Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Ευτυχώς που δεν είναι Ειδωλολάτρες.

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis

Re: Ευτυχώς που δεν είναι Ειδωλολάτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Μεγάλωσα -όπως όλοι μας- με την πεποίθηση ότι οι αρχαίοι ήταν ειδωλολάτρες, μέχρι που ήρθε ο Χριστιανισμός και διόρθωσε αυτό το κακό.

Δεν παρακολουθώ ειδήσεις, αλλά δεν μπορούσε να διαφύγει της προσοχής μου ότι πριν κάνα-δυό μήνες εκλάπει κάποιο εικόνισμα από κάπου, διότι το προβάλανε παντού μετά μανίας μέχρι να το εμπεδώσουμε.

Καλά ως εδώ.

Ξάφνου, πριν επτά ημέρες το εικόνισμα βρίσκεται και μιά εβδομάδα τώρα δεν χάνουν ευκαιρία να το αναμεταδίδουν. "Βουρκομένοι οι πιστοί" λένε οι δημοσιογράφοι, "θα τελέσουμε πανηγυρική λειτουργία" λένε οι μελανοχίτωνες.

Πριν 6 χρόνια έφεραν το εικόνισμα "Παναγιά η Ιεροσολυμίτισα" το οποίο εκτέθηκε μόλις 7 ημέρες σε κάποια εκκλησία των Αθηνών. Από τον οβολό των πιστών που πήγαν να προσκυνήσουν μαζεύτηκε το ποσό των .. (κρατιέστε).. 5 δις δρχ.

Αφού δεν είναι ειδολωλάτρες :rotflmao: :rotflmao: δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρει ένα εικόνισμα των 100 δρχ από ένα άλλο ξακουστό και χρυσοποίκιλτο.
    Εσυ Χωματινε μπορεις να λες οτι θες...
    Ο Μακαριστος Αρχιεποσκοπος Ελλαδος εχει αλλη αποψη...
    Οι Αρχαιοι (Αλητες- παγανιστες) ΗΤΑΝ ειδολολατρες!!!
    Ομως η Ορθοδοξια μας, καταφερε να τους βοηθησει να σωσουν τη ψυχη τους!!!! και μαζι τους Ψευτο-Θεους τους....
    ΕΔΩ!

http://www.filehigh.com/viewvid.php?f=25018&i=239978
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Τα φιλόξενα ορεινά χωριά, μέσα από τα οποία κυλάει κάποιο ρυάκι που χύνεται σε έναν αμμουδερό κόλπο. Άνθρωποι χαλαροί, χωρίς αίσθηση του χρόνου. Ο ήλιος θερμός και το αεράκι ευχάριστο. Κι εσύ να ενσωματώνεσαι στο τοπίο και να γίνεσαι ένα με το μέρος.

Σ΄εφτιαξα;
    οχι αρκετα, τα vibes του νησιου ειναι που κανουν την διαφορα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Χωματινε το σκεπτικο σου ειναι ληψο.
    Επειδη αναφερεσε στον Μπαρτ ,που ειναι ειδηκη περιπτωση πιστου.
    Δε βαζεις και καμια δωδεκαδα μπηρες να παγωνουν στο ρυακι;:rotflmao:
    χωματινε, καλα στα λεει ο Κωστης. αλλα οχι τωρα, το καλοκαιρι παλι, γιατι ειναι απαγορευμενα για καποιους μηνες!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Ο θεός του κάθε ανθρώπου, βρίσκεται μέσα στην καρδιά του και εκεί μόνο πρέπει να προσκυνείται...Εκκλησίες, εικόνες, ασήμια και χρυσάφια, εμένα δεν μου λένε τίποτα. Εξάλλου η ιστορία ανακυκλώνεται και ο χριστιανισμός όπως τον έχουν κάνει αρχίζει και μοιάζει με το δόγμα των φαρισαίων που σταύρωσαν τον Ιησού.
    Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Δεν πιστεύω στον θεό τους ούτε πιστεύω στον θεάνθρωπο Ιησού. Πιστεύω όμως στο ν άνθρωπο Ιησού σαν προσωπικότητα και σε αυτά που δίδαξε. Και προσπαθώ στην ζωή μου να ακολουθώ το μυνημά του και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...
    +1000

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Τα φιλόξενα ορεινά χωριά, μέσα από τα οποία κυλάει κάποιο ρυάκι που χύνεται σε έναν αμμουδερό κόλπο. Άνθρωποι χαλαροί, χωρίς αίσθηση του χρόνου. Ο ήλιος θερμός και το αεράκι ευχάριστο. Κι εσύ να ενσωματώνεσαι στο τοπίο και να γίνεσαι ένα με το μέρος.

Σ΄εφτιαξα;
    Δεν ξέρω για το Γιώργο, αλλα εμένα πάντως μ' έφτιαξες στανταρ!!!

Γειά σου ρε Μάνο!

Τέτοια μέρη γουστάρω!

(α...και σ' αυτά τα μέρη υπο τη συνοδεία αγνής τσικουδιάς, παρακαλώ! )
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ολος ο Παρνωνας ειναι πανεμορφος!

+10000000
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Re: Ευτυχώς που δεν είναι Ειδωλολάτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ηταν η εικονα της Παναγιάς της Βρεφοκρατούσας, απο την Μονή της Παναγιάς της Ελώνας, πανω απ' το Λεωνίδιο, στο φαραγγι, στον δρομο για τον Κοσμά!

Πανω δηλαδη απο 'κει που ηταν η ΠανΣΥΜΟΦΕ σχεδον ...

Οταν χτες το πρωι (κατα τις 7) βρηκα ενα καφενειο ανοικτο στον Τυρό για να πιω καφε, αλλη κουβεντα ΔΕΝ ειχαν και σταυροκοπιωνταν κλαιγοντας ...

Συγκρατηθηκα, οπως κανω και τωρα, λογοκρινοντας τις εκφρασεις που χρησιμοποιω, για να ΜΗΝ κανω θεμα την μ@λ@κια που ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ακομα ...
    Εμ βεβαια,εχουμε γινει θεοκρατικο κρατος με το ατελειωτο παπαδαριο.Κρατος-Παπαδες σε μια αγαστη συνεργασια κανουν οτι μπορουν για να παιζουν με τα νευρα μας
    Μην το συγχεουμε ομως αυτο με την αγνη,αδολη πιστη πολλων ανθρωπων,ειδικα στα χωρια!
    Απλα η νομενκλατουρα των παπαδων εκμεταλλευεται το θρησκευτικο συναισθημα του απλου κοσμου για να κανει τα δικα της.Ουστ!:hypnotize
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Δεν ξέρω για το Γιώργο, αλλα εμένα πάντως μ' έφτιαξες στανταρ!!!

Γειά σου ρε Μάνο!

Τέτοια μέρη γουστάρω!

να σε παω να πιεις ρακομελο στο Χριστο και μετα δεν θα ξεκολας απο την Ικαρια!

θα στα πω απο κοντα: 1 και καμμια!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    να σε παω να πιεις ρακομελο στο Χριστο και μετα δεν θα ξεκολας απο την Ικαρια!

θα στα πω απο κοντα: 1 και καμμια!
    Ρε Γιώργη, να σταματήσω να δουλεύω εγω στο μπουρδελο το ξενοδοχείο τα καλοκαίρια για να μπορώ να κάνω σαν άθρωπος καλοκαιρινές διακοπές και έρχομαι στην Ικαρία με 1000!!!

Υ.Γ: Ρακόμελο δεν εχω καταφέρει να δοκιμάσω ΟΥΤΕ στην Κρήτη . Λες να γουστάρω;
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Το ρακόμελο είναι καλό γιατρικό και για το κρύωμα (μάλλον επειδή ξεχνάς ότι κρύωσες), με μέτρο, βαράει.

Όσο για το θέμα του thread, με όλους τους μή-Έλληνες (βάρβαροι ρε παιδάκι μου, τελείως) που έχω μιλήσει εντός και εκτός του νετ, έχουνε τη καλύτερη γνώμη για τους αρχαίους προγόνους μας, και συχνά νομίζουν ότι ξέρουμε την ιστορία μας καλύτερα από αυτούς (συχνά γελιούνται). Φυσικά όπως εμπνέονται αυτοί θα έπρεπε να κάνουμε και εδώ... Εγώ έχω μια μικρή αδυναμία στον Αριστοφάνη.

Αυτοί δε που δεν είναι και τόσο φανατικοί της οργανωμένης θρησκείας (δεν έχω τίποτα με αυτούς αρκεί να μην προσπαθούν να με προσυλητίζουν συνέχεια, κουράζομαι), συμφωνούν ότι ο καθένας πιστεύει (πιθανότατα) αυτό που του αξίζει.

Εγώ από την αλλη σκέφτομαι ότι αυτός που εφηύρε την θρησκεία (την πρώτη ντε, την ορίτζιναλ), μάλλον το έκανε επειδή είχε μια τύπισσα μπροστά του που τη γούσταρε, αλλά επειδή ήταν με άλλον, κάθισε και σκέφτηκε ολόκληρη ιστορία για να του τη φάει -η έξυπνη κίνηση θα ήταν να βρεί άλλη όμως...

Εδω που τα λέμε εχω να κρυώσω/αρρωστήσω περίπου 3 χρόνια (αν εξαιρέσω εναν πονόλαιμο που είχα φέτος μέσα στον Ιανουάριο ).

Ξεκίνησα να γυμνάζομαι για χάρη της "γυναίκας" μου που μου είχε θέσει το θέμα κάπως πλάγια για το πως περίπου θέλει τον άντρα της, τουλάχιστον πριν... . 13 Σεπτεμβρίου 2003 ξεκίνησα, καθημερινά, ως και σήμερα, αν και σίγουρα οχι τόσο καλά οσο παλιά . Δε σταμάτησα ούτε στιγμή...μόνο για να με καμαρώνει....

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΡΩΣΤΗΣΑ απο τότε, χώρια τα κρύα και τις βροχές που εχω φάει.

Σωστή γυμναστική χωρίς υπερβολές και "φάρμακα"=ΥΓΕΙΑ

ΘΕΛΩ: ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΤΩΡΑ!!!!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Το σκισατε το ποστ...

Χριστοδουλας...

http://www.filehigh.com/viewvid.php...18&i=239978
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    ..

Πάλι παρεκλίναμε του θέματος γαμώτ. :smilea:

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ