Όλα αυτά με τα ηλεκτρικά τα παθένετε γιατί αφήνεται τα μηχανάκια για χρονικό διάστημα στο γκαράζ χώρις να κάνεται κάποια προετοιμασία. Όταν δεν χρησιμοποιούμε τη μοτοσυκλέτα την καθαρίζουμε, ψεκάζουμε με σπρέι επαφών στα ηλεκτρικά και καλύπτουμε σχολαστηκά με πανιά τα ευαίσθητα σημεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Tin exo patisi kai ego kai eixa kai skasimo batarias apo agnosto logo mexri simera...nomiza oti itan ta bouzi alla i poio kali dikaiologia einai ta ilektrika.Alaxa anor8oti an kai o proigoumenos itan normal.Omos vrika provlima sta kalodia pou pernane dexia apo to fanari kai otan giriza to timoni dexia...esvine to moto,alaxa bouzakia mexri pou o doctor mou vrike to kolo-kalodio!!
Einai italikes makaronades ta ilektrika.
Αυτό που είδα με την καινούρια μπαταρία που του ήπαν οτι έμεινε λόγο κακής στεγενότητας και κολοκύθια δεν το πιστεύω κάτι άλλο παίζει. Η monster φοράει μπαταρία τυπου gel και η διάρκεια ζωής της είναι πολύ μεγάλη. Τη δική μου την έχω 4 χρόνια την μέτρησα φέτος και είναι περίπου στο 70%.Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με βροχή και ποτέ δεν την είδα βρεγμένη. Οπότε προσέχουμε για να έχουμε...
![]()