Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
αν νομίζεις οτι η ζωή σου ή η ζωή οποιουδήποτε άλλου θα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για μένα τότε πλανάσαι οικτρά.....
όσο για τη ζωή που κάνω, αυτό είναι δική μου δουλειά και μην ξαναανακατευτείς!!! ακους εκεί να κρινεις τη ζωή μου!! ρε ΟΥΣΤ!!
και δεν κατάλαβα εσυ και οι άλλοι κάνετε την αληθινή ζωή κι εμεις ζούμε στο κουτί??
αυτό που είπα είναι οτι οταν κάτι που μου λέει κάποιος που εμπιστεύομαι με χαλαει δεν με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω για να το επιβεβαιώσω απλά... μόνο στην περίπτωση που με κάιει πολύ και όχι για κάτι εντελώς αδιάφορο που αποτελει για μενα καποια πανελλήνια....
και αν αναρωτιέσαι γιατί συζητάω για ένα θέμα που δε με αφορά καθόλου... έχω και γω λίγο ελεύθερο χρόνο κατα τη διάρκεια της δουλειάς και ψυχαγωγούμαι οκ? ετσι γουστάρω θα δώσω και λογαριασμο?
και όσο για την παιδεία που έθιξες... άστοχο τελείως....
θα περίμενα πιο ορθά επιχειρήματα απο εναν άνθρωπο της ηλικίας σου!
ΑΥΤΑ!
TΩΡΑ.......ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ..............
ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ.....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ..........
ΤΑ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ........ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ.......
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...........ΓΑΜΗΘΗΚΕ......!!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.......ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ......ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ......ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΜΑΣ.....