Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
    Αν βρεις ΝΑΚΑΝΟ 2006 με 450 κατοστάρικα πες μου να πάρω καμμια 10αρια (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ )
    φιλε μου μαλλον δεν πρεπει να μιλαω καλα ελληνικα γιατι εδω και ενα μηνα αν ψαξεις γραφω το πως πηρα το κρανος.
    ο r-1nas εχει δικαιο το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα.αυτος μου ανοιξε τα ματια αλλα εσεις οπως το πατε πρεπει να ανοιξουν πρωτα τα ματια των τελωνιακων και μετα τα δικα σας.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_

Πέντε

χιλιάδες αναγνώσεις....

Με λένε Κατίνα και είμαι καλά ρε πούστη μου....
    Αρχηγέ απο πάνω.... μΕ 464....
    Πόσο έχει η ασφάλεια για το κράνος?? Ή είναι ασφαλισμένο για 464 Ευρώ?

Πόσο πλερώνω τελωνείο αν την δώσει στον τελωνειακό?

Για τα παραπάνω μπορεί να σου ''έκατσε'' και να σου ήρθε 464. Απο κει και πέρα, ΡΩΤΑ πόσο είναι η ασφάλεια στο Site που λές, ρώτα τι θα γίνει αν φας τελωνείο και μετά απάντα σωστά και όμορφα. Δηλαδή:

Μάγκες... στην καλύτερη το ασφαλίζετε για 50 Ευρώ, σας έρχεται χωρίς τελωνείο και τόταλ 464 Ευρώ....
    Στην χειρότερη 464 και ασφάλεια και τελωνείο και πέφτουν τα μαλάκια σου απο τον τύπο.

Και σου κάνω και την καλή και σου λέω το άλλο... Μπές σε Japan site και δες ότι ο τύπος βγάζει τα μαλλιά του σε σχέση με γιαπωνέζικα μαγαζια....

Δεν είδα κανέναν να τον βρίζει....

Καλό βράδυ μάγκες και καλή καρδιά....
    -0o-

Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
    χιλιάδες αναγνώσεις....

Με λένε Κατίνα και είμαι καλά ρε πούστη μου....
    Αρχηγέ απο πάνω.... μΕ 464....
    Πόσο έχει η ασφάλεια για το κράνος?? Ή είναι ασφαλισμένο για 464 Ευρώ?

Πόσο πλερώνω τελωνείο αν την δώσει στον τελωνειακό?

Για τα παραπάνω μπορεί να σου ''έκατσε'' και να σου ήρθε 464. Απο κει και πέρα, ΡΩΤΑ πόσο είναι η ασφάλεια στο Site που λές, ρώτα τι θα γίνει αν φας τελωνείο και μετά απάντα σωστά και όμορφα. Δηλαδή:

Μάγκες... στην καλύτερη το ασφαλίζετε για 50 Ευρώ, σας έρχεται χωρίς τελωνείο και τόταλ 464 Ευρώ....
    Στην χειρότερη 464 και ασφάλεια και τελωνείο και πέφτουν τα μαλάκια σου απο τον τύπο.

Και σου κάνω και την καλή και σου λέω το άλλο... Μπές σε Japan site και δες ότι ο τύπος βγάζει τα μαλλιά του σε σχέση με γιαπωνέζικα μαγαζια....

Δεν είδα κανέναν να τον βρίζει....

Καλό βράδυ μάγκες και καλή καρδιά....
    εγω εφερα δυο κρανη το ενα xxx και το αλλο xxx.
    αυτα ειχα να πω.
    τωρα αυτα που λες κρατα για να ψαρωσεις κανενα αλλον
    φιλακια
    τωρα για το Kατινα ελπιζω να μην αναφερεσε σε μενα
    τα σφαγιασα μονος μου το θεμα τελιωσε.
    συγνωμη για την παρεμβολη στην αγγελια σου.
    καλοπουλητα.:a12:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    εγω εφερα δυο κρανη το ενα xxx και το αλλο xxx.
    αυτα ειχα να πω.
    τωρα αυτα που λες κρατα για να ψαρωσεις κανενα αλλον
    φιλακια
    τωρα για το Kατινα ελπιζω να μην αναφερεσε σε μενα
    τα σφαγιασα μονος μου το θεμα τελιωσε.
    συγνωμη για την παρεμβολη στην αγγελια σου.
    καλοπουλητα.:a12:
    ρε συ πονηρόπουλε που πηρες και 2 κρανη και ζΗτω και ΟΥαΟ και μας άνοιξες τα μάτια και μας έδειξες οτι μας κλεβει ο βιφιρις αμα παω εγω και παρω απο το σάιτ που λες και φαω κανα σφόλι και δε πάρω κράνος και και και και

ΝΑ ΡΘΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ?????

αν ναι ασε τα στοιχεία σου εδώ να παρω 30 κράνη απο κει που τα πήρες και εσυ να τελειώνω.
    η παρε εσυ τα κρανη και φέρτα εδω να με τα πουλήσεις με 450.γιατι εισαι και ρομπέν των κρανων λεμε..

μαλλον εσύ δεν εχεις ιδέα για τι πακέτα εχει φάει κοσμος και κοσμάκης απο αγορές στο νετ.αλλα σας έκατσε εσας καλα και ολοι οι αλλοι ειμαστε ψαράδες και δε ξέρουμε και θύματα του βιφιρι...κτλ κτλ.

Re: Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ρε συ πονηρόπουλε που πηρες και 2 κρανη και ζΗτω και ΟΥαΟ και μας άνοιξες τα μάτια και μας έδειξες οτι μας κλεβει ο βιφιρις αμα παω εγω και παρω απο το σάιτ που λες και φαω κανα σφόλι και δε πάρω κράνος και και και και

αν ναι ασε τα στοιχεία σου εδώ να παρω 30 κράνη απο κει που τα πήρες και εσυ να τελειώνω.
    η παρε εσυ τα κρανη και φέρτα εδω να με τα πουλήσεις με 450.γιατι εισαι και ρομπέν των κρανων λεμε..

μαλλον εσύ δεν εχεις ιδέα για τι πακέτα εχει φάει κοσμος και κοσμάκης απο αγορές στο νετ.αλλα σας έκατσε εσας καλα και ολοι οι αλλοι ειμαστε ψαράδες και δε ξέρουμε και θύματα του βιφιρι...κτλ κτλ.
    επειδη μας τα εκοψες χοντρα πρωι πρωι.
    η δουλεια μου δεν ειναι να εμπορευομαι κρανη.
    αν ηταν θα ειχα τα @ριδια να ανοιξω μαγαζι και να κοβω αποδειξεις.
    αν θες να ξερεις απο την στιγμη που πληρωσεις το μηχανακι σου οποιαδηποτε ζημια την πληρωνεις εσυ στην μεταφορα και ας μην σου εχει ερθει καν.Αν βαλω εγω αγγελια για το 636 14000€ δεν θα μου πεις ξυπνα?
    τι θα σου πω το ασφαλισα και ξερεις ποσοι την εχουν φαει με νταλικες που ανατραπηκαν

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: Re: Re: Πέντε

Πάτε καλά ρε??? Ποιό είναι το πρόβλημα σας???

Όποιος θέλει αγοράζει απο Japan, όποιος δεν θέλει ας πάρει από εδώ με 750?...........!

Και για πες μας που τρομοκρατείς τον κόσμο ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί που είχαν πρόβλημα με αγορά από το net και ΠΟΣΟΙ αυτοί που ΔΕΝ είχαν κανένα πρόβλημα??? Και μη μου παρουσιάσεις 2-3 ποστ με πρόβλημα γιατί 2-3 σε κάτι εκατοντάδες που αγόρασαν και ΔΕΝ είχαν πρόβλημα δεν νομίζω να είναι σοβαρό ποσοστό! Ξέρεις συνήθως αυτός που έχει πρόβλημα κάθεται και το γράφει, αυτός που δεν έχει δεν ασχολείται με το θέμα.........

Εγώ είμαι σε διαδικασία να αλλάξω εντελώς τα περιφερειακά από το μηχανάκι μου και με κόστος το 1/3 από αυτό που μου ζητάνε εδώ! Ας είναι καλά το net και το ebay!!! Αλλά εγώ είμαι και χαζός ε?

Re: Re: Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    [B]Πάτε καλά ρε??? Ποιό είναι το πρόβλημα σας???
    το προβλημα τους ειναι οτι μερικοι ξυπνησανε μαζι μ'αυτους και ετσι θα βρουν λιγοτερα κοροιδα στο διαβα τους.
    εγω προτεινω να σβηστουν ολα και να μεινει η αγγελια.
    καλο ειναι καποιοι να κοιμουνται:ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Πάτε καλά ρε??? Ποιό είναι το πρόβλημα σας???

Όποιος θέλει αγοράζει απο Japan, όποιος δεν θέλει ας πάρει από εδώ με 750?...........!

Και για πες μας που τρομοκρατείς τον κόσμο ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί που είχαν πρόβλημα με αγορά από το net και ΠΟΣΟΙ αυτοί που ΔΕΝ είχαν κανένα πρόβλημα??? Και μη μου παρουσιάσεις 2-3 ποστ με πρόβλημα γιατί 2-3 σε κάτι εκατοντάδες που αγόρασαν και ΔΕΝ είχαν πρόβλημα δεν νομίζω να είναι σοβαρό ποσοστό! Ξέρεις συνήθως αυτός που έχει πρόβλημα κάθεται και το γράφει, αυτός που δεν έχει δεν ασχολείται με το θέμα.........

Εγώ είμαι σε διαδικασία να αλλάξω εντελώς τα περιφερειακά από το μηχανάκι μου και με κόστος το 1/3 από αυτό που μου ζητάνε εδώ! Ας είναι καλά το net και το ebay!!! Αλλά εγώ είμαι και χαζός ε?
    είμαι τρομοκρατης εγω..
    και αν καποιος την έχει παθει απο αγορα στο νετ και διαβάζει εδω εσένα να του λες οτι σιγα μεγαλε δεν ειναι προβλημα και σιγα το ποστοστο θα εχει φάει τα μουστάκια του..αλλα εσυ ξερεις καλύτερα.
    επισης δεν νομίζω ο βιφιρις να τα πουλα οσο μπορεις να τα παρεις απο δω ε????ε???λέω πάλι????εΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???

και αμα αντι για τα πλαστικα σου σου στείλουν τα πλαστικά απο το srad ξερω και γινεις και εσυ μικρο ποσοστο...και βλεπεις μετα να σου λενε οτι δε παιζει και προβλημα απο τις αγορες νετ...

θα σαι και γαμω σου λεω...ΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ.
    ΘΑ ΛΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΛΕΩ ...ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ.ενα μικρο ποστοστο ειμαι σιγα..

υ.γ.: αν μπορεις μιλα μου στον ενικο δε ξέρω ποιούς εννοείς οταν λες πατε καλα και α και ου.και σε ποιούς να σας πω?

Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε

το προβλημα τους ειναι οτι μερικοι ξυπνησανε μαζι μ'αυτους και ετσι θα βρουν λιγοτερα κοροιδα στο διαβα τους.
    εγω προτεινω να σβηστουν ολα και να μεινει η αγγελια.
    καλο ειναι καποιοι να κοιμουνται:ZZZ:
    Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει.......!

Αλλά καιρός να ξυπνήσουν κάποιοι και αντί να πουλάνε με 100 και 150% κέρδος να πουλάνε με 10 και 20! Είναι ο καιρός του internet παιδάκια, τέλος τα ohlins με 700?, οι φόρμες με 1500?, τα γαντάκια με 300? κτλ κτλ κτλ!!!

Α και αν δεν το ξέρετε υπάρχουν και Ευρωπαϊκά μαγαζιά που πουλάνε φτηνά, και εκεί δεν έχει τελωνείο που να χτυπάνε τον κ.......ο τους κάτω!!!

επειδη μας τα εκοψες χοντρα πρωι πρωι.
    η δουλεια μου δεν ειναι να εμπορευομαι κρανη.
    αν ηταν θα ειχα τα @ριδια να ανοιξω μαγαζι και να κοβω αποδειξεις.
    αν θες να ξερεις απο την στιγμη που πληρωσεις το μηχανακι σου οποιαδηποτε ζημια την πληρωνεις εσυ στην μεταφορα και ας μην σου εχει ερθει καν.Αν βαλω εγω αγγελια για το 636 14000€ δεν θα μου πεις ξυπνα?
    τι θα σου πω το ασφαλισα και ξερεις ποσοι την εχουν φαει με νταλικες που ανατραπηκαν

Δε βγάζουμε ακρη.
    το κρανος το πουλά σε μικροτερη τιμή απο αυτη που μπορεις να το παρεις απο τα μαγαζα εδω και τελος.
    αν μπορεις να το παρεις με ΟΠΟΙΟ ρίσκο πιο φτηνα απο εξω μεσω νετ κτλ εισαι ωραίος αλλα δεν ειναι κλεφτης αυτος που στο πουλα σε μικροτερη τιμη.
    το μηχανακι σου αν το πουλαγες καινουριο αντι για 10000 που εχει εδω 9 και σου λεγα εγω οτι μεγαλε απο το νετ το βρισκω στη κινα με 3 και μας πιανεις κοτσους και΄ψαχνεις για ψαραδες κτλ.
    θα είχε η κουβεντα νοήμα.

είμαι τρομοκρατης εγω..
    και αν καποιος την έχει παθει απο αγορα στο νετ και διαβάζει εδω εσένα να του λες οτι σιγα μεγαλε δεν ειναι προβλημα και σιγα το ποστοστο θα εχει φάει τα μουστάκια του..αλλα εσυ ξερεις καλύτερα.
    επισης δεν νομίζω ο βιφιρις να τα πουλα οσο μπορεις να τα παρεις απο δω ε????ε???λέω πάλι????εΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???

και αμα αντι για τα πλαστικα σου σου στείλουν τα πλαστικά απο το srad ξερω και γινεις και εσυ μικρο ποσοστο...και βλεπεις μετα να σου λενε οτι δε παιζει και προβλημα απο τις αγορες νετ...

θα σαι και γαμω σου λεω...ΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ.
    ΘΑ ΛΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΛΕΩ ...ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ.ενα μικρο ποστοστο ειμαι σιγα..

υ.γ.: αν μπορεις μιλα μου στον ενικο δε ξέρω ποιούς εννοείς οταν λες πατε καλα και α και ου.και σε ποιούς να σας πω?
    Άστο να πάει στο καλό, ξέρω εγώ καλύτερα για την πάρτη μου και τους φίλους μου, εσύ κάνε ότι θες.

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Moderators δεν υπαρχουν εδω μεσα? Pls σβηστε τα ασχετα ποστ!

Δε βγάζουμε ακρη.
    το κρανος το πουλά σε μικροτερη τιμή απο αυτη που μπορεις να το παρεις απο τα μαγαζα εδω και τελος.
    αν μπορεις να το παρεις με ΟΠΟΙΟ ρίσκο πιο φτηνα απο εξω μεσω νετ κτλ εισαι ωραίος αλλα δεν ειναι κλεφτης αυτος που στο πουλα σε μικροτερη τιμη.
    το μηχανακι σου αν το πουλαγες καινουριο αντι για 10000 που εχει εδω 9 και σου λεγα εγω οτι μεγαλε απο το νετ το βρισκω στη κινα με 3 και μας πιανεις κοτσους και΄ψαχνεις για ψαραδες κτλ.
    θα είχε η κουβεντα νοήμα.
    αν πουλουσα το καινουριο 636 παραεισαγωγης 10500 τι θα ελεγες φιλε μου?
    ρε φιλε δεν ειναι αυτο που πωληται εδω.Αν ηταν ειμαι μεσα να το πουλησει και 700 ευρω.
    οσο για τα αλλα που λες αν σου φερω το κρανος στην τιμη που σου λεω θα μου δωσεις την διαφορα στο χερι.
    τι να χαθει και παπαριες.ξερεις ανα δυο ωρες που βρισκεται.
    αλλα ειπα τελος. υπερασπισε το φιλαρακι σου.
    Αναφορικα θα σου πω οτι αν ψαξεις εδω μεσα ενας εχει πληρωσει γ@μισιατικα.Προστατη των μελλοντικων αποτυχημενων αγορων απο το νετ.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μπορεί να ξεχαστήκαμε αλλά εδώ είναι αγγελίες..... αν θέλετε να τσακωθείτε υπάρχουν και οι διαμάχες....

Μπάινει κάποιος και πουλάει κάτι. Το πόσο το πουλάει είναι δικό του θέμα. Το αν θα το αγοράσει κάποιος άλλος είναι του άλλου θέμα.

Μου θυμίζετε κάτι γριές που πάνε στη λαϊκή και αρχίζουν την γκρίνια "και το είδα 3 λεπτά φθηνότερα στο πιο πάνω πάγκο"....

Αφου μπορείτε να τα βρείτε πιο φτηνά αντε να τα πάρετε απο εκεί που τα βρήκατε... Δεν σας υποχρέωσε κανένας να τα πάρετε από τον VFR...

Στην αγορά τα RX7 έχουν 865 κι ο άνθρωπος τα δίνει 600 και τελικά είναι και γαμώ για κάποιον που στο φινάλε δεν γουστάρει τις δικτυακές αγορές....

Η αγγελία καθαρίζεται και τα υπόλοιπα στις διαμάχες.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μπορεί να ξεχαστήκαμε αλλά εδώ είναι αγγελίες..... αν θέλετε να τσακωθείτε υπάρχουν και οι διαμάχες....

Μπάινει κάποιος και πουλάει κάτι. Το πόσο το πουλάει είναι δικό του θέμα. Το αν θα το αγοράσει κάποιος άλλος είναι του άλλου θέμα.

Μου θυμίζετε κάτι γριές που πάνε στη λαϊκή και αρχίζουν την γκρίνια "και το είδα 3 λεπτά φθηνότερα στο πιο πάνω πάγκο"....

Αφου μπορείτε να τα βρείτε πιο φτηνά αντε να τα πάρετε απο εκεί που τα βρήκατε... Δεν σας υποχρέωσε κανένας να τα πάρετε από τον VFR...

Στην αγορά τα RX7 έχουν 865 κι ο άνθρωπος τα δίνει 600 και τελικά είναι και γαμώ για κάποιον που στο φινάλε δεν γουστάρει τις δικτυακές αγορές....

Η αγγελία καθαρίζεται και τα υπόλοιπα στις διαμάχες.

εγω λεω να σβηστει εντελως γιατι δεν ωφελει κανενα.οσοι καταλαβαν καταλαβαν.

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF