Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: where iz Θανος??

Nα πω κι εγω το μερτικο μου.

Τους μοντερατορες μας θα επρεπε να τους προσεχουμε και να τους προφυλασουμε απο τη μαλακια μας κομματακι παραπανω.

Πολλες φορες δε μου αρεσε το υφος του x και του y μοντερατορα.Συνεβει ομως η αποχωρηση του Θανου για να σκεφτω δυο πραγματα.

Οτι ο χρονος που διαθετουν για το φορουμ ειναι πολυς και εις βαρος της δουλειας ή της οικογενειακης τους ζωης.

Οτι τη δουλεια που κανουν εδω , δεν την κανουν σαν ,ας πουμε ,"υπαλληλοι",αλλα επειδη εχουν ενα οραμα για το φορουμ.

Οτι πραγματικα ειναι δυσκολο να διαχωρησουν τον ρολο τους ως
    μοντερατορες: (εγνοια και αισθηση ευθηνης για το που παει ενα φορουμ και για το τι κανουν οι ιδιοι για αυτο)
    απο τον ρολο τους ως απλοι συμετεχοντες σε μια συζητηση.Αυτο απο μενα ειναι απολυτα αποδεχτο.

Ειναι ανθρωποι κι οχι μηχανες (εκτος απο τον Oldman που τεινω να πιστεψω οτι ειναι μηχανη )

Κι εγω ευχαριστω τον Θανο για την προσφορα του,εδω.Εδωσε και δεινουν στο φορουμ κατι που ,εγω δε θελω και δε μπορω να δωσω.Αλλα το αποτελεσμα της δουλειας τους το χαιρομαστε ολοι.Ελπιζω μοναχα να μην εφυγε "απογοητευμενος".Ευχομαι να παραμεινει ως απλο μελος.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

εγω σας εχω χεσμενους και χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    Eμείς πάλι δεν έχουμε αποφασίσει...πουλάς ακριβά

Τρελοκοτσιδού..!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)

εσύ πια.......

ευτυχώς που έχεις το πλυστικό εκεί κοντά ....
    αλλά έτσι είναι οι γέροι (βρώμικοι) άνθρωποι ....

τα κάνουν πάνω τους...

Ισως βέβαια η όλη ιστορία να ήταν για τον Θάνο το κερασάκι στην τούρτα....

Κρίμα όμως που αποφάσισε να τα αφήσει. Πολύς κόσμος (όπως έχει ήδη ειπωθεί) νομίζει ότι όλα γίνονται αυτόματα.... ίσως ο δικός τους χρόνος είναι πιο φθηνός από άλλων....

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους ηθικούς αυτουργούς της αποχώρησης του Θάνου ήταν ή είναι χειριστές/διατηρητές ενός forum ή έστω site for free...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Αυτό που έχω μάθει από τότε που μπαίνω στο φόρουμ είναι ότι μία άποψη όσο παρανοϊκή και να είναι, πάντα θα υπάρχει μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που θα την υποστηρίζει.

Εντέλει ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο... Σε λίγο θα συναγωνιζόμαστε ποιος θα υποστηρίξει τη μεγαλύτερη πατάτα για να πάρει τον τίτλο του πιο σύγχρονου ανοιχτόμυαλου οραματιστή! Έλεος!
    Συγγνώμη που χρησιμοποιώ μια φράση του Θανου, από παλαιότερο θέμα. Αλλά η όλη συζήτηση αυτό μου θύμισε.

Είναι κεκτημένο δικαίωμα του οποιουδήποτε να βάζει ότι παπαριά θέλει, επειδή φέρει τον τίτλο του μοτοσυκλεττιστή ? Μάλλον όχι....

Πιθανόν να εκνεύριζει το ύφος του Θάνου στις απαντήσεις του (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου), αλλά πόσο ψύχραιμος μπορεί να παραμείνει κάποιος όταν του την πέφτουν τόσοι, επειδή έκοψε την αγγελία ¨1 lt λάδι και 4 φλας (!!!!!)¨.

Αν είχε μείνει η αγγελία, ο τύπος θα είχε φάει το δούλεμα της αρκούδας, και θα είχε 5 σελίδες ποστ επειδή περνάει όλους εδώ μέσα για μαλάκες, αλλά όταν ξυρίστηκε, όλοι σαλτάρανε με τον αυταρχισμό των μοντς.....

Αλήθεια γιατί δεν υπήρχε αντίδραση, για το thread που ξυρίστηκε ¨ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!¨

Κρίμα ρε μοντετορες, να ξυρίζετε έτσι την χαμένη αγάπη του Βαγγέλη. Θα περίμενα, να έχετε πιο λεπτά συναισθήματα........

ΤΝΧ ΘΑΝΟ.........
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αυτό που ξέρω να πω είναι πως μας έχει φάει η πολύ δημοκρατία... Ο καθένας πετάγεται σα τη βούρτσα και λέει το μακρύ του και το κοντό του... (Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακο) Και να ήταν μόνο αυτό... είναι έτοιμος να "πυροβολήσει" οποιονδήποτε διαφωνεί με αυτά που λέει... (Αυτό είναι κακό)

Εγώ θα έλεγα να βάλουμε μοντ έναν αντιδραστικό έτσι για λίγο καιρό να δούμε μετά και αφού θα έχει βρεθεί στη θέση του Θάνου και του κάθε Θάνου, τι εξυπνάδες θα έχει να λέει...
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

Ο Θάνος είναι και σοβαρός άνθρωπος και μπαμπάς.

αφου ειναι και μπαμπας ο ανθρωπος και μαλλον θα εινια και μικρο το παιδακι του καλα εκανε!!!. Γιατι να αφιερωνει σε εμας τον περισσιο του χρονο? και να μην παει να χαρει το παιδακι του!!
    Θανο, δεν σε ξερω , αλλα καλα εκανες! να σου ζησει το παιδακι !!!!!
    bye
    Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    για αθωα και αφελη κορασιδα που κυκλοφορει στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εκει,πολυ ενημερωμενη σε βρισκω αγαπητη...
    Πες τα πες τα!!!
    Εγω δεν ξέρω αλλά το συμπαθαγα σαν moderator τον Θάνο, γιατί ναι μεν αυστηρός αλλά και εκεί που έπρεπε...
    αν τώρα κ΄λαπου πρέπει να είμαστε ποιο επιεικείς, και αν κουράστηκε - βαρέθηκε κατανοώ έχω διατελέσει και γω και ξέρω πως είναι να σφουγγαρίζεις και να τα ακούς κιόλας...
    δεν πειράζει όλα καλά... πιστεύω!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    ή π.χ: "Άμα σε πιάσω θα σε ) και μετά "Φιλικά πάντα "

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Θάνος
    από adam_tsouk στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 16:36
  2. Clutch discs!!Where???
    από tsili77 στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 6