Γιώργο εμεις θτα πούμε απο Δευτέρα αφού είσαι έτσι...:rotflmao: :rotflmao:
Γιώργο εμεις θτα πούμε απο Δευτέρα αφού είσαι έτσι...:rotflmao: :rotflmao:
GTZ 750σου έστειλα πμ![]()
Μπράβο ρε Τζο. Πολύ ωραίες οι φωτό. Να δω εμένα πότε θα με φωτίσει ο Θεός να τις κατεβάσω απο τη μηχανή (Την... Canon έτσι?)
Πάντα τέτοια να έχουμε.
γιατί στην περιοχή αυτή επιτάχυνες και ζόριζες το λάστιχο. Από ότι δείχνει το λάστιχο θα έπρεπε να έμπαινες με περισσότερη φόρα στις στροφές και να μην αναγκάζεσαι να "χουφτώνεις" γκάζι στις εξόδους κινδυνεύοντας για hi και φθείροντας χωρίς λόγο τα λάστιχα. Το λάστιχό σου δούλεψε σωστά αλλά όχι τέλεια όπως του φίλου σου. Ίσως με +2 έως +4psi να διορθωνόταν η κατάσταση αλλά παίζει κύριο ρόλο το πρώτο που σου γράφω και βεβαίως τι ανάρτηση έχεις ....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
το δικο μου γιατι ειχε γινει ετσι μορει να μου πει καποιος????
κοίτα το λάστιχο του φίλου τι τέλειο δούλεμα έχει: ρυτίδα και ίσα-ίσα κόμπο.
Εσένα έχει κυματισμό και όχι ρυτίδα και χοντρό κόμπο αντί για μικρό![]()
![]()
καμμία φωτό από μπροστινό λάστιχο έχεις ?
* κουκλιά τα μοτό σας
![]()
μου φαινεται οτι μπορουμε να ανοιξοιμε μια πολυ ωραια συζητηση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
γιατί στην περιοχή αυτή επιτάχυνες και ζόριζες το λάστιχο. Από ότι δείχνει το λάστιχο θα έπρεπε να έμπαινες με περισσότερη φόρα στις στροφές και να μην αναγκάζεσαι να "χουφτώνεις" γκάζι στις εξόδους κινδυνεύοντας για hi και φθείροντας χωρίς λόγο τα λάστιχα. Το λάστιχό σου δούλεψε σωστά αλλά όχι τέλεια όπως του φίλου σου. Ίσως με +2 έως +4psi να διορθωνόταν η κατάσταση αλλά παίζει κύριο ρόλο το πρώτο που σου γράφω και βεβαίως τι ανάρτηση έχεις ....!!!!
κοίτα το λάστιχο του φίλου τι τέλειο δούλεμα έχει: ρυτίδα και ίσα-ίσα κόμπο.
Εσένα έχει κυματισμό και όχι ρυτίδα και χοντρό κόμπο αντί για μικρό![]()
![]()
καμμία φωτό από μπροστινό λάστιχο έχεις ?
* κουκλιά τα μοτό σας
![]()
και καλο ειναι να κανουμε ενα αλλο ποστ!!!!
![]()
Αν είναι εύκολο μπορείτε να ανεβάσετε κάπου κανά κομμάτι του onboard video να σας θαυμάσουμε..;;![]()
![]()
θα γινει και αυτο αλλα πρωτα θα πρεπει να μου ενεργοποιησουν την adsl μου και μετα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αν είναι εύκολο μπορείτε να ανεβάσετε κάπου κανά κομμάτι του onboard video να σας θαυμάσουμε..;;![]()
![]()
![]()
![]()
ζηλέυω, μπράβο παίδες.
Ναι, μήπως να ανοίγαμε ενα άλλο ποστ, εχω και εγω την ίδια εμφανιση στα λάστιχα μου, τις πταιει??Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
μου φαινεται οτι μπορουμε να ανοιξοιμε μια πολυ ωραια συζητηση!!!
και καλο ειναι να κανουμε ενα αλλο ποστ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
ζηλέυω, μπράβο παίδες.
Ναι, μήπως να ανοίγαμε ενα άλλο ποστ, εχω και εγω την ίδια εμφανιση στα λάστιχα μου, τις πταιει??
μπες εδώ
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=29569