Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: to peirama tis feiladelfias!!!!?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ax βρέ Χρήστο. Μου αρέσουν και μένα τα ανεξήγητα αλλά αυτό παρά ηταν.
    Μην το χαλάσω όμως. Όποιος θέλει το πιστεύει.
    .....................

Δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι που το πιστευω, αλλα να ...

Ηρθε πανω σε ωρα σκοτουρας και με εβγαλε λιγο απ' την μελαγχολια μου ...

:rotflmao:

Κάτι έχεις δεί εσύ, εκεί στις ερημιές....
    Εκτος απ' τις Νεράιδες εννοεις ?

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    τιγκα στα μεταφυσικα πραγματα σΕ λεω βλεπει εκει στις ερημιες: απο νεραιδες, μεχρι δρακους!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

Τι μαλακα ειναι ...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    Το είχα επσικεφθεί το 1982 να παραλάβω άρρωστο και είχα αντριχιάσει με τις συνθήκες διαβίωσης.
    Χαχαχαχα μάλλον δεν έχεις εμπειρία από πλοίο του πολεμικού ναυτικού... Έπρεπε να έρθεις ένα ταξιδάκι με το Ναυκρατούσα!

Πάντως οι καλωδιώσεις από και προς το πουθενά στα παλιά πλοία δεν αποτελούν κανένα μυστήριο... ως ηλεκτρολόγος στη θητεία μου στο Ναυκρατούσα του '45 έχω ακολουθήσει πολύ καλώδιο... Τα ανεξήγητα καλώδια είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο!
    Θάνος..

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    :rotflmao: :rotflmao:

Τι μαλακα ειναι ...

γιατι, ψεματα λεω? τα λεει και ο αλλος ο χωματινος πιο κατω!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Το Σεπτέμβριο του 1986 με την 86Δ έκανα την είσοδό μου στο Α/Τ Πάνθηρ με την ειδικότητα ΗΝ/ΡΕ . Η έξοδος από αυτό το πλοίο έγινε τον Οκτώβριο του 1988 . Κατά τις διάφορες περιηγήσεις και ασκήσεις που κάναμε τότε με το Α/Τ Πάνθηρ και σε κάποιες φάσεις συνοδεία με το Α/Τ Λέων μπορώ να πω με βεβαιότητα πως κατά την διάρκεια της βάρδιάς μου στο Ραντάρ του πλοίου ( όταν λέμε βάρδια εννοούμε 12 ωρη ) τύχαινε ενώ ο Λέων να είναι στο 1 μίλι στο ραντάρ να μη δείχνει τίποτα . Επίσης τύχαιναν πολλά black out το Α/Τ Λέων ανεξήγητα . Είναι δε αλήθεια πως σε ΠΕΑΚ στα Χανιά (όσοι είναι του Π.Ν γνωρίζουν την έννοιά της λέξεως ) το 1987 στα κήτη του Λέων βρέθηκε σκελετός ναύτη με την ταυτότητα του Αμερικανικού Ναυτικού . Οι δε καλωδιώσεις πράγματι ήταν μια δέσμη χοντρών καλωδίων που ξεκίναγαν από εσωτερικλά του πλοίου και κατέληγαν σε ένα μονίμως κλειδωμένο δωμάτιο το οποίο βρισκόταν κοντά στο γραφείο των λαδόκολων (χαχα των μηχανικών δηλαδή) και που έμεναν εκτεθειμένα σε κοινή θέα κομμένα βέβαια στο εσωτερικό διάδρομο του καραβιού . Επιπλέον όντως οι 25 μήνες θητείας εκεί συμπεριλαμβανομένης της κρίσης του 1987 με τους Τούρκους όπου όλα τα ξιφιόπλοια είχαν πάρει θέση στη μπούκα των Δαρδανελίων ( το δε Α/Τ Πάνθηρ με τότε Κυβερνήτη τον Κατσαούνη είχε την εντολή να εμβολίσει το Σισμίκ αν τόλμαγε να περάσει τα χωρικλά ύδατά μας αχχχχ άλλες εποχές ) ήταν μια άσκημη εμπειρία με συνθήκες διαβίωσης που σε καθημερινή βάση συμπεριλάμβαναν κατσαρίδες , ποντίκια , χωρίς νερό για να πιείς μόνο σκουριασμένο έβγαινε από τις βρύσες , χωρίς φαί ήταν ελάχιστο και χείριστο , πολύ αλητεία και χασίσι , πολύ τάση αυτοκτονίας και κλεψιά .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Το Σεπτέμβριο του 1986 με την 86Δ έκανα την είσοδό μου στο Α/Τ Πάνθηρ με την ειδικότητα ΗΝ/ΡΕ . Η έξοδος από αυτό το πλοίο έγινε τον Οκτώβριο του 1988 . Κατά τις διάφορες περιηγήσεις και ασκήσεις που κάναμε τότε με το Α/Τ Πάνθηρ και σε κάποιες φάσεις συνοδεία με το Α/Τ Λέων μπορώ να πω με βεβαιότητα πως κατά την διάρκεια της βάρδιάς μου στο Ραντάρ του πλοίου ( όταν λέμε βάρδια εννοούμε 12 ωρη ) τύχαινε ενώ ο Λέων να είναι στο 1 μίλι στο ραντάρ να μη δείχνει τίποτα . Επίσης τύχαιναν πολλά black out το Α/Τ Λέων ανεξήγητα . Είναι δε αλήθεια πως σε ΠΕΑΚ στα Χανιά (όσοι είναι του Π.Ν γνωρίζουν την έννοιά της λέξεως ) το 1987 στα κήτη του Λέων βρέθηκε σκελετός ναύτη με την ταυτότητα του Αμερικανικού Ναυτικού . Οι δε καλωδιώσεις πράγματι ήταν μια δέσμη χοντρών καλωδίων που ξεκίναγαν από εσωτερικλά του πλοίου και κατέληγαν σε ένα μονίμως κλειδωμένο δωμάτιο το οποίο βρισκόταν κοντά στο γραφείο των λαδόκολων (χαχα των μηχανικών δηλαδή) και που έμεναν εκτεθειμένα σε κοινή θέα κομμένα βέβαια στο εσωτερικό διάδρομο του καραβιού . Επιπλέον όντως οι 25 μήνες θητείας εκεί συμπεριλαμβανομένης της κρίσης του 1987 με τους Τούρκους όπου όλα τα ξιφιόπλοια είχαν πάρει θέση στη μπούκα των Δαρδανελίων ( το δε Α/Τ Πάνθηρ με τότε Κυβερνήτη τον Κατσαούνη είχε την εντολή να εμβολίσει το Σισμίκ αν τόλμαγε να περάσει τα χωρικλά ύδατά μας αχχχχ άλλες εποχές ) ήταν μια άσκημη εμπειρία με συνθήκες διαβίωσης που σε καθημερινή βάση συμπεριλάμβαναν κατσαρίδες , ποντίκια , χωρίς νερό για να πιείς μόνο σκουριασμένο έβγαινε από τις βρύσες , χωρίς φαί ήταν ελάχιστο και χείριστο , πολύ αλητεία και χασίσι , πολύ τάση αυτοκτονίας και κλεψιά .
    :a19:
    και να φανταστείς όπως φάνηκε στα πρόσφατα γεγονότα με τους κουμπαρους, ότι αρκετοί απο τους μεγαλόσχημους δεν έχουν υπηρετήσει καν. Ξερουν όμως να μας γ@@ν
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Χαχαχαχα μάλλον δεν έχεις εμπειρία από πλοίο του πολεμικού ναυτικού... Έπρεπε να έρθεις ένα ταξιδάκι με το Ναυκρατούσα!

Πάντως οι καλωδιώσεις από και προς το πουθενά στα παλιά πλοία δεν αποτελούν κανένα μυστήριο... ως ηλεκτρολόγος στη θητεία μου στο Ναυκρατούσα του '45 έχω ακολουθήσει πολύ καλώδιο... Τα ανεξήγητα καλώδια είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο!
    Mα καλά , .... κανείς σας δεν έχει Moto Guzzi LeMans από κοντά ποτέ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...... Terebone Parish (θα το ψάξω)

Και καραβάκια πάκταιν, και καραβάκια

You BETA believe...

Αυτό με τους κουμπάρους μου την έχει βαρέσει προ πολλού . Φταίνε όμως τα κοροιδάκια που για ένα ρουσφέτι στέκονται και κατεβάζουν τα βρακιά τους . Απλά λυπάμαι αυτούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για αυτή τη δημοκρατία και δεν τους ήξερε κανείς και δεν θα τους μάθει εξίσου κανείς . Είναι αυτό που είπαν οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι στον Σόλωνα πως αυτή τη χώρα την κατοικούσαν πριν από εσάς πάλι Ελληνες αλλά πολύ καλύτεροι και σοφότεροι ωστόσο κάθε τόσο και λιγο κάποια μυστήρια καταστροφή από τους Θεούς έρχεται σαν κομήτης και εξαλείφει τους καλούς αλλά αφήνει να επιβιώνουν οι άχρηστοι προκειμένου να μην μένει τίποτα από τη σοφία και τα επιτεύγματα των σοφών . Ετσι και στα Σώματα Στρατού . Οι ρουφ πήγανε τότε σε όλα τα γραφεία και εξελίχθηκαν σε καθίκια . Και αυτό έχει την εξήγησή του . Αφού θεωρητικά ο Στρατός σε κάνει μέσα από την συμβίωση με άλλους χαρακτήρες και διαφορετικές νοοοτροπίες να " ωριμάσεις " αυτοί απλά μπεμπέκηδες μπήκαν και σκατιάρηδες βγήκαν . ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    ... Α/Τ Πάνθηρ και σε κάποιες φάσεις συνοδεία με το Α/Τ Λέων μπορώ να πω με βεβαιότητα πως κατά την διάρκεια της βάρδιάς μου στο Ραντάρ του πλοίου τύχαινε ενώ ο Λέων να είναι στο 1 μίλι στο ραντάρ να μη δείχνει τίποτα .
    Επίσης τύχαιναν πολλά black out το Α/Τ Λέων ανεξήγητα .
    Είναι δε αλήθεια πως σε ΠΕΑΚ στα Χανιά (όσοι είναι του Π.Ν γνωρίζουν την έννοιά της λέξεως ) το 1987 στα κήτη του Λέων βρέθηκε σκελετός ναύτη με την ταυτότητα του Αμερικανικού Ναυτικού .
    ....Οι δε καλωδιώσεις πράγματι (χαχα των μηχανικών δηλαδή) και που έμεναν εκτεθειμένα σε κοινή θέα κομμένα βέβαια στο εσωτερικό διάδρομο του καραβιού .
    Μετά από 14 μήνες στο Α/Τ Αιγαίο, μετατέθηκα στην ΔΕ, όπου μαζί με 3 ακόμα, είχαμε την ευθύνη, ο ναύτης βάρδιας να κάνει ¨αποστολή υλικού¨σε πλοίο που παρουσιάζε βλάβη στα ηλεκτρονικά του κατά την διάρκεια περιπολίας. Το 99% των αποστολών που κάναμε αφορούσε τα 4 θηρία και τους Παναγόπουλους.
    Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν μου κάνει εντύπωση που ¨εξαφανιζόταν¨ο Λέων από το ρανταρ σας. Εντύπωση μου κάνει που λειτουργούσαν τα ραντάρ σας
    Black out πάθαινε και το Αιγαίο που ήμουν. Σε μια περίπτωση μας έφεραν πίσω ρυμουλκά. Το σχόλιο που έκανα στον Θάνο περί προέκτασης ντόκου, ήταν κουβέντα από τον (ΑΣ τότε) Λυμπέρη προς τον κυβερνήτη...
    Καλά αυτό με τον σκελετό μου ακούγετε πολύ μούφα. Θα είχε βουήξει ο Ναυσταθμος, αν είναι αλήθεια. Κανένα κληρούχα δεν είχες στο Λέων να σου πεί? Πέραν αυτού ΠΕΑΚ σημαίνει Προσωρινή Ακινησία, που σημαίνει απλά ότι το πλοίο κάνει ¨service¨. Φύλλο και φτερό γίνεται στην ΜΑΚ (Μακρά Ακινησία)...

Για τα καλώδια, με καλυπτει η απάντηση του Θάνου. Εμείς είχαμε τα νερά που δεν πήγαιναν πουθενά... Βάζαμε δεξιά νερό, έγερνε αριστερά, βάζαμε αριστερά έγερνε δεξιά.... Κανέις δεν ήξερε που πήγαιναν αυτά τα νερα :rotflmao: :rotflmao:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Εμείς είχαμε τα νερά που δεν πήγαιναν πουθενά... Βάζαμε δεξιά νερό, έγερνε αριστερά, βάζαμε αριστερά έγερνε δεξιά.... Κανέις δεν ήξερε που πήγαιναν αυτά τα νερα :rotflmao: :rotflmao:

έπρεπε να το βάφατε κίτρινο και να του ανοίγατε μια τρύπα....

και μετά να τραγουδάγατε....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    έπρεπε να το βάφατε κίτρινο και να του ανοίγατε μια τρύπα....
    και μετά να τραγουδάγατε....
    Fan of Beatles, mate ????:a13:

όχι απαραίτητα... απλά ταίριαζε για την περίπτωσή σου....

Πάντως ξαναλέω όπου ακούτε πολλά κεράσια... κλπ...

Θέλει πολύ ψάξιμο και κριτική σκέψη να διαχωρίσεις την ήρα από το στάχυ σε τέτοιες ιστορίες....

Προσωπική μου άποψη είναι ότι σίγουρα κάποιο πείραμα έλαβε χώρα κάπου κάπως κάποτε γιατί όπου υπάρχει καπνός... κλπ...

Ισως μετά από 20-30 χρόνια μάθουμε μέρος της όποιας (ιστορικής) αλήθειας για τέτοιου είδους θέματα ...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    o νοστρα ειναι ο φωτογραφος/βιογραφος τους, για την ακριβεια!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    o νοστρα ειναι ο φωτογραφος/βιογραφος τους, για την ακριβεια!
    η συγκεκριμένη φωτό είναι από "το πείραΓμα της Αράχωβας"

και τέρμα αριστερά είναι ο bart ενώ ο κλαρινιτζής στη μέση είναι ο ε-τζουράς παπούς του DimChios.... ο λεγόμενος και DImAraxovas...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF