Καπως ετσι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ωρες ωρες νιωθω πως εχω,οχι μονο 98 αλογα,μα οσα εχει ενα Hayabusa,νιωθω πως μπορω να καταφερω τα παντα τοσο ευκολα κι πως ολα διπλα μου ειναι ποδηλατα...
κι αλλες στιγμες μετραω τοσα αλογα οσα ενα 50cc παπακι που κανει φιλοτιμες προσπαθειες να ξεκινησει στο φαναρι,περιστοιχισμενο απο 1000αρια supersport...
Δεν ειμαι για φαρμα μαλλον ε;
για το τι είσαι και το τι κάνεις, εσύ το ξέρεις αυτό και μόνο![]()
αρκεί να το βρείς, μέσα σου...![]()
μην ψάχνεις να βρεις τις απαντήσεις σου σε άλλους, γιατί δεν υπάρχουν...και μην περιμένεις να σου πουν τι είσαι και τι όχι...
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αυτη τη καταραμενη Ισορροπια αναμεσα σ’αυτες τις 2 καταστασεις δεν αναζηταμε ολοι;;;;
ναι πράγματι φίλε μου....
για αυτή την ισορροπία πασχίζουμε όλοι...
άλλλος πολύ κι άλλος λίγο...άλλος καθόλου...![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Ηταν παλια που ηθελα να δειξω στους γυρω μου ποιος ειμαι,τωρα αφηνω εκεινους να φτιαξουν τη δικη τους εικονα...οποια τους αρεσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
για το τι είσαι και το τι κάνεις, εσύ το ξέρεις αυτό και μόνο![]()
αρκεί να το βρείς, μέσα σου...![]()
μην ψάχνεις να βρεις τις απαντήσεις σου σε άλλους, γιατί δεν υπάρχουν...και μην περιμένεις να σου πουν τι είσαι και τι όχι...
Σε εκπλησει το πως μπορει να σε φανταστουν και τι ιδεα σχηματιζουν για σενα!
...cause the place seems still alive...
Ηταν παλια που ηθελα να δειξω στους γυρω μου ποιος ειμαι,τωρα αφηνω εκεινους να φτιαξουν τη δικη τους εικονα...οποια τους αρεσει!
Σε εκπλησει το πως μπορει να σε φανταστουν και τι ιδεα σχηματιζουν για σενα!
σε εκπλήσει κι ενίοτε σε φοβίζει![]()
αυτά τα περίεργα παιχνίδια του μυαλού και ξεβγάζουν σε γλυκόξινα μονοπάτιαΑποτελούν σημαντικά κι άλλωτε απλά πικρά
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
η δύναμη της φύσης (σου) σε καλεί
ανοιξε απλά το χέρι σου.
τρελός χορός ....
μούσες παντού......
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
Υπάρχουν φορές και περιπτώσεις,που οπου
και να βρίσκεσαι, νιώθεις μοναξια.Ο χώρος
δεν ειναι αναγκαίο να επηρεάζει την ψυχική διαθεση.Ουτε καί τα καιρικά φαινόμενα διαβρώνουν τα συναισθήματα.Η θλίψη ειναι μέσα στο μυαλό,όπως και η μελαγχολία,ο πόνος,η στεναχώρια..............Μην εχεις αυταπάτες λοιπόν.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από νυχτερινος
δεν ειναι αναγκαίο να επηρεάζει την ψυχική διαθεση.Ουτε καί τα καιρικά φαινόμενα διαβρώνουν τα συναισθήματα.Η θλίψη ειναι μέσα στο μυαλό,όπως και η μελαγχολία,ο πόνος,η στεναχώρια..............Μην εχεις αυταπάτες λοιπόν. [/QUOTE
για άρχισε να κυκλοφορείσ και λίγο μέρα γιατί μάλλον δεν βλέπεις τίποτα........
![]()
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από νυχτερινος
δεν ειναι αναγκαίο να επηρεάζει την ψυχική διαθεση.Ουτε καί τα καιρικά φαινόμενα διαβρώνουν τα συναισθήματα.Η θλίψη ειναι μέσα στο μυαλό,όπως και η μελαγχολία,ο πόνος,η στεναχώρια..............Μην εχεις αυταπάτες λοιπόν.
δυστηχώς ή ευτυχώς, η μοναξιά είναι κάτι που υπάρχει στον αβλέμονα του μυαλού και της ψυχής. Το θέμα είναι κατα πόσο οι άνθρωποι την καλοσορίζουν και την υποδέχονται και κατα πόσο την αποφεύγουνΌπως και να έχει, είναι ένα συστατικό, που δυναμώνει και διδάσκει. Αρκεί να θέλει κανείς να διδαχτεί
και να την δεχτεί
Όλα στο μυαλό είναι, όπως προείπες, αλλά υπάρχουν μη δυνατοί άνθρωποι που επηρεάζονται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες. Βλέπε αυτοκτονίες και καταθλίψεις στο Αμέρικα, Καναδά, Αγγλία κ.τ.λ.
Ακόμα και η αυταπάτη, στο μυαλό είναι. Κάποιοι την μετουσιώνουν κι άλλοι...τελειωμό δεν έχει![]()
Υ.Γ. πώς μπορεί να εκτιμήσει κάποιος την ευτυχία, αν δεν έχει βιώσει την δυστηχία πρώτα? πώς μπορεί να δεχτεί κανείς την καλή συντροφιά αν δεν δεχτεί πρώτα την μοναξιά?Αλληλένδετα είναι όλα, που το ένα αποτελεί την συνύπαρξη του άλλου
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Υπάρχουν και χειρότερα σενάρια, οπως ο συνδυασμός πολλών άσχημων καταστάσεων.Η μοναξια απο μόνη της μπορεί να δέχεται θεραπεία.Οταν ομως συνδυάζεται για παράδειγμα με τον πόνο ή με τύψεις ή με μελαγχολία?Τότε τι γίνεται?Οταν οι δρόμοι δεν εχουν τέλος?Οταν σε ακολουθούν σκιές?Οταν το τοπίο ειναι πάντα μουντό?Οταν ο ήλιος δέν φωτίζει,δεν αλλάζει αποχρώσεις με την δύση η την ανατολή?Οταν το δάκρυ γίνεται μόνιμος σύντροφος.........................?
κατά την ταπεινή μου άποψη
η μοναξιά δεν είναι ούτε ασθένια ούτε κατάντια.
είναι μια φυσική διεργασία του σώματος και του πνεύματος.
είναι ενας τρόπος διαβίωσης και εξέλιξης της προσωπικότητας.
μερικοί ολοκληρώνονται μέσο αυτης αλλοι όμως οχι.
ειναι ενας τρόπος καθημερινης διεργασίας των καταστάσεων και των γεγονότων.
ειναι στάση και τρόπος ζωης.
μια κατάσταση που σε σπρώχνει να βουτήξεις βαθειά μεσα στο εγώ σου...
αυτά και άλλα πολλά.....
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
τα σενάρια οι άνθρωποι τα δημιουργούν, ή και τα επιλέγουν, ανάλογα την περίσταση. Η μοναξιά, δεν νομίζω οτι αποτελεί κάποια νόσος για να χρειάζεται θεραπεία, επομένως προσπερνώ την πρώτη σου πρόταση. Οσο αφορά τα μετέπειτα σχόλιά σου περί τύψεων και τα συναφή, είναι όλα στην ζωή. Και οι ενοχές και ο πόνος και η μελαγχολία. Το θέμα είναι, να βρούμε την επίλυση όλων αυτών που καταδιώκουν τα σωθικά της ψυχής. Αυτή είναι προσωπική πάλη για τον καθέναν. Άλλος κερδίζει κι άλλος πάλι χάνει. Άλλος πάλι, δεν κάνει τίποτα απολύτως. Οι σκιές, ακολουθούν όταν τους το επιτρέπεις. Ίσως γιατί βολεύει κι είναι ένας τρόπος να κλαιγόμαστε. Ίσως επειδή νιώθουμε μοναξιά, επομένως η συνύρπαξη των υποτιθέμενων "σκιών" παραμένει συντροφιά του μυαλού![]()
Το τοπίο, παύει να είναι μουντό, όταν το αλλάξουμε εμείςΈτσι λέει ο φίλος μας ο Καζαντζάκης. Ξέρουμε τα χρώματα που μάς αρέσουν. Τι καθόμαστε, ας ζωγραφίσουμε το τοπίο αυτό που επιθυμούμε κι ας γευτούμε τις στιγμές που μάς περιμένουν αείποτε
Φυσικά, υπάρχουν κι οι στιγμές αυτές, που αναζητά κανείς την πιό γλυκιά μελαγχολία. Άυτό ωστόσο, είναι κάτι άλλο.
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
κατά την ταπεινή μου άποψη
η μοναξιά δεν είναι ούτε ασθένια ούτε κατάντια.
είναι μια φυσική διεργασία του σώματος και του πνεύματος.
είναι ενας τρόπος διαβίωσης και εξέλιξης της προσωπικότητας.
μερικοί ολοκληρώνονται μέσο αυτης αλλοι όμως οχι.
ειναι ενας τρόπος καθημερινης διεργασίας των καταστάσεων και των γεγονότων.
ειναι στάση και τρόπος ζωης.
μια κατάσταση που σε σπρώχνει να βουτήξεις βαθειά μεσα στο εγώ σου...
αυτά και άλλα πολλά.....
έτσι είναι![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Αγαπητοί συνάδελφοι πάνα-nimbus,απόλυτα σεβαστές οι απόψεις/θέσεις σας,αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ.Επειδή λοιπόν νομιζω ότι εγώ έχω το πρόβλημα,θα ήθελα νά μου λύσετε μερικές απορίες.
α.Τι είναι για εσάς η μοναξιά?
β.Η μοναξιά είναι συνειδητή επιλογή ή
όχι?
γ.Τι είδους μοναξιά έχετε βιώσει(αν
έχετε βιώσει)?
Η θλίψη καί η 'χαρά' στήν τέχνη είναι μεγάλο κεφάλαιο..........Ετσι δειγματοληπτικά,απέναντι στον Καζαντζάκη θα αντιπαραβάλλω τόν Καρυωτακη(στήν τελευταία του συλλογή παντού υπάρχει μια πνιγερή,καταθλιπτική ατμόσφαιρα ένας τόνος οξύτατης μελαγχολίας,με εκρήξεις και με κραυγές απελπισίας.........)