Αυτό εννοούσα κι εγώ... για ένα m αντί του M θα τα χαλάσουμε τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Δεν κατεβαζει με 2.5mb/s, κατεβαζει με 2.5ΜΒ/s δηλαδη 20Mbps![]()
Αυτό εννοούσα κι εγώ... για ένα m αντί του M θα τα χαλάσουμε τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Δεν κατεβαζει με 2.5mb/s, κατεβαζει με 2.5ΜΒ/s δηλαδη 20Mbps![]()
Βρηκα ανακοινωση του ΟΤΕ για το σχετικο θεμα http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=532
Λεει πως η αναβαθμιση ειναι δωρεαν, ο χρονος θα δειξει![]()
Πέρυσι τις κατέβασαν για πολλοστή φορά τις τιμές, λες να τις ξανανεβάσουν; Δεν παίζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από gregpktm
Βρηκα ανακοινωση του ΟΤΕ για το σχετικο θεμα http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=532
Λεει πως η αναβαθμιση ειναι δωρεαν, ο χρονος θα δειξει![]()
![]()
Καλά ρε παιδιά, δεν έχει τύχει έστω σε κανένα γνωστό σας να αναβαθμιστεί η σύνδεσή του? Εγώ ήδη από όσους ξέρω με adsl είμαι ο μόνος πλέον![]()
που έχω ακόμα 384... όλοι οι γνωστοί μου (γύρω στα 10 άτομα) έχουν ήδη διπλασιασμένες ταχύτητες...
Η αναβάθμιση των γραμμών δεν είναι σχέδιο ή κάτι τέτοιο, γίνεται ήδη εδώ και 10 μέρες περίπου... στα αστικά κέντρα λογικά θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Σεπτέμβριο και σιγά σιγά και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας...
EDIT: @Λεωνίδας: και αυτό γίνεται τσαμπέ έτσι...
Μην αγχώνεσαι, οι μισοί έχουν αναβαθμιστεί περίπου (υπολογίζω). Εγώ δεν έχω αναβαθμιστεί πάντως.
Τσάμπα γίνεται, ναι.
Είχαμε από τα ακριβότερα / αργότερα "ευρυζωνικά" Internet στην Ευρώπη, αλλά μάλλον όχι πια (τώρα πού είναι οι γνωστοί γκρινιάρηδες του "τίποτα δε γίνεται" και "στην Ευρώπη όλα είναι καλύτερα και φτηνότερα" κλπ κλπ...)
Καλημέρα,
μην αγχεσαι schumacher απλά πάει ανα περιοχές..
Αρχικά αναβαθμίζουν τα dslam του κέντρου και μετά τα προάστεια..
Σε πιά περιοχή μένεις;
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
δεν ηταν το (m,M) το προβλημα αλλα το (b,B)Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Αυτό εννοούσα κι εγώ... για ένα m αντί του M θα τα χαλάσουμε τώρα...
ΧΜμμ πλακιτσα πλακίτσα???Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Η FORTHnet ήδη ανακοίνωσε το διπλασιασμό και των συνδρομών. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι...
Στο μεταξύ εδώ σέρνεται το δίκτυο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Ακου λεει 2,5mb .... άτιμε Λεωνίδαααααααααααααααααααααααααα
Εδώ 1024 και πιάνω δεν πιάνω τα 50kb που είναι οι αναβαθμίσεις ρεεεεεεεε!!!xexex
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..