Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: ma tin panagia

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι...
    Λύκος μαύρος και ισχνός, του πατέρα του ο καημός...
    From a Battle I've come..
    to a Battle I ride..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    malon megalwses or den exeis leuta gia aluminia...

min ise sigouros pws to tsoglani me to papi den einai o aurianos oikodomos...
    or o idraulikos pou tha sou ftiajei to banio aurio...
    or autos pou tha sou mazeuei ta skoupidia methaurio...
    or genika autos pou tha kanei tis doulies pou esi den thes giati tha lerwtheis...

aston kai auton ligo na xarei ta niata tou...

lew twra egw...

Ρε Sonic22 το or ειναι απαιχτο. :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    malon megalwses or den exeis leuta gia aluminia...

min ise sigouros pws to tsoglani me to papi den einai o aurianos oikodomos...
    or o idraulikos pou tha sou ftiajei to banio aurio...
    or autos pou tha sou mazeuei ta skoupidia methaurio...
    or genika autos pou tha kanei tis doulies pou esi den thes giati tha lerwtheis...

aston kai auton ligo na xarei ta niata tou...

lew twra egw...

Όχι φίλε.. Το ξέρω ότι είναι απόλυτα υποκειμενικό συτό που θα πω, αλλά έχεις 100% άδικο! Αλλά θα προσπαθήσω να σου αναλύσω για ποιο λόγο το λέω αυτό και ίσως σε πείσω. Καταρχήν ο επαγγελματικός δρόμος που θα ακολουθήσει ο καθένας, δε βρίσκεται καθαρά στα χέρια της μοίρας. Έχει προσωπικά ο καθένας μας, μερίδιο ευθύνης. Τη στιγμή που αυτός ο μηχανόβιος "ζει τη ζωή του" υπάρχουν συνομήλικοί του, ανεξαρτήτως οικονομικής τάξης, που λιώνουν και ξημεροβραδιάζονται πάνω από ένα βιβλίο. Κι αυτό είναι η μαγκιά!! Όχι να ανεβείς πάνω σε ένα κονσερβοκούτι με δυο ρόδες και να ξεσηκώσεις στο πόδι (και μάλιστα στο προβληματικό) και την κουτσή Μαρία! Γι' αυτό λοιπόν μη προβάλεις σαν επιχείρημα την κακόμοιρη ζωή, που περιμένει, αυτόν που προβαίνει σε τέτοιου είδους πράξεις! Που ο κανόνας επιβεβαιώνει ότι τέτοιου είδους άνθρωποι (αναιδείς, αδιάφοροι, κουτοπόνηροι και λοιποί σταρχιδιστές) πάντα βρίσκουν τρόπους για να περνάνε "καλύτερα" απ' όλους, καθώς η υπακοή σε νόμους και κανόνες δεν είναι το φόρτε τους.
    Οπότε, κατά τη γνώμη μου, είναι ατυχές το επιχείρημά σου. Αλλά ακόμη και σωστό να ήταν και να επρόκειτο για παιδιά, που χτυπημένα από την κακή τους μοίρα, η μόνη διέξοδός τους είναι το μηχανάκι τους, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή την πίκρα τους δε μπορούν να τη βγάλουν π.χ. σε έναν απομακρυσμένο δρόμο, στην εξοχή, να κόβουν βόλτες πάνω κάτω και να ενοχλούν την αναπαραγωγή των κουνουπιων. Τι χρωστάνε οι υπόλοιποι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Πέταξες κάτι πίπες ότι "δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την συζήτηση." Τότε, γιατί γράφεις???. Γιατί εξέφρασες ότι η συζήτηση δεν αξίζει πιά; Για να εξηγήσεις σε μας τους λόγους που αποχωρείς; Δεν αποχώρησες! Για να δείξεις ότι εσύ, από όλους, ξεχώρισες ότι η συζήτηση, πάει, δεν έχει αξία πια; Στα παπάκια μου! Έχεις κάθε δικαίωμα να μη γράψεις τίποτα (ή να γράψεις τα πάντα) αλλά δε στέκει να ζητάς να διακόψεις τη συζήτηση, συνεχίζοντάς τη. Αν δε σου αρέσει μια κουβέντα, σταματάς να κουβεντιάζεις.
    Απλά πράγματα. [/B][/QUOTE]

Δεν θυμάμαι να... πετάω πίπες... πετάγονται και δεν το ήξερα;;;;;;
    Ποιος σου είπε ότι αποχωρώ; Και ποιος σου είπε ότι είπα ότι η συζήτηση δεν αξίζει;;;;;;;
    Να διακόψω εγώ την κουβέντα; ΕΓΩ;;;;;
    Γιατί ποιος είμαι εγώ να κάνω κάτι τέτοιο; Πως θα μπορούσα καν να σκεφτώ κάτι τέτοιο;;;;;
    Απευθύνθηκα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε εσένα. Όχι σε όλους που λαμβάνουν μέρος στην κουβέντα εδώ.
    Και είπα το ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζω με σένα!!! Και εξήγησα ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ και το γιατί!
    Είπα από την στιγμή που ΔΕΝ διαβάζεις ΔΕΝ μπαίνεις στον κόπο καν να διαβάσεις τι σου λέει ο άλλος και από την στιγμή που έχεις άποψη απόλυτη από την αρχή τι να πούμε;;;;;;;;
    Αυτό είπα...
    και όλες οι εξηγήσεις που έκανα και ξανακάνω είναι ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Για να γίνω σαφής σε αυτά που λέω.
    Ελπίζω να... διαβαστώ ετούτη τη φορά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Όχι φίλε.. Το ξέρω ότι είναι απόλυτα υποκειμενικό συτό που θα πω, αλλά έχεις 100% άδικο! Αλλά θα προσπαθήσω να σου αναλύσω για ποιο λόγο το λέω αυτό και ίσως σε πείσω. Καταρχήν ο επαγγελματικός δρόμος που θα ακολουθήσει ο καθένας, δε βρίσκεται καθαρά στα χέρια της μοίρας. Έχει προσωπικά ο καθένας μας, μερίδιο ευθύνης. Τη στιγμή που αυτός ο μηχανόβιος "ζει τη ζωή του" υπάρχουν συνομήλικοί του, ανεξαρτήτως οικονομικής τάξης, που λιώνουν και ξημεροβραδιάζονται πάνω από ένα βιβλίο. Κι αυτό είναι η μαγκιά!! Όχι να ανεβείς πάνω σε ένα κονσερβοκούτι με δυο ρόδες και να ξεσηκώσεις στο πόδι (και μάλιστα στο προβληματικό) και την κουτσή Μαρία! Γι' αυτό λοιπόν μη προβάλεις σαν επιχείρημα την κακόμοιρη ζωή, που περιμένει, αυτόν που προβαίνει σε τέτοιου είδους πράξεις! Που ο κανόνας επιβεβαιώνει ότι τέτοιου είδους άνθρωποι (αναιδείς, αδιάφοροι, κουτοπόνηροι και λοιποί σταρχιδιστές) πάντα βρίσκουν τρόπους για να περνάνε "καλύτερα" απ' όλους, καθώς η υπακοή σε νόμους και κανόνες δεν είναι το φόρτε τους.
    Οπότε, κατά τη γνώμη μου, είναι ατυχές το επιχείρημά σου. Αλλά ακόμη και σωστό να ήταν και να επρόκειτο για παιδιά, που χτυπημένα από την κακή τους μοίρα, η μόνη διέξοδός τους είναι το μηχανάκι τους, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή την πίκρα τους δε μπορούν να τη βγάλουν π.χ. σε έναν απομακρυσμένο δρόμο, στην εξοχή, να κόβουν βόλτες πάνω κάτω και να ενοχλούν την αναπαραγωγή των κουνουπιων. Τι χρωστάνε οι υπόλοιποι;
    Σωστά τα λες φιλαράκι αλλά νομίζω ότι ξεχνάς μία σημαντική λεπτομέρεια.
    Δεν μιλάμε για ανθρώπους απόλυτα ώριμους. Μιλάμε συνήθως τουλάχιστον για πιτσιρίκια που με λάθος τρόπο εκφράζουν τη διαφορετικότητα τους ή το "θέλω" τους να είναι διαφορετικά και να προκαλέσουν.
    Πιστεύω ότι είναι μία... φάση κάτι σαν την εφηβεία που λέμε κάπως έτσι...
    Σκέψου άλλωστε πόσες και πόσες συζητήσεις ακούμε καθημερινά από γνωστούς και αγνώστους που λένε τις περιπέτειες και τις καγκουριές τους με τα μηχανάκια στα νιάτα τους...
    Πιτσιρίκια είναι θα τους περάσει. Κάτσε να ωριμάσουν λίγο... ελπίζω δηλαδή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    ΑΑΑΑαααχχχχ Sebring....
    είχα σκάσει 20-25 χιλιάρικα για να τη φορέσω στο GLX πριν 15 χρόνια....
    Την γυάλιζα. την πρόσεχα , αν γινόταν θα κοιμόμουν μαζί της ....
    Δεν βγάζει γαμάτο ήχο????!!!!

ΟΧΙ.-
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Σωστά τα λες φιλαράκι αλλά νομίζω ότι ξεχνάς μία σημαντική λεπτομέρεια.
    Δεν μιλάμε για ανθρώπους απόλυτα ώριμους. Μιλάμε συνήθως τουλάχιστον για πιτσιρίκια που με λάθος τρόπο εκφράζουν τη διαφορετικότητα τους ή το "θέλω" τους να είναι διαφορετικά και να προκαλέσουν.
    Πιστεύω ότι είναι μία... φάση κάτι σαν την εφηβεία που λέμε κάπως έτσι...
    Σκέψου άλλωστε πόσες και πόσες συζητήσεις ακούμε καθημερινά από γνωστούς και αγνώστους που λένε τις περιπέτειες και τις καγκουριές τους με τα μηχανάκια στα νιάτα τους...
    Πιτσιρίκια είναι θα τους περάσει. Κάτσε να ωριμάσουν λίγο... ελπίζω δηλαδή...
    Αν στα 20 τους δείχνουν την παρουσία τους ενοχλόντας τους τριγύρω με τις εξατμίσεις τους και ροχαλιάζοντας τα αμάξια... πως μπορείς να λες ότι στα 30 τους αυτοί θα γίνουν σοβαροί επαγγελματίες;

Δηλαδή, επειδή υπάρχει μια αχνή πιθανότητα στο μέλλον να αλλάξει η συμπεριφορά τους, εγώ πρέπει να ανεχτώ την τωρινή απαράδεκτη συμπεριφορά τους;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Αν στα 20 τους δείχνουν την παρουσία τους ενοχλόντας τους τριγύρω με τις εξατμίσεις τους και ροχαλιάζοντας τα αμάξια... πως μπορείς να λες ότι στα 30 τους αυτοί θα γίνουν σοβαροί επαγγελματίες;

Δηλαδή, επειδή υπάρχει μια αχνή πιθανότητα στο μέλλον να αλλάξει η συμπεριφορά τους, εγώ πρέπει να ανεχτώ την τωρινή απαράδεκτη συμπεριφορά τους;
    Βρε Φιλαλήθη μου... δεν σου είπα να την ανεχτείς. Κι εμένα με ενοχλεί τρομερά και τους βρίζω! Για τα καλά μάλιστα!
    Αλλά ψάχνω ή καλύτερα συζητάω για κάποιες λογικές και εφικτές λύσεις. Όπως εγώ το βλέπω τουλάχιστον...

Και όχι κατά τη γνώμη μου δεν είναι αχνή η πιθανότητα να αλλάξουν στο μέλλον. Είναι το πλέον πιθανό. Γιατί τότε αν λάβουμε υπόψη μας τι έχουμε κάνει πάρα πολλοί συμπεριλαμβανομένου και εμένα στα παιδικά μας χρόνια, αν δεν αλλάζαμε τώρα θα έπρεπε να ήμασταν ή στις φυλακές ή στο χώμα (μπρρρρρ) ή σε κάποιο ίδρυμα για κοινωνικά ανένταχτους.
    Το γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν μένουμε ίδιοι αλλά μεγαλώνουμε.
    Και αλλάζουμε. Σκέψου πως ήσουνα και πως μεγαλώνοντας κατάλαβες κάποια πράγματα.
    Έτσι και πολλοί από αυτά τα "τσογλάνια" όχι όλα αλλά τα περισσότερα νομίζω μεγαλώνοντας θα συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα και θα τα αλλάξουν. Είναι... νόμος της φύσης!!!
    Θύμισε μου κάποια στιγμή να σου πω 2-3 πραγματάκια που έχω κάνει πιτσιρικάς και για τα οποία δεν είμαι καθόλου υπερήφανος τώρα...

Παλαιό μέλος
    Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ της Ελλάδας και της Ελβετίας, ώστε εκεί να μην υφίσταται το φαινόμενο που συζητάμε;
    Δεν είναι το διαφορετικό DNA μας, το ότι βράζει το αίμα μας και λοιπές σαχλαμάρες, που πάω στοίχημα ότι είναι έτοιμοι να απαντήσουν πολλοί. Η νοοτροπία, ναι! Αυτή είναι διαφορετική! Αλλά δεν είναι θέμα κληρονομικότητας.. Αυτή δημιουργείται, δεν κληρονομείται. Δημιουργείται από τη μπουρδελοκατάσταση που επικρατεί σε όλους τους τομείς!
    Η διαφορά λοιπόν, είναι ότι αυτοί έχουν ευνομούμενο κράτος και όχι απόλυτη αναρχία. Η διαφορά είναι ότι εκεί κάνεις μια παράβαση και είναι πέντε αυτοί που σε είδαν; Στην αστυνομία θα τηλεφωνήσουν πέντε και θα πουν το τάδε αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, τρακτέρ με αριθμό τάδε έκανε αυτό κι αυτό! Και ακόμη κι αν δεν προλάβει να επιληφθεί η αστυνομία, θα φας την κλήση, ταχυδρομικά στο σπίτι. Θα αρνηθείς να το πληρώσεις μήπως; Θα γίνει δικαστήριο, κι αυτοί που ενημέρωσαν (και σε καμμία περίπτωση δε σε "κάρφωσαν" ή σε "έδωσαν" όπως πιστεύουν οι περισσότεροι στο αναρχικό μας "κράτος") την αστυνομία, θα κληθούν σαν μάρτυρες και θα τη φας πολλαπλάσια! Αυτή είναι η διαφορά! Εδώ... βγαίνουν παγανιά μια-δυο μέρες το μήνα και όποιον παράνομο δουν, τον σταματάνε και τον γράφουν. Και κάνουν σινιάλο μετά οι "πανέξυπνοι οδηγάρες" στους επόμενους που διέρχονται, για να γλυτώσουν τουλάχιστον αυτοί. Εμ έτσι δε γίνεται χαϊρι! Αν ξέρω εγώ ότι θα βγουν μια φορά το μήνα, γιατί να φοράω ζώνη ή κράνος, να τηρώ τα όρια ταχύτητας και θορύβου; Ε; Δε πα να... θα πληρώσω μια φορά στο τρίμηνο ένα πρόστιμο γύρω στα 100 ευρώ (άντε 200..) και είμαι ελεύθερος και ωραίος να ξεσηκώνω τη μισή πόλη στο πόδι για τους επόμενους 3-4 μήνες, χωρίς να με ενοχλήσει κανείς! Ενώ, για βάλε πρόστιμο τρία χιλιάρικα και αφαίρεση διπλώματος για 5 χρόνια! Και μη το χαρίζεις.. Ούτε κουβέντα! Να ξηλωθεί η οικογένειά του να τα πληρώσει! Ας πάρει δάνειο.. Ας βάλει τα κλάματα κι ας χτυπιέται ο πιτσιρικάς.. Κουβέντα να μη σηκώνει ο τροχονόμος! Μόλις μαθευτεί λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, είναι θέμα ενός μήνα για να κυκλοφορούν όλοι σαν παρθενούλες. Αυτή είναι η λύση και όχι να περιμένουμε πότε θα ωριμάσουν και πότε θα μεγαλώσουν για να ησυχάσουν τα αυτιά μας.. (αν δεν έχουμε σαπίσει εμείς μέχρι τότε).

Α..και σε όλα τα παραπάνω, δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω! Κι εμένα με έγραψαν, για ζώνη, κράνος, parking, ταχύτητα, διπλή διαχωριστική και πιθανόν άλλα που δε θυμάμαι! Παρ' όλα αυτά, δεν πτοήθηκα σε κανένα! Μου χάιδευαν λίγο τα αυτάκια... λίγη γκρίνια στο σπίτι, λίγη οικονομία και ουπς...ούτε γάτα ούτε ζημιά..Ξανάβγαινα στους δρόμους σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αν με έγραφαν με 5000 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για 5 χρόνια ξέρετε πως θα οδηγούσα όταν θα ξανάπιανα τιμόνι; Στο αυτοκίνητο θα ήταν σαν να έχω ένα αυγό ανάμεσα στο πόδι μου και στο γκάζι και θα προσπαθούσα να μη το σπάσω.. Στη μοτοσυκλέτα, κάτι ανάλογο.

fisika kai o kathenas exei meridio euthinis sto ti tha tou simvei sto mellon...

auto pou lew einai oti ta "tsoglania" auta den katanalwnoun tsaba to ojigono mas...

9/10 apoteloun or tha apotelesoun ta (toso aparetita) auriana ergatika xeria...

pws na to kanoume sta 16-19 ta adiejoda einai polla kai ta "dertia" akoma perissotera...

fisika ki i malakia perisevei...

mia zwi tha doulevoun... astous na xaroun ligo...

alwste kai esei otan exeis "xares" spiti sou to gledate... enoxlodas tous gitones...
    den pinete tsagaki sizitodas gia ton kairo...

ta ipolipa peri "elvetias" ta theorw to elaxisto emetika...

siga min xreiazomai enan batso panw apo to kefali mou gia na eimai "swstos"...
    kai siga min mou pei to kratos pws tha zisw...
    kai siga en teli min valw to xrima/prostimo os ipertati ajia...

p.s. an o kosmos den eixe provlimata (mikra or megala) ta gipeda tha itan psilo adia...
    autes einai oi "sxastres" tou sistimatos...

p.s.2 apla parousiazw tin alli meria...
    den eimai iper tou askopou thorivou...

p.s.3 ta "remalia" auta tha itan poli pio isixa kathos tha sas anoigan to amaji/magazi...

Παλαιό μέλος
    alwste kai esei otan exeis "xares" spiti sou to gledate... enoxlodas tous gitones...
    Με το μπαρδόν, κανεις λάθος. Η συμπεριφορά αυτών των ατόμων δεν είναι αντίστοιχη με αυτό που περιγράφεις. Η μουσική σε κατάλληλες ώρες και κατάλληλη ένταση δεν είναι ενόχληση. Αν έπαιζα Nile στα +800db στη 1 το πρωί, θα μπορούσες να το πεις αυτό.

Όταν το γλεντάω, δεν ενοχλώ κανέναν. Αδιάφορο όμως τι κάνω εγώ σε αυτή τη συζήτηση. Και αδιάφορο τι θα κάνουν στο μέλλον τα βλαμμένα αυτά. Δεν αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με βάση τι θα είναι σε πέντε δέκα είκοσι χρόνια. Τους αντιμετωπίζω με βάση τι κάνουν σήμερα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    :a019:

Παλαιό μέλος

1 fisika kai o kathenas exei meridio euthinis sto ti tha tou simvei sto mellon...
    2. auto pou lew einai oti ta "tsoglania" auta den katanalwnoun tsaba to ojigono mas...
    3. 9/10 apoteloun or tha apotelesoun ta (toso aparetita) auriana ergatika xeria...
    4.pws na to kanoume sta 16-19 ta adiejoda einai polla kai ta "dertia" akoma perissotera...
    5. fisika ki i malakia perisevei...
    6. mia zwi tha doulevoun... astous na xaroun ligo...
    7. alwste kai esei otan exeis "xares" spiti sou to gledate... enoxlodas tous gitones...
    8. den pinete tsagaki sizitodas gia ton kairo...
    9. ta ipolipa peri "elvetias" ta theorw to elaxisto emetika...
    10. siga min xreiazomai enan batso panw apo to kefali mou gia na eimai "swstos"...
    11. kai siga min mou pei to kratos pws tha zisw...
    12. kai siga en teli min valw to xrima/prostimo os ipertati ajia...
    13. p.s. an o kosmos den eixe provlimata (mikra or megala) ta gipeda tha itan psilo adia...
    14. autes einai oi "sxastres" tou sistimatos...
    15. p.s.2 apla parousiazw tin alli meria...
    den eimai iper tou askopou thorivou...
    16. p.s.3 ta "remalia" auta tha itan poli pio isixa kathos tha sas anoigan to amaji/magazi...
    Πάμε λοιπόν..
    1. Φυσικά και το έχει...Δε βλέπω όμως κανένα συσχετισμό αυτού, με το θέμα που συζητάμε!
    2. Είπε κανένας να σταματήσουν να αναπνέουν;
    3. Μπράβο! Και 10 στα 10 από τα υπόλοιπα παιδιά θα αποτελέσουν το ίδιο! Τι σημαίνει αυτό; Επειδή δηλαδή αύριο θα βγουν στην αγορά εργασίας... να σκύψουμε μήπως;
    4. Κι εγώ πέρασα από αυτή την ηλικία αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι φταίνε όλοι οι υπόλοιποι..οπότε ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!! Να μη ξανακοιμηθούν ποτέ τα %$@#πανα!! Και να τους απάσω τα νεύρα!
    5. Αν μάθω ότι υπάρχει έλλειψη σε κάποια περιοχή, θα σε ειδοποιήσω!
    6. Μια ζωή θα βγαίνουν και καινούριοι αλητάμπουρες. Να κάνω την υποχώρηση για έναν, δύο μήνες! Αλλά για μια ζωή; Πως την είδες;
    7. Ακόμη και όταν παντρεύτηκε ο αδερφός μου σε πληροφορώ, ότι δεν ενοχλήθηκε κανένας! Και δεν το λέω υποκειμενικά και αυθαίρετα αυτό! Δεν κάναμε καθόλου φασαρία κι αν θες το πιστεύεις! (Με τις ιδέες που εξέθεσες, το ξέρω ότι σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο!)
    8. Από το να εκνευρίζω άλλους ανθρώπους αναίτια, μη κάνοντας τίποτα άλλο,παρά αυτό, προτιμώ χαμομηλάκι μπροστά στο τζάκι, να πλέκω!!
    9. Be my guest! Να φέρω τη λεκάνη;
    10. Όλοι αυτό λένε! Αν σου χώσει ένα πρόστιμο 5 χιλιάρικα, έλα να μας το ξαναπείς αυτό! Ή πες μας από που πηγαίνεις με τη μηχανή σου στη δουλειά, να έρθουμε εμείς να σε δούμε μετά πως θα οδηγείς!
    11. Το κράτος όσον αφορά τις υποχρεώσεις σου δεν υπάρχει ε; Παρ' όλα αυτά, θες και τη συνταξούλα σου και την ιατροφαρμακευτική σου περίθαλψη και τους δρόμους σου και ...και ...και...
    12. Σου είπε κανένας ότι είναι υπέρτατη αξία; Ή από αυτά που λέω αυτό συμπεραίνεις; Ότι ο θεός μου είναι το χρήμα; Για αυτούς που μιλάμε, πολλοί το έχουν θεό! Εσύ λες για τον εαυτό σου, ότι δεν είναι η υπέρτατη αξία σου! Τελικά για σένα μιλάμε τόση ώρα;
    13. Άλλη πληγή! Να ήταν ρε!!!! Προκειμένου κάθε κυριακή να βλέπουμε έναν πόλεμο, ΝΑ ΗΤΑΝ τελείως άδεια!!!
    14. Ζωγράφισέ το μας σε παρακαλώ, τι θέλει να πει ο ποιητής;
    15. Εεεε ναι... Κάτω ο βασιλιάς!!! Ζήτω ο βασιλιάς!!!
    16. Θα μας το άνοιγαν; Για να το κλέψουν; Εννοείται ότι θα έκαναν ησυχία!!!

aderfe mou fenete oti to tsagaki kai to plejimo se exoun peirajei sta nevra...

exeis idea posous anthrwpous "enoxleis" esi kathimerina?

alla pisteueis vasi twn prwsopikwn sou viomatwn oti i oxlisi pou prokaleis einai asimadi kai genika esi den tha enoxlousoun poli an kapoios ekane ta idia se esena...

allwste kai oi nomoi, pou ipotheteis oti jereis, ftiaxtikan gia na orizoun to pws tha zeis...

oute mera den adexeis, sou lew egw, na kikloforiseis afstira simfwna me ton kok...
    oxi me to sinolo twn nomwn tou kratous.

zise opws thes... alla to provlima sou den einai telika to "kwlopaida" me ta papia.

auta apo emena kai ta resta dika sas.

Παλαιό μέλος
    Τη φράση "Μη κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια" την έχεις ξανακούσει;
    Λες, αόριστα και γενικά, ότι κι εγώ προσωπικά ενοχλώ ανθρώπους εν αγνοία μου! Πες μου σε παρακαλώ κάτι συγκεκριμένο που πιθανολογείς ότι κάνω, ώστε να το λες αυτό με τόση βεβαιότητα.
    Το πλέξιμο που λες ότι μου δημιούργησε βλάβες στο νευρικό σύστημα, δεν είπα ότι το κάνω. Είπα ότι, από το να ενοχλώ αναίτια άλλους ανθρώπους, το προτιμώ! Προφανώς εσύ διαβάζεις ότι θέλεις. Μήπως τα δικά σου νεύρα ίσως έχουν κάποια βλάβη και επειδή διαφωνώ μαζί σου, έχεις θυμώσει και λες υποτιμητικά σχόλια εναντίον μου; Και έστω ότι εγώ πλέκω κάλτσες μπροστά στο τζάκι και πίνω χαμομηλάκι.. Αυτό τι σημαίνει; Ότι έχεις δίκιο κι εγώ άδικο; Πάντως εγώ, σε αντίθεση με σένα, θα αφήσω το γιατρό σου να βρει την όποια βλάβη, αν υπάρχει.
    Τα προσωπικά μου βιώματα μην τα υποτιμάς τόσο, ώστε να με θεωρείς ανίκανο να καταλάβω, πότε ενοχλώ και πότε όχι! Αν κάποιος είναι ανώριμος και τον ενοχλεί η φάτσα μου, τότε ελπίζω αυτού του είδους την ενόχληση να μην τη συγκρίνεις με αυτή που αναφέρουμε παραπάνω!
    Τους νόμους δεν αναφέρω πουθενά ότι τους ξέρω και το να λες ότι "υποθέτω ότι ξέρω τους νόμους" είναι άλλο ένα αυθαίρετο συμπέρασμά σου. Προσπάθώ να ζω χωρίς να ενοχλώ και να τηρώ τους νόμους που ήδη ξέρω.
    "Ούτε μια μέρα", λες "δεν αντέχω να κυκλοφορήσω σύμφωνα με τον κ.ο.κ"... Άλλο ένα αυθαίρετο συμπέρασμα! Ξέρεις πως οδηγώ; Αλλά και ο χειρότερος οδηγός να είμαι! Σου δίνει το παραπάνω το δικαίωμα να ξυπνάς τους πάντες; Επειδή εγώ είμαι κακός οδηγός;
    Τέλος ευχαριστώ που μου δίνεις το δικαίωμα σαν άλλος θεός να ζήσω όπως θέλω..και περιμένω να μου πεις ποιο είναι το πρόβλημά μου.
    Αλλά τελειώνοντας, να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι! Γιατί σ'αυτά που σου απαντώ συγκεκριμένα και σε κάθε τι που λες ξεχωριστά, εσύ αποφεύγεις επιμελώς, να απαντήσεις το οτιδήποτε;
    Και για να αποδείξω αυτό που λέω, ώστε να μη πεις αυθαίρετα, όπως μας συνήθισες, ότι αυτό που λέω είναι αυθαίρετο, δες σε παρακαλώ τα παρακάτω!

Λες:
    fisika kai o kathenas exei meridio euthinis sto ti tha tou simvei sto mellon...

Και εγώ σου απαντώ:
    Φυσικά και το έχει...Δε βλέπω όμως κανένα συσχετισμό αυτού, με το θέμα που συζητάμε!

Περιμένω να μου πεις το συσχετισμό!

Λες:
    9/10 apoteloun or tha apotelesoun ta (toso aparetita) auriana ergatika xeria...

Κι εγώ σου απαντώ:
    Μπράβο! Και 10 στα 10 από τα υπόλοιπα παιδιά θα αποτελέσουν το ίδιο! Τι σημαίνει αυτό; Επειδή δηλαδή αύριο θα βγουν στην αγορά εργασίας... να σκύψουμε μήπως;

Περιμένω να μου πεις, από που το βρήκες, το ότι επειδή κάποιος θα βγει σύντομα στην αγορά εργασίας, αποτελεί άλλοθι για να παρανομεί κατά βούληση!

Λες:
    allwste kai oi nomoi, pou ipotheteis oti jereis, ftiaxtikan gia na orizoun to pws tha zeis...

Αυτό ειλικρινά ούτε καν κατάλαβα γιατί το λες και για πιο λόγο κάνει πιο έγκυρους τους ισχυρισμούς σου.Και σημειωτέον ότι την αιτία για την οποία φτιάχτηκαν οι νόμοι, την αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά. Εκτός αν το είδες κάπου γραμμένο! Το είδες; Πες μας που.. Αν όχι, είναι απλώς η δική σου, υποκειμενική, άποψη. Εσύ μπορεί να αντιλαμβάνεσαι ότι οι νόμοι φτιάχτηκαν για να σε περιορίζουν και να σου λένε οι άλλοι πως να ζεις. Εγώ μπορεί να θεωρώ ότι φτιάχτηκαν για να προστατεύσουν εμένα, τον φιλήσυχο πολίτη, από εσένα που δεν πιστεύεις στο Θεό και αν δεν υπήρχαν νόμοι, δεν θα σε κρατούσε τίποτα από το να πάρεις ένα G3 και να μου ανοίξεις μερικές καινούριες τρύπες, επειδή διαφωνώ μαζί σου.

Ας μη συνεχίσω.. δεν απάντησες απολύτως σε τίποτα! Όταν απαντήσεις σ'αυτά που απαντώ εγώ στα δικά σου λεγόμενα και αντίστοιχα σε ρωτάω, τότε θα λέγεται διάλογος αυτό που κάνουμε. Αλλιώς.. δες παραπάνω εκεί που λέει "αρνάκι άσπρο και παχύ"!

Τα ρέστα σου, ευχαριστώ πολύ, αλλά να τα πάρεις πίσω.Δεν τα δέχομαι!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. supersport monoimeri tin kiriaki 21
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 21:59
  2. Pos striboun telika tin motosykleta..
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 08:28
  3. Tin Tapeini Moy Sygnomi !!!!!
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 16:12
  4. ap'tin zoi ston thanato
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 16:01
  5. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio