ΜπραβοΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Θα δωσω το αμαξι στον γιατρο να παει την γιαγια στο νοσοκομειο και εγω θα φυγω με την γκομενα αγκαλια μεσα στην βροχη πλατσα πλατσα πλουτσα!!!![]()
ΜπραβοΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Θα δωσω το αμαξι στον γιατρο να παει την γιαγια στο νοσοκομειο και εγω θα φυγω με την γκομενα αγκαλια μεσα στην βροχη πλατσα πλατσα πλουτσα!!!![]()
Keep on rocking in a free world !!!
σημερα μου το στειλαν σε e-mail (και σαν καλος ανακυκλωτης το ξεθαψα..)...και εκανα την αποπειρα..
το βρηκα σχετικα ευκολα...
μια απορια μονο που δεν διευκρινιζετε...τα σπιτια ειναι σε σειρα ή ειναι κυκλικα...![]()
αν το δοκιμασετε με τα σπιτια να ειναι κυκλικα εχει μια διαφορα (πιστευω)...
οποιος το εχει βρει ας στειλει ενα π.μ ή να του στειλω ....ωστε να επιβεβαιωσω την απαντηση που εβγαλα...
ας δοκιμασουν και οι νεοτεροι....ειναι καλος ο γριφος...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Τι λες τώρα...που το ξέθαψες αυτό...![]()
Μάλλον ο Αϊστάιν το φαντάστηκε με τα σπίτια στη σειρά μιας και λέει κάτι για το πρώτο σπίτι...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
και σε κυκλο απο 5 σπιτια μπορεις να ορισεις εσυ πιο θα ειναι το πρωτο...![]()
αλλα και εγω πιστευω οτι εννοουσε σε σειρα ...
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Παλιο αλλα απο τα αγαπημενα μου.
-----------------------------------
Παραθετω ( στα αγγλικα γιατι εχω βαρεθει να το μεταφραζω συνεχως) το (συμφωνα με τον δημιουργο του George Boolos) δυσκολοτερο logic puzzle ολων των εποχων ( και την λυση που διαβασα..παλι ακρη δεν εβγαλα).
Three gods A, B, and C are called, in some order, True, False, and Random. True always speaks truly, False always speaks falsely, but whether Random speaks truly or falsely is a completely random matter. Your task is to determine the identities of A, B, and C by asking three yes-no questions; each question must be put to exactly one god. The gods understand English, but will answer all questions in their own language, in which the words for yes and no are 'da' and 'ja', in some order. You do not know which word means which.
Boolos provides the following clarifications:
* It could be that some god gets asked more than one question (and hence that some god is not asked any question at all).
* What the second question is, and to which god it is put, may depend on the answer to the first question. (And of course similarly for the third question.)
* Whether Random speaks truly or not should be thought of as depending on the flip of a coin hidden in his brain: if the coin comes down heads, he speaks truly;if tails, falsely.
* Random will answer 'da' or 'ja' when asked any yes-no question.
Μια βολτα στο google θα σας δωσει την λυση.
Είναι τρείς Θεοί, Α,Β και Γ που ονομάζονται, με κάποια σειρά Αληθής, Ψευδής και Τυχαίος.
Ο Αληθής λέει πάντα την αλήθεια, Ο Ψευδής λέει πάντα ψέμματα και ο Τυχαίος απαντά τελείως τυχαία
είτε αληθώς είτε όχι.
Εσύ πρέπει να διευκρινήσεις ποιός Θεός είναι ποιός, κάνοντας 3 ερωτήσεις τύπου Ναι/Όχι.
Κάθε ερώτηση πρέπει να απευθύνεται μονάχα σε έναν Θεό.
Οι Θεοί καταλαβαίνουν Ελληνικά, αλλά θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σου στην δική τους γλώσσα,
στην οποία οι λέξεις ναι και όχι ειναι Ντα και Για οχι απαραίτητα αντίστοιχα.
Άρα δεν γνωρίζεις ποιά λέξη σημαίνει τι.
Μερικές διευκρινήσεις:
*Γίνεται να ερωτηθεί κάποιος από τους Θεούς παραπάνω από μια ερώτηση (οπότε και κάποιος άλλος Θεός δεν θα ερωτηθεί καθόλου)
*Το ποιά θα είναι η δεύτερη ερώτηση, και το ποιός θα ερωτηθεί, ίσως να εξαρτάται από την απάντηση στη πρώτη ερώτηση (ομοίως και για τη τρίτη και δεύτερη ερωτηση).
*Η πιθανότητα να απαντά ο Τυχαίος Θεός αληθώς η όχι ειναι σαν τη πιθανότητα ένα νόμισμα να έρθει κορώνα η γράμματα. Θεώρησε οτι γράμματα είναι η αλήθεια και κορώνα το ψέμμα.
*Ο Τυχαίος θα απαντήσει με Για η Ντα σε οποιαδήποτε ερώτηση τύπου Ναι/Όχι του γίνει.
Ουφ!
Μου πηρε ενα καλο μισαωρο να το γραψω μαζι με τους τονους..
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Thx![]()