Ο ΣΑΛΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!
Ο ΣΑΛΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!!!
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
εδω βλεπουμε το κλασικο το μαλακα το βαζελο που εχει παθει παρακρουση μιας και η ομάδα του εβαλε 4 γκολ..Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Ο ΣΑΛΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!!!
και τι μυνημα μου εστειλε μετα τη νικη της ομαδας του στο Αιγάλεω??
παμε για το ουέφα μου λεει.....!!!!![]()
![]()
εγω μετα του ειπα το αλλο με τον ΤΟΤΟ...![]()
βρε ΧΤΜΠΑΜ... κόψε κάτι... με το Αιγάλεω παίζατε.
Άσε να σας δούμε απέναντι και σε καμιά σοβαρή άμυνα.
Η σε σοβαρή επίθεση, για να δούμε πως πάτε απο άμυνα.
Γενικώς... ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ακόμα τώρα αρχίσαμε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
+1924Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα? Βάλαμε 4 γκολ ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
βρε ΧΤΜΠΑΜ... κόψε κάτι... με το Αιγάλεω παίζατε.
Άσε να σας δούμε απέναντι και σε καμιά σοβαρή άμυνα.
Η σε σοβαρή επίθεση, για να δούμε πως πάτε απο άμυνα.
Gandalf
Δώστε μας τώρα την κούπα.....να τελειώνουμε.
Βύντρα ρεεεεεε...... εγγύηση!!!! Μπάζει , δεν σκουριάζει, δεν μουλιάζει!!!!!![]()
The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings
+1925Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1924
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ενας παοκ και ενας βαζελος ετος δε θα βαλουν?)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
α και τωρα που το βλεπω καλα τι γραφεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Γκομενάκια των γαυροβάζελων είστε και επιβιώνετε μόνο από τα ψίχουλα που σας δίνουν. Σας έχουν χαρίσει ένα κάρο λεφτά και θέλετε και παίκτες και γήπεδο και κανένα αεροδρόμιο άμα λάχει...
Κάτσε καλά λοιπόν και δες τα της ομάδας σου και άσε τους άλλους.
ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΟΚΤΣΗ «gay-ρε του βορρά»
σας χάρισαν γηπεδο μπάσκετ, σας χάρισαν το Γαλακτερό σας χαρίζουν δικαίωμα συμετοχης στο ελληνικό πρωτάθλημα (αντι της ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ)...
και δε μας ειπες...ΤΙ ΜΑΣ "χάρισαν" EΜΑΣ???? ετσι εγραφαν τα "σπορ του βορρά?"
ε ? που αφηνετε τους παιχτες απλήρωτους και σας τρεχουν στα δικαστηρια ρε πειναλέοι???? Ελεεινοί και τρισάθλιοι ....
ξεφτιλες
αντε πηρα φόρα τωρα....
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος εναντιον του ΠΑΟΚ. Το να φερεις μια ισοπαλια δεν ειναι και κατι το σπουδαιο αλλα ουτε και κατι το ευκολο με τα δεδομενα που επικρατουν στην ομαδα. Δηλαδη η οποιαδηποτε ομαδα ερθει στο ΟΑΚΑ και κλειστει πισω θα παρει το Χ? Δεν το νομιζω.Τωρα με τις βρισιες ο καθενας δειχνει το επιπεδο του. Αλλωστε για να σεβαστεις καποιον απαραιτητη προυποθεση ειναι να σεβεσαι πρωτα τον εαυτο σου.![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
γι'αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος εναντιον του ΠΑΟΚ. Το να φερεις μια ισοπαλια δεν ειναι και κατι το σπουδαιο αλλα ουτε και κατι το ευκολο με τα δεδομενα που επικρατουν στην ομαδα. Δηλαδη η οποιαδηποτε ομαδα ερθει στο ΟΑΚΑ και κλειστει πισω θα παρει το Χ? Δεν το νομιζω.Τωρα με τις βρισιες ο καθενας δειχνει το επιπεδο του. Αλλωστε για να σεβαστεις καποιον απαραιτητη προυποθεση ειναι να σεβεσαι πρωτα τον εαυτο σου.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ε πσσστ φλωράκο
....
Γκομενάκια των γαυροβάζελων είστε και επιβιώνετε μόνο από τα ψίχουλα που σας δίνουν. Σας έχουν χαρίσει ένα κάρο λεφτά και θέλετε και παίκτες και γήπεδο και κανένα αεροδρόμιο άμα λάχει...
Κάτσε καλά λοιπόν και δες τα της ομάδας σου και άσε τους άλλους.
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εδω βλεπουμε το κλασικο το μαλακα το βαζελο που εχει παθει παρακρουση μιας και η ομάδα του εβαλε 4 γκολ..
και τι μυνημα μου εστειλε μετα τη νικη της ομαδας του στο Αιγάλεω??
παμε για το ουέφα μου λεει.....!!!!![]()
![]()
εγω μετα του ειπα το αλλο με τον ΤΟΤΟ...![]()
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΤΕ!!!:rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Οταν λεω κατι δεν το λεω για τους αλλους αλλα προπαντων για μας.
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
θυμαμε και περσι εσυ με τη τριαρα απο καποια βιζλα που αρπαξες ποσο χάρηκες ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΤΕ!!!:rotflmao: :rotflmao:
ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΒΙΖΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ...
ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ 3...
και δε με λες..
φετος??
με ποιον παιξατε προκριματικα τσαμπιον λιγκ ρε ντολμα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γι'αυτο...
OTAN ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΒΕΖΟΥΒΙΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚ ΣΟΥ ΟΚ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ.
Πρώτα θα διαβάζεις όλα τα post και μετά θα μιλάς...
Όσο για το γήπεδο δεν φταίει κανείς αν γκρεμίσατε τη Φιλαδέλφεια χωρίς να έχετε εξασφαλίσει άδειες κλπ κλπ. Ποιός μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μα....κας;;;
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
k ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ να τρελλαθω!!
ναι ρε κ κολλημενοι ειμαστε κ κομπλεξικοι ειμαστε κ αρρωστοι τελιως ειμαστε με τον ΠΑΟΚ
κ ξερετε γιατι?
γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αλλη μια ομαδα,ειναι μερος απο τη ζωη μας ειναι η καψουρα μας ( που οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει,κατι που φετος θα το ΞΑΝΑνιωσουμε) ειναι ιδεολογια κ πλεον ΙΣΩΣ να ειναι γεννετικη ανωμαλια στο DNA μας.
τωρα κατα ποσο τσιρακια ειμαστε κ ποιανου αυτο ειναι αλλο θεμα,του βαζεολου σιγουρα ΟΧΙ παντως.
κανα 3+ χρονια ισως να ειμασταν παραρτημα του γαυρου (βλ.μπατμαν κλπ "σουπερ ηρωες")
οπως κ να το κανετε μαγκες το ποδοσφαιρο ειναι αθηνοκεντρικο,φετος πρωτη χρονια ειναι ΜΟΝΟ 6 αθηναικες ομαδες παλιοτερα ηταν 8+
κ ναι θα γουσταρω που πηρα το πονταλακι μεσα στην αθηνα,κοντρα στο χανουμι
αυτη η χρονια ειναι για τον παοκ θα ειναι επιτυχεια εαν κρατηθει στη κατηγορια (ντρεπωμαι που το λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια!)
κ περσι ετσι ξεκινησαμε (ελαφρως καλυτερα!) κ στη τελικη οχι μονο δε πεσαμε αλλα απλως χασαμε μια θεση (βλ.Ξανθη)
Αν κ πιστευω οτι η ΑΕΚ φετος θα κανει κατι καλυτερο απο αλλες χρονιες (δλδ να σφηνωθει στη 2αδα)
Θα κανουμε χιλιομετρα κ παλι
για να μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρο
εχεις ΛΑΟ παλικαρο λεβεντη
αλλα μαλακα προεδρο!!!!!!!!!!
πως γινετε ρε πουστη τοσα χρονια αυτο το συνθημα να ισχυει κ να ειναι ΠΑΝΤΑ επικαιρο!
γαμω τη τυχη μου κ την αρρωστεια μου μεσα
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Αν κ πιστευω οτι η ΑΕΚ φετος θα κανει κατι καλυτερο απο αλλες χρονιες (δλδ να σφηνωθει στη 2αδα)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα το ποσο καμενος εισαι το ειπες μονος σου
και ναι δεν εχεις δει ποτε αγωνα ολοκληρο εισαι κοματια... γιατι αλλιως ΙΣΩΣ καταλαβαινες οτι η ΑΕΚ απο τις 9 φορες που πηρε το πρωταθλημα ο γαυρος.... τις περισσοτερες ηταν η 2η ομαδα και οχι ο βαζελος, οπως στο περσυνο πρωταθλημα (αν και δεν ειναι επιτυχια αλλα το "να χωθουμε 2οι" μου χτυπαει ασχημα....)
εσεις Β εθνικη να βαλετε μυαλο...