Αυτά που ΔΕΝ έχει κάνει μέχρι τώρα.. (για φέτος)Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ROOSI ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!!![]()
Αυτά που ΔΕΝ έχει κάνει μέχρι τώρα.. (για φέτος)Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ROOSI ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!!![]()
Και το ερώτημα είναι το εξής: Να ξυπνήσω νωρίς το πρωί να δω τον αγώνα (αφού έχω τη δυνατότητα) ή να τον δω χαλαρά με τον καφέ το απόγευμα???
Έχω αγωνία..... με βλέπω για τη πρωϊνή βάρδια...![]()
Θέλω ιταλική τριάδα στο βάθρο λέμεεεε...!![]()
![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Το πρωί τι ώρα είναι ο αγώνας..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Και το ερώτημα είναι το εξής: Να ξυπνήσω νωρίς το πρωί να δω τον αγώνα (αφού έχω τη δυνατότητα) ή να τον δω χαλαρά με τον καφέ το απόγευμα???
![]()
Καλά η ΕΤ3 τον δείχνει στις 17.30..;;![]()
Iταλική τριάδα,ναι κι εγώ..! Μια εξαίρεση 2 Ιταλοί + ένας Αυστραλός (Stoner) την έκανα πάντως..Εννείται ο Γιατρός στο 1ο σκαλί..
Απ' ότι διάβασα σε παραπάνω post, θα είναι στις 08:15...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το πρωί τι ώρα είναι ο αγώνας..;;
Καλά η ΕΤ3 τον δείχνει στις 17.30..;;![]()
Iταλική τριάδα,ναι κι εγώ..! Μια εξαίρεση 2 Ιταλοί + ένας Αυστραλός (Stoner) την έκανα πάντως..Εννείται ο Γιατρός στο 1ο σκαλί..
Θέλω Rossi-Capirossi-Melandri (και οποιαδήποτε εναλλαγή της σειράς, δε με πειράζει)
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
8.15 είναι πολύ νωρίς (για μένα..).Αλλά απ'την άλλη να περιμένεις μέχρι τις 17.30..;;!Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Απ' ότι διάβασα σε παραπάνω post, θα είναι στις 08:15...:smilea:
Θέλω Rossi-Capirossi-Melandri (και οποιαδήποτε εναλλαγή της σειράς, δε με πειράζει)
Αν μπορείς να ξυνπήσεις δες τον το πρωί..
Εγώ θα προσπαθήσω να αντισταθώ στον πειρασμό και να μη δω τα αποτελέσματα μέχρι το απόγευμα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
![]()
δεν το χάνω το Live για τίποτα !!!! καφέ και φύγαμε:hypnotize
πολλοί βιάστηκαν να μιλήσουν και χάρηκαν (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ) αλλά....έχει διαφορά να είσαι ΑΤΥΧΟΣ αλλά ΟΔΗΓΟΣ, από ότι ΜΕΤΡΙΟΣ και ΚΟΥΛΟΣ....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αυτά που ΔΕΝ έχει κάνει μέχρι τώρα.. (για φέτος)