Κρίμα να σπάει τόσο εύκολα. Είναι υπέροχη μηχανή αλλά με το παραμικρό να είναι για πέταμα? Κρίμα διότι όποια δικαιολογία από την εταιρεία η ζημιά έχει γίνει.
Κρίμα να σπάει τόσο εύκολα. Είναι υπέροχη μηχανή αλλά με το παραμικρό να είναι για πέταμα? Κρίμα διότι όποια δικαιολογία από την εταιρεία η ζημιά έχει γίνει.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Σε λίγο με αυτα που διαβάζω, αν κάποια στιγμή το πάρω, θα φοβάμαι να πάω ταξίδη, θα φοβάμαι να φορτώσω διπλός ή κι ακόμα χειρότερα να βάλω ΚΑΙ σαμάρια με tankbag.!!!
Δηλαδή θα πρέπει να ανησυχούμε κι αν ειναι σχεδιασμένα να είναι άκαμπτα και στιβαρά σύμφωνα με τα Ιαπωνικά βάρη αναβατών και δρόμων, οπότε αμα εισαι 100 κιλά και σκάσεις και με 140-200 σε κανένα σαμάρι του δρόμου (βλέπε Ε.Ο.)........φόρα το αλεξίπτωτό σου και πήδα!!!!! ή να δίνουν δώρο κι ενα 2ο πλαίσιο με κάθε Κ5-6!! Ξερω κι εγώ....τι να πώ!!! Να κάνουν τα παιδιά παράπονα στην Suzuki JAPAN μπας και τους δώσουν λύση ή έστω τους πούν κάτι......
CALCULATOR ISLAND
Πάντως σαν μηχανή τα GSXR μου άρεσαν όταν είχαν πρωτοβγεί. Κ1, Κ2 ήταν πολύ πιο όμορφες κατά την άποψή μου.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ρε μου φαινετε οτι εχετε χασει λιγο τη μπαλα......
εχετε την εντυπωση οτι τα υπολοιπα καινουργια μοντελα δεν κοβουν πλαισιο??? για ρωτηστε λιγο να μαθετε...
απλα η αρχη εγινε με το κ5, και οπως παντα καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα
yamaha rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
δυστυχώς το πλαίσιο του κ5-κ6 είναι αποτυχία και του CBR, ZX κλπ. Το R1 τη γλυτώνει λόγω σωστών κολλήσεων στα σωστά σημεία.
Στη Ηonda kai Suzuki άλλαξαν σχεδίαση και κολλήσεις στο πλαίσιο όπου τις έκαναν κάτω από τη μέση του ρεζερβουάρ. Ως το γνωστό αποτέλεσμα να κόβεται στις κολλήσεις. Κομμένο πλαίσιο στην Ελλάδα από εισαγωγής μοτό από Ολλανδία. Άμεση αντικατάσταση πλαισίου με ενισχύσεις στο σημείο κολλήσεων.
Δυστυχώς παρόλα αυτά την πίεση την παίρνει πιό πανω κόβωντάς το εκεί που βρίσκει εκτόνωση. Για μένα οφείλεται βασικά στην εξαρχής κακή σχεδίαση πλαισίου (δεν κατάλαβα γιατί το άλλαξαν αφού από Κ1,Κ2,Κ3,Κ4 το πλαίσιο ήταν στο κλασσικό μοτίβο και δεν υπήρχε πρόβλημα) και κατά 2ον στο άκαμπτο μπροστινό.
κρίμα![]()
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
πιστευω σε τετοια περιπτωση κοψιματος,το πουλας οπως ειναι και πας και περνεις ενα αλλο μεταχειρισμενο...δεν συμφερουν τετοιες επισκευες στην ελλαδα αν δενε ισαι μηχανικος ο ιδιος,η αν δεν εχεις κολητο μηχανικο που θα στην κανει φτηνα την δουλεια/
Α, ξέχασα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
πιστευω σε τετοια περιπτωση κοψιματος,το πουλας οπως ειναι και πας και περνεις ενα αλλο μεταχειρισμενο...δεν συμφερουν τετοιες επισκευες στην ελλαδα αν δενε ισαι μηχανικος ο ιδιος,η αν δεν εχεις κολητο μηχανικο που θα στην κανει φτηνα την δουλεια/![]()
το καλό με αυτά τα αντρικά μηχανάκια είναι ότι σε κάνουν οδηγό με βαρίδια, λόγω της αποφυγής της πτώσης, γιατί προσέχεις να βελτιώνεσαι συνέχεια, φτάνοντας σε τέλειο επίπεδο εξέλιξης οδηγού.
ΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ !!!
*το θέμα είναι πως το θέτεις.....
και όχι πως είναι πραγματικά....:rotflmao:
ρε εμπραιε δουλευεις και σημερα????ε ναι...καπου σε καταλαβαινω αν εχεις να συντηρησεις σουτζουκι......θελει εργασια νυχθημερων!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Α, ξέχασα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ![]()
το καλό με αυτά τα αντρικά μηχανάκια είναι ότι σε κάνουν οδηγό με βαρίδια, λόγω της αποφυγής της πτώσης, γιατί προσέχεις να βελτιώνεσαι συνέχεια, φτάνοντας σε τέλειο επίπεδο εξέλιξης οδηγού.
ΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ !!!
*το θέμα είναι πως το θέτεις.....
και όχι πως είναι πραγματικά....:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γεια σου νικολα αθανατε και καλο μηνα ρεεεεεεεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
ρε εμπραιε δουλευεις και σημερα????ε ναι...καπου σε καταλαβαινω αν εχεις να συντηρησεις σουτζουκι......θελει εργασια νυχθημερων!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γεια σου νικολα αθανατε και καλο μηνα ρεεεεεεεεεε
όχι ρε Ραχήλ
δεν ντουλεύω σημερίς,
είμαι σπίτι ολομερής....!!!!![]()
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:rotflmao:
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
![]()
ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΤΟCRACK θα ψωνίσεις ?![]()
![]()
είπαμε για τα Suzukia δεν ντουλεύεις
απλώς τα χαίρεσε....
ρε ούστ από εδώ.....
:rotflmao:
![]()
μοτοκρακ γιαμαχα τα λεφτα μουναχα!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
όχι ρε Ραχήλ
δεν ντουλεύω σημερίς,
είμαι σπίτι ολομερής....!!!!![]()
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:rotflmao:
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
![]()
ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΤΟCRACK θα ψωνίσεις ?![]()
![]()
είπαμε για τα Suzukia δεν ντουλεύεις
απλώς τα χαίρεσε....
ρε ούστ από εδώ.....
:rotflmao:
.....:rotflmao: .............:rotflmao: ........:rotflmao:
αυτος ο κωλος απο τη μηχανακι ειναι...γιαμαχα???????Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
welcome to the club my friend !!!!
καλώς ήλθες στο club των Μοτοκράκ καλέ μου φίλε !!!
enjoy it![]()
αφού δεν θέλεις να το αποφύγεις...
....κάτσε.....και απόλαυσέ το......!!!!:rotflmao:
Γιατι οι αγγελιες σε διαφορα φορα γεμισαν με Κ6 -Κ5 στα 9000χιλ?![]()
γιατί ήρθε η ώρα να ψωνίσω !!!!! κρα-κρα:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γιατι οι αγγελιες σε διαφορα φορα γεμισαν με Κ6 -Κ5 στα 9000χιλ?![]()