Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: Ήττα... έστω και άτυπα...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Το κεφαλακι μπορεις να βρεις χρονο να το γυρισεις, οταν ειμαστε στον δρομο, παντα καποιος θα ειναι πιο γρηγορος απο εμας, εγω μιλησα γι'αυτους που νομιζουν οτι δεν τους περναει κανενας,και ασφαλης τροπος προσπερασης αυτοκινητου σε μηχανακι?? μονο αμα κοψει το μηχανακι στην ευθεια...αμα ειναι ο αλλος μπροστα και το σκιζει στην ευθεια πως ακριβως θα τον περασει?
    ε δε θα τον περασει.
    θα κατσει πισω να βλεπει πως είναι τα πραγματικά γκαζια....

οσο μπορεί να βλεπει δηλαδη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ε δε θα τον περασει.
    θα κατσει πισω να βλεπει πως είναι τα πραγματικά γκαζια....

οσο μπορεί να βλεπει δηλαδη..

Μπα

Του τραβας και ενα παντιλικι στην επομενη στροφη να ακουσει τα λαστιχα ...εκει να δεις πως ανοιγει δρομο

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αυτο ειναι λαθος κατα την γνωμη μου.

Δεν υπαρχει λογος να τον τρομαξεις μονο και μονο για να τον περασεις. Αν δεις οτι τον εχεις κατσε πισω.

Αν ειναι να πεσει και να εχουμε αλλα μονο και μονο για την καυ....α τοτε δεν λεει.

Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο μερικοι με τα αυτοκινητα. Σε τρομαζουν επιτηδες. Και καλα ''κοιτα μην με πολυζορισεις γιατι σε εριξα, απλα ειμαι καλο παιδι και δεν το κανω''.

Δεν ξερω, ισως εχω και λαθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    οχι θα τρέχω λέμε σε κανα επαρχιακο..με καμια 120αρα..και θα κοιτάω και πισω αμα λαχει μπας και ερθει ο ΑΡι βατάνεν με κανα σαξο ραλο και θέλει να περάσει!!!

και να παω ευθεια σε καμιά στροφη.

αν θες να περάσεις η αν θες να τρέξεις είσαι πίσω και πρέπει να βρεις τον τρόπο (τον ασφαλή τρόπο) η κανε στην ακρη αραξε κανα 5 λεπτα και ξεκινα να τρέχεις μετα.
    και γιατι ρε φιλε να μην ισχυει το ιδιο και για μενα που τρεχω με 120 σε επαρχιακο με το αμαξι??
    εν ολιγης ειτε λεγεται μηχανη αυτο που τρεχουμε ειτε αμαξι εχουμε τις ιδιες υποχρεωσεις απεναντι στους υπολοιπους χρηστες οτι και αν οδηγουν...
    οταν οδηγω το μηχανακι μου ταπα σε δρομο πχ σουνιου,και δω γρηγορο αμαξι απο πισω μου να ειναι σε αποσταση αναπνοης,κανω δεξια ,τον αφηνω να περασει και μετα τον ακολουθω και τον ζυγιζω για να δω αν τον "εχω" η οχι...
    και δεν ισχυουν αυτα που λες περι πενταλεπτης στασης για τον βατανεν κλπ..διοτι το ιδιο ισχυει και με τους ροσσι καγκουρες που κυκλοφορουν εξω.....
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

το αυτοκινητο πρεπει να προσεχει περισσοτερο κατα την γνωμη μου.

απο οτι η μοτοσυκλετα.

αλλωστε οι μοτο δεν εχουν κεντρικο καθεφτη και ειναι δυσκολο να δει πισω το ιδιο ευκολα οσο ενα αμαξι.

Μην αρπαχτει κανεις. Κουβεντα κανουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Μπα

Του τραβας και ενα παντιλικι στην επομενη στροφη να ακουσει τα λαστιχα ...εκει να δεις πως ανοιγει δρομο

Ναι,τραβας ενα παντιλικι και περιμενεις να δεις ποιος ειναι πιο κομπλεξικος...

Αν παρ’ολα αυτα δε ¨μασησει¨να κανει στην ακρη,πας διπλα του,κανεις μια τιμονια,τον κλεινεις,αν ακομη δεν εχει πεσει ανοιγεις την πορτα(αν εχεις 3θυρο ειναι και πιο μεγαλη)μπας και τον πετυχεις!
    Περιμενω...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ναι,τραβας ενα παντιλικι και περιμενεις να δεις ποιος ειναι πιο κομπλεξικος...

Αν παρ’ολα αυτα δε ¨μασησει¨να κανει στην ακρη,πας διπλα του,κανεις μια τιμονια,τον κλεινεις,αν ακομη δεν εχει πεσει ανοιγεις την πορτα(αν εχεις 3θυρο ειναι και πιο μεγαλη)μπας και τον πετυχεις!
    Περιμενω...

Εχω και Vespa παμε μια βολτα

Τι λες ρε μεγαλε??
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    και γιατι ρε φιλε να μην ισχυει το ιδιο και για μενα που τρεχω με 120 σε επαρχιακο με το αμαξι??
    εν ολιγης ειτε λεγεται μηχανη αυτο που τρεχουμε ειτε αμαξι εχουμε τις ιδιες υποχρεωσεις απεναντι στους υπολοιπους χρηστες οτι και αν οδηγουν...
    οταν οδηγω το μηχανακι μου ταπα σε δρομο πχ σουνιου,και δω γρηγορο αμαξι απο πισω μου να ειναι σε αποσταση αναπνοης,κανω δεξια ,τον αφηνω να περασει και μετα τον ακολουθω και τον ζυγιζω για να δω αν τον "εχω" η οχι...
    και δεν ισχυουν αυτα που λες περι πενταλεπτης στασης για τον βατανεν κλπ..διοτι το ιδιο ισχυει και με τους ροσσι καγκουρες που κυκλοφορουν εξω.....
    γιατι εσύ είσαι απο πισω και πρεπει να βρεις τον ασφαλή τροπο για να περασεις.
    αν ήμουν εγω..θα έπρεπε να τον βρω εγω.

γιατι αν με χτυπήσεις θα φταις εσυ κτλ κτλ.

οκ σε καλυψα ΑΡΙ?

γιατι εσύ είσαι απο πισω και πρεπει να βρεις τον ασφαλή τροπο για να περασεις.
    αν ήμουν εγω..θα έπρεπε να τον βρω εγω.

γιατι αν με χτυπήσεις θα φταις εσυ κτλ κτλ.

οκ σε καλυψα ΑΡΙ?
    στηνν πιστα ξερεις γιατι σου κλεινουν τους καθρεπτες??για να μην αποσπατε η προσοχη απο την στιγμη που οδηγεις γρηγορα...
    που σημαινει οτι σε περιπτωση κοντρας στο δρομο που κ τα 2 οχηματα ειναι σε αποσταση αναπνοης,τοτε αμφοτεροι οι οδηγοι ,θεωρητικα παντα,γνωριζουν τις κινησεις του αλλου αναλογα με το ειδος του δρομου,η της στροφης,...αυτα φυσικα ισχυουν οταν και οι 2 οδηγοι γνωριζουν τι κανουν και πως το κανουν...
    ετο να ειμαι πισω στην ευθεια δεν μου λεει τιποτα,οταν στην κορυφη της στροφης θα σου ακουμπαω το πισω φτερο με το αμαξι...γιατι πολυ απλα εγω θα μπω οπωε ερχομαι ενω το μηχανακι θα πρπει να φρεναρει αρκετα πριν την στροφη για να μην αγορασει μπαριερα...
    αυτα..
    σημειωτεον οτι οδηγω γρηγορα και μηχανακι και αμαξι και γνωριζω τα μειον και τα συν του καθε οχηματος...
    οποιος πιστος θελει να δοκιμασουμε τις διαφορες, ραντεβου αγια μαρινα στην καινουργια καντινα για καφε πρωτα και μετα.....τσαι!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Επιτελους 1 thread που πετυχε το σκοπο του.

Θα χουμε κοντρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Επιτελους 1 thread που πετυχε το σκοπο του.

Θα χουμε κοντρα.
    ωραιος!

Egw kserw re paidia oti sthn mia periptwsh (2troxous) se mia strofi fobase gia thn zwh sou kai sthn alli periptwsh (4troxous) fobase ton fanartzi.Ayto pisteyw paizei megalo rolo sth psyxologia twn dyo odigwn.
    Twra an o allos einai pios grigoros apo emena, oti kai na odigw egw kai f16 tha ton afisw na me perasei.
    Egw pantos akousa oti kapoia stigmh tha paiksei kontra honda s2000 vs z750 otan to s2000 apoktisei kainourgia lastixa den kserw an to z750 tha erthei sto rantebou.
    An kai h kagouria tou z750 fanike apo thn arxi pou zitise kai kontra se eytheia apo stasi.:a13:
    As elpizei oti me to gymno tha anteksoun ta xeria tou sta 260

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Egw kserw re paidia oti sthn mia periptwsh (2troxous) se mia strofi fobase gia thn zwh sou kai sthn alli periptwsh (4troxous) fobase ton fanartzi.Ayto pisteyw paizei megalo rolo sth psyxologia twn dyo odigwn.
    Twra an o allos einai pios grigoros apo emena, oti kai na odigw egw kai f16 tha ton afisw na me perasei.
    Egw pantos akousa oti kapoia stigmh tha paiksei kontra honda s2000 vs z750 otan to s2000 apoktisei kainourgia lastixa den kserw an to z750 tha erthei sto rantebou.
    An kai h kagouria tou z750 fanike apo thn arxi pou zitise kai kontra se eytheia apo stasi.:a13:
    As elpizei oti me to gymno tha anteksoun ta xeria tou sta 260
    δεν σου εχω πει εσενα να μη ασχολησε με τα γυμνα μηχανακια?????\εεε??
    κακο παιδι...
    ρε προεδρα ,για αυτο σου ειπε απο σταση γιατι μετα τα 130..........θα κανει δεξια...και καλα οτι χτυπησε το κινητο τηλεφωνο ,για αυτο και σταματησε για να μιλησει,
    αμα θελει με το 750,τον παω και εγω με το αμαξι μου απο σταση
    θα κανει υπομονη μεχρι να φτασω εγω τα 180...και να πεσει αυτος στα 100/...λογο πιεση του αερα!!!!

Wraia ta gymna kai mourika alla re file egw ta migakia ta eblepa mono sthn zelatina me to multi kai den kathomouna na plinw to mpoufan mia wra apo to nekrotafeio
    Mporei na epiane mono 200xlm alla den me ponagane ta xeria

Δεν συμφωνω με μερικα ποστ.

Παρολαυτα σταματαω εδω, εγω προσωπικα και δεν θα πω τιποτα αλλο.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καλώς σας βρήκα (έστω και τώρα)
    από basilissrgv στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2011, 10:06
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 13:42
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2006, 03:50
  4. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF