Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
που βρισκομαστε?
GPS έχεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
που βρισκομαστε?
GPS έχεις?
Ελα μου ντες ?Κοιτα ποτε το εβαλε μεσα "22-10-2006"Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
που βρισκομαστε?![]()
Ακομα να ετοιμαστει?Εγω προσωπικα δεν θα αντεχα τοσοα καιρο χωρις την κουκλα μου!![]()
Keep spamming!!!:a13:
+10000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ελα μου ντες ?Κοιτα ποτε το εβαλε μεσα "22-10-2006"![]()
Ακομα να ετοιμαστει?Εγω προσωπικα δεν θα αντεχα τοσοα καιρο χωρις την κουκλα μου!![]()
![]()
![]()
![]()
κυριοι το καλο πεαμα αργει να γινει!!!
και θα γινει πολυ καλο!!!!
εχουν αλλαξει μερικα απο τα αρχικα σχεδια !!!!!
τα καινουργια σχεδια δεν θα τα αποκαλυψω!!!!
αναμεινατε να δειτε!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
κυριοι το καλο πεαμα αργει να γινει!!!
και θα γινει πολυ καλο!!!!
εχουν αλλαξει μερικα απο τα αρχικα σχεδια !!!!!
τα καινουργια σχεδια δεν θα τα αποκαλυψω!!!!
αναμεινατε να δειτε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αναμενουμε στις θεσεις μας!Οβερ φου...φου...ακουει?![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
Αναμενουμε στις θεσεις μας!Οβερ φου...φου...ακουει?![]()
![]()
δωσε μου και μενα λιγα ρε τσιγκουνη!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω αν αργει ο παναγιωτης αλλα πρεπει να δειτε αστοκαριστα τα πολυεστερικα να αρχιζετε να το παιζετε.
ο ανθρωπος αρχιζει να σχεδιαζει το καλουπι απο την ουρα το zxrr.δεν ειναι μαστορας ειναι καλλιτεχνης.
οσο για τα πολυεστερικα του γιωργου αργουν γιατι θα αγγιξουν το τελειο οπως και μια καρινα carbon![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
και που να δεις τι θα γινει τελικα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
δεν ξερω αν αργει ο παναγιωτης αλλα πρεπει να δειτε αστοκαριστα τα πολυεστερικα να αρχιζετε να το παιζετε.
ο ανθρωπος αρχιζει να σχεδιαζει το καλουπι απο την ουρα το zxrr.δεν ειναι μαστορας ειναι καλλιτεχνης.
οσο για τα πολυεστερικα του γιωργου αργουν γιατι θα αγγιξουν το τελειο οπως και μια καρινα carbon![]()
ετσι και αλλιως τωρα πιανουν και οι βροχες και δεν θα εχουμε και προβλημα!!!
θα βγουν τα καλουπια θα βγει το μηχανακι με τα μαμα πλαστικα(για να παμε καμια βολτα γιατι δεν αντεχω αλλο) και μετα με την ησυχια του θα φτιαξει τα πολυεστερικα!
τα καλουπια εχουν βγει σχεδον ολα!
μενει μονο το μουτρο να τελειωσουμε και την ουρα!!!
ενα μονο λεω!!
το μηχανακι θα εχει και αρκετα carbon μερη!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κακό με το Παναγιώτη είναι οτι οι εργασίες πάντοτε αρχίζουν, αλλά κανείς δε ξέρει... Πότε θα τελειώσουν !!!!!!!!!!
δεν αντιλεγω εχεις καποιο δικιο σε αυτο αν και καποιος μπορει να το κοντρολαρει αυτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Το κακό με το Παναγιώτη είναι οτι οι εργασίες πάντοτε αρχίζουν, αλλά κανείς δε ξέρει... Πότε θα τελειώσουν !!!!!!!!!!
εγω βασικα το ηξερα οτι θα γινει αυτο και θα τραβηξει λιγο παραπανω!!
αλλα ημουν σιγουρος οτι θα γινει πολυ καλητερη δουλεια απο αυτη που εγινε στο δικο σου μηχανακι!!
τωρα ειναι τι θελει ο καθενας!
η εχει υπομονη και περνει κατι πολυ καλο ή αν δεν εχει υπομονη φτιαχνει κατι πολυ μετριο!!
διαλεγετε και περνετε!!!![]()
![]()
![]()
Δεν έχω αντίρρηση οτι η δουλειά που θα κάνει ο Παναγιώτης θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχω εγώ τώρα, αλλά το σκεπτικό να βάλω πολυεστέρα στο μηχανάκι μου ήταν για να μη "κλαίω" τα ακριβά πλαστικά fairing της μάνας του σε περίπτωση πτώσης.
Τώρα άμα καταλήξεις να προσέχεις τα πολυεστερικά πιο πολύ και απο τα πλαστικά... τι να πω...
Περί ορέξεως, ξέρεις... Κολοκυθόπιτα. Τουλάχιστον πίεσε τον να το τελειώνει καμμιά στιγμή...
δεν θα στοιχησουν τα πολυεστερικα πιο πολλα απο αυτα που εδωσες εσυ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Δεν έχω αντίρρηση οτι η δουλειά που θα κάνει ο Παναγιώτης θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχω εγώ τώρα, αλλά το σκεπτικό να βάλω πολυεστέρα στο μηχανάκι μου ήταν για να μη "κλαίω" τα ακριβά πλαστικά fairing της μάνας του σε περίπτωση πτώσης.
Τώρα άμα καταλήξεις να προσέχεις τα πολυεστερικά πιο πολύ και απο τα πλαστικά... τι να πω...
Περί ορέξεως, ξέρεις... Κολοκυθόπιτα. Τουλάχιστον πίεσε τον να το τελειώνει καμμιά στιγμή...
αυτα που θα κανω θα στοιχησουν!!!
αλλα θα ειναι πολυ super!!!!![]()
![]()
![]()
ρε παιδια εγω παντως οταν πηρα την μηχανη την ερωτευτικα εξωτερικα πρωτα.ετσι λοιπον και πολυεστερικα να βαλω παλι θα φροντισω να ειναι οτι καλυτερο.ποια η λογικη του να βαλω οτι να ναι,για να κανω μαγα τον επομενο αγοραστη.εγω μιτσο παντως οταν ειδα την δικια σου την λυπηθηκα.βεβαια εσυ την χαιρεσαι στην πιστα και οχι στο ματι.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Κατ'αρχήν δε κάνεις μάγκα τον επόμενο αγοραστή, ίσα ίσα που θα του πάρεις και όσα λεφτά παραπάνω γίνεται από την αξία μεταπώλησης, γιατί το μηχανάκι εξωτερικά θα φαίνεται "του κουτιού" (με τα πλαστικά της μάνας του εννοείται), άρα το ποιός θα είναι στο τέλος ο μάγκας επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ρε παιδια εγω παντως οταν πηρα την μηχανη την ερωτευτικα εξωτερικα πρωτα.ετσι λοιπον και πολυεστερικα να βαλω παλι θα φροντισω να ειναι οτι καλυτερο.ποια η λογικη του να βαλω οτι να ναι,για να κανω μαγα τον επομενο αγοραστη.εγω μιτσο παντως οταν ειδα την δικια σου την λυπηθηκα.βεβαια εσυ την χαιρεσαι στην πιστα και οχι στο ματι.
Και ύστερα τι έχει το μηχανάκι μου? 3 χέρια μαύρο με πέρλα έχει, και άλλα τόσα βερνίκι. Όταν το πλένω πρέπει να φοράς γυαλιά για να το δείς. Του Ζαφείρη (Washer) το έχεις δεί το μηχανάκι? Σκέτος πολυεστέρας, άβαφτος και αστοκάριστος είναι!!!!
Και στο κάτω-κάτω τα SS μηχανάκια στις πίστες πρέπει να οδηγούνται, και όχι στις πλατείες γύρω από τις καφετέριες.
Αυτά. Και επειδή αυθαδίασες, έλα το ΣΚ στις Σέρρες να σου δείξω πως το τρίβουν το πιπέρι, για να μάθεις να μη ξαναβγάζεις γλώσσα !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα του ζαφειρη και με πλαστικα παλι χαλια ειναι αφου ειναι χοντα:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Κατ'αρχήν δε κάνεις μάγκα τον επόμενο αγοραστή, ίσα ίσα που θα του πάρεις και όσα λεφτά παραπάνω γίνεται από την αξία μεταπώλησης, γιατί το μηχανάκι εξωτερικά θα φαίνεται "του κουτιού" (με τα πλαστικά της μάνας του εννοείται), άρα το ποιός θα είναι στο τέλος ο μάγκας επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.
Και ύστερα τι έχει το μηχανάκι μου? 3 χέρια μαύρο με πέρλα έχει, και άλλα τόσα βερνίκι. Όταν το πλένω πρέπει να φοράς γυαλιά για να το δείς. Του Ζαφείρη (Washer) το έχεις δεί το μηχανάκι? Σκέτος πολυεστέρας, άβαφτος και αστοκάριστος είναι!!!!
Και στο κάτω-κάτω τα SS μηχανάκια στις πίστες πρέπει να οδηγούνται, και όχι στις πλατείες γύρω από τις καφετέριες.
Αυτά. Και επειδή αυθαδίασες, έλα το ΣΚ στις Σέρρες να σου δείξω πως το τρίβουν το πιπέρι, για να μάθεις να μη ξαναβγάζεις γλώσσα !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πας να παρεις ρε γιουφτο τα φαναρια τα μαμα μπας και ξεσκατισει το μηχανακι σου.
πως θα γινει να μαθουμε ρε αν μπορω να μπω μεσα να βγαλω φωτογραφιες?
θα φερω την επαγγελματικη.παρτε ενα τηλ και ρωτηστε
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?