ρε ΟΙΚΟ βαρεθηκα ρε φιλε ολα τα ιδια μου λες που δεν ειναι καν πραγματα που με τσαντιζουν γιατι ειναι αλλα'ντα'αλλων και οτι-να-ναι....
τη Δευτερα εχω αλλο παιχνιδι δεν ασχολουμαι μαζι σου αντε κατσε πανω στο καλαμι σου και κανε βολτες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ΟΙΚΟ βαρεθηκα ρε φιλε ολα τα ιδια μου λες που δεν ειναι καν πραγματα που με τσαντιζουν γιατι ειναι αλλα'ντα'αλλων και οτι-να-ναι....
τη Δευτερα εχω αλλο παιχνιδι δεν ασχολουμαι μαζι σου αντε κατσε πανω στο καλαμι σου και κανε βολτες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενω οι υπολοιποι ειμαστε εξαιρετικα πρωτοτυποι...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Πιστευω οτι αν καποιος διαβασει ενα απο τα thread των προηγουμενων αγωνων, τα εχει διαβασει ολα...
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ........
ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ.......
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!
ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ
παίων
παίων
Θρύλαίων =πελάτης των Ευρωπάιων
παίων
παίων
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ........
ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ.......
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ρε ανθρωποι αυτα που διαβασα τ'ακουω παντου και παντα... αν δεν εχετε κατι κοινοτυπο να πειτε (να γελασουμε με τον πονο μας τουλαχιστον) μη το συνεχιζετε, εχουμε γινει γραφικοι πλεον... αλλαξτε θεμα![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
η μπορουμε να συνεχισουμε με θεμα z750 vs fazer... :rotflmao:
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι άλλος ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχασε τελικά το παιχνίδι με τη Ρόμα. Ηταν κουρασμένος. Ναι, έτσι όπως το λέω. Επαιξε την Κυριακή, την ίδια ώρα που όλες οι άλλες ομάδες στην Ελλάδα το είχαν ρίξει στο αραλίκι. Και δεν το λέω μόνο εγώ, φίλε αναγνώστη, το είπε και ο Αγραπίδης όταν ανακοινώθηκε πως ο Δήμος του Πειραιά αλλάζει χέρια.
«Δεν μπορείς να κερδίσεις τον Ολυμπιακό», δήλωσε κουνώντας το κεφάλι του με νόημα. Αρα ο Ολυμπιακός ακόμα και την Κυριακή των εκλογών αγωνιζόταν κανονικά. Μάλιστα, θα πρέπει να νίκησε, διότι αργά στο Πασαλιμάνι έπαιζαν τον ύμνο της ομάδας. Αγώνας Τετάρτη, αγώνας Κυριακή, δεν θέλει και πολύ να κλατάρει μια ομάδα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Αυτό πάντως είναι άξιο απορίας. Θα μου το εξηγήσει κάποιος;
Αφού εμείς το Αεκάκι όπως λέει εδώ ο oiko είμαστε τόσο χάλια τόσο πουθενάδες τόσο άσχετοι... γιατί ασχολείστε μαζί μας; Γιατί όποτε χάνετε στην ευρώπη θυμάστε τους κατά τα άλλα πουθενάδες;;; Δεν το καταλαβαίνω.
Κι επίσης μήπως είναι καιρός να καταλάβουν κάποιοι πόσο μα πόσο υποτιμούν την ίδια τους την ομάδα;
Εφόσν ρε φιλαράκι είμαστε τόσο χάλια γιατί κάνεις σύγκριση μαζί σας; Δηλαδή χαίρεσαι και ευχαριστιέσαι που μας κερδίζεις;;;
Αφού είμαστε χάλια και άσχετοι...
θα τρελλαθώ!!!
χαχαχαχα τι λεει ο καμενος χαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι άλλος ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχασε τελικά το παιχνίδι με τη Ρόμα. Ηταν κουρασμένος. Ναι, έτσι όπως το λέω. Επαιξε την Κυριακή, την ίδια ώρα που όλες οι άλλες ομάδες στην Ελλάδα το είχαν ρίξει στο αραλίκι. Και δεν το λέω μόνο εγώ, φίλε αναγνώστη, το είπε και ο Αγραπίδης όταν ανακοινώθηκε πως ο Δήμος του Πειραιά αλλάζει χέρια.
«Δεν μπορείς να κερδίσεις τον Ολυμπιακό», δήλωσε κουνώντας το κεφάλι του με νόημα. Αρα ο Ολυμπιακός ακόμα και την Κυριακή των εκλογών αγωνιζόταν κανονικά. Μάλιστα, θα πρέπει να νίκησε, διότι αργά στο Πασαλιμάνι έπαιζαν τον ύμνο της ομάδας. Αγώνας Τετάρτη, αγώνας Κυριακή, δεν θέλει και πολύ να κλατάρει μια ομάδα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μαν κάνε λίγο κράτη στο πούλημα τρελίτσας και εσύ και ο idis και όποιος άλλος έχει αρχίσει να λέει την γνωστή παπάρα του.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αυτό πάντως είναι άξιο απορίας. Θα μου το εξηγήσει κάποιος;
Αφού εμείς το Αεκάκι όπως λέει εδώ ο oiko είμαστε τόσο χάλια τόσο πουθενάδες τόσο άσχετοι... γιατί ασχολείστε μαζί μας; Γιατί όποτε χάνετε στην ευρώπη θυμάστε τους κατά τα άλλα πουθενάδες;;; Δεν το καταλαβαίνω.
Κι επίσης μήπως είναι καιρός να καταλάβουν κάποιοι πόσο μα πόσο υποτιμούν την ίδια τους την ομάδα; ......
θα τρελλαθώ!!!
Ο οικο καλά σας τα λέει.γκάζια του χώνετε,γκάζια θα σας χώσει.δεν κατάλαβα δηλαδή τι περιμένετε?
έχετε πει ένα κάρο μαλακίες για πουτανες,για αχρηστους στην Ευρωπη για για για...
Μόνο το μαγιστρο φίλο του Φρόντο έχω δει να λέει τα πράματα όπως έχουν με το ονομα τους.
ας κοιτάξει ο καθείς την καμπούρα του!!!μεγάλη κουβέντα.
Κι αν το θέλετε ρε μάγκες ας το παίξουμε έτσι το παιχνίδι.
Εστω οτι ο Ολυμπιακος είναι η πουτάνα της Ευρώπης.αυτό αυτομάτως δεν σας κάνει τα πουτανάκια μας?10+χρόνια συνεχόμενα όλο πίκρες σας δίνουμε.χαιρεστε και προβάλετε σαν κοροϊδία την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ μας να νικήσουμε εκτός στο ΤΣ.Λ.,όταν απο τη μεριά σας δεν έχετε νικήσει γενικά!
ότι να'ναι δηλαδή,αρκεί να βρόυμε κάτι να την πούμε στους απέναντι.
Η αλήθεια είναι μια.αυτός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος,και δυστυχως (με πονάει που το λέω) ώς εκεί φτάνει (τουλάχιστον με τα ισχύοντα δεδομένα).
για να βγαίνει πρωταθλητής,τόσα χρόνια σας κέρασε ψωλιές αριστερά και δεξιά!
το να βρίζετε τις ευρωπαϊκές μαλακίες του Ολυμπιακού,δεν σας ανεβάζει .ισα ισα που σας κάνει εσάς τους ίδιους μικρότερους.
εμείς τουλάχιστον μέσα στην έπαρση/βλακεία/αυτογνωσία/παρακμή /όπως-θετε-πέτε-το μας,κερδίσαμε και λίγους τίτλους στο χωριό.
Μήπως έχει κανείς να επιδείξει καμιά κούπα στην "πόλη"????όχι!!!
τελευταία που κοίταξα,κανα δυο προκρίσεις στους 4 & στους 8 έχουμε να επιδείξουμε (ΟΛΥ & ΠΑΟ).τη μούφα με την ομάδα της χούντας στο Γουέμπλεϊ δεν τη λογαριάζω.
έχει πάει καμια απο τις λεγόμενες 2ης δυναμικότητας ομάδες μας,λίγο παραπέρα έστω στο ΟΥΕΦΑ στο οποίο κάθε χρόνο σφάζονται να συμμετάσχουν???
Αποτέλεσμα αυτής της σούμας?αρχίδια!κανένας δεν έχει κάνει κάτι χειροπιαστό,και το άσχημο πως δεν φαίνεται και να υπάρχει φως στο τούνελ.
Ή μήπως νομίζετε πως ο βάζελος,με την φόρα που πήρε απο μια απλά καλή εμφάνιση με μια ανύπαρκτη αντίπαλο θα σηκώσει ΟΥΕΦΑ?δεν γίνατε ομαδαρα ξαφνικά με ένα παιχνίδι.δεν ήταν πολλές μέρες πίσω όταν δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους στην κυριολεξία.
Ή μήπως νομίζετε πως ο προεδρας Ντεμίνιο,με τις φρούδες ελπίδες και δηλώσεις που μοιράζει αριστερά και δεξιά θα κάνει την ΑΕΚ μεγαθήριο που θα την τρέμουν όλοι στην Ευρώπη?και έστω και ότι τον πιστευουμε.ΠΩΣ θα γίνει αυτό γαμώ την πουτάνα μου?με τα ψέμματα?
δεν αντέχω πια να ακούω μαλακίες απο τον κάθε παραγοντα,ότι χρώμα κι έχει η φανέλα του.
ο ένας που έχει τη δυνατότητα (οικονομική)να το κάνει αυτό πράξη για την ομάδα του,μας δείχνει περίτρανα εδώ και χρόνια ότι μας γράφει στα υπερμεγέθη παπάρια του!μιλάω για τον Σωκράτη φυσικά.προφανώς ο ίδιος αρκείται στο να εισπράτει τα ωραία εκατομύρια που του προσφέρουμε απλόχερα και απλά να είναι βασιλιάς του χωριού.
θα πει κάποιος γιατί συνεχίζεις και ασχολείσαι?γιατί αυτό είναι χαρακτηριστικο του να είσαι αρρωστάκι.
Κόφτε τις πίπες και τις καραμέλες απο το ίντερνετ λοιπόν.
Αν δεν θέλετε ή σας χαλάνε ποστ με το ύφος του οικο1979 με τι δικαιολογία ότι εδώ δεν είναι αθλητικό σάιτ,καλό θα ήταν να μην γράφατε αναλόγως.
δεν κάνω το δικηγόρο του,αλλά αυτή η μυξοπαρθενιάρικη αντιμετώπιση μου τη δίνει στα νεύρα.
Όσο για το παιχνίδι,είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει χάσει την ταυτότητα του.
Μια μισή Ρόμα (που ακόμα και γεματη δεν είναι φόβητρο) μας ξεγύμνωσε με μια φάση!
δεν θα αρχίσω τους αφορισμούς.αυτά που πρέπει να γίνουν,εμείς οι οπαδοί τα φωνάζουμε χρόνια.
ποιος μας ακούει ειναι το θέμα...
Καληνύχτα μας
edit@
σόρρυ για το ύφος αλλά έτσι (πιστεύω) έχουν τα πράγματα
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
και για να μην ξεχνάμε την καταγωγή μας...
keep :a31:
παραβλεπω τις γνωστες μαλακιες των γαυρων που ξαφνικα μεσα σε 2 χρονια που δε μιλαμε ΞΕΧΑΣΑΝ OTI TA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ... ΚΑΙ ΟΙ "ΨΩΛΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΑρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
edit@
σόρρυ για το ύφος αλλά έτσι (πιστεύω) έχουν τα πράγματα
πριν ΡΙΜΠΟ εποχη που και οι αλλοι ειχαν ομαδες.... γυριζατε το κοσμο αναποδα για να παρετε πρωταθλημα οκ?
τεσπα μ'αρεσει το υφος του οικο .... μια χαρα επιπεδο εχουμε σαν φρουμ και γουσταρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πραγματικα κανενα προβλημα με τον υφος του...ουτε αυτο του jonhspy δε με ενοχλει προσωπικα
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΙΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: