Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 102

Θέμα: Ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΗΜΑΔΙ...
    ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΟ ΚΕΡΚΙΔΕΣ...
    ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ...
    ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    Σ'αυτό έχεις δίκιο και είναι άλλο θέμα,αλλά δεν είναι δικαιολογία..Δεν αναιρεί οτι 'κλάπηκε' (είδες οτι το βάζω και σε εισαγωγικά)..Και φαντάζομαι οτι θα ξέρεις οτι ο Κόκκαλης (σύμφωνα με τη σύμβαση) μετά τα 50 χρόνια παραδίδει το γήπεδο στην κατάσταση που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή,δλδ μπορεί να το παραδώσει ερείπιο και να μην του πει και κανένας κουβέντα..
    ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΟΥΜΠΕΚΙ...
    Πες μου μία παπαρολογία (και απέδειξέ μου οτι είναι) αλλιώς είσαι εσύ παπάρας..

Έχεις (πολύ) γέλιο πάντως..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Σ'αυτό έχεις δίκιο και είναι άλλο θέμα,αλλά δεν είναι δικαιολογία..Δεν αναιρεί οτι 'κλάπηκε' (είδες οτι το βάζω και σε εισαγωγικά)..Και φαντάζομαι οτι θα ξέρεις οτι ο Κόκκαλης (σύμφωνα με τη σύμβαση) μετά τα 50 χρόνια παραδίδει το γήπεδο στην κατάσταση που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή,δλδ μπορεί να το παραδώσει ερείπιο και να μην του πει και κανένας κουβέντα..

Πες μου μία παπαρολογία (και απέδειξέ μου οτι είναι) αλλιώς είσαι εσύ παπάρας..

Έχεις (πολύ) γέλιο πάντως..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για λέγε..Άσ'τις μπύρες,θα σε κεράσω εγώ ένα κιβωτιο αν μου βρεις μια παπαρολογία..

1) Μου μιλάς για ΚΛΟΠΗ από ΕΟΑ τη στιγμή που υπάρχει εκμετάλλευση του γηπέδου.

2)Αυτό που θα πάρει ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ καμμία σχέση με αυτό που έδωσε...

3)Μέρος της οικονομικής εκμετάλλευσης καρπώνεται ΚΑΙ Η ΕΟΑ...

4)ΔΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο συντελεστης δομησης στον Βοτανικο ποιος ειναι? μεγα παπαρια ....

Πιστευω να καταλαβαινεις οτι η δημιουργια ενος γηπεδου σε μια περιοχη απιστευτα υποβαθμισμενη , μονο θετικη μπορει να ειναι.

Επισης δεν ξερω αν ο milko θετει και θεμα οικολογικης καταστροφης κανενος υγροβιοτοπου που υπαρχει εκει περα...
    (δεν θα μου προκαλουσε εκπληξη...)

Οι ιδιοι λογοι που αναγκασαν τον γαυρο να φτιαξει καινουργιο καραγκιοζ - μπερντε , αναγκαζουν και εμας να ΜΗΝ φτιαξουμε το νεο γηπεδο στην Αλεξανδρας .... η περιοχη που βρισκεται το γηπεδο σας ειναι ιδανικη και καλως το φτιαξαν εκει περα ... (ηλεκτρικος - μεγαλες οδικες αρτηριες για προσβαση) στην Αλεξανδρας γινοταν πανικος ακομα και οταν παιζαμε στον ταφο του Ινδου.

Μακαρι να φτιαξει και η ΑΕΚ , ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι γηπεδαρες.... ειναι τοσο πηχτη η βλακεια σας που δεν καταλαβενετε οτι αυτο ,μονο θετικο μπορει να ειναι για το Ελληνικο ποδοσφαιρο.Εκτος και αν αρεσκεστε στο να εχετε αλλη μια προνομιακη αποκλειστικοτητα κατα την παγια τακτικη σας....

ξυπνηστε!!!

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    εγω να ρωτησω κατι αλλο;ο δημος Αθηναιων εχει λεφτα για να φτιαξει γηπεδο του ΠΑΟ αλλα δεν εχει για να φτιαξει τους δρομους που ειναι ολοι παγοδρομιο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    εγω να ρωτησω κατι αλλο;ο δημος Αθηναιων εχει λεφτα για να φτιαξει γηπεδο του ΠΑΟ αλλα δεν εχει για να φτιαξει τους δρομους που ειναι ολοι παγοδρομιο;
    δεν ειναι το ιδιο, τους δρομους τους γραφουν στα @ρχι@@@ τους ενω το γηπεδο θα φερει φραγκα φανταζομαι...

ελλαδαρα ρεεεε...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    δεν ειναι το ιδιο, τους δρομους τους γραφουν στα @ρχι@@@ τους ενω το γηπεδο θα φερει φραγκα φανταζομαι...

ελλαδαρα ρεεεε...
    ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ.......ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....:rotflmao: :rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    ααα!θα μπορουσαν να κανουν και πιστα αγωνων στο Βοτανικο αντι για Ελληνικο.

Το γήπεδο άνηκε στην ΕΟΕ 'κλάπηκε' και παραχωρήθηκε στη ΓΓΑ..Και λέω 'κλάπηκε' γιατί ενώ είχε συμφωνηθεί με την παραχώρηση η ΕΟΕ να έπαιρνε αντισταθμιστικές αθλητικές εγκαταστάσεις από το κράτος δεν της δόθηκε τίποτα!!Πετάχτηκαν έξω δλδ σωματεία και αθλητές στίβου κλπ για να μπει ο Κόκκαλης..Και όχι μόνο πετάχτηκαν έξω,δεν τους δόθηκε και κανένας χώρος..

Η ΕΟΕ δεν παίρνει φράγκο!Αυτή που παίρνει είναι η ΓΓΑ..Και τι παίρνει ψίχουλα..15% επί των εισητηρίων και διαφημιστικών πινακίδων και δεν παίρνει φράγκο από τις εμπορικές χρήσεις που παραδόθηκαν έτοιες στον Κόκκαλη!Και μάλιστα θα αρχίσει να παίρνει λεφτά μετά από 15 από την παραχώρησης του γηπέδου (δλδ από το 2019)..
    Επίσης με τροπολογία απαλάσσεται ο Κόκκαλης από τς υποχρεώσεις προς τον ερασιτέχνη!

Α,και πετάχτηκε στην ουσία και ο Εθνικός έξω..

(το 2) διευκρίνησέ το,δεν κατάλαβα τι εννοείς..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

εκμετάλευση για 50 χρόνια είναι ουσιαστικά ιδιοκτησία...δεν υπάρχει γηπεδική εγκατάσταση στον κόσμο που μετά από 50 χρόνια να είναι χρηστική κ σύγχρονη....άρα το Καραϊσκάκη σε 50 χρόνια θα θυμίζει κατα πολύ το Καραϊσκάκη πριν την αναστήλωση...

πετάξατε έξω από το γήπεδο τον ερασιτέχνη και όλα τα άλλα τμήματα...στίβου κτλ....αυτό που το βάζεις???ο Εθνικός αλήθεια που πέζει???εγώ θυμάμαι ότι η ιστορική ομάδα του Πειραιά έπεαιζε και αυτή στο παλαιό Καραϊσκάκη...άρα μιλάμε ότι πείρανε ένα γήπεδο που άνηκε στο λαό κ το δώσανε στον Κόκκαλη....

μην μου πεις τώρα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού...μια από τα ίδια είναι και εκεί....είμαι κατά της δημιουργίας γηπέδων με δημόσιο χρήμα τα οποία δεν έχουν καμία χρηστικότητα στο ευρύ κοινό...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Το γήπεδο άνηκε στην ΕΟΕ 'κλάπηκε' και παραχωρήθηκε στη ΓΓΑ..Και λέω 'κλάπηκε' γιατί ενώ είχε συμφωνηθεί με την παραχώρηση η ΕΟΕ να έπαιρνε αντισταθμιστικές αθλητικές εγκαταστάσεις από το κράτος δεν της δόθηκε τίποτα!!Πετάχτηκαν έξω δλδ σωματεία και αθλητές στίβου κλπ για να μπει ο Κόκκαλης..Και όχι μόνο πετάχτηκαν έξω,δεν τους δόθηκε και κανένας χώρος..

Η ΕΟΕ δεν παίρνει φράγκο!Αυτή που παίρνει είναι η ΓΓΑ..Και τι παίρνει ψίχουλα..15% επί των εισητηρίων και διαφημιστικών πινακίδων και δεν παίρνει φράγκο από τις εμπορικές χρήσεις που παραδόθηκαν έτοιες στον Κόκκαλη!Και μάλιστα θα αρχίσει να παίρνει λεφτά μετά από 15 από την παραχώρησης του γηπέδου (δλδ από το 2019)..
    Επίσης με τροπολογία απαλάσσεται ο Κόκκαλης από τς υποχρεώσεις προς τον ερασιτέχνη!

Α,και πετάχτηκε στην ουσία και ο Εθνικός έξω..

(το 2) διευκρίνησέ το,δεν κατάλαβα τι εννοείς..)
    με πρόλαβες
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    μην μου πεις τώρα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού...μια από τα ίδια είναι και εκεί...
    Όχι μία απ'τα ίδια,δεν είναι ακριβώς έτσι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    .είμαι κατά της δημιουργίας γηπέδων με δημόσιο χρήμα τα οποία δεν έχουν καμία χρηστικότητα στο ευρύ κοινό...
    Ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαν έχουν..Το θέμα είναι αφού φτιάχνεις ένα στάδιο,φτιάξε και 5-10 γηπεδάκια για τον κόσμο..

Ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαν έχουν..Το θέμα είναι αφού φτιάχνεις ένα στάδιο,φτιάξε και 5-10 γηπεδάκια για τον κόσμο..
    όταν φτιάχνεις ένα γήπεδο με βοηθητικούς χώρους (βοηθητικά γήπεδα , στίβο κτλ) μπορείς να δώσεις ζωή σε ερασιτεχνικά σωματεία της συνοικίας στα οποία έχουν εύκολη κ άμεση πρόσβαση όλοι οι πολίτες και τα παιδιά ....
    δεν είπα να παίζουν μπάλα τα 10χρονα στο κεντρικό στάδιο αλλά αυτό διαφέρει πολυ από το να φτιάχνεις ένα ολόκληρο πολυχώρο , με εκατοντάδες εμπορικά καταστήματα κ να μην φτιάχνεις τίποτα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό....όπως δηλαδή έγινε στο Καραϊσκάκη...στον Παναθηναϊκό λόγω εμπλοκής ερασιτέχνη, ο οποίος ανήκει στους Γιαννακόπουλους, ίσως γίνει κάτι διαφορετικό....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά το ζήτημα είναι ότι κανένα σωματείο δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο...να δείξει μια διαφορετική νοοτροπία...να δείξει ότι δεν είναι τυχοδιώκτες αλλά επενδύουν στο ποδόσφαιρο...τότε με γεια τους με χαρά τους να βγάλουν όσα λεφτά θέλουν...
    στην περίπτωση της ομάδας μας, αν αντί για απαλλοτροίωση πήγαινε ο Παναθηναϊκός κ έλεγε σας αγοράζω το οικόπεδο κ χτίζω γήπεδο τότε θα παραδεχόμουνα τη διοίκηση....αλλά να πληρώσει το κράτος τις απαλλοτροιώσεις ...ευχαριστώ δεν θα πάρω...τώρα θα πεις ότι δίνει αντιπαροχή το γήπεδο της Λεωφόρου...μεγάλη συζήτηση ...το ιδιοκτησιακό αμφισβητείται κ σύμφωνα με τους τύπους το γήπεδο έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων..μόνο τη χρησικτησια μπορεί να επικαλεστεί ο Παναθηναίκός λόγω της αδιαφορίας του Δήμου να εκμεταλευτεί τόσα χρόνια τη Λεωφόρο....(μέσω κάποιου ενοικίου ας πούμε)
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF