Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Βενετία - Βαρκελώνη - Μπιλμπάο - Γαλλική Προβηγγία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Πανέμορφα, ένα μεγάλο μπράβο!!!

Να είστε καλά.

Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Απλά ήθελα να σας επιστύσω την προσοχή σας ότι : Τελικά την Πέμπτη το βράδυ 13/07/2006 στο λιμάνι της Πάτρας βρεθήκαμε για αναχώρηση οι δύο οδηγοί και οι δύο μοτοσυκλέτες (ZZR1100 & Varadero).

που σημαίνει ότι οι πιτσιρικάδες τελικά δεν ήρθαν μαζί μας.

Πάντως και οι δυο πιτσιρικάδες έχουν πάρει το "βάπτισμα" σε τέτοιου είδους εξορμήσεις (σε Ελλάδα και εξωτερικό).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    Στις φετεινές διακοπές με την μοτό (υπάρχει και η δευτερη φάση με όλη την οικογένεια) είχα αποφασίσει να αλλάξω συνοδηγό (μετά από 20 συναπτά έτη) και να πάρω μαζί μου τον γιό μου (14 χρονών). Στο άκουσμα αυτό βρήκα συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο έναν πολύ καλό μου φίλο ο οποίος και αυτός ήθελε να συνταξιδέψει με ένα από τους δύο γιους που έχει.

τα σχόλια είναι περιττά κυριολέκτικά...πρώτα για το ''team'' και έπειτα για τα 5,200 κλμ...φαντάζομαι ότι εκτός από εσάς τα παιδιά τους θα το θυμούνται για πολλά χρόνια αυτό...πάντα υγεία..
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια και καλύτερα!! Ελπίζω να καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή να βγω εξωτερικό με μοτο για Νοτια Γαλλια, άν και η Ελλάδα εχει πολλά να δώσει ακόμα...

Να ρωτήσε, απο τιμές τα ξενοδ/χεια τι παίζουν? Τα βρήκατε μέσο net ή χύμα?
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Να ρωτήσε, απο τιμές τα ξενοδ/χεια τι παίζουν? Τα βρήκατε μέσο net ή χύμα?
    Τα βρήκαμε από το net και οι τιμές ήσαν 30% - 40% κάτω από την τιμή της πόρτας.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρκετά πιο νωρίς τα είχατε βρει τα ξενοδοχεία? ή μια δυο μέρες πριν μέσω ιντερνετ?
    Αν θυμαστε ποια και που, βάλτε μαζεμένες της πληροφορίες μαζί με την διεύθυνσή τους να υπάρχουν έτσι για info...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Αρκετά πιο νωρίς τα είχατε βρει τα ξενοδοχεία? ή μια δυο μέρες πριν μέσω ιντερνετ?
    Αν θυμαστε ποια και που, βάλτε μαζεμένες της πληροφορίες μαζί με την διεύθυνσή τους να υπάρχουν έτσι για info...
    Λάμπρο απο το www.bookingsspain.com έκλεισα τα hotels.
    Είναι ένα από τα καλύτερα για μένα.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
    Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Απλά ήθελα να σας επιστύσω την προσοχή σας ότι : Τελικά την Πέμπτη το βράδυ 13/07/2006 στο λιμάνι της Πάτρας βρεθήκαμε για αναχώρηση οι δύο οδηγοί και οι δύο μοτοσυκλέτες (ZZR1100 & Varadero).

που σημαίνει ότι οι πιτσιρικάδες τελικά δεν ήρθαν μαζί μας.

Πάντως και οι δυο πιτσιρικάδες έχουν πάρει το "βάπτισμα" σε τέτοιου είδους εξορμήσεις (σε Ελλάδα και εξωτερικό).

κριμα ρε Μαρκο και εγω πήγα να ευχηθώ του χρόνου με την κόρη.

παντα τετοια αν και ξερεις εσυ
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος
    Τωρα εγω που εχω σκασει απο τη ζηλεια μου και εχω υποσχεθει στην Αννουλα μου ενα τετοιο ταξιδι να ρωτησω ποσο στοιχισε;χοντρικα ή ακριβως.Παιδια και γαμω τα ταξιδια κανατε!!!!!!!
    mustili

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
    Φτάνοντας στο τέλος αυτής της σύντομης περιγραφής των φετινών μου διακοπών (συνολικά χιλιόμετρα 5.200) θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ τον Χρύσανθο για την παρέα του.
    φιλε μου μπραβο σου ευχομαι και του χρονου οτι καλυτερο.
    θα ηθελα αν μπορεις καποιες πληροφοριες φετος το καλοκαιρι στις 12 αυγουστου εκανα το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο ταξιδεψα με μια bmw gs 1150 adventures ξεκινησα απο πατρα καραβι για βενετια και γραμμη για ΜΙΛΑΝΟ ΚΟΜΟ ΛΟΥΓΚΑΝΟ ΖΥΡΙΧΗ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΑΓΑ BRNO ΒΙΕΝΝΗ GRAZZ
    και παλι βενετια ο στοχος ηταν το μοτο gp στο brno οπου ειχα και μια ατυχια στην πραγα στο parking του ξενοδοχειου μου εσπασαν τον διακοπτη της μιζας και προλαβα την μηχανη λογο του συναγερμου (θα γυρνουσα με ταξι) και ορκιστικα σε τετοιες χωρες ουτε ζωγραφιστος ΔΕΝ ξαναπαω.
    αρχισα στο καραβι της επιστροφης να σχεδιαζω το ταξιδι μου για του χρονου και αποφασισα να παω
    ιταλια γαλλικη ριβιερα ισπανια μαγιορκα δεν εχω την πειρα και προσπαθω να βαλω καποιους ενδιαμεσους σταθμους σκεφτομαι να κανω 400-500 χιλ την ημερα δεν ειμαι φαν της γρηγορης οδηγησης και δεν εχω πειρα απο ταξιδια στο εξωτερικο δεν ξερω αν ειναι λιγοτερα τα χιλ απο αγκωνα η βενετια σε ειδα οτι εισαι γνωστης απο εθνικες οδους και επαρχιακους δρομους θα ηταν ενα gps απαραιτητο ?ευχαριστω και καλα ταξιδια.............
    GSakis

Αρχικά δημιουργήθηκε από GSakis
    δεν εχω πειρα απο ταξιδια στο εξωτερικο δεν ξερω αν ειναι λιγοτερα τα χιλ απο αγκωνα η βενετια σε ειδα οτι εισαι γνωστης απο εθνικες οδους και επαρχιακους δρομους θα ηταν ενα gps απαραιτητο ?ευχαριστω και καλα ταξιδια.............
    Σε ευχαρισώ για τα καλά σου λόγια.
    Μια εκδρομή στο εξωτερικό δεν είναι και κάτι το φοβερό.
    Απλά θέλει καλή οργάνωση και όρεξη για χιλιόμετρα.
    Δεν παίζει ρόλο αν είσαι γρήγορος ή αργος οδηγός.
    Το gps είναι προσωπικό θέμα.
    Εγώ πάντως δεν προκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ διότι για μένα η χάραξη μιας διαδρομής
    ειναι ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΕΙΑ.
    Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις και μπορώ να σε βοηθήσω είμαι στην διαθεσή σου (στείλε ΠΜ).

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Τωρα εγω που εχω σκασει απο τη ζηλεια μου και εχω υποσχεθει στην Αννουλα μου ενα τετοιο ταξιδι να ρωτησω ποσο στοιχισε;χοντρικα ή ακριβως.Παιδια και γαμω τα ταξιδια κανατε!!!!!!!
    MUSTILI sorry για την αργοπορία της απάντησης.

Τα κόστη ανα μοτο ήσαν :

Ξενοδοχεία 600 ευρώ. το άτομο (σε ξενοδοχεία ****)
    Βενζίνη 260 ευρώ.
    Διόδια autostrata 170 ευρώ.
    Εισητήρια καραβιού 210 ευρώ το άτομο επιστροφή και με την μοτό.

Παλαιό μέλος
    Δεν πειραζει. Παντως μπορει να βγει φτηνοτερα αν παω καμπινγκ ή πιο φτηνο ξενοδοχειο(εκει μαλλον παιζει κινδυνος για την μηχανη ε. Στη Φλωρεντια παντως στο καμπινγκ ηταν φουλ στις μηχανες πριν 3 χρονια. Σκεφτομαι σοβαρα να το συνδιασω με Brno. Ευχαριστω παντως!!!!
    mustili

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Δεν πειραζει. Παντως μπορει να βγει φτηνοτερα αν παω καμπινγκ ή πιο φτηνο ξενοδοχειο(εκει μαλλον παιζει κινδυνος για την μηχανη ε. Στη Φλωρεντια παντως στο καμπινγκ ηταν φουλ στις μηχανες πριν 3 χρονια. Σκεφτομαι σοβαρα να το συνδιασω με Brno. Ευχαριστω παντως!!!!
    Αν πας πραγα η brno την μηχανη και τα ματια σου σε ξενοδοχειο 4**** μολις φτασαμε μας εβαλαν οι
    υπαλληλοι να βαλουμαι τις μηχανες σε εναν χορο για να μην τις κλεψουν το αποτελεσμα ηταν να μουν σπασουν την κλειδαρια της μηχανης και εντελως τυχαια ακουσα τον συναγερμο της μηχανης γιατι ημουν κοντα σταθηκα ΤΥΧΕΡΟΣ και οταν το αναφεραμαι στους υπευθινους μας ειπαν οτι ειμαστε τυχεροι γιατι παισαμε σε ερασιτεχνες αν ηταν επαγγελματιες θα την ειχαν σηκωσει την μηχανοι .βγαλε τωρα οτι συμπερασμα θελεις και να ξερεις οτι ηταν και το μοτοgp και η αστυνομευση
    ηταν καλη ....................
    GSakis

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2008, 13:57
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2007, 11:39
  3. Βαρκελωνη-Προβηγκια-Ιταλια
    από sallako στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 09:49