Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
To λεπόνΕ.Τσιμπάει η ίντερ αλλα κατά κει θα πάω όταν έρθει η ώρα.Ως τώρα ειναι η μοναδική απο όσο έψαξα που ασφαλίζει μοτό κλοπή πλέον.
AIG ασφαλίζει κλοπή με αποζημίωση του 75% της εμπορικής της αξίας, η οποία δηλώνεται από τον ασφαλισμένο και επιβεβαιώνεται από εμπειρογνώμονα της εταιρίας.
Το επιπλέον κόστος σε σχέση με τη βασική ασφάλιση είναι πολύ μικρό, αξίζει ασυζητητί. Επιπλέον η AIG είναι η μοναδική εταιρία που σε περίπτωση κλοπής σε αποζημιώνει σε 1 μήνα και όχι σε 3. Εμένα πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ο μήνας από την αποφράδα μέρα και είμαι σε διαδικασία να συγκεντρώσω τα χαρτιά που χρειάζονται για να πάρω τα λεφτά. Από την αναφορά του συμβάντος μέχρι τώρα υπήρξαν εξυπηρετικοί, κατατοπιστικοί, χωρίς μα και μου. Ελπίζω να συνεχίσει να ισχύει αυτό μέχρι το τέλος.
Πάντως υπάρχει περίπτωση να σου αρνηθούν την ασφάλιση, ανάλογα τον τόπο κατοικίας και το μοντέλο μηχανής, εφόσον οι δύο αυτοί παράγοντες θεωρηθούν υψηλού ρίσκου για πιθανή κλοπή.
I suppose it will all make sense when we grow up
Όπου τους συμφέρει. Οι 3 μήνες στα τόσα χρόνια κρυφης ελπίδας (μπας και βρεθεί) δεν μοιάζουν για πολλοί.
AIG πηρα τφ ασφαλιζει για κλοπη μονο πανω απο 250cc
το δικο μου που ειναι 249 οχι, αν ηταν 251 ναι
θα παω να παρω ΜεΖε![]()
Η ελπίδα πεθαίνει γρήγορα. Από ένα σημείο και μετά λες καλύτερα να μη βρεθεί και να πάρω τα λεφτά, καθώς ποιος ξέρει σε τι κατάσταση μπορεί να είναι. Επίσης εάν έχεις καλομάθει στις μετακινήσεις με τη μηχανή, 3 μήνες με τα μέσα είναι πάαααααρα πολλοί. Εγώ μέτραγα αντίστροφα σαν τον φυλακισμένο πάντως.
I suppose it will all make sense when we grow up