Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ

Παλαιό μέλος
    Σου τελειώσανε τα valium?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Εγώ συμφωνώ με τον tatar. Συναισθηματικές κενότητες, όπως αυτές που ανέφερες, δεν βελτιώνουν σε τίποτα.
    ....

Αυτό σε μένα απευθύνονταν; Κι αν "ναι" σε ποιο ακριβώς σημείο είδες συναισθηματική κενότητα;

Παλαιό μέλος
    Λέω για τα "κρίμα το παλικάρι" κτλ που εμφανίζονται σε κάθε thread με θάνατο και τα οποία κρίνω ως τελείως μα τελείως ανούσια.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οκ οτι πεις

οσοι πανε σιγα θα ζησουν και εμεις που "το παταμε" θα πεθανουμε... αμα ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα να κανεις ασφαλιστικη εταιρεια και να τιναξεις τη μπανκα στον αερα

αντε καλες δουλειες....

Παλαιό μέλος
    Στρεβλώνεις κατά πολύ το νόημα αυτών που έγραψα. Επιμένετε όλοι σας να νομίζετε ότι λέω πως αυτός που πάει αργά θα τη γλυτώσει με βεβαιότητα. Δε λέω αυτό, αλλά που να καταλάβετε...

(edit: αργά = γρήγορα)

Παλαιό μέλος
    Γι΄αυτά ναι, συμφωνώ ότι κατόπιν εορτής είναι ανούσια. Εγώ απλώς έγραψα ότι διαφωνώ με τον τρόπο που το έθεσε. Δυστυχώς είναι μερικοί που δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν ότι μπορεί να υπάρχει απάντηση που να αποδεικνύει ότι η γνώμη τους είναι λάθος. Νομίζουν ότι μετά από τη δική τους γνώμη είναι το χάος.

Τώρα όσον αφορά το θέμα "ταχύτητα", όποιος πιστεύει ότι το να πηγαίνει με 200 χλμ/ω είναι το ίδιο με το να περιμένει στη στάση το λεωφορείο... άσ' τον να πηγαίνει. Θα μου πεις πάντα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες, αθώοι άνθρωποι που την πληρώνουν, όπως αυτοί στη στάση που ανέφερε και ο προλαλήσας, αλλά είμαστε πολύ "λίγοι" για να αλλάξουμε γνώμη στους πολλούς με το ανάλογο με τη μαντάμ μυαλό που έκανε την αναστροφή στην Κρήτη. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι με πολύ καλύτερα αντανακλαστικά, πολύ νεότεροι και πολλά ακόμη "πολύ" που το μυαλό τους είναι πολύ χειρότερο και οδηγούν μοτοσυκλέτα.

Παλαιό μέλος
    Και για να μη λέμε μόνο για την οδηγό του αυτοκινήτου, αν δείτε, υπάρχει διπλή διαχωριστική και η σύγκρουση έγινε στο αντίθετο ρεύμα. Αυτό σημαίνει συνυπαιτιότητα! Και αν πήγαινε με 300 το καγκουρώ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η οδηγός του Rover θεώρησε ότι δεν έρχεται κανένας. Εκτός αν όλοι βλέπετε την απόλυτη ευθύνη στο Rover!
    Δικαιούνται να μιλούν για το γεγονός ότι, το Rover έστριψε σε σημείο με διπλή διαχωριστική, μόνο όποιοι δεν το έχουν κάνει ποτέ αυτό!! Και σ'αυτούς δε συμπεριλαμβάνονται όσοι το έκαναν μεν, ήταν "απόλυτα σίγουροι" ότι δεν θα προκληθεί ατύχημα δε! Γιατί και την οδηγό του Rover αν μπορούσαμε να τη ρωτήσουμε το ίδιο θα μας έλεγε!

Εγώ όμως δε μασάω αυτά που όλοι αναφέρετε τουλάχιστον στις δύο τελευταίες σελιδες...

Εγώ κόβω από τα πενιχρά 150 με το αγροτικό μου αν δώ κάτι να γυαλίζει 1 χλμ μπροστά στην εθνική, κόβω πιο πολύ σε άδειους επαρχιακούς, και τελείως μέσα στη πόλη -αλλά αυτό δε φτάνει...

Δεν είναι μόνο η ταχύτητα, ούτε το να διαβάζεις το δρόμο, ούτε το ότι δεν ξέρουν κάποιοι να φρενάρουν, και ούτε ότι ο κουτάκιας παρανομεί.

Τα πλέον βασικά, που αν δεν τα ξέρεις, και δεν τα εφαρμόζεις, δεν επιβιώνεις... είναι αυτά που θα έπρεπε να εφαρμόζεις όποιου είδους κίνηση και να συναντάς.

Ισχύουν και για παπιά, και για ss, διαβάστε τα προσεκτικά και χωνεύτε τα.

Εγώ πάντως, ψήνομαι να μετακομίσω κοντά στις Σέρρες, για να τελειώνει το παραμύθι με τις 1000 στραβές το μήνα (τόσες μου κάθονται, όταν είμαι στο δρόμο συνέχεια).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Δεν μπορεις απο μια φωτογραφια να καταλαβεις ποσο ετρεχε καποιος..
    Και μην βλεπετε πως ειναι το αυτοκινητο....
    Εχω τρακαρει με 20 με αμαξι και διαλυθηκε τοσο που αν το βλεπατε θα λεγατε οτι πηγαινα με 100+ και οτι δεν απεμεινε τιποτα απο μενα-δεν επαθα απολυτως τιποτα...
    Αυτα απο προσωπικη εμπειρια και εχω δει και εχω ακουσει και αλλες περιπτωσεις....για αυτο μην βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα για το ποιος φταιει....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
    Δεν μπορεις απο μια φωτογραφια να καταλαβεις ποσο ετρεχε καποιος..
    Και μην βλεπετε πως ειναι το αυτοκινητο....
    Εχω τρακαρει με 20 με αμαξι και διαλυθηκε τοσο που αν το βλεπατε θα λεγατε οτι πηγαινα με 100+ και οτι δεν απεμεινε τιποτα απο μενα-δεν επαθα απολυτως τιποτα...
    Αυτα απο προσωπικη εμπειρια και εχω δει και εχω ακουσει και αλλες περιπτωσεις....για αυτο μην βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα για το ποιος φταιει....
    Ok! Δεκτό! Ας μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα για το ποιος φταίει. Αυτό ισχύει και για σένα! Δεν μπορείς να ξέρεις τι εμπειρίες έχει ο καθένας από εμάς. Σύμφωνα με τη δική σου εμπειρία με πολύ μικρή ταχύτητα μπορεί να προκληθεί το ατύχημα που είδαμε. Δεκτό! Οι εμπειρίες του καθενός τον βοηθούν να αντιλαμβάνεται τα γεγονότα με συγκεκριμένο υποκειμενικό τρόπο. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του κι ας τα κρατήσει για τον εαυτό του λοιπόν.

Παλαιό μέλος
    Εγώ στη φωτογραφία δε βλέπω μόνο ότι η μοτοσυκλέτα έγινε συσσωμάτομα με το αμάξι, βλέπω ότι από το κοπάνημα το αμάξι σύρθηκε κατά τη διεύθυνση κίνησης της μηχανής. Δεδομένου ότι ούτε 5 γυναίκες έχουν την παλαβομάρα να κάνουν παντιλίκια στη μέση του δρόμου, η μηχανή προκάλεσε αυτό το σύρσιμο. Η μηχανή σχεδόν σίγουρα πήγαινε πολύ γρήγορα. Αν δεν πήγαινε πολύ γρήγορα δε θα έσκαγε στη μέση του αυτοκινήτου σα να το σημάδευε! έχεις περιθώρια ελιγμών... (μάλλον δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα τριγύρω,γιατί η μουρλή, όσο μουρλή και να ήταν, έστω για αμάξια θα κοίταγε).

χρειάζομαι καφέ.

πολύ καφέ.

blacker than the blackest black times infinity...

Παλαιό μέλος
    Η μοτοσυκλέτα κόντεψε να βγει από την άλλη! Τώρα αν πιστεύουν κάποιοι ότι αυτό έγινε με 20 χλμ/ώρα.. αλλά είπαμε.. Η κρίση και τα συμπεράσματα κατόπιν εορτής με βάση μια φωτογραφία είναι υποκειμένικά. Ο άνθρωπος έχει τελική με τα πόδια 36 περίπου χλμ/ώρα! Αυτά προς τον φιλαλήθη... οι υπόλοιποι μην ακούτε! Συνεχίστε να πιστέυετε ότι έγινε με 20 χλμ/ώρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    VanDiemen συνεχιζεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα...

Δεν ειπα οτι το δυστυχημα αυτο εγινε με 20χλμ.

Αυτο που ειπα ηταν οτι καμμια φορα μπορει να γινουν ατυχηματα/δυστυχηματα που φαινονται οτι εγιναν με πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτη που πραγματικα εγιναν.

Παλαιό μέλος
    Ε ναι. Τίς περισσότερες φορές όμως το ατύχημα δε θα είχε συμβεί, ή θα είχε πολύ ηπιότερες συνέπειες, αν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγαινε λιγότερο γρήγορα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
    VanDiemen συνεχιζεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα...
    .............
    Αυτο που ειπα ηταν οτι καμμια φορα μπορει να γινουν ατυχηματα/δυστυχηματα που φαινονται οτι εγιναν με πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτη που πραγματικα εγιναν.
    Σωστά! Αυτό είπες! Κι αυτό που είπες είναι όντως σωστό.
    Εγώ θα πω ότι και με μηδενική ταχύτητα μπορούν να προκληθούν ατυχήματα. Η σχέση που μπορεί να έχει αυτό που είπες με το συγκεκριμένο ατύχημα ποια είναι; Κι εγώ θα μπορούσα να πω π.χ. ότι είχα ένα φίλο που, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, έπεσε ένα γκρέιντερ επάνω του, στραπατσάρισε το αυτοκίνητο και τον άφησε στον τόπο.. Είναι απόδειξη αυτό ότι η υπερβολική ταχύτητα δεν είναι σημαντικός παράγοντας στην πρόκληση ατυχήματος;

Για το ότι συνεχίζω να βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ
    από AFROPANTELOS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2007, 18:55
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ
    από AFROPANTELOS στο forum Στραβά κι ανάποδα