ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΔΕ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...
ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
Poia 7 prvta8limata???
Otan epeze sthn kerkida deksi ekstrem??![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tous monous titlous pou exei sindesei to onoma tou to palikaraki tou glykou neroy einai ta protoselida twn efhmeridwn me tis m@l@kies pou exei kanei kata kairous...
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ.........
Τόσος εύνουχισμός,τόση λοβοτομή...?????
ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ...???
Αύτό τό πράμμα στήν ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ....???
Έχετε χαζέψει τελείως...?????
Ποιός τόν έκρινε άν είναι καλός ,κακός, παιχταράς,γρήγορος....??????
ΑΓΙΑΖΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ..????
Είναι αύτό τό πράμμα πού τόν έβριζε ό προπονητής του καί τόν
έχει στείλει άπειρες φορές στήν κερκίδα γιά...ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ....????
Νά σταθεί καί νά τραγουδήσει τόν Έθνικό Ύμνο...ΜΑΖΙ ΜΑΣ...???
Ποιός γαμάει άν είναι ό καλύτερος,πού σκατά είναι...???
Καί τί σχέση έχει αύτός ό ΤΥΠΟΣ....μέ τόν Μπατίστα..???
Ότι κόκκινο...ΖΗΤΩ...????
Να φοράει...ΑΥΤΟΣ τό έθνόσημο...???
Νά φοράει τή ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ...????
ΠΟΙΟΣ ΡΕ....????
Αυτός πού άν ήταν σέ άλλη Έλληνική όμάδα θά έπαιζε 2 μάτς τό χρόνο
άπό τίς βρωμιές του....?????
Αύτός πού τόν πλακώνουν στίς μπουνιές στού Ρέντη...????
Αύτός πού έφαγε ξύλο άπό συμπαίκτες του μέσα στό γήπεδο
μπροστά στόν κόσμο...???
Αύτός πού έτρεχε νά χτυπήσει φάουλ πρίν τούς συμπαίχτες του πού άντί νά τόν συγχαρούν μετά τόν πλάκωσαν...???????
Αύτός πού πήγε καί πέταξε τή φανέλλα του ένώ τό μάτς παιζόταν,καί ψάχναν άπό τό πάγκο
νά τού βρούν δεύτερη,καί ό γίγαντας διαιτητής φυσικά κάι δέν τόν άπέβαλλε,άπλά
πανηγύριζε μαζί του......???????????
ΤΟΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΙ....???
Δέν άντιλαμβάνεστε ότι ή Έθνική Όμάδα προσδιορίζει, καί είναι καί ό καθρέφτης
ένός λαού πρός τά έξω..????
Νά βλέπω έγώ αύτόν τόν τύπο νά άγκαλιάζεται μέ ποιόν...???
Μέ τόν Κατσουράνη ,τό Γιούρκα,τόν Άνατολάκη,τόν Κυριάκο..???
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...γιά τήν καταγωγή μας καί μοναδικός
καί άνάδελφος λαός σέ αύτόν τόν πλανήτη...!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...????
Δέν έχω δεί άπό τό 1965 άναλόγου ήθους ποδοσφαιριστή σέ
αύτή τή χώρα είτε Έλληνα είτε ξένο....!!!!!
Άκόμα καί τά Γιουγκοσλαβάκια πού μεγάλωσαν έδώ καί παίξανε μπάσκετ
δήλωναν......ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....σάν δεύτερη πατρίδα μας.
Αύτός δέν άγαπάει ούτε τή μάπα του στόν καθρέφτη....!!!!!!!!
Μή πώ γιά τό underground πνευματικό έπίπεδο του....!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ...????
Έπειδή φοράει τήν κόκκινη φανέλλα τόν στηρίζετε...????
ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΙ....!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....!!!!!!!!
Τί νά πούμε μετά γιά φάουλ,πέναλτυ,Παπαπέτρους...κ.λ.π.!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ....!!!!!!!!!!!
ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΙ........ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΙ......!!!!!!!!!!!
Νομίζω πώς μαζί σας καί τό χιούμορ χάνει τήν ΑΞΙΑ ΤΟΥ....!!!!!!
Έκτός άν μάς κάνετε πλάκα...!!!!
![]()
ΩΠΑ ΡΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ...
ΔΕ ΛΕΩ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ , ΑΜΥΑΛΟΣ , ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ , ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑ ΠΑΛΑΒΟΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΟΤΙ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΙΔΕΟΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ..
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥΣ....
![]()
![]()
![]()
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
oiko,...ξεκόλα... αυτό που λέει ο φίλος iriniaa , έχει 110% δίκιο...
Δεν είπε ψέματα, γεγονότα παράθεσε... μπορείς να αρνηθείς οτι έπαιζε ξύλο ακόμα και με τους συμπαίκτες του;...Το οτι κρύβεται πίσω απο κανά Ανατολάκη ,για να μην αρπάξει καμιά σβουριχτή απο αντίπαλο σε τσαμπουκά που ο ίδιος προκάλεσε;.... Το οτι βάζει μπροστά τον "μπαμπά" του, μπας και πάρει κανά φραγκο;
Το οτι προπονητές εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας (μην αρχίσετε τα κυρήγματα εδώ) σαν τον Σέρβο , τον έστελναν να γυαλίζει πάγκο άκρα δεξιά;
Σε ενα σχολιασμό που είχαν κάνει οι speaker μετά τον αγώνα με την Ρόμα και τον ΟΣΦΠ, είχαν απόλυτο δίκιο... Ο παίκτης που θα ονομάζεται απο μερικούς ώς "Μέσι" της Ελλάδος , καλό θα είναι να μπορεί να παίξει σαν και αυτόν απέναντι σε ομάδες σαν την Ρόμα, Βαλέθια, Ρεάλ κτλ... Απέναντι στον Πανιώνιο, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κτλ... δεν μπορεί να αποτελεί μέτρο σύγκρισης.
Όσον αφορά την Εθνική συμφωνώ 120% (αυξάνει κατά 10% κάθε φορά που το σκέφτομαι ..χεχεχε) με τον Iriniaa...
ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ενας ΞΕΝΟΣ παίκτης που δηλώνει οτι μπορεί να παίξει στην Εθνική για 1 μύριο, να αγκαλιάζεται ( ;;;;;; ) με τους 12 "Θεούς" (όπως χαρακτηρίστηκαν οι παίκτες του 2004 απο τον διεθνή τύπο)....
Υ.Γ. αν οι παίκτες ήταν οι 12 θεοί... ο Καστίγιο θα ήταν ο τραγοπόδαρος Πάνα;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.........
Έπειδή τό άθλημα είναι ΑΝΔΡΙΚΟ......
Όλη ή ένδεκάδα τού Όλυμπιακού , προτείνω νά κατεβαίνει στό γήπεδο
ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠ¨ΕΞΩ....!!!!!!!!!!!
υγ. Gandalf αύτός τί νά ξεκολλήσει βρέ λεβέντη μου....
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΑ....!!!!!!!!!!!!
![]()
Γνωμη μου μαγκες....
πολυ καλος ποδοσφαιριστης,γρηγορος,ακουραστος,μπουκαδορος,με εμπνευση,στυλ και ικανοτητα να κραταει μπαλα στα ποδια του και να γραφει οποτε του δινεται η ευκαιρια!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ
Ο χαρακτηρας του ειναι για τα μπαζα και αυτο με κανει να μη θελω εναν τετοιο ποδοσφαιρηστη στην εθνικη (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) και μια και ειμαι και γαυρος...να προσθεσω οτι προσωπικα δεν τον θελω ουτε στην ομαδα μου....!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
να και ενας γαυρος με αποψη ανεξαρτητη απο τη γραμμη της Θυρας 7, του "Πρωταθλητη" και του "Φωτος" .... ευγε!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.... να μη θελω εναν τετοιο ποδοσφαιρηστη στην εθνικη (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) και μια και ειμαι και γαυρος...να προσθεσω οτι προσωπικα δεν τον θελω ουτε στην ομαδα μου....!
ρε τοσο πολυ σας εχει πονεσει ο Ντεμης? τοσο που πρεπει να λες ΨΕΜΑΤΑ ολη την ωρα για τη παρτη του και να ελπιζεις σε ανατροπές του? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...
ουτε φερέφωνο ειναι, ουτε παρακαλεσε κανενα, ουτε στηνετε, ουτε "κανει το προεδρο"¨
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ KAI ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
α και να μη ξεχασω να πω οτι ο προεδρος σας ειναι ΚΛΕΦΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ" ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
και συνεχιζει τη παραδοση των μεγαλων προεδρων σας που ειτε ειναι φυλακη ειτε θα πανε συντομα (Σαλιαρελης, Κοσκοτας, Νταιφας κτλ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατσε να κανουμε τη σύγκριση μαλλον προτημω τον Ντεμη που δεν εχει λεφτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α και ενα πραμα θα σου πω... απο οσους προεδρους βλεπεις αυτη τη στιγμη σε ομαδες της 1ης εθνικής Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ..αντε και Βαρδινογιάννης λογο παράδοσης που κρατάνε αυτοι εκει.... ο δικος σας χαλαρα σας πουλαει αμα λαχει ναουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για το χαρακτήρα του καστιγιο εχω να πω..πως και εγω αν ήξερα τοση μπαλα..το πιθανότερο να ημουν και εγώ κωλόπαιδο..και τετοιος χαρακτήρας.τσαμπουκας ΔΕΝ είναι γιατι οσες φορες του χει τσαμπουκαλευτει και του χει κολλήσει καποιος κανει σα τις πουτανες οταν τους τη παίσει ο νταβατζής τους.
παει και κρυβεται...
το αν θα παίξει στην εθνική είναι μεγάλο θέμα και με αφήνει αδιάφορο αν και ποσα λεφτά θα παρει.
οι αλλοι που παίζουν δεν τους δίνουν πριμ και τεράστιες αμοιβες που σε σχέση με το ελληνικό επιπεδο ζωής ειναι λιγο κοροιδία για εμάς που τα δίνουμε και πεινάμε?
[/B][/QUOTE]
ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΣ...
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ???
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ???
ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ ΣΑΣ???
ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ??
ΑΡΑ Ο ΜΠΕΚΑΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ...
ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΝΔΗ...
ρε oiko... μια σοβαρή ερώτηση... τα πιστεύεις αυτά που λες;... αν οχι και το κάνεις για πικάρισμα... οκ.. καλώς το κάνεις. Αν οχι ομώς...
Τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα μιλάμε.
Είπε κανείς οτι ο Ντέμης έχει τόσα λεφτά;... Φυσικά και είναι αλλοι απο πίσω. Ο ίδιος δεν το είπε, σαν "όμιλος επειχηρηματιών" όταν πήρε την ΑΕΚ ή δεν θυμάμαι καλά;
άσε μας φίλε μου εμάς... και κοίτα τους "φαρμακοτρίφτες" την Κυριακή στο ΣΕΦ που ετοιμάζουν νέα "κοστούμια"... γιατί αν χάσετε με μεγάλη διαφορά εντός του ΣΕΦ , τώρα, δεν πρόκειται εκεί να ξανασηκώσετε κεφάλι ποτέ...
Για την ΑΕΚ, είπαμε...δεν μιλάω στο basket... μια ομάδα φόβητρο , σκόρπισε εν μέσω γιαουρτιού και γάλατος.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ρε οικο δε το κατεχεις ρε φιλε εισαι 15 χρονια πισω... Τσε βαλε...
ουτε ενα ευρω δεν εχει βαλει απο τη τσεπη του ο Ντεμης ΟΥΤΕ κανενας αλλος...
οτι ειχε μπει στην αρχη τωρα εχει επιστραφει με το παραπανω
η ΑΕΚ ζει απο τον κοσμο της ρε (εισιτήρια)... γιαυτο δεν εχει Ριβαλντο και εχει το 1/10 του μπατζετ σας...
διαβασε τιποτα να ξεστραβωθείς ρε εκτος απο τον "Πρωταθλητη".... και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο πιο σύγχρονα που νομιζεις οτι ο πλουσιος προεδρος σας φερνει παιχτες (ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)
ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΣ...
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ???
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ???
ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ ΣΑΣ???
ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ??
ΑΡΑ Ο ΜΠΕΚΑΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ...
ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΝΔΗ... [/B][/QUOTE]
αρχιζω σιγά σιγά να πιστευω οτι πρεπει να πας σε καποιον γιατρό να σε κοιτάξει...
δε με λες ρε παλικάρι..εσυ τους ξέφυγες...η σε άφησαν να φύγεις έτσι?
DUKAS...............
Έδώ δέν έχεις δίκαιο...!!!!
Άν δέν ήταν αύτός πώς θά παίρναμε όλοι έμείς τό έρέθισμα νά άπαντήσουμε..??
Γιαυτό φίλε.....
ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ είναι....!!!!
Άν καί πιστεύω πώς άν δέν είναι 15 χρονών πρέπει ή νά μάς κάνει πλάκα
γιά χαβαλέ.....
ή .....
άνησυχώ καί γώ.....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.....!!!!!!!!!!!
καί χρειάζεται γιατρό έπειγόντως.....!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()