ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΟ ΜΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΠΩΖΙΤΟ .ΤΟ ΦΤΕΡΑΚΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΥΑ ΕΒΓΑΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ.
ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΟ ΜΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΠΩΖΙΤΟ .ΤΟ ΦΤΕΡΑΚΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΥΑ ΕΒΓΑΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ.
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗ ΜΟΤΟ...
απο οτι Γλεπω, γυρισες κεφατος. στον ΒεροΠΟΥΛΟ ειχες τραβηχτει?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Βartlal ----> Ο "βρώσιμος" τύπος του μ@λ@κ@: "Φάε ΡΕ ενα μ@λ@κ@"!!! :a029:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2006
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ
Τα Africa ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ
Εκτός από Ανορθωτές
koykoy Dimchios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2006
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ
Τα Africa ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ
Εκτός από Ανορθωτές
koykoy Dimchios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φτου σου ξεφτιλισμένε! :a017: :a37:
Ανασκαπτω το θεμα αυτο γιατι μου καρφωθηκε η ιδεα....του ram air!!!!!!![]()
Αγαπητε αναφερεις οτι εχεις τα απαιτουμενα προς επικοινωνια στοιχεια του τρελοιταλου...που αν ειμαι τυχερος ισως τα εχεις κρατησει![]()
![]()
και επειδη και οι ελληνες δεν παμε πισω στην τρελα θα ηθελα να μελετησω λιγο παραπανω την μοντιφα αυτη αν και εφοσον μπορει να λειτουργησει κατι τετοιο........γιατι οχι ομως οποτε αν μπορεσεις στειλε μου τα στοιχεια του κυριου να επικοινωνησω!!!!!!Ευχαριστω!!!!!![]()
Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
Ανασκαπτω το θεμα αυτο γιατι μου καρφωθηκε η ιδεα....του ram air!!!!!!![]()
Αγαπητε αναφερεις οτι εχεις τα απαιτουμενα προς επικοινωνια στοιχεια του τρελοιταλου...που αν ειμαι τυχερος ισως τα εχεις κρατησει![]()
![]()
και επειδη και οι ελληνες δεν παμε πισω στην τρελα θα ηθελα να μελετησω λιγο παραπανω την μοντιφα αυτη αν και εφοσον μπορει να λειτουργησει κατι τετοιο........γιατι οχι ομως οποτε αν μπορεσεις στειλε μου τα στοιχεια του κυριου να επικοινωνησω!!!!!!Ευχαριστω!!!!!![]()
Με χαροποιείς με την...ανασκαφη σου αυτη και τη προθεσή σου για κατι καλο!
Θα κοιταξω αυριο, (ελπιζω να προλαβω γιατι μεσολαβησε μετακομιση και πολλα πραγματα δεν ξερω που βρισκονται) και θα σε ενημερωσω!
ΣΙΓΟΥΡΑ τα εχω κρατησει, το θεμα ειναι να τα βρω...![]()
![]()
![]()
![]()
Το ειχα χασει την πρωτη φορα που μπηκε και το βλεπω τωρα.
Παρα πολυ καλο!!!
![]()
![]()
![]()
Για τον φίλο phantomas που το ζητησε και οποιον αλλο ενδιαφερεται!
TECNO BIKE
di Gonnella Daniele
Assistenza e preparazione moto
20139 Milano
Via Benaco 27
P.I 04049180963
Tel. e Fax 02.55230249
Cell. 340.5253482
e-mail diniele@tecnobike.biz
Πειτε του απο τον dimchio
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Σε ευχαριστω πολυ φιλτατε.....ελπιζω βεβαια ο ιταλος να ξερει και καθολου αγγλικα γιατι εγω απο ιταλικα..![]()
!!!!πιστευω οτι τουλαχιστον θα αξιζει η προσπαθεια!Ευχαριστω και παλι
![]()
![]()
Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
Σε ευχαριστω πολυ φιλτατε.....ελπιζω βεβαια ο ιταλος να ξερει και καθολου αγγλικα γιατι εγω απο ιταλικα..![]()
!!!!πιστευω οτι τουλαχιστον θα αξιζει η προσπαθεια!Ευχαριστω και παλι
![]()
![]()
Γιατι, σου ειπε κανεις οτι εγω ξερω Ιταλικά?
Αγγλικα συννενοηθηκαμε!
Δεν ειναι γυναίκα που δε θα με ενοιαζε γιατι θα της μιλαγα τη γλώσσα του σωματος!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχομαι να καταφερεις να υλοποιήσεις την οποια ιδεα σου και να μας ρίξεις και καμμια φωτό βεβαίως-βεβαίως!
![]()
![]()
![]()
![]()