Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Παρεξηγησες αγαπητε; Κακως.
    Δεν σ αρεσει το νεολαια; Προτεινε μου κατι αλλο. Θυματα κανει; Ο,τι να ναι κανει; Ανημερωτοι κανει; Και για να μην το παρεις επι προσωπικου αναφερομαι σε ολους μας.
    (οποιου μας ξενιζει η αποψη τον λεμε Γκεβαρα. Γιατι ρε παιδια; Υπαρχει και ο Ντουρρουτι και η Γκολντμαν )
    Ναι, παρεξηγησα.. ειδικά με τα εμοτικονς της μαλακίας...τα οποία σου επιστρέφω.
    Κάνουμε μια κουβέντα, μείνε στο πνεύμα αυτό αλλιώς, χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε.

Συζητάμε εδώ για κάτι ΠΟΛΥ σοβαρό, λέμε τις απόψεις μας, συμφωνούμε και διαφωνούμε και έρχεσαι εσύ με τη μοναδική συνεισφορά χαρακτηρισμούς "η χαρα του αφεντικού" και τα μαλακοεμοτικονς

Η άποψή σου δε με ξενίζει. Ο - κακός- τρόπος που τη λες με θυμώνει. (μπορώ να σου απαριθμήσω καμια 20αριά επαναστάτες αλλά δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος εδώ)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    .....................
    πες ρε συ την άποψή σου

Την ειπα, σε "περιληψη" να το πω ... "κεντρικη ιδεα" να το πω ... "διδαγμα" να το πω ...

Πιο πανω ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Την ειπα, σε "περιληψη" να το πω ... "κεντρικη ιδεα" να το πω ... "διδαγμα" να το πω ...

Πιο πανω ... :smilea:
    Τη είδα αλλά όπως θα είδες ασχολούμαι με "ανθρώπους της αντίστασης" (σε τι; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ......................
    Τάσος 28 Μαΐων....

Κατσε λιγο να καταλαβω ...

Μάηδες μετραμε συγκεκριμενα?

Γιατι αν μετραμε Αυγουστους Σεπτεμβρηδες κι Οκτωβρηδες, ΔΕΝ μεσυμφερει γιατι βγαινω παραπανω ...

:rotflmao:

Γιατι αν μετραμε Αυγουστους Σεπτεμβρηδες κι Οκτωβρηδες, ΔΕΝ μεσυμφερει γιατι βγαινω παραπανω ...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Captain σοβαρα τσαντιστηκα πολυ με αυτα που διαβασα. Αν τα εμοτικον πειραξαν τοσο ολους σας τα παιρνω πισω .Απ οτι βλεπεις δεν εχω διαθεση εχθρικη.

Αλλα πειραχτηκα και εγω απο αποψεις τοσο ολοκληρωτικες (χωρις προθεση ελπιζω ) και μου αναψαν τα λαμπακια..

Ειναι δυνατο να λεμε οτι ενοχλει η πορεια και οχι αυτος που μας τυρρανα;

Ειμαι 22, σπουδαζω και δουλευω, νυχτα μαλιστα ( μην το παρεξηγησετε και αυτο, καμια σχεση με βρωμοδουλειες.. )

Παντως το η χαρα του αφεντικου γιατι σε πειραξε; Ψεμα λεω ρε καπτεν; Και εγω και ολοι εχουμε νοιωσει ετσι καποια στιγμη φανταζομαι, οτι μας εκμεταλλευονται.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Captain σοβαρα τσαντιστηκα πολυ με αυτα που διαβασα. Αν τα εμοτικον πειραξαν τοσο ολους σας τα παιρνω πισω .Απ οτι βλεπεις δεν εχω διαθεση εχθρικη.
    Αλλα πειραχτηκα και εγω απο αποψεις τοσο ολοκληρωτικες (χωρις προθεση ελπιζω ) και μου αναψαν τα λαμπακια..
    Ειναι δυνατο να λεμε οτι ενοχλει η πορεια και οχι αυτος που μας τυρρανα;
    Ειμαι 22, σπουδαζω και δουλευω, νυχτα μαλιστα ( μην το παρεξηγησετε και αυτο, καμια σχεση με βρωμοδουλειες.. )
    Παντως το η χαρα του αφεντικου γιατι σε πειραξε; Ψεμα λεω ρε καπτεν; Και εγω και ολοι εχουμε νοιωσει ετσι καποια στιγμη φανταζομαι, οτι μας εκμεταλλευονται.
    Το θρεντ ζητάει τη γνώμη μας για τις πορείες/διαδηλώσεις στο κέντρο. Αυτο είναι το θέμα

Χαρακτηρισμοί προς ανθρώπους που δε γνωρίζουμε ειναι όχι μόνο αγενείς αλλά και

Πληροφοριακά, όσον χρονών είσαι τόσα σχεδόν είναι τα συντάξιμα χρόνια μου (μια και δουλεύω από 16)

End of - this - story for me
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

sosTa? ..... paliaaaa :-)

για να σου αποδείξω ότι πάντα ( ) μιλάω με αποδείξεις και επιχειρήματα (:a53: ) .....

κοίτα στην ημερομηνία γέννησης στο profile μου....

για να σου αποδείξω ότι πάντα ( ) μιλάω με αποδείξεις και επιχειρήματα (:a53: ) .....

κοίτα στην ημερομηνία γέννησης στο profile μου....

Με συμπαθας που θα σε στεναχωρησω φιλαρακι, αλλα τοτε εισαι 29 Μαϊων κι οχι 28 ...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Με συμπαθας που θα σε στεναχωρησω φιλαρακι, αλλα τοτε εισαι 29 Μαϊων κι οχι 28 ...

ελα μωρε, πως κανεις ετσι, προσπαθει να το παιξει τεκνό το τζόβενο!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)

ο πρώτος ήταν μισός....

άσε που δεν τον θυμάμαι και καθόλου....

ξεφεύγουμε όμως από το θέμα..... spam-mods....

Καπτεν απ οτι ειδες δεν εκανα προσωπικους χαρακτηρισμους αλλα γενικους. Το μαλακοεμοτικον δεν απευθυνοταν σε καποιον και μαλιστα το πηρα πισω.

Οσο για τους χαρακτηρισμους-και το κλεινω εδω- καλο ειναι να υπαρχει ιση μεταχειριση προς ολους. Δεχτηκα παλαιοτερα χαρακτηρισμους στους οποιους απαντησα ευγενεστατα. 2η φορα σκοπιμα σημαινει προθεση (βλεπε Idi). Ηταν το ελαχιστο που μπορουσα να πω. Και αν θες παραθετω και τ ακριβη γραφεντα. Ακομα δεν το κρινω σκοπιμο. Για να τα λεμε ολα.

Οσο για το θεμα πιστευω οτι οσο υπαρχουν καταπιεστες θα υπαρχουν και αντιφρονουντες. Και αυτο ειναι θεμα φυσικης

Το διαδηλώνειν είναι συνταγματικό δικαίωμα του καθενός και καλώς υπάρχει γιατί είναι η μόνη μέθοδος πλέον ο λαός να εξασκήσει την εξουσία, που έστω και έμμεσα, έχει.
    Και το λέω αυτό γιατί πλέον η καταάσταση έχει ξεφύγει και η όποια κυβέρνηση απλά μας έχει γραμμένους και εφαρμόζει νομοσχέδια τελείως αυθαίρετα χωρίς να ζητάει τη γνώμη κανενός. Και την πληρώνουμε όλοι εμείς.
    Χθές οι φοιτητές, σήμερα οι εργαζόμενοι και αύριο δεν ξέρω ποιος.
    Και φυσικά τακτική της εκάστοτε κυβέρνησης είναι να στρέφει τη μερίδα των διαδηλωτών ενάντια στους υπόλοιπους που ταλαιπωρούνται. Αύριο όμως που θα έχουμε εμείς κάποιο λόγο να διαμαρτυρηθούμε, τι θα λέμε? Πάμε σε μια γωνία όπου δεν ενοχλούμε να διαμαρτυρηθούμε? Και νομίζετεότι η κυβέρνηση η οποία έτσι κι αλλιώς μας έχει χεσμένους, θα μας δώσει σημασία?
    @@

Το κακό όμως τελικά είναι ότι στις επόμενες εκλογές πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουμε.

the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

.....................
    άσε που δεν τον θυμάμαι και καθόλου....
    ....................

Αν ειναι να ΜΗΝ μετραμε αυτους που ΔΕΝ θυμομαστεεε .... :wacko:

Τοτε εχω δικιο που λεω οτι "εγω ειμαι 12 χρονων και μεγαλοδειχνω" ...

Kizoku +1000000000000000000000000000009999999999999999999

Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ