Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    zephyr, γράψε λάθος, έκανα λάθος nick copy paste.

πολύ τσαμπουκάς είσαι πάντως, παρ'όλο που κατάλαβες ότι δεν αναρέφομαι σε σένα...

Εγραψα.

Αλλαξε το nick.

Τους τσαμπουκ. τους αποφευγω σαν τον διαολο.

Δεν το καταλαβα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    gnwmh mou oxi prostimata kai afaireseis diplomatwn....

opoios kanei paravasi na katadikazete se ergasia sto dhmo pou anoikei...

Paradeigma

paraviash stop

100 wres to mina na kaneis ton skoupidiarh

Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

το κακό ειναι οτι και να ισχύουν θα πρέπει να την πατήσουν κάποιοι (πειραματικά οι πρώτοι και αρκετοί μάλλον) για να πέσουν οι καμπάνες και να αρχίζουν να βάζουν μυαλό οι επώμενοι!!!
    Οπότε....άστα να πάνε.......μην σου τύχει!!
    CALCULATOR ISLAND

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    κάποτε λέγανε μανάδες-γιαγιάδες "μάθε παιδάκι μου γράμματα.. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ θα καταντησεις"..
    τώρα στους, μαντράχαλους πλεον, πιτσιρικάδες, λες να κράζουν
    "και πρόσεχε καμάρι μου πως οδηγάς στο δρόμο, μη σε βάλουν πάλι σκουπιδιάρη"

...πλάκα πλάκα το σκουπιδιαριλίκι δεν είναι αυτό που ήταν..
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    fethry, είσαι και πολύ μαλάκας ρε παιδάκι μου (όπως και ο φέθρι) ... μα πάρα πολύ.

και συ και οποιοσδήποτε άλλος έχει αντίστοιχη αντίληψη περί κόκκινου.

ή νομίζεις ότι ΕΣΥ που παιρνάς με κόκκινο, με κάποιο τρόπο ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ από τον οποιονδήποτε έχει προκαλέσει δυστύχημα περνώντας με κόκκινο?

Ο κλασσικός μαλάκας έλληνας "σιγά μη ξέρουν οι άλλοι καλύτερα από μένα! ο κοκ είναι για τους ηλίθιους" άσχετα αν δεν τον ξέρουν. ελάχιστοι από δω μέσα τον ξέρουν. Ακόμα λιγότεροι ΕΞΩ από δω μέσα.

ούτε η εμπειρία σας σας κάνει να ξέρετε τον κώδικα δε πα να'σαστε φορτηγατζήδες που έχετε γυρίσει στη μισή ευρώπη, ταξιδιώτες, τίποτα.

Μόνο αν ανοίξετε το βιβλίο, το κατανοήσετε μέχρι το τελευταίο του σημείο, τότε μόνο θα έχετε το δικαίωμα να κρίνετε τι είναι καλύτερο: να τον ακολουθείτε ή όχι.

μέχρι τότε, αν δεν κάνετε όπως λέει κει μέσα (που, πώς να το κάνετε, αν δεν το έχετε διαβάσει; ) είστε πολύ μαλάκες.

Την άλλη φορά θα τα χώσω για τους άλλους μαλάκες που λένε ότι είναι ασφαλές να κατεβαίνεις τη γούναρη με 60.

ωραια και τωρα που λυθηκε η παρεξηγηση με το nickname μπορουμε να συνεχισουμε...

φιλαληθη πανε διαβασε τον κοκ αλλη μια φορα μπας και μαθεις να οδηγεις καλυτερα... στην οδηγηση ολα ειναι θεμα εμπειριας και αντιληψης... μ'ενα κωλοβιβλιο μαθαινεις μονο τους κανονες που εχουν θεσει καποιοι για να υπαρχει μια ταξη στους δρομους... η εφαρμογη αυτων ειναι αλλο θεμα γιατι υπο προυποθεσεις μπορεις να τους παρακαμψεις... τα κριτηρια για αυτες τις προυποθεσεις τα κερδιζεις με την εμπειρια... και το οριο ταχυτητας ειναι νομος αλλα στην πατρων-πυργου δε νομιζω να πηγαινεις με 60...
    επειδη εχουν δημιουργηθει λανθασμενες εντυπωσεις για τη νοοτροπια μου απεναντι στα κοκκινα δεν εχω πει ποτε οτι τα σφαζω ολα παντου και παντα... μη διαβαζετε αφαιρετικα, συγκρατωντας αυτα που βολευουν...

τελος, εισαι μεγαλος μιναρας... τι βριζεις ρε τενεκε? δε μπορεις να κανεις μια σοβαρη και πολιτισμενη συζητηση? πιθηκος εισαι η νεαντερταλ?
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    ωραια και τωρα που λυθηκε η παρεξηγηση με το nickname μπορουμε να συνεχισουμε...

φιλαληθη πανε διαβασε τον κοκ αλλη μια φορα μπας και μαθεις να οδηγεις καλυτερα... στην οδηγηση ολα ειναι θεμα εμπειριας και αντιληψης... μ'ενα κωλοβιβλιο μαθαινεις μονο τους κανονες που εχουν θεσει καποιοι για να υπαρχει μια ταξη στους δρομους... η εφαρμογη αυτων ειναι αλλο θεμα γιατι υπο προυποθεσεις μπορεις να τους παρακαμψεις... τα κριτηρια για αυτες τις προυποθεσεις τα κερδιζεις με την εμπειρια... και το οριο ταχυτητας ειναι νομος αλλα στην πατρων-πυργου δε νομιζω να πηγαινεις με 60...
    επειδη εχουν δημιουργηθει λανθασμενες εντυπωσεις για τη νοοτροπια μου απεναντι στα κοκκινα δεν εχω πει ποτε οτι τα σφαζω ολα παντου και παντα... μη διαβαζετε αφαιρετικα, συγκρατωντας αυτα που βολευουν...

τελος, εισαι μεγαλος μιναρας... τι βριζεις ρε τενεκε? δε μπορεις να κανεις μια σοβαρη και πολιτισμενη συζητηση? πιθηκος εισαι η νεαντερταλ?
    Fethry εσύ μη δίνεις σημασία.. Εσύ συνέχισε να είσαι ο superman, ο πιο δυνατός, ο Ayrton Senna, ο πιο όμορφος, ο πιο, ο πιο κλπ. Εγώ σ' αυτούς που έλεγαν για παιδεία θέλω να απευθυνθώ:
    Σ' αυτό το άτομο, τι είδους παιδεία χρειάζεται; Υπάρχει ακόμη καιρός για να αλλάξει; Και μέχρι πότε πρέπει να τον περιμένουμε; Σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός που πιστεύει ότι όταν παραβιάζει το κόκκινο είναι 1000000000000000% σίγουρος ότι αποκλείεται να προκαλέσει ατύχημα! Κι αν δεν αλλάξει παρά τα μαθήματα, τα σεμινάρια, την εκμάθηση οδήγησης δι' αλληλογραφίας; Από 'κει και πέρα, τι; Θα πρέπει η αστυνομία να πει "anyway" και να τον αφήσει να περνάει κατά βούληση όποια φανάρια, θεωρεί ο ίδιος προσωπικά ακίνδυνα;

εγώ πάντως κατάλαβα ότι ο φέθρυ πατάει το κόκκινο συνειδητά και όχι αεράτα ("δε γαμιέται" που λέμε; ).
    όλος ο πανικός τις τελευταίες μέρες με αυτό το thread έχει γίνει φαβορί για διαμάχες.

ναι λέμε. είναι μαλακία να περνάς κόκκινο φανάρι. όσοι περνάνε κόκκινο φανάρι είναι μαλάκες.
    σύμφωνοι. υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείς να περάσεις κόκκινο φανάρι. συμφωνοι?
    τώρα άσχετο που εγώ προσωπικά προτιμώ να κάθομαι στα αυγά μου.

λαμβάνοντας υπ'όψιν το νόμο του Merphy που λέει πως όλες οι γενικεύσεις είναι ηλίθιες,
    όλοι μας, τώρα παλιά μελλοντικά, κάποια φάση, όσο κ να αρνούμαστε, γινόμαστε μαλάκες.
    όλη την ώρα ασχολούμαστε με το τι κάνει ο άλλος που τον κάνει μαλάκα στα μάτια μας.
    τα περί αυτικριτικής κλπ δεν είναι τόσο απαραίτητα όταν έχουμε την προσοχή μας συνέχεια
    στις πράξεις των άλλων.. δεν ξέρω που θέλω να φτάσω.. τα παρατάω εδώ..

καλό μεσημέρι
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

καλα καταλαβες thoreevos... vandiemen κατι δε διαβασες καλα στις απαντησεις...

τωρα για το πως περναω τα κοκκινα δε μπορω να το εξηγησω ουτε με λογια, ουτε με νοηματα, ουτε με τιποτα... καρφωστε μια καμερα στο μηχανακι για 1 μηνα και μετα παρακολουθηστε τι μαλακιες κανω και πειτε μου αν ειναι επικυνδυνο για οποιονδηποτε...
    επειδη ομως αυτο ειναι ανεφικτο, δεν προκειται να βρεθει ακρη...

γενικα παντως το θεμα εχει παρεξηγηθει τελειως, ο κοσμος νομιζει οτι περναω αεροπορια οτι φαναρι βρω μπροστα μου (ισως οτι σταματαω και στο πρασινο )

κι ενα τελευταιο... οταν στη συζητηση αρχιζουμε και βριζομαστε χανεται η ουσια γιατι κυριαρχουν τα νευρα αντι για τη λογικη... κι απ'τη στιγμη που ενας ΤΕΛΕΙΩΣ αγνωστος με λεει μαλακα τοτε πραγματικα υπαρχει προβλημα! ποιος νομιζει οτι ειναι ο καθενας εδωπερα να με κρινει με τετοιο τροπο? αν θελει καποιος μπορει να πει κατι με σωστο υφος και ισως να με πεισει κιολας... αλλα οταν βλεπω οτι αντιθετη αποψη απο μενα εχουν τετοια ανθρωπακια τοτε αποκλειω το γεγονος να εχω αδικο...

Παλαιό μέλος
    Το ότι περνάς με κόκκινο (με ό,τι κριτήρια και εμπειρία και δε ξέρω γω τι άλλο) μου αρκεί για να σε βρίσω.

Το ότι οι άλλοι ντρέπονται ή το θεωρούν 'προσβλητικό' να σε βρίσουν, δε σημαίνει ότι δεν το σκέφτονται.

Αλλά, σε φόρουμ μοτοσυκλετιστικό να έρχεσαι και να λες ότι περνάς με κόκκινο;

Αν επειδή εσύ έχεις εμπειρίες και γνώσεις στο τιμόνι και μπορείς να κρίνεις πότε να περάσεις με κόκκινο με ασφάλεια... τότε εγώ τι θα'πρεπε να κάνω που νομίζω ότι είμαι πολύ ικανός στο τιμόνι;

Αχα. τώρα θυμήθηκα... είσαι τελικά μεγαλύτερος μαλάκας από ότι αρχικά νόμιζα! Είσαι ένας από αυτούς που εξ'αιτίας τους γίνεται μπάχαλο έξω και χρειάζεται να κοιτάω ακόμα και όταν έχω πράσινο... Μην πεις "εγώ κοιτάω πρώτα! κρίνω!"... το ίδιο θα μου πει και ο άλλος.

Φαντάσου μόνο, που θα έφτανε η κατάσταση αν ο κάθε ένας, αντί να ακολουθεί τους κανόνες, έκρινε μόνος του τι να κάνει...

...θα έφτανε στο μπάχαλο που βλέπεις εκεί έξω.

ουστ ρε!

είσαι και "ικανός".

δεν εχεις ιδεα ρε καραγκιοζη...
    συνεχισε εσυ το κυρηγμα και τις προσβολες για να κερδισεις τις εντυπωσεις...

αν δεν καταλαβαινεις, μην τα ισοπεδωνεις και τα γενικευεις ολα... κατσε στην παντα και ασε σοβαρους ανθρωπους να μιλησουν

να πάρουμε με το δρεπάνι όλους όσους κάνουν μαλακίες στο δρόμο.
    με κόκκινα, με stop, με προτεραιότητες, με πεζοδρόμια, με τα πάντα.
    "κάνε ένα καλό για το μοτοσυκλετιστικό λαό και εσύ. Μπορείς!"

Και επειδή το γαμωσταύρισμα το έχεις ΕΣΥ πιο εύκολο από το να περάσεις το κόκκινο, Φιλαλήθη,
    μη το κάνεις φαντασίωση ότι επειδή εσύ βρήκες κάποιον να ονομάζεις επανειλημένως "μαλάκα",
    όοοοοοοολος ο κόσμος έχει το ίδιο σκεπτικό με εσένα.

αναρωτιέμαι για την εξέλιξη αν, αντί για την αντίδραση που έχει ο φέθρυ, έπαιρνες αντίστοιχα μπινελίκια..

αλλά και εγώ με τι δικαίωμα πετάγομαι σαν τη τσουτσου πάλι?

...συμμαζευτείτε ρε! με άλλους ανθρώπους συζηταμε. και άλλοι συζητάν μαζί μας.

btw, ωραίο signature, Φιλαλήθη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
    btw, ωραίο signature, Φιλαλήθη

αν το υιοθετουσε κιολας...

Παλαιό μέλος
    Περνάς με κόκκινο... γιατί; Επειδή ζορίζεσαι να περιμένεις; Προφανώς όχι. Θα περιμένεις ένα λεπτό.

Για άλλο λόγο το κάνεις.

Για ποιόν;

Ποιός είναι τόσο σημαντικός λόγος, ώστε να δικαιολογεί την παραβίαση του κοκ;

Πες τον μας και εμάς, γιατί αν είναι τόσο σημαντικός λόγος, σίγουρα όλοι μας θέλουμε να τον ακούσουμε! Αν τον μάθουμε θα μπορούμε και μεις να περνάμε με κόκκινο, με ασφάλεια και χωρίς τύψεις...

γιατι εκεινη την ωρα κανω κοντρα με κλεμμενο μηχανακι με αλλα 3, στο αντιθετο ρευμα, χωρις κρανος, χωρις χαρτια κι εχω πιει και καμια 10αρια ποτα...
    κι εχω παιξει την αδεια μου, δε λεει να χασω...

ουστ ρε!

είσαι και "ικανός".

τωρα που παρατηρησα και το αλλο... εγω δε μιλησα πουθενα για ικανοτητα στην οδηγηση, αλλα για κριτικη ικανοτητα και εμπειρια στο δρομο...
    το ενα δε συνεπαγεται το αλλο αν μπορει το μυαλουδακι σου να το επεξεργαστει αυτο...
    ενας ικανος οδηγος μπορει στην πιστα να κανει τους ταχυτερους γυρους αλλα δε συνεπαγεται οτι ξερει και να κινηθει μεσα στο χαος της πολης... και προφανως και το αντιστροφο... η εμπειρια στο δρομο δε σημαινει οτι θα παω πιστα να οργωσω... ειναι δυο τελειως διαφορετικες εννοιες, τις οποιες καποιοι ανθρωποι τις συνδυαζουν...
    εχετε παραφρασει οτιδηποτε εχω πει εδω μεσα...

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη;
    από VanDiemen στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 11:16
  2. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα