Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: 23η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

Re: Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    αν νομίζεις οτι η ζωή σου ή η ζωή οποιουδήποτε άλλου θα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για μένα τότε πλανάσαι οικτρά.....

όσο για τη ζωή που κάνω, αυτό είναι δική μου δουλειά και μην ξαναανακατευτείς!!! ακους εκεί να κρινεις τη ζωή μου!! ρε ΟΥΣΤ!!

και δεν κατάλαβα εσυ και οι άλλοι κάνετε την αληθινή ζωή κι εμεις ζούμε στο κουτί??

αυτό που είπα είναι οτι οταν κάτι που μου λέει κάποιος που εμπιστεύομαι με χαλαει δεν με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω για να το επιβεβαιώσω απλά... μόνο στην περίπτωση που με κάιει πολύ και όχι για κάτι εντελώς αδιάφορο που αποτελει για μενα καποια πανελλήνια....

και αν αναρωτιέσαι γιατί συζητάω για ένα θέμα που δε με αφορά καθόλου... έχω και γω λίγο ελεύθερο χρόνο κατα τη διάρκεια της δουλειάς και ψυχαγωγούμαι οκ? ετσι γουστάρω θα δώσω και λογαριασμο?

και όσο για την παιδεία που έθιξες... άστοχο τελείως....

θα περίμενα πιο ορθά επιχειρήματα απο εναν άνθρωπο της ηλικίας σου!

ΑΥΤΑ!

TΩΡΑ.......ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ..............

ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ.....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ..........

ΤΑ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ........ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ.......

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...........ΓΑΜΗΘΗΚΕ......!!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.......ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ......ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ......ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΜΑΣ.....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Re: Re: Re: ...

μόνο στην περίπτωση που με κάιει πολύ και όχι για κάτι εντελώς αδιάφορο που αποτελει για μενα καποια πανελλήνια....

ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,Η ΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ??????

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ........ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ....
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.....
    ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ???
    κοιτας....

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Συννεφιά έχει στην Πάτρα, αλλά μήπως θα ήταν καιρός να το πάψουμε αυτό το θέμα. Το thread ρωτάει "Πώς σας φάνηκε η Πανελλήνια;". Ε ας απαντήσουν σε αυτό όσοι έχουν πάει και μην ασχολούμαστε άλλο με το θέμα που προέκυψε. Έλεος δηλαδή.
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

ΑΣΤΑ JTOROS....
    ΕΔΩ ΨΙΧΑΛΙΣΕ ΚΙ ΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...(ΒΛΕΠΕ WIZZARD13)
    ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..???

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..!!!

κοιτας....

Ο ΑΝΥΣΗΧΟΣ Το avatar του/της TRANSALP
    exo diavasi olla ta parapano kai nomizo oti hrthe h seira moy na po thn apopsi moy.
    1) opoios den exei paei sthn panellhnia kalo tha htan na mhn milaei.
    2)sigoyra yphrxan provlhmata gia toys kataskhnotes.
    3)ta xrhmata htan ypervolika.
    Ena omos me eftiaxe kai makari ayto na diathrithei.
    DEN ANIKSE ROYTHOYNI
    mpravo stoys diorganotes.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ti ine afta pou lete re edo o kosmos xaneteke esi pezete me tis leksis ego antimetopizo sovaro provlima ke afta pou lete mou fenonte kinezika ke gia na katalavete ta pragmata exoun os eksis
    ego ixa ksekinisi ke tipona ena kimeno merikes selides otan mesa sto domatio mpeni o gios mou ke arxise na vgazi ta papoutsia tou ke paralila mou elege gia toumpa pou efage o filos tou ston dromo .mexri edo ola kal kapia stigmi vgazi tin kaltsa tou ke tin petai ligo agarmpa ke pai ke pefti pano sto printer tin ora pou eperne xarti me apotelesma na pari ke tin kaltsa mesa ke na kolisi ego antedrasa astrapiea ke petaxtika pros tin meria to printer na piaso tin kaltsa eno itan idi arga me apotelesma na rikso to potiri me ton frape pano sto plikrologio ke stin karekla ke ligo sto podi mou.apo tin apotomi kinisi tora tromakse to skili mas ena maltezaki ke efife sfina anamesa sta podia mou ke sto grafio tou ipologisti ke travikse to kalodio tou fortisti tou kinitou tis ginekas mou pou itan stin akri tou grafiou dipla sto scaner me apotelesma na pesi kato ke na skorpisi se tefxi o gios emine me gourlomena matia ego erixna mpinelikia tou giou ke tou skiliou i gineka mou erixne emena mpinelikia pou milao asxima sto pedi to skili apo ola afta katouri8ike pano stin moketa apo ton fovo tou i kaltsa den vgeni apo to printer ke esis mou tsampounate gia tin panelinia sigketrosi?
    ai xestite re i xalia 8a itane i kal ti zori travate
    ama pigate ke sas arese mpravooooooooooo
    an den pigate ke sas arese den ine tipota simveni kamia fora me ena tavoraki 8a sinel8ete
    an an pigate ke den sas arese mpori na pigate kapou alou.... to tsekarate afto? i mpori na min itane orea ginete ke afto
    an den pigate ke den sas arese exoun vgi poli kales alifes gia tis emoroides min distasete 8a sas anakoufisoun
    re ti travame i an8ropoi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

απο οσους πηγαν μια απαντηση.
    απο παιδια που πηγαν εμαθα τα κατωθη και θελω να μαθω αν ειναι αληθεια...
    οι διοργανωτες ειχαν για πρωτη φορα στην πανελληνια..
    α) ασθενοφορο
    β) πυροσβεστηκη
    γ) ομαδα περιφρουρισης ταξης
    δ) περιπολικο για τους ατιθασους. (καποιοι που θελησαν να κανουν κοντρες εξω απο το καμπινκ τους σταματισε το περιπολικο).
    ε) σχολαστικος ελενχος στο ποιος μπενει και ποιος βγενει και με ποια μοτο,( για να διαπιστοθη οτι βγενει με την δικια του μοτο).
    ζ) απαγωρευση κηνησης με την μοτο με εστω και λιγο αυξημενη ταχητητα μεσα στο καμπινκ.
    η) ειδικο χορο σε απομακρισμενο σειμιο για οσους ηθελαν να κανουν μπερναουτ και διαφορα τετεια καλπα μακρια απο τον κοσμο.

αν ειναι αληθεια αυτα θα ηθελα να το μαθω....ευχαριστω. γιωργος

Ο ΑΝΥΣΗΧΟΣ Το avatar του/της TRANSALP
    gia ola ayta poy anarotiese mathe pos eine alhtheia.fetos htan ontos mia diaforetikh panellhnia.isos kanome mia nea arxh se ayto poy legete panellhnia

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ti ine afta pou lete re edo o kosmos xaneteke esi pezete me tis leksis ego antimetopizo sovaro provlima ke afta pou lete mou fenonte kinezika ke gia na katalavete ta pragmata exoun os eksis
    ego ixa ksekinisi ke tipona ena kimeno merikes selides otan mesa sto domatio mpeni o gios mou ke arxise na vgazi ta papoutsia tou ke paralila mou elege gia toumpa pou efage o filos tou ston dromo .mexri edo ola kal kapia stigmi vgazi tin kaltsa tou ke tin petai ligo agarmpa ke pai ke pefti pano sto printer tin ora pou eperne xarti me apotelesma na pari ke tin kaltsa mesa ke na kolisi ego antedrasa astrapiea ke petaxtika pros tin meria to printer na piaso tin kaltsa eno itan idi arga me apotelesma na rikso to potiri me ton frape pano sto plikrologio ke stin karekla ke ligo sto podi mou.apo tin apotomi kinisi tora tromakse to skili mas ena maltezaki ke efife sfina anamesa sta podia mou ke sto grafio tou ipologisti ke travikse to kalodio tou fortisti tou kinitou tis ginekas mou pou itan stin akri tou grafiou dipla sto scaner me apotelesma na pesi kato ke na skorpisi se tefxi o gios emine me gourlomena matia ego erixna mpinelikia tou giou ke tou skiliou i gineka mou erixne emena mpinelikia pou milao asxima sto pedi to skili apo ola afta katouri8ike pano stin moketa apo ton fovo tou i kaltsa den vgeni apo to printer ke esis mou tsampounate gia tin panelinia sigketrosi?
    ai xestite re i xalia 8a itane i kal ti zori travate
    ama pigate ke sas arese mpravooooooooooo
    an den pigate ke sas arese den ine tipota simveni kamia fora me ena tavoraki 8a sinel8ete
    an an pigate ke den sas arese mpori na pigate kapou alou.... to tsekarate afto? i mpori na min itane orea ginete ke afto
    an den pigate ke den sas arese exoun vgi poli kales alifes gia tis emoroides min distasete 8a sas anakoufisoun
    re ti travame i an8ropoi

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΦΡΟ....ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ...

ΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ,ΙΟΥΝΗ ΜΗΝΑ..ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ???

ΠΑΡΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ..!!!(π.χ.ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ..!!!)

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ......
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    α) ασθενοφορο
    β) πυροσβεστηκη
    δ) περιπολικο για τους ατιθασους. (καποιοι που θελησαν να κανουν κοντρες εξω απο το καμπινκ τους σταματισε το περιπολικο).
    ε) σχολαστικος ελενχος στο ποιος μπενει και ποιος βγενει και με ποια μοτο,( για να διαπιστοθη οτι βγενει με την δικια του μοτο).
    ζ) απαγωρευση κηνησης με την μοτο με εστω και λιγο αυξημενη ταχητητα μεσα στο καμπινκ.
    η) ειδικο χορο σε απομακρισμενο σειμιο για οσους ηθελαν να κανουν μπερναουτ και διαφορα τετεια καλπα μακρια απο τον κοσμο.

ολα ειναι οπως τα λες οντως, μονο να σημειωσω οτι δουλευαν 30 ατομα ομαδα περιφρουρησης και 10 σεκιουριταδες ντυμενοι με μπλουζακι της πανελληνιας .

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

Re: Re: Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    μόνο στην περίπτωση που με κάιει πολύ και όχι για κάτι εντελώς αδιάφορο που αποτελει για μενα καποια πανελλήνια....

ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,Η ΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ??????

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ........ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ....
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.....
    ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ???
    εγώ πάλι επειδή μ'αρέσει να αντιδρώ σε ότι μου κακοφαίνεται θα μιλάω οπου θέλω όποτε θέλω και δε θα δίνω λογαριασμό σε κανένα κατάλαβες??

όσο για το χάσμα των γενέών.. όντως εσύ είσαι στην άλλη πλευρά..

αν θεωρείσαι ακόμα μικρος στα 26 σου... ε τότε συγγνώμη ρε μεγάλε θα ξαναμιλήσω οταν γίνω 40++ (ρε θα τρελαθουμε μου φαίνεται!!!)

δεν απάντησα σε κανέναν ποτέ.. οπότε δεν ξέρω απαντήσεις ουτε αυτοδιαφημίζομαι.. απλά εξέφρασα τον τρόπο σκέψης μου και εσένα δε σου άρεσε και τον κατέκρινες (άρα εσύ πετάχτηκες και νομίζεις οτι τα ξέρεις όλα οκ?)

επίσης δε με ενδιαφέρει τι εισπράτω απο ατομα που δεν γνωρίζω καν...δε με απασχολεί η απρόσωπη επικοινωνία και γι'αυτό προσπαθώ το κατα δύναμη να γνωρίζω άτομα απο εδώ μέσα (ξέρω οτι αυτό δεν είναι εφικτό αλλα ήδη γνωρίζω αρκετούς και θα προσπαθήσω κι άλλο)

δε θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα απο εδώ.. αν κανονιστεί κάτι την κυριακή και βρεθούμε, θα χαρώ πολύ να προσπαθήσουμε να γεφυρώσουμε αυτο το χάσμα!
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    α) ασθενοφορο
    β) πυροσβεστηκη

ΝΑΙ σε όλα !!!!!!!!!!!!!!
    α/απο το δήμο
    β/όλο το 24ωρο
    γ/την πρώτη ημέρα 22 άτομα (10 απο ετερία)και τις τελευτλεες 2 μόνο 1 γιατι δεν χρειαζόταν (κι αυτός ήμουν εγώ)
    δ/προληπτικά στη διασταύρωση στα Δύδιμα
    ε/10 άτομα έκαναν έλεγχο και4 γραμματεία
    ζ/ναι αν και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ
    η?περιφραγμένο γήπεδο ενας ενας μέσα , με πυροσβεστήρες, έναν απο την ασφάλεια με CB , όλοι με κράνος , και αποθανατιστηκε όλο αυτό απο 2 καμερες , του MEGA και τοπικου καναλιού .

Τέλος αν του χρόνου ο χώρος είναι βελτιωμένος και επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες τηα έχουμε μια πραγματικά καλή ΠΣΜ !
    Καλους δρομους !

γ/την πρώτη ημέρα 22 άτομα (10 απο ετερία)και τις τελευτλεες 2 μόνο 1 γιατι δεν χρειαζόταν (κι αυτός ήμουν εγώ)

Στη βάρδια ενοείται !!!!!!
    Καλους δρομους !

και ξαναποσταρω την ερωτηση που εκανα πιο πανω...

να πω και εγω την γνωμη μου?
    προτα απο ολα ΔΕΝ ΠΗΓΑ στην πανελληνια και οτι ξερω ειναι απο φιλους.
    αυτο που εχω να πω ειναι το εξεις.
    ακουσα οτι ηταν ανοργανοτοι στο καμπινκ, οτι δεν εξηζε γιατι ηταν πολυ ισιχα ουτε κοντρες ουτε φασαριες ουτε τιποτα...... δηλαδη απετηχε αυτη η πανελληνια?????......
    για πεστε μου... ποσα κεφαλια ανοιξαν? κανενα!!!
    ποσους τραυματιες ειχανε? κανεναν!!!
    ποσοι κηνδηνεψαν εκει που κημοντουσαν να πεση πανω τους καποιος καγκουρας? κανενας!!!!
    ποσοι απο τους κατοικους των δυπλανων χωριων δισανασχετισαν? κανενας!!!
    και θεωριτε αυτην την πανελληνια αποτηχημενη?
    εγω πιστευω οτι οι οργανωτες ΠΕΤΗΧΑΝ αυτο που ηθελαν. να κρατησουν τους καγκουρες μακρια και να ειναι συγκεντροση μοτοσηκλετηστων και οχι καγκουρων. ο βασικος τους σκοπος πιστευω ηταν αυτος και εκει εριξαν το βαρος της προσπαθιας τους. και πιστευω απο οσα ακουω με επιτηχεια. ησως να ηστερισαν σε κατι, αλλα σκευτητε οτι ησως να ειναι η αρχη για μια νεα σεληδα στον θεσμο της πανελληνιας και καθε νεα αρχη και δυσκολη. παντως αρχηζη να μου αρεση αυτη η νεα πανελληνια....

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2004, 14:59
  3. Πανελληνια
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:36
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας