άρα από πού κι ως πού είναι "φυσιολογικά";;;; μήπως ανήκω στους "ανώμαλους" μοτοσυκλετιστές;

αλλά το ερώτημα ήταν τι γίνεται έξω, όχι τι έιναι φυσιολογικό και τι όχι

stako, μιας και ίσως κυκλοφορείς με σορτς και σαγιονάρες, σου εύχομαι μέχρι τον Οκτώβρη παντα όρθιος

εγώ συμβόλαιο με το θεούλη πως δεν θα πέσω όσο κανει ζέστη δεν έχω και φοράω μπουφαν και μπότες, κι ας καίγομαι από τη ζέστη

έχω ακούσει πως τα εγκαύματα από πτώση καίνε λίγο περισσότερο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω σήμερα δεν το έβαλα το μπουφαν...ήμαρτον...42 βαθμούς.
    Επίσης μαρέσουν πολύ οι σούζες, αν και δεν ξέρω να κάνω.(αντε καμια μικρή με ξερογκαζιά στην εκκίνηση.)
    Εντο δεν με ενδιαφέρει να μάθω ποτέ ουτε η τελική μιας μοτοσυκλέτας με συναρπάζει.
    Εκεινο πιστευω που συναρπάζει στην μοτοσυκλέτα...δεν ειναι αν πιάνει τα 300...αλλα πόσο γρήγορα κάνει τα 0-150.Η επιτάχυνση δλδ.

Προσωπικές γνώμες αυτές.

Υ.Γ. Ποιος θα μου μάθει να κάνω σούζα με αλλαγή ταχυτητας εγγυωντας μου οτι δεν θα πέσω,δεν θα χτυπήσω και δεν θα χαλάσω τη μηχανή.....Κανεις ???

stako, μιας και ίσως κυκλοφορείς με σορτς και σαγιονάρες, σου εύχομαι μέχρι τον Οκτώβρη παντα όρθιος
    Ειδικά ο stako και εγώ, με κάπρι, γυαλάκι και αμάνικα κυκλοφορούμε. Τα δερμάτινα μας αποσυντονίζουν στην οδήγηση και δεν νιώθουμε άνετα επάνω στο μηχανάκι για να οδηγήσουμε όπως και ο Ρόσσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να πήρε SS ή υπεργαλαξιακό sport touring και να μην το τελίκιασε..........
    Να καούν στην πυρά!! Οι δολοφόνοι!!!

Επειδή είστε όλοι φλώροι, εγώ πάω να ξαναγραφτώ στο motogp. Α μα πια!!!
    www.clubcsl.com

έχω ακούσει πως τα εγκαύματα από πτώση καίνε λίγο περισσότερο
    Έτσι είναι.

Αλλά αυτό που έγραψα ήταν συνέχεια από άλλο ποστ και προφανώς αστειεύομαι και μιλάω για κίνηση με παπί-σκούτερ.

Το GSXR όσες φορές το έβγαλα καλοκαίρι ήμουν φυσικά με φόρμα εκτός από 2 φορές που ήταν για καφέ και δεν είχα παντελόνι.

Ειδικά ο stako και εγώ, με κάπρι, γυαλάκι και αμάνικα κυκλοφορούμε. Τα δερμάτινα μας αποσυντονίζουν στην οδήγηση και δεν νιώθουμε άνετα επάνω στο μηχανάκι για να οδηγήσουμε όπως και ο Ρόσσι.

Να καούν στην πυρά!! Οι δολοφόνοι!!!

Επειδή είστε όλοι φλώροι, εγώ πάω να ξαναγραφτώ στο motogp. Α μα πια!!!
    Πλάκα πλάκα πρέπει να έχεις ελευθερία κινήσεων για να χτυπήσω επιτέλους το 0:59 στα λιμανάκια..................χμμμμμμμμμμμμ...................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ πάω να γραφτώ στο TFRC.............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos

Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα, είναι άν ο οδηγός του Μ6 (που σε καμμία περίπτωση δεν είναι παιδάκι του μπαμπά όπως είπαν πολλοί παραπάνω) πήγε με 340...

Κοιμόμαστε όλοι όρθιοι
    Τον γνωριζεις τον συγκεκριμενο και ξερεις οτι δεν ειναι παιδακι του μπαμπα;

50αρης που τα εχει δουλεψει τα χρηματα που χρειαζεται για να την παρεις την Μ6, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Και ξερεις γιατι ΔΕΝ ειναι;
    Γιατι αν τα ειχε δουλεψει τα λεφτα, θα το προσεχε λιγο παραπανω το αμαξι του. Αφου θα ειχε στερηθει και τις βολτες και τους καφεδες και τα γκομενακια για να παρει το εργαλειο. Και, φθσικα, δεν θα ειχε ορεξη να μπει φυλακη γιατι σκοτωσε καποιον απο βλακεια του και γιατι αν για καποιο λογο το εσπαγε δε θα εχανε ενα απλα το αμαξι, θα εχανε τα 3-5-10 χρονια που εβαζε λεφτα στην ακρη για να το παρει. ΚΑταλαβες γιατι επιμενω οτι ειναι παιδκαι του νταντη; Γιατι αν ηταν ο "νταντης" στη θεση του δε θα ειχε αναγκη να αποδειξει τιποτα με τετοιο αυτοκινητο. Ουτε τελικιασματα, ουτε γκαζιες, ουτε τιποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εγω σήμερα δεν το έβαλα το μπουφαν...ήμαρτον...42 βαθμούς.
    Επίσης μαρέσουν πολύ οι σούζες, αν και δεν ξέρω να κάνω.(αντε καμια μικρή με ξερογκαζιά στην εκκίνηση.)
    Εντο δεν με ενδιαφέρει να μάθω ποτέ ουτε η τελική μιας μοτοσυκλέτας με συναρπάζει.
    Εκεινο πιστευω που συναρπάζει στην μοτοσυκλέτα...δεν ειναι αν πιάνει τα 300...αλλα πόσο γρήγορα κάνει τα 0-150.Η επιτάχυνση δλδ.

Προσωπικές γνώμες αυτές.

Υ.Γ. Ποιος θα μου μάθει να κάνω σούζα με αλλαγή ταχυτητας εγγυωντας μου οτι δεν θα πέσω,δεν θα χτυπήσω και δεν θα χαλάσω τη μηχανή.....Κανεις ???

Άστα, με την σούζα και εγώ άχρηστος είμαι!!! Αν βρεις τον εγγυητή πες μου να του μιλήσω κι εγώ!

Ο alexk μου κάνει τον μάγκα αλλά δεν θα πάρω το Κ8??? Θα το πάρω και θα του δείξω για να μάθει..........

Όσο για το 0-150 γιααααααα ρίξτε μια ματιά ξανά το βίντεο με την Μ6! Εγώ έμεινα μ@λ@κ@ς από το πώς πετάγεται ο δείκτης των χιλιομέτρων!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Click Me
    Χαχαχα, καλό, τα έκανε λίγο πάνω του ο τύπος.............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατί ο νταλικιέρης, όταν οδηγεί σαν #*&$^*&, ρισκάρει τη ζωή άλλων πολύ περισσότερο από τη δική του ζωή

με άλλα λόγια βάζει τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ζωή σε κίνδυνο εκ του ασφαλούς

δεν έχεις παρά να θυμηθείς τα πολύνεκρα δυστυχήματα που έχουν κατά καιρούς προκληθεί από μεγάλα οχήματα
    Τα θυμάμαι,πως δε τα θυμαμαι..όπως θυμαμαι και τα χιλιαδες που εχουν προκληθει απο μ..ακες που δε τους υπολογισαν και δε τους σεβαστηκαν (τους οδηγους νταλικας) αλλα εκει δε μιλαμε..τι να πουμε;..χρονια στο τιμονι πολλα και καλα παιδια ολοι τους (οχι σα τους βρωμονταλικεριδες) αλλα ξερεις..η κακια η ωρα... :a13:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mινιατουρες μεν αλλα χορταινει το ματι δε..
    από Tedvj23 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2024, 12:50
  2. Xenon kits: Ναι μεν αλλα...
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2008, 14:30
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25