ΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ USD ΣΤΟ 750!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το προσεξε κανεις οτι τα καινουρια Ζ750 και Ζ1000 ΔΕΝ εχουν το πανεμορφο hugger των "παλιων"?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ USD ΣΤΟ 750!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το προσεξε κανεις οτι τα καινουρια Ζ750 και Ζ1000 ΔΕΝ εχουν το πανεμορφο hugger των "παλιων"?
A gentleman would walk but never run...
Με καθε USD δωρο και ενα Ζ750 (ξερει ο ιντης):rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
ΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ USD ΣΤΟ 750!!!
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα το νεο z απλως ......ΓΑΜΕΙ.........ΔΛΔ ειδα 2 μηνες μετα που πηρα το δικο μου και δεν σας κανω πλακα παραλιγο να δακρισω...........η μαργαριτες.....το ανεστραμενο????
Η ΓΑΜΑΤΗ πισω τριγονικα σελα????? και επιτελους βαλαν κατι να φαινετε στο προφιλ εκτος απο ενα ξερο μοτερ..........απλα τελειο.......και προσοπικα θα το αλλαζα με το δικο μου.......αλλα το ειχα τοσα χρονια ονειρο και αχτι το δικο μου οποτε δεν το αποχωριζομαι με τιποτα..........
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΕ.........
Kapoios na mou thimisei na kopso tis malakies
To Z750 θα βγαίνει με φέρινγκ όπως το τωρινό 750s;
δεν υπαρχει κατι τετοιο στα μοντελα του 2007 .... ακομα πουλανε το Z750S(2005-2006 μοντελο) και για ολο το 2007 ...Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
To Z750 θα βγαίνει με φέρινγκ όπως το τωρινό 750s;
για το 2008 και μετα δε ξερουμε τιποτα ακομα (απο σεπτεμβρη και μετα θα το δειξει ΑΝ βγαλει για το 2008)![]()
![]()