Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: Bmwδάκηδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    δ) λειτουργούν και ως κοινωνικό μέσο καταξίωσης
    Ενώ τα 1000αρια SS είναι φτηνά...

α, καλά....

άποψή σου, αρκετά αυθαίρετη θα έλεγα... μάλλον οσοι δεν έχετε Bmw το θεωρείτε έτσι

Και το περισσότερο που κάνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι να πηγαίνουν για καφέ ή για βόλτα στην παραλιακή. Ακόμα και το καλοκαίρι που είναι η ιδανική εποχή για αυτές δέν βγαίνουν έξω από την Αττική. PS: Μιλάω πάλι για το μεγαλύτερο ποσοστό.
    Παρέθεσέ μου στοιχεία έρευνας και ποσοστό και τότε δεν θα ξαναμιλήσω για "αναλαφρες γενικεύσεις"

Δλδ πιστεύεις οτι τα πιο πολλά SS οργώνουν τα χιλιόμετρα σαν τρελά; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλό! :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν νομίζω ότι είναι ανάλαφρες κλπ γενικεύσεις.

α) είναι μηχανές με μεγάλες ταξιδιωτικές δυνατότητες.
    β) είναι μηχανές με μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες
    γ) είναι ακριβές πολύ πάνω από τον μέσο όρο

Και το περισσότερο που κάνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι να πηγαίνουν για καφέ ή για βόλτα στην παραλιακή. Ακόμα και το καλοκαίρι που είναι η ιδανική εποχή για αυτές δέν βγαίνουν έξω από την Αττική.

PS: Μιλάω πάλι για το μεγαλύτερο ποσοστό.

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα BMW??

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα Varadero?

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα TDM?

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα Africa?

Μήπως οι πληροφορίες σου ειναι ανακριβείς?

Μήπως εννοείς γενικώς την κατηγορία των ψηλόφτερων με 2 κυλίνδρους και πάνω από 700 κυβικά?

Γιατί αν κάτσεις να παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις οτι στα Varadero πχ τα ποσοτά είναι χειρότερα. Ομως κάνεις ποστ για τους BMWδάκηδες

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Οπα ρε DIMCHIOS σιγά μην σκίσεις κανά καλτσον.
    Πες του τα του π@ύστη !!!

(το δικό μου καλτσόν φοράει.....)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Πες του τα του π@ύστη !!!

(το δικό μου καλτσόν φοράει.....)

Γι αυτό με κόβει λίγο στον καβάλο?

μλκ!!!

ΛΟΥΚΑΣ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ! ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ "ΚΟΜΠΛΕΞ" ΡΕ ΦΙΛΕ! ΓΙΑΤΙ? ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ? ΤΟ ΚLE ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ? ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ? ΠΕΣ ΜΑΣ!!!

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ?
    ΣΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ? ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ!
    "ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΕΜΒΕΔΑΚΗΔΕΣ ΔΕ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ "ΣΚ@ΤΟΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ" ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ? (και κατεληξε) ΑΪ ΧΕΣΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ BMW ΣΑΣ, ΕΓΩ ΕΧΩ KLE ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ!!!"

χαχα, το γυρισα κι εγω στις μαλακιες, τι να κανω με αυτα που διαβαζω ο ανθρωπος?

Παιδιά μήπως είμαστε εκτός θέματος ?????

Ανεβείτε Γερμανία οπου το 99,8% έχει BMW και άμα ένας δε σε χαιρετήσει τότε πάρτο πρωσοπικά.

Τώρα εαν οι Έλληνες BMWδάκιδες σας έχουν σχηματίσει τέτοια άποψη τι να πουν και αυτοί που οι περισσότεροι φιλοϊάπωνες κοροϊδεύουν όλες τις BMW ανεξαρτήτως μοντέλου και με αυθαίρετη κριτικής.

Εαν αυτό είναι λογική τότε μπράβο μας.

Μάλλον είναι θέμα λαού θα έλεγα και κόμπλεξ με το prestige κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π

Γι'αυτό θα έχουμε πάντα ημιμάθεια στην οδήγηση,ποτέ μια πίστα σωστή και μειωμένη ασφάλεια.

Η οδήγηση απο την οδηγική παιδία είναι σαν την νύχτα με τη μέρα και στην Ελλάδα δυστυχώς δε βλέπω να ξημερώνει.

Και ξεκινάω με μία απλή ερώτηση (η οποία αφορά και εμένα).

Ας γράψει ένας οτι ποτέ δεν έχει πατήσει λωρίδα πεζών σε κόκκινο φανάρι κατα την αναμονή του.

Θα έπρεπε περισσότερο να μας βάζουν σε σκέψεις αυτά παρά το εαν μας χαιρετούν κάποιοι.

Στο κάτω κάτω της γραφής αυτοί θα μείνουν μόνοι με το πέρασμα εμείς ποτέ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    Ας γράψει ένας οτι ποτέ δεν έχει πατήσει λωρίδα πεζών σε κόκκινο φανάρι κατα την αναμονή του.
    εγω θυμαμαι μια δυο φορες που την ειχα δει οτι στηνομουνα στα gp κ ηθελα να μαι οριακα πισω απ την ασπρη γραμμη!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ το έχω πει ότι στην Ελλάδα, δεν χαιρετάω, ούτε και ανταποκρίνομαι σε κόντρες με άγνωστους (λίγο άσχετο ίσως το δεύτερο), στο πρώτο γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι ο απέναντι μηχανάκιας ξέρει να οδηγεί με το ένα χέρι (μη γελάς), και στο δεύτερο γιατί είναι πανεύκολο να παρασυρθεί κάποιος και να πάει πέρα από το όριο του και να ξύνει μπαριέρες -και μετά εγώ να πετάξω κάνα σπίρτο στη μηχανή μου από τη τσαντίλα μου, και να ψάχνω τέταρτο πόδι στη Χαλκιδική για να φτιάξω θρησκεία και μοναστήρι για πάρτη μου μόνο μακρυά από όλους... :a66:

Η αλήθεια είναι ότι οι μπέμπες δεν μου αρέσουν, αλλά επειδή έχω βγάλει άκρη τι θέλω απο μηχανές, τη μία από τις δύο που θέλω την έχω ήδη, ενώ η άλλη ή ktm θα 'ναι ή BMW -κάτι σαν αυτήν εδώ για να ξέρουμε τί λέμε...

Όσο για τους τύπους που βλέπω στο δρόμο ξεκράνωτους, με κινητά, με το νυχτικό, ή δε ξέρω τί άλλο, οδηγάνε τα πάντα όχι μόνο μπέμπες, με παγερή αδιαφορία συνήθως για το περιβάλλον γύρω τους, και άμα έχω λίγο όρεξη τους τη λέω και ρίχνουμε και λίγο γέλιο κιόλας -το γέλιο βοηθά να αποφασίσουνε να έχουνε το κινητό στη τσέπη τουλάχιστον...

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Γεια σας. και πάλι. Συγνώμμη μάγκες που δεν κατάφερα λόγω δουλειάς να μπώ πιο νωρίς.

Αν κοιτάξετε παραπάνω τα post δεν είμουνα εγώ που είπα για τις χαιρετούρες.

Δυστυχώς δεν δουλεύω σε στατιστική υπηρεσία και δεν μπορώ να παραθέσω νούμερα και ποσοστά.

Τα supersport ναι είναι ακριβά αν και εκεί θα βρεις πολλούς κ@υλόγκαζους που θα τα χώσουν όπου και όποτε μπορούν. (χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι σωστό)

Τώρα αναφορικά με το KLE Dimchios, πήρα ένα μηχανάκι που με εξηπηρετούσε όσο το δυνατόν καλύτερα για μέσα στην πόλη και να μην φοβάμαι να πατήσω λίγο χώμα αν χρειαστεί. Ήταν συνειδητή επιλογή. ( Με τις παραλίες στην Χιο τι θα γίνει? δεν απαντάς.)

Αυτό που με ευχαριστεί πάντως πιο πολύ απ' όλα είναι ότι αυτοί που πήραν τον χρόνο να απαντήσουν, δείχνουν συνειδητοποιημένοι.

Το θέμα μπήκε στις διαμάχες για συγκεκριμένο λόγο. Περίμενα να μου απαντήσουν ως επί το πλείστον κάτοχοι BMW. (Και το χάρηκα ιδιαίτερα που δεν έγινε έτσι).

Όσο για τον τίτλο το παραδέχομαι ότι είναι προβοκατόρικος. (Αλλά δούλεψε έτσι?).

Έχετε δίκιο μάγκες, το πρόβλημα έχει να κάνει με την νοοτροπία και όχι με τι καβαλάς.
    Το πρόβλημα μας όπως το έθεσαν και κάποιοι παραπάνω είναι η παιδεία (μαθήματα, πίστες, δρόμοι, νόμοι).

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Πές μου σε ποιές παραλίες αναφέρεσαι, πού τα γνωρίζεις αυτά για τα οποία αναφέρεσαι και ΑΝ γνωρίζω ευχαρίστως να σου απαντήσω!

Να πώ βέβαια ότι λείπω χρόνια από το νησί δυστυχώς, αλλά ουδέποτε μου απαγόρευσαν την είσοδο σε οποιαδήποτε παραλία!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

Το θέμα μπήκε στις διαμάχες για συγκεκριμένο λόγο. Περίμενα να μου απαντήσουν ως επί το πλείστον κάτοχοι BMW. (Και το χάρηκα ιδιαίτερα που δεν έγινε έτσι).

Τι να σου απαντησουμε ρε φιλε ;

Εγω σου απαντησα αυτα που ηθελες να ακουσεις.

Εχω γραψει και αλλου για το ιδιο θεμα.

http://www.moto.gr/forums/showthread...321#post561321
    Keep on rocking in a free world !!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer

Re: Bmwδάκηδες

Είναι ιδέα μου? ή το 90% με 95% των ΒΜWδάκηδων με 1200 ή 1150 GS και Adventure κυκλοφορούν χωρίς κράνος και με το κινητό στο χέρι την ώρα που οδηγούν?.
    Εντάξει καταλαβαίνω ότι εφόσον δίνουνε τόσα λεφτά για τισ μηχανές τους, πρέπει και να φαίνεται το προσωπό τους, αλλά δεν είναι αστείο να βλέπουμε τουσ νεόκοπους γιάπηδες στον δρόμο?
    Πάντως οι συγκεκριμένοι δεν διαφέρουν από τους αυτοκινητάκηδες. Μόνο που κάνουν πολύ
    φασαρία όταν πέφτουν. Όπως ένας πριν από λίγες μέρες κοντά στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας.
    Αυτός ήταν πολύ βλάκας. Είχε το κράνος περασμένο στο αριστερό χέρι και με το ίδιο χέρι μίλαγε και στο κινητό. Φυσιολογικά χρειάστηκε να φρενάρει ο μπροστινός του και είχαμε σε αποκλειστική παράσταση για τους παρευρισκόμενους, το σάλτο μορτάλε χωρίς δίκτυ. ¨Οπως σχεδόν κάθε βλάκας δεν έπαθε τίποτα. Απλά χρειάστηκε βοήθεια για να σηκώσει πάλι το "μηχανάκι". Περιμένω να ακούσω την γνώμη σας.

PS:Μήπως είμαι προκατειλλημένος? :rotflmao:
    Αν σου λεγαμε οτι δεν φοραμε και προφυλακτικο θα μας εκανες καμπανια κατα του AIDS, εσενα τι σε κοφτει, αν ο αλλος ειναι ανεγκεφαλος αστον να φαει το κεφαλι του....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF