Θανάση......
Σοβαρά τώρα!
Άν μπορείς να κρατήσεις τις ντουλάπες για κανένα μήνα ακόμη που θα μετακομίσω τις παίρνω εγώ!
![]()
Θανάση......
Σοβαρά τώρα!
Άν μπορείς να κρατήσεις τις ντουλάπες για κανένα μήνα ακόμη που θα μετακομίσω τις παίρνω εγώ!
![]()
Ώπα ρε μάστορα που θα τις πάρεις εσύ; Πόσα δίνεις δλδ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Θανάση......
Σοβαρά τώρα!
![]()
Τανάς; δεν ρίχνεις και κανένα VTR δώρο μπας και τα πάρει κανείς;
Μ΄ ένα σμπάρο 2 τρυγόνια....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ώπα ρε μάστορα που θα τις πάρεις εσύ; Πόσα δίνεις δλδ;
Τανάς; δεν ρίχνεις και κανένα VTR δώρο μπας και τα πάρει κανείς;
Μ΄ ένα σμπάρο 2 τρυγόνια....![]()
![]()
I am afraid to speak because of your signature so i make toubeki tall-cutted!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ?????
Τώρα θα πεί.... 3500 ευρώ και δώρο ένα VTR!!!![]()
![]()
Δε βαζεις καμια φωτογραφια...
Ποτε δε ξερς ποιος θα τα τσιμπησει...
Οι μεταλλικες ντουλαπες πχ..
Η το ντιβανι..
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Καλα να παθεις ρε λακαμα Ολιβερ.....
Με εβριζες οταν ειπα για την χρυση ευκαιρια...
Τωρα κατσε και πουλα τα τσιγκια....
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ΘΑνάσηηηηηηηηη,
αν υπάρχουν ακόμα αυτά τα πράγματα που θες να πετάξεις...
ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ επειγόντως
έχω να σου στείλω κάποιον να τα μαζέψει και σήμερα αν θες... αφιλοκερδώς φυσικά...
αν το δει (το ποστ) κάποιος που έχει το κινητό του ειδοποιήστε τον...
![]()
Της προαλλες φαγατε το παληκαρι γιατι τολμησε να βαλει μια αγγελια οτι πουλουσε κατι (δεν εχει σημασια αυτην την στιγμη για τι πραγμα ηταν )
με την δικαιολογια οτι "επιανε " τον χωρο στον σερβερ αδικα (με λιγα και δικα μου λογια).
Και αυτην την στιγμη εχετε "φαει" 4 σελιδες με π@π@ριες,με γεια σας και χαρα σας,
εγω δεν ειμαι της αντιθετης αποψης,πιστευω οτι σε ενα φορουμ ολα χρειαζονται.
Και μ@λ@κιες θα γραφτουνε και χιλια δυο αλλες εκτος θεματος .
Ομως αυτην την στιγμη οι πιο πολλοι απο αυτους που διαμαρτυρόταν κανουν το ιδιο πραγμα και χειροτερα !!!
Σκεφτειτε το λιγο........
Μην το παρετε στραβα , ουτε τον δασκαλο σας κανω ουτε τον εξυπνο.
Χωρις αμφιβολία το μοτο. γρ ειναι ενα πολλη καλο φορουμ, μια πολλη καλη παρεα με παρα πολλα πραγματα να μαθεις και αλλα τοσα να δωσεις.
Πριν κανα 2 μηνες ετυχε να βοηθησω ενα παλικαρη στην Γαυδο με την μηχανη του και ξαφνικα βρεθηκαμε να εχουμε κουβεντιασει,μεσω του φορουμ, αμετρητες φορες ! Ηταν πραγματικα ενα υπεροχο συναισθημα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μερικες φορες πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμοι και πανω απ'ολα πιο διπλωματες σε ορισμενες καταστασεις ωστε να αποφυγουμε συγκρουσεις και ανεπιθυμητα αποτελεσματα που θα συνεπαγονται με αλλα επακολουθα .
Φιλικοτατα..........
![]()
Θα το σκεφτουμε....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
άλλο αγγελίες, άλλο γενικέςΑρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Της προαλλες φαγατε το παληκαρι γιατι τολμησε να βαλει μια αγγελια οτι πουλουσε κατι (δεν εχει σημασια αυτην την στιγμη για τι πραγμα ηταν )
με την δικαιολογια οτι "επιανε " τον χωρο στον σερβερ αδικα (με λιγα και δικα μου λογια).
Και αυτην την στιγμη εχετε "φαει" 4 σελιδες με π@π@ριες,με γεια σας και χαρα σας,
εγω δεν ειμαι της αντιθετης αποψης,πιστευω οτι σε ενα φορουμ ολα χρειαζονται.
Και μ@λ@κιες θα γραφτουνε και χιλια δυο αλλες εκτος θεματος .
Ομως αυτην την στιγμη οι πιο πολλοι απο αυτους που διαμαρτυρόταν κανουν το ιδιο πραγμα και χειροτερα !!!
Σκεφτειτε το λιγο........
Μην το παρετε στραβα , ουτε τον δασκαλο σας κανω ουτε τον εξυπνο.
Χωρις αμφιβολία το μοτο. γρ ειναι ενα πολλη καλο φορουμ, μια πολλη καλη παρεα με παρα πολλα πραγματα να μαθεις και αλλα τοσα να δωσεις.
Πριν κανα 2 μηνες ετυχε να βοηθησω ενα παλικαρη στην Γαυδο με την μηχανη του και ξαφνικα βρεθηκαμε να εχουμε κουβεντιασει,μεσω του φορουμ, αμετρητες φορες ! Ηταν πραγματικα ενα υπεροχο συναισθημα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μερικες φορες πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμοι και πανω απ'ολα πιο διπλωματες σε ορισμενες καταστασεις ωστε να αποφυγουμε συγκρουσεις και ανεπιθυμητα αποτελεσματα που θα συνεπαγονται με αλλα επακολουθα .
Φιλικοτατα..........
![]()
κατανοητόν;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
ξαφνικα βρεθηκαμε να εχουμε κουβεντιασει,μεσω του φορουμ, αμετρητες φορες !
μα ποσες ειναι οι αμετρητεςμε 85 ποστ μονο;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και με 13000 και νοιωθω ακομα ξενος
(και οποιος με πει σπαμμερ θα του κοψω τα ποδαρια)![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
σπαμερ...![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Οποιος δεν θελει να καταλαβει,απλα δεν καταλαβαινει.
@ ανταμ :μεταφορικα το "αμετρητες" εαν δεν καταλαβαινεις,και δεν εχει σημασια ποσα ποστ εχει ο καθενας γιατι αν το παρεις ετσι....χεστα και λιβανιζετα δικε μου![]()
Αλλα ελπιζω να το λες με το χιουμορ που σε διακρινει (και το βρισκω και πολλη καλο ! )![]()
Αυτα απο εμενα..........![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=23055
δες και αυτό για να καταλάβεις γιατί οι "Γενικές" δε έχουν καμία σχέση με τις "Αγγελίες"![]()
ναι ρε πλακα κανω... (σε ποστ που ανοιξε ο Τανασ θα μιλησουμε σοβαρα; εδω δεν το κανουμε στα ποστ της νιμπους)Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Οποιος δεν θελει να καταλαβει,απλα δεν καταλαβαινει.
@ ανταμ :μεταφορικα το "αμετρητες" εαν δεν καταλαβαινεις,και δεν εχει σημασια ποσα ποστ εχει ο καθενας γιατι αν το παρεις ετσι....χεστα και λιβανιζετα δικε μου![]()
Αλλα ελπιζω να το λες με το χιουμορ που σε διακρινει (και το βρισκω και πολλη καλο ! )![]()
Αυτα απο εμενα..........![]()
![]()
![]()
![]()
καλα, ποιον λενε σπαμμερ οι απο πανω, εσενα;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!