Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: Έρευνα αγοράς

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Tin exo patisi kai ego kai eixa kai skasimo batarias apo agnosto logo mexri simera...nomiza oti itan ta bouzi alla i poio kali dikaiologia einai ta ilektrika.Alaxa anor8oti an kai o proigoumenos itan normal.Omos vrika provlima sta kalodia pou pernane dexia apo to fanari kai otan giriza to timoni dexia...esvine to moto,alaxa bouzakia mexri pou o doctor mou vrike to kolo-kalodio!!
    Einai italikes makaronades ta ilektrika.
    Όλα αυτά με τα ηλεκτρικά τα παθένετε γιατί αφήνεται τα μηχανάκια για χρονικό διάστημα στο γκαράζ χώρις να κάνεται κάποια προετοιμασία. Όταν δεν χρησιμοποιούμε τη μοτοσυκλέτα την καθαρίζουμε, ψεκάζουμε με σπρέι επαφών στα ηλεκτρικά και καλύπτουμε σχολαστηκά με πανιά τα ευαίσθητα σημεία.
    Αυτό που είδα με την καινούρια μπαταρία που του ήπαν οτι έμεινε λόγο κακής στεγενότητας και κολοκύθια δεν το πιστεύω κάτι άλλο παίζει. Η monster φοράει μπαταρία τυπου gel και η διάρκεια ζωής της είναι πολύ μεγάλη. Τη δική μου την έχω 4 χρόνια την μέτρησα φέτος και είναι περίπου στο 70%.Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με βροχή και ποτέ δεν την είδα βρεγμένη. Οπότε προσέχουμε για να έχουμε...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Όλα αυτά με τα ηλεκτρικά τα παθένετε γιατί αφήνεται τα μηχανάκια για χρονικό διάστημα στο γκαράζ χώρις να κάνεται κάποια προετοιμασία. Όταν δεν χρησιμοποιούμε τη μοτοσυκλέτα την καθαρίζουμε, ψεκάζουμε με σπρέι επαφών στα ηλεκτρικά και καλύπτουμε σχολαστηκά με πανιά τα ευαίσθητα σημεία.
    Αυτό που είδα με την καινούρια μπαταρία που του ήπαν οτι έμεινε λόγο κακής στεγενότητας και κολοκύθια δεν το πιστεύω κάτι άλλο παίζει. Η monster φοράει μπαταρία τυπου gel και η διάρκεια ζωής της είναι πολύ μεγάλη. Τη δική μου την έχω 4 χρόνια την μέτρησα φέτος και είναι περίπου στο 70%.Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με βροχή και ποτέ δεν την είδα βρεγμένη. Οπότε προσέχουμε για να έχουμε...
    Κανω καθημερινη χρηση της μοτο και λογω του κλιματος εδω την ψεκαζω συχνα.Εγω δεν ειχα μπαταρια τζελ και σε γενικες γραμμες ο μ.ο ζωης της μπαταριας ειναι τα 2-3 χρονια,μετα απλα σου "χαριζει" χλμ!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ρε dessert τι ειναι ακριβως η μπαταρια gel? πρωτη φορα την ακουω!!!!
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    εχει σιγουρα gel ή απλα κλειστου τυπου?

οι κλειστου τυπου ειναι σαν τις απλες μονο που δεν γεμιζεις ποτε τα υγρα της... και gel -χονδρικα- ειναι μια μπαταρια κλειστου τυπου που αντι για υγρα εχει μια ουσια που μοιαζει με gel και δινει καλυτερες επιδοσεις στην μπαταρια.
    κρατανε παραπανω το φορτιο τους οταν ζητηθει, φορτιζουν με λιγοτερο ρευμα και καταστρεφονται δυσκολοτερα απο αποφορτισεις ή πολυκαιρια... και φυσικα ειναι σχεδον διπλασια στην τιμη...
    Forgive But Never Forget

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
    εχει σιγουρα gel ή απλα κλειστου τυπου?

οι κλειστου τυπου ειναι σαν τις απλες μονο που δεν γεμιζεις ποτε τα υγρα της... και gel -χονδρικα- ειναι μια μπαταρια κλειστου τυπου που αντι για υγρα εχει μια ουσια που μοιαζει με gel και δινει καλυτερες επιδοσεις στην μπαταρια.
    κρατανε παραπανω το φορτιο τους οταν ζητηθει, φορτιζουν με λιγοτερο ρευμα και καταστρεφονται δυσκολοτερα απο αποφορτισεις ή πολυκαιρια... και φυσικα ειναι σχεδον διπλασια στην τιμη...
    Gel έχει, τσέκαρα τον τύπο γιατί ήθελα να την αλλάξω, είπα 4 χρόνια ντροπή να κάνω μια αλλαγη. Του χρόνου τώρα...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Κανω καθημερινη χρηση της μοτο και λογω του κλιματος εδω την ψεκαζω συχνα.Εγω δεν ειχα μπαταρια τζελ και σε γενικες γραμμες ο μ.ο ζωης της μπαταριας ειναι τα 2-3 χρονια,μετα απλα σου "χαριζει" χλμ!
    Φίλος με το 750ss την έχει και αυτός καιρό και δεν έχει πρόβλημα.
    Με τα ηλεκτρικά έχω ακούσει προβλήματα μόνο σε περιπτώσεις που δεν προσέχουν...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF