Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 218

Θέμα: Δάσκαλοι Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από niewbe
    wild_cat
    Λέγοντας τα παραπάνω ήθελα να θίξω το θέμα κακοπληρωμένων εκπαιδευτικών φέρνοντας ένα ρεαλιστικό παράδειγμα υπαλλήλου με 15ετή προυπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα στον Ιατρικό / νοσηλευτικό χώρο.
    Αν δε σου κάνει αυτό το παράδειγμα μπορώ να μιλήσω για εμένα που κινούμαι στον τομέα πληροφορικής. Εκεί όμως υπολόγισε σε 10+ ώρες την ημέρα εργασίας (ΣΤΑΝΤΑΡ) + ταξίδια στο εξωτερικό + απρόοπτα μέσα στο βράδυ + συνεχή προσωπική ενημέρωση αλλιώς έχεις βγει από τη δουλειά σε 2 χρόνια + τρελός ανταγωνισμός αν θες να μην παίρνεις το βασικό + απίστευτο άγχος και ευθύνες + αβέβαιο μέλλον μετά τα 50 (και πολλά λέω).
    Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολίτες πολλών ταχυτήτων και όταν βλέπεις κάποιους που
    -δεν έχουν άγχος για την επόμενη μέρα, αν θα τους απολύσουν και τρέχει το στεγαστικό π.χ
    -δε σκέφτονται τι θα κάνουν σε 5 χρόνια από τώρα γιατί θέλοντας και μη δε θα μπορούν να συνεχίσουν αυτό το επάγγελμα
    - κάνουν λειτούργημα (ΝΑΙ είναι σημαντικό για μένα)
    - παίρνουν έναν μισθό ο οποίος είναι στο μέσο όρο
    - έχουν μικρό ωράριο σε σχέση με άλλα επαγγέλματα
    - δε δουλεύουν για πολύ μεγάλο διάστημα και πληρώνονται κανονικά

και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ζητάνε κι άλλα λεφτά πατώντας πάνω στα παιδιά (των άλλων τα παιδιά....) ε κάπου...........σε τρελαίνει.

Πάντα άνευ παρεξηγήσεως και με καλή καρδιά
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Βρε παιδιά (φίλοι δάσκαλοι) με το συμπάθιο πάντα. Αλλά διαβάζω νούμερα εδώ και δε ξέρω πως να τα ερμηνεύσω. 1040? που είπε ο φίλος srx6 τυγχάνει να είναι και ο μισθός της γυναίκας...
    Και εγώ στην δουλεία μου (τραπεζα), έχω 3 παιδιά με σπουδές στην Ελλάδα και μεταπτυχιακό στην Αγγλία που πέρνουν από 860 εώς 1000? μικτά. Ωράριο ... αρκετό. Η προοπτική τους είναι να καταφέρουν να απόκτήσουν εμπειρία και να καταφέρουν να την πουλήσουν πιο ακριβά κάπου αλλού. Εχουν όμως μια προοπτική που οι δάσκαλοι δεν έχουν. Γιατί το να ξέρεις ότι μετά από 35 χρόνια δουλειάς θα τερματίσεις με 400? διαφορά από εκεί που ξεκίνησες δεν είναι προοπτική.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    [B]Είπα να μήν πληρώνονται και δεν το κατάλαβα???????

Απλά θα έπρεπε να μπαίνει σε σειρά προταιρεότητας το πράμα! Να κάνεις την απεργία σου φίλε και να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους!!!!
    αλλά είδατε εσεις κανέναν??? Ναι??? 5 άτομα???? Μόνο 5 είναι δάσκαλοι????
    [i]
    Όχι δεν είπες αυτό. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι από την στιγμή που επέλεξαν ένα επάγγελμα που τους αρέσει, πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τόν μισθό που βρήκαν. Ε δεν είναι ικανοποιημένοι και ζητάνε λεφτά που δεν πρόκειται να πάρουν.
    Ίσως εγκλωβίστηκαν με την επιτυχία της απεργίας των πρώτων ημερών, και έμειναν προσκολλημένοι στο ποσό που αντιπροσωπεύει έναν αξιοπρεπή μισθό. Το 40βάλε % που ζήτουν ακούγετε εξωφρενικό. Το θέμα είναι ότι η εντύπωση που έχει μείνει είναι ότι το μοναδικό αίτημα τους είναι η άυξηση. Υπάρχουν και άλλα, όπως ανεφέρθει, απολύτως λογικά που αφορούν την βελτίωση της παιδείας, αλλά και σ΄αυτά έφαγαν πόρτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    δεν διαβασα ολο το θρεντ εννοουσα τριτης λυκειου.τα χαμε υπολογισει με κατι παιδια που καναμε ολοι ιδιαιτερα σε καθηγητες του δημοσιου.το λιγοτερο 3500 το περισσοτερο κοντα 7000.περυσι για μια στιγμη σκεφτομουνα να βαλω φυσικο/μαθηματικο κλπ στις επιλογες μου μ αυτα που εβλεπα!

για τους καθηγητες του δημοτικου/γυμνασιου δεν ξερω,αλλα ξερω πως κανουν απεργια και του λυκειου.κ δεν φτανει που παιρνουν τοσα απ εξω ζητανε κ αυξηση.απληστια μου ακουγεται.
    Οι καθηγητές δεν έχουν συμμετοχή στην απεργία των δασκάλων, εκτός από μια 2ημερη (συμπαράστασης) την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν πέρνουν όλοι οι καθηγητές αυτά τα χρήματα. Ίσως ελάχιστοι να τα πέρνουν. Το ότι ξέρεις κάποιους που κονομάνε, δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας. Οι φιλόλογοι και οι μαθηματικοί πχ, έχουν μεγάλο θέμα, καθώς είναι πάρα πολλοί. Εκτός αυτού υπάρχουν ειδικότητες που δεν μπορούν να κάνουν ιδιαίτερα. (Χημεία, Θρησκευτικά, γυμναστές, Αγγλικά κλπ)

Δεν πληρωνομαστε στα ορια της χωρας που ζουμε.

Πληρωνομαστε στα ορια της ανοχης μας.

Γιατι αν τραβαγαν μια απεργια, ταξυ, τρολευ, λεωφορεια, γιατροι, νοσοκομοι, πυροσβεστες, ναυτεργατες, οικοδομοι, υπαλληλοι καθαριοτητας, ιδιωτικοι για 1εβδομαδα σε ενδειξη αλληλεγγυης ο ενας για τα προβληματα του αλλου, τοτε θα χε τελειωσει το πανηγυρι. Τουλαχιστον για το οικονομικο. Και μ αφορμη αυτο και με σοβαρη κουβεντα για το τι παιδια θελουμε να βγαλουμε στην κοινωνια, θα γινοταν και η αρχη για την εσωτερικη διαδικασια της αξιολογησης και διαρκους επιμορφωσης, οχι με κριτηρια οικονομικιστικα αλλα με ανθρωπιστικα.

Το αν καποιος δεν μπορει να ζησει με 800ευρω δεν ειναι μονο προβλημα του, ειναι προβλημα ολων μας. Εκτος και αν γουσταρουμε τη θεωρια περι της επιβιωσης των εξυπνοτερων, ομορφοτερων, δυνατοτερων και γενικα σε ...οτερων και οι αλλοι πρεπει να πανε να #αμηθουνε.

Οχι, δεν θ αλλαξουν επαγγελμα. Θα ειναι δασκαλοι οσοι γουσταρουν αυτη την ιερη διαδικασια της μορφωσης και της διαπλασης ενος παιδιου, ωστε να το δεις να "περπατα" μονο του, να εχει αποψη, να δρα, να προσφερει, ν απολαμβανει, ν αντιδρα. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΟΛΟΙ.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Solomostrongos Το avatar του/της byron

- έχουν μικρό ωράριο σε σχέση με άλλα επαγγέλματα
    - δε δουλεύουν για πολύ μεγάλο διάστημα και πληρώνονται κανονικά

και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ζητάνε κι άλλα λεφτά πατώντας πάνω στα παιδιά (των άλλων τα παιδιά....) ε κάπου...........σε τρελαίνει.

Πάντα άνευ παρεξηγήσεως και με καλή καρδιά
    Όντως αυτά που αναφέρεις είναι σημαντικά πλεονεκτήματα. Και εμενα η δουλειά μου είναι περίπου σαν την δική σου. Ακούγεται άδικο να μην δουλεύουν όσο εμείς.
    Η διαφορά είναι ότι το ωράριο τους, δεν αποτελεί ευγενική παραχώρηση του κράτους πρός την συντεχνία των εκπαιδευτικών, αλλά στηρίζεται στο πόσες ώρες μπορούν οι μαθητές , να αντέξουν την διδασκαλία. (και να μην ταβλιαστούν μετά)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Και εγώ στην δουλεία μου (τραπεζα), έχω 3 παιδιά με σπουδές στην Ελλάδα και μεταπτυχιακό στην Αγγλία που πέρνουν από 860 εώς 1000? μικτά. Ωράριο ... αρκετό. Η προοπτική τους είναι να καταφέρουν να απόκτήσουν εμπειρία και να καταφέρουν να την πουλήσουν πιο ακριβά κάπου αλλού. Εχουν όμως μια προοπτική που οι δάσκαλοι δεν έχουν. Γιατί το να ξέρεις ότι μετά από 35 χρόνια δουλειάς θα τερματίσεις με 400? διαφορά από εκεί που ξεκίνησες δεν είναι προοπτική.

.................

Και τι να κάνουμε τώρα; Επαναλαμβάνω και λέω ότι δεν είναι πολλά αυτά που παίρνουν.... αλλά τι περιμένεις να γίνει;

Σε αυτή την κοινωνία ζουμε. Οι δυνατοί επιβιώνουν πάντα σε βάρος των αδυνάμων (ζουγκλα δλδ). Ας επιλέγανε οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να κάνουν κάτι άλλο.

Δηλαδή ένας 18χρονος που μπαίνει σήμερα στο Μαθηματικό, φυσικό, χημικό θεολόγος, κλπ περιμένει να γίνει κάτι άλλο εκτός από καθηγητής; Πόσους επιστήμονες (ερευνητές) μπορεί να απορροφήσει η Ελλάδα; Εδώ κάθε χρόνο βγαίνουν 100δες (μην πω χιλιάδες)... Ε ξέρει ότι πάει για καθηγητής και ξέρουμε ότι δεν πληρώνονται καλά.... Ε ας κάνει κάτι άλλο.... να έχει και προοπτικές....

Τώρα σε όποιον δεν αρέσει αυτό το καθεστώς.... (η ζουγκλα δλδ) ας προσπαθήσει να το αλλάξει... με απεργία πάντως δεν αλλάζει.... καταφέρανε και γυρίζουν τους μισους γονείς στα ιδιωτικά και τους άλλους μισούς εναντίων των εκπαιδευτικών.... Τέλειο αποτέλεσμα....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

και εσείς θα πληρωνόσασταν!!!

καθώς πρέπει να αποχωρήσω λόγω χρόνου, να σου πω πως αν το "εσεις " δεν είναι γενικό αλλά και εν μερει ειδικό, ΔΕΝ είμαι δασκάλα αλλά καθηγήτρια και επίσης πως ΔΕΝ είμαι στο δημόσιο αλλά στον ιδιωτικό τομεα , κοινώς σε φροντιστήριο.
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Δεν πληρωνομαστε στα ορια της χωρας που ζουμε.

Γιατι αν τραβαγαν μια απεργια, ταξυ, τρολευ, λεωφορεια, γιατροι, νοσοκομοι, πυροσβεστες, ναυτεργατες, οικοδομοι, υπαλληλοι καθαριοτητας, ιδιωτικοι για 1εβδομαδα σε ενδειξη αλληλεγγυης ο ενας για τα προβληματα του αλλου, τοτε θα χε τελειωσει το πανηγυρι. Τουλαχιστον για το οικονομικο. Και μ αφορμη αυτο και με σοβαρη κουβεντα για το τι παιδια θελουμε να βγαλουμε στην κοινωνια, θα γινοταν και η αρχη για την εσωτερικη διαδικασια της αξιολογησης και διαρκους επιμορφωσης, οχι με κριτηρια οικονομικιστικα αλλα με ανθρωπιστικα.

Το αν καποιος δεν μπορει να ζησει με 800ευρω δεν ειναι μονο προβλημα του, ειναι προβλημα ολων μας. Εκτος και αν γουσταρουμε τη θεωρια περι της επιβιωσης των εξυπνοτερων, ομορφοτερων, δυνατοτερων και γενικα σε ...οτερων και οι αλλοι πρεπει να πανε να #αμηθουνε.

Οχι, δεν θ αλλαξουν επαγγελμα. Θα ειναι δασκαλοι οσοι γουσταρουν αυτη την ιερη διαδικασια της μορφωσης και της διαπλασης ενος παιδιου, ωστε να το δεις να "περπατα" μονο του, να εχει αποψη, να δρα, να προσφερει, ν απολαμβανει, ν αντιδρα. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΟΛΟΙ.
    Η άποψή σου είναι από την σωστότερη κατά τη γνώμη μου που ακούστικαν εδώ!!!
    Καλό θα ήταν να παλεύουμε όλοι μαζί για τα προβλήματα που ουσιαστικά μας αφορούν όλους! Αλλά είμαστε και λίγο εαυτούλιδες! Γιατί να χάσω εγώ το μισθό μου γιατί ο άλλος θέλει περισσότερα? Αυτή είναι η λογική που επικρατεί σ' αυτή τη χώρα! Και όπως είπε η wild το πρόβλημα το γονέων τώρα δεν είναι ότι τα παιδια τους δε θα μάθουν γράμματα, αλλά το ότι δεν έχουν που να τα αφήσουν το πρωί!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Οι καθηγητές δεν έχουν συμμετοχή στην απεργία των δασκάλων, εκτός από μια 2ημερη (συμπαράστασης) την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν πέρνουν όλοι οι καθηγητές αυτά τα χρήματα. Ίσως ελάχιστοι να τα πέρνουν. Το ότι ξέρεις κάποιους που κονομάνε, δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας. Οι φιλόλογοι και οι μαθηματικοί πχ, έχουν μεγάλο θέμα, καθώς είναι πάρα πολλοί. Εκτός αυτού υπάρχουν ειδικότητες που δεν μπορούν να κάνουν ιδιαίτερα. (Χημεία, Θρησκευτικά, γυμναστές, Αγγλικά κλπ)
    ναι κυριως φιλολογοι κ μαθηματικοι.ειχαμε προσθεσει κ γυρω στα 1200 που παιρνουν κανονικα κ ειχαμε βρει χοντρικα καποια νουμερα με πολλαπλασιασμους,ποσα παιδια επι τις ωρες επι τις βδομαδες κλπ..απλα τους σιχαινομαι ορισμενους στ αληθεια,καποιους που ηξερα οτι βγαζανε τοσα λεφτα κ εκαναν τους κακομοιρηδες κ διαμαρτυρονταν δηθεν.πραγματικα υποκρισια!για κατι τετοιους λεω,κ δεν ειναι λιγοι,τουλαχιστον εδω στο ηρακλειο.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω στο θέμα προοπτικής. Υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε κάποιον εκπαιδευτικό να φύγει από το δημόσιο; Αν θέλει ΤΑ χρήματα που παίρνουν οι ιδιωτικοί μπορεί να έρθει στον ίδιο αγώνα που κάνουν και εκείνοι. Ας γίνει ο μέγας και τρανός που θα ξεχωρίσει ανάμεσα στον σωρό και που θα τον ζητάνε όλα τα ιδιωτικά σχολεία. Ας γίνει η σημαία του ιδιωτικού και η διαφήμηση του. Ας βγάλει βιβλία που θα μείνουν στο χρόνο και θα τα διαβάζουν τα εγγόνια μας.
    Αλλά και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι προτιμότερο να τελειώσεις το ωράριο σου στις 2 να πας σπιτάκι σου να κοιμηθείς , να επισκευτείς το γυμναστήριο μετά για να σκαλίσεις εκείνους τους κοιλιακούς που θα δείχνεις ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ το καλοκαίρι στις διακοπές που θα κάνεις, και καταιδρωμένος από τη δύσκολη ημέρα, το απόγευμα να πας για ένα καφέ στο Θησείο. Μετά αν θελήσεις οερισσότερα χρήματα τι θα κάνεις; θα πας να τα βρεις; ΟΟΟΟχι Απλά δεν θα πας το πρωί στη δουλειά και εκείνα θέλοντας και μη θα έρθουν. Ο πιο ξεκούραστος τρόπος αύξησης. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. Μη δουλεύοντας θα πάρω λεφτά. Δεν σου ακούγεται λίγο παράξενο σαν ιδιωτικός υπάλληλος;

Αφού κακά τα ψέματα αν μπορούσαμε, όλοι δημόσιοι υπάλληλοι θα ήμασταν.

Αυτά τα παιδιά που λες με τις σπουδές τα έχω γνωρίσει και εγώ. Κάνανε παρέα με κάποια άλλα που περάσανε πολλά χρόνια που γυρίσανε από τις Αμερικές και τις Αγγλίες και ο μισθός ακόμα δυστυχώς δεν έχει αλλάζει. Γιατί δεν αλλάζει; Γιατί τη στιγμή που θα διεκδικίσεις κάτι ξέροντας ότι στο HR περιμένει μια στίβα βιογραφικά έχεις υπογράψει και 0% άυξηση για την επομενη 5ετία.
    "Αν θέλεις. Αν δεν θέλεις από δω παν κι οι άλλοι".
    Για να φτάσεις σε σημείο που θα σε διεκδικεί ο άλλος και θα σκοτώνεται για την παρτη σου και θα σου δώσει τα λεφτά που αξείζεις, θα σου έχει γίνει η ... ΝΑ. Συγνώμη για την έκφραση αλλά ήταν η μοναδική που μου ερχόταν στο μυαλό.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    .....................
    .....................

Αφορμης δοθεισης και με δεδομενη την πληθωρα "προοδευτικων" αντιληψεων που βλεπω, θα σας παραθεσω ενα κειμενο του Στάθη (που ευτυχως ΔΕΝ χρειαστηκε να πληκτρολογησω) απο την σημερινη Ελευθεροτυπία (που με εκφραζει σε μεγαλο βαθμο), προς σκεψην και προβληματισμο ... :wacko:

Το τονισμενο (Bold) κομματι ειναι απο μενα ...

Μελίρρυτος, για μια φορά, η κυρία Μαριέττα Αντουανέτα, αλλά στο τραπέζι του διαλόγου σέρβιρε... παντεσπάνι! «Κάπως συμβολικό, δεν βρίσκετε, μον σερί; υπερβολικά συμβολικό!», όπως θα έλεγε κι ο Ταλεϋράνδος στην άλλην Αντουανέτα. Μελίρρυτος λοιπόν η κυρία Υπουργός, αλλά, όπως έλεγε και η μητέρα μου (για τους δηλητηριώδεις και τους άξενους): «ο λόγος σου με χόρτασε και το φαΐ σου φάτο!». Κι έτσι, απήλθαν οι δάσκαλοι απ' το τραπέζι του διαλόγου νηστεύοντες και νηστικοί. Πίσω στην πείνα τους. Οχι όμως μεγαλύτερη εκείνης στην οποία τους υποχρεώνει η κυβέρνηση. Διότι διά της πείνας προσπαθεί να τους λυγίσει. Της άγριας πείνας λόγω του εκ του αγώνα τους κόστους, την οποίαν, μην αντέχοντας οι απεργοί, να επιστρέψουν στο διηνεκές της ήπιας πείνας τους. Να δημιουργηθεί Απεργιακό Ταμείο αμέσως, αν δεν υπάρχει. Να ενεργοποιηθούν τα Ταμεία των υπόλοιπων εργαζομένων -ανάμεσά τους και το πάμπλουτο Ταμείο των δημοσιογράφων- και να συνεισφέρουν αμέσως όλα εδώ και τώρα το όβολόν τους σε ένα Εκτακτο Ταμείο Αλληλεγγύης των Εργαζομένων στους Απεργούς. Με πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και υπό την εποπτεία τους, να λειτουργήσει αυτό το Ταμείο εδώ και χθες! Συντρίβοντας τους δασκάλους η κυβέρνηση θα συντρίβει τις τάξεις, τη μία μετά την άλλη. Και πριν το καταλάβουμε θα έχουμε πάθει ό,τι οι Γερμανοί με τις «μεταρρυθμίσεις (καληώρα) Σρέντερ». Μέσα σε 5-6 χρόνια απέκτησαν ανάλογα εκατομμύρια νεόπτωχους. Ομολογεί τώρα το SPD ότι οι «μεταρρυθμίσεις» (καληώρα) ήταν απάτη! Ομως όσοι την πάτησαν με αυτήν την απάτη, δεν έχουν τώρα σωσμό. Τα ίδια και στην Ελλάδα. Χρονιά τη χρονιά η νέα φτώχεια αυξάνεται. Απ' το 20% πέρσι στο 21% φέτος, 800.000 νοικοκυριά ζουν με εισόδημα κάτω από 11.130 ευρώ τον χρόνο, στο όριο και κάτω απ' το όριο της φτώχειας. Ητοι 2.126.000 Ελληνες -δεν αντέχουν την οικονομία που δεν «τους... αντέχει!». Ντροπή, ρε!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αυτή είναι η λογική που επικρατεί σ' αυτή τη χώρα! Και όπως είπε η wild το πρόβλημα το γονέων τώρα δεν είναι ότι τα παιδια τους δε θα μάθουν γράμματα, αλλά το ότι δεν έχουν που να τα αφήσουν το πρωί!!!!

Ε ετσι μπραβο!!! Τωρα ειδα και τα προηγουμενα. Αν οι γονεις κοπτονται για τη μορφωση των μπουμπουκιων τους, περα απ το τι κανει το σχολειο, του κοβουν και λιγο την TV , το πανε σε κανενα μουσειο, του κανουν δωρο κανενα ντοκυμαντερ ιστορικο για παιδια, συζητανε μαζι του, παιζουν, το κανουν να προβληματιζεται και αλλα πολλα...

Δεκτο οτι μερικοι γονεις δεν εχουν καθολου χρονο. Υπαρχουν ομως και αυτοι που δεν βρισκουν χρονο επιτηδες, που βρισκουν χρονο μονο για πιτσιρικες-ους, μπαλα, ζαπινγκ, μεσημεριανα, καριερα σουπερ και αλλα πολλα...Και ερχονται κατι τετοιοι ανεκδιηγητοι να κανουν παραπονα για τους δασκαλους, πολλοι κατευθυνομενοι απ τη Ρηγιλλης....Ρε ουστ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Εκτος και αν γουσταρουμε τη θεωρια περι της επιβιωσης των εξυπνοτερων, ομορφοτερων, δυνατοτερων και γενικα σε ...οτερων και οι αλλοι πρεπει να πανε να #αμηθουνε.
    δεν εχει σημασια αν τη γουσταρει κανεις η οχι,αυτη ειναι η πραγματικοτητα οπως λεει κ ο σναιπερ.ηταν απο τοτε που υπηρχε ο ανθρωπος κ θα υπαρχει κ για παντα(πολυ το φιλοσοφησα) μου πηρε ενα χρονο να το παρω χαμπαρι.πριν ημουν κ γω ρομαντικος κ ελεγα μλκιες,ωσπου ασχοληθηκα κ ειδα καπως τα οικονομικα της φαμιλιας,περασα κ ωρες συζητωντας με φιλους,οικογενειες,γατια σκυλια κλπ κ καταληξαμε στο εξης συμπερασμα.τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια,αλλα τα σπιτια τα αμαξια κλπ.ειναι μια καλη βαση για να ερθει κ η ευτυχια.μπορει να ρθει κ χωρις λεφτα,αλλα δεν θα κατσει πολυ.γι αυτο χανω τωρα ενα χρονο κ ξαναδινω,παιρνοντας μια δουλεια που με περιμενει,παρα να εχανα 5-10 κ να μετανιωνα μετα.μπορει κ να τα καταφερνα καλυτερα αλλα οταν εχεις να διαλεξεις αναμεσα στη σιγουρια κ το ρισκο τι θα κανεις?

Τωρα εσενα crs-k ΑΝ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΓΚΕΪ ;;;

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

Θελει ενημερωση μαγκες...Και οταν επιμενω οτι ειμαστε μακρυα νυχτωμενοι και παραπληροφορημενοι, ακουω διαφορα..Η ιστορια θα μπορουσε να μας προφυλαξει απο τετοιες καταστασεις που επαναλαμβανονται.....αν την μελετουσαμε..

crs-k τα σεβη μου, υποκλινομαι

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τωρα εσενα crs-k ΑΝ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΓΚΕΪ ;;;
    ............................

Αν σε πω, θα μου βγαλει κανεις αδικο?

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ωραία και καλά τα είπαμε/είπατε... μεταξύ μας... απο εδώ και πέρα τι γίνεται;

Όταν το μαχαίρι φτάνει μέχρι μέσα στο μεδούλι του οστού , τι κάνουμε τότε;...

Προσωπικά το έκανα δύο φορές.. το έχω πει... ΜΟΥΤΖΑ Χ2 και δρόμο... και σε κατάντια μισθοφόρου χωρίς ενδοιασμούς. Χάριν του επαγγέλματος μου , που όπως είπε ο newbie έχει πολλά προβλήματα... αλλά έχει ενα καλό.
    Είναι επάγγελμα με συνεχές μέλλον λόγω αντικειμένου. Εκεί λοιπόν που τα περισσότερα χρήματα , εκεί και εγώ... και ας είναι σε διάστημα ενός μήνα απο την μια δουλειά στην άλλη.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε οτι και οι ίδιοι , όταν κάνουν απολύσεις δεν κοιτάνε χρονικά διαστήματα παραμονής στην εταιρία τους.
    Ταυτόχρονα και κάτι δικό σου. Και θα φύγεις τους αρέσει ή οχι το αργότερο στις 9-10 ώρες της εργασίας(σε εξαιρετικές περιπτώσεις)... Το έχω κάνει κανόνα πλέον και δεν τον παραβιάζω... χώρια που οι Κυριακές κυρίως , ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ... απο κανένα φούστη...Εκτός και αν πέσει χοντρό μαρούλι...

Στην κατάσταση που πλέον είμαστε, πρέπει να επιβάλουμε σε κάποιο σημείο το "δουλεύουμε για να ζούμε" και οχι το "ζούμε για να δουλεύουμε"....εννοείται οτι αυτή η φράση , αφορά αποκλειστικά και μόνο τον Ιδιωτικό τομέα. Καθώς στο Δημόσιο "δουλεύουν άλλοι , για να ζούμε εμείς!"

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2007, 06:11
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF