Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 142

Θέμα: Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Να φοβηθώ τι? Εχω πάψει εδω και πολύ καιρό να πιστεύω στη δημοκρατία. Το μόνο που με φοβίζει είναι τα πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια, ειδικά όταν βγαίνουν απο τα στόματα αυτών που βγαίνουν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Εδω οι διπλανοί παραλίγο να ξαναβγάλουν μπερλουσκόνι (επίσης με πολύ μικρά γράμματα)

Αλληλεγγυη και αγώνας ναι. Ποιανού λαού? Αυτου που νομίζει οτι όλοι του χρωστάνε? Αυτού που γεμίζει τα σκυλάδικα, τα κωλομπαρα και τα στριπτηζάδικά? Η μήπως αυτού που θεωρεί το φακελάκι καθεστώς, και δουλειά του βουλευτή να τον χώσει στο δημόσιο?

Είχα γνωστούς (φίλους κάποτε) ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, που την δεξίωση του γάμου τους ξέρεις που την έκαναν? Ο ένας στο Νασιουτζικ και, το κορυφαίο, ο άλλος στην λέσχη αξιωματικών. Κάπου εκεί ήταν που σταμάτησα να τους μιλάω.

Εχουμε γίνει μια χώρα που περνάει μετακουμουνιστική περίοδο, χωρίς ποτέ να περάσει την κομουνιστική. Ενα κράτος που έχει καταρεύσει, στο οποίο ο καθένας χωρίς κανένα σεβασμό για τίποτα, βγαίνει και κάνει-λέει-δείχνει ότι του κατέβει, χωρίς καμία ευθύνη και λογική.
    αχ ρε φιλε...τα λες ωραια....Ειλικρινα σου μιλαω.

Οσο για πρωην αγωνιστες μην ψαχνεσαι, θα τρελλαθεις. Εχω να σου πω και εγω....Αλλα τοτε αυτο το τιμημενο "ονομα" που εβαλες δεν το πιστεψαν ποτε.

Εγραψα και αλλου οτι οι αγωνιστες ειναι ειτε νεκροι, ειτε σακατεμενοι, ειτε σε τρελλαδικα, ειτε εντελως μονοι. Και δεν φταιξαν αυτοι για την καταληξη τους..

Θα θελα να σου πω παραπανω αλλα δεν προλαβαινω..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Υπερ,Υπερ.:wacko:

off topic: Αμαν ρε καπταιν με τους προβληματισμους σου.Δηλ. τα υπολοιπα θεματα (πχ γιατι ειναι σα κωλος τα βερυκοκα)τα εχεις λυσει ;

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ Η ΟΧΙ ΠΑΧΙΑ Η ΣΦΙΧΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ...... ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΜΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .......

ΑΣΧΕΤΟ ΣΟΡΡΥ

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    [B]Και βέβαια να καταργηθούν. Τα παιδιά καλά κάνουν και τις απαξιώνουν. Όπως είπαν και παραπάνω υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικοί τρόποι να τιμήσεις την ιστορία σου και το παρελθόν σου

ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚ .... ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ...

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ???

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οχι στις μαθητικες παρελασεις (ειναι η αποψη μου) αλλα εφοσον υφισταται ο θεσμος τη σημαια να τη κρατανε μονο παιδια ελληνικης ιθαγενειας (και αυτη αποψη μου ειναι)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ....αλλα εφοσον υφισταται ο θεσμος τη σημαια να τη κρατανε μονο παιδια ελληνικης ιθαγενειας (και αυτη αποψη μου ειναι)
    Και δικιά μου..

(ξέρω,ξέρω..και εγώ και ο Trooper είμαστε φασίστες.. )
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ...???

Νά πώ όχι σέ αύτές τίς παρελάσεις..??
    Έτσι κι άλλιώς έκφυλίστηκαν καί ξΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ άπό μόνες τους.
    Τί νά καταργήσεις ,τήν πασαρρέλα..??
    ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ...!!!!!!!!!!!
    Μόνο φόρο τιμής δέν άποτίνουν...ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΙΤΣΑΣ...
    πού μπέρδεψε τό μπαράκι καί τό ψώνισμα κανενός άρσενικού,
    μέ τήν πράγματι,ίστορική άναδρομή στό παρελθόν...
    Καί έπειδή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ νά πάψουν πλέον νά δείχνουν..
    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ.....
    άς τό δείχνουν τουλάχιστον άλλού μπάς καί τούς κάτσει τίποτε....!!!!!!
    Γιαυτό ..ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ..

Ο Χ Ι

ΥΓ.Πρός τίς γυναίκες.....
    Όσο πιό πολύ....ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ....τόσο πιό πολύ ύποδειλώνετε
    τήν άνάγκη σας γιά ΑΡΣΕΝΙΚΟ....!!!!!
    Μπορεί νάχετε καί δίκαιο ,έτσι πού καταντήσαμε,ΛΟΥΓΚΡΕΣ....οί μισοί!!!!!!!!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Trooper και lambrosfazer διαφωνώ.
    Δεν χαρακτηρίζω φασίστες, έτσι εύκολα. Αλλά η ερώτηση που θέλω να σας κάνω είναι η εξής: Για τους ξένους που ζουν σήμερα στην Ελλάδα τι προτείνετε?
    Να έχουν ξεχωριστά σχολεία που να διδάσκονται την δική τους γλώσσα και ιστορία? Είμαι λίγο περίεργος να ακούσω την αποψή σας, γιατί γίνεται πολύς ντόρος γι αυτό το θέμα.

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
    οι παρελασεις ειναι για να τιμηθουν ολοι αυτοι που τελος πατων θυσιασαν πολλα πραγματα για να ζουμε ετσι οπως ζουμε εμεις σημερα.για τον ιδιο σκοπο γινονται και αντιστοιχες τιμητικες εκδηλωσεις για το πολυτεχνειο κλπ.οποτε ναι στις παρελασεις.γιατι στο κατω-κατω λαος που δε τιμα την ιστορια του ειναι τουλαχιστον αχαριστος!
    ετσι εξηγηται το μινι κ η γοβα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg5722_1.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	10,9 KB 
ID:	67153
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Και δικιά μου..

(ξέρω,ξέρω..και εγώ και ο Trooper είμαστε φασίστες.. )

οχι βεβαια !!!
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Trooper και lambrosfazer διαφωνώ.
    Δεν χαρακτηρίζω φασίστες, έτσι εύκολα. Αλλά η ερώτηση που θέλω να σας κάνω είναι η εξής: Για τους ξένους που ζουν σήμερα στην Ελλάδα τι προτείνετε?
    Να έχουν ξεχωριστά σχολεία που να διδάσκονται την δική τους γλώσσα και ιστορία? Είμαι λίγο περίεργος να ακούσω την αποψή σας, γιατί γίνεται πολύς ντόρος γι αυτό το θέμα.

σε καμια περιπτωση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το θεμα ειναι να καταφερουμε σαν ελλαδα να αφομιωσουμε τους μεταναστες ομαλα και να τους δωσουμε να καταλαβουνε οτι εχουνε υποχρεωσεις και σαφως και δικαιωματα !!!!!!!!!!
    το θεμα της μεταναστευτικης πολιτικης ειναι πολυ μεγαλο και δυσκολο αλλα οσον αφορα το θεμα του σχολειου η γνωμη μου ειναι αν διαβασες παραπανω να παψουν οι μαθητικες παρελασεις αλλα εαν δε παψουν...τη σημαια,ελληνικης ιθαγενειας παιδι,να τη κραταει.
    εφοσον υπαρχει αλλης εθνικοτητας παιδι που εχει καλυτερους βαθμους,να παιρνει χρηματικη επιδοτηση,μεταλια,τιμες και δε ξερω και εγω τι αλλο αλλα οχι το συμβολο που δηλωνει ενα ειναι για ενα πληθος ανθρωπων!

φυσικα ολα αυτα σε μια καλως ευνομουμενη κοινωνια οπου πρωτα τα τσουλακια θα ντυθουν και τα μαλακισμενα θα ξερουνε τι γιορταζουνε καθε φορα,χωρις στομφο και επαρση αλλα με σεβασμο προς ανθρωπους που χυσανε αιμα.

υ.γ.το να με χαρακτηρισει καποιος φασιστα δε με αγγιζει.ξερω καλα ποιος και τι ειμαι και δε θεωρω τον εαυτο μου φασιστα.αν καποιος αλλος με θεωρει...δεν εχω προβλημα να πιω μια μπυρα μαζι του και να το κουβεντιασουμε το πραμα...

Διάβασα αυτό που έγραψες για να σταματήσουν οι παρελάσεις και συμφωνώ.
    Τώρα σχετικά με το ποιος θα κρατάει την σημαία.
    Εφόσον σήμερα η τακτική που ακολουθείται είναι, ο καλύτερος μαθητής να είναι και σημαιοφόρος.
    Τότε πρέπει να δεχτείς και την πιθανότητα ο καλύτερος μαθητής να μην έχει την ελληνική ιθαγένεια.
    Αλλιώς αποκλείοντας τον καλύτερο μαθητή από τπ δικαίωμα να σηκώσει την σημαία λόγω ιθαγένειας λειτουργείς ρατσιστικά.
    Εκτός και βγάλεις νόμο που να λέει ότι οι καλύτεροι μαθητές ελληνικής ιθαγένειας έχουν δικαίωμα να σηκώνουν την σημαία.
    Τότε όμως ακολουθείς τακτική διαχωρισμού στα σχολεία και αυτό είναι επίσης ρατσιστικό.
    Οπότε για να τα αποφύγουμε όλα αυτά ας κάνουμε χωριστά σχολεία για τους ξένους ή ακόμα καλύτερα για να μην μας κοστίσουν και ακριβά ας κάνουμε μερικές λυόμενες κατασκευές μέσα στα υπάρχοντα ήδη σχολεία, έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε την φύρα από το στάρι.

Μια ερώτηση ακόμα αν μου επιτρέπεις: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Έλληνα? Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους?

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ετσι εξηγηται το μινι κ η γοβα...
    Χαλάλι τους!!!!!

Κάθε χρόνο και καλύτερα, λέω εγώ!!!!!!!!!

the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ελληνική επέτειος/γιορτή είναι,ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ μαθητής να σηκώσει τη σηκωσει τη σημαία..
    Αμάν πια όλα ρατσιστικά τα θεωρείτε..Δεν μπορεί η μισή Ελλάδα να είναι ρατσιστές..

Να πάνε να γαμηθούνε οι ρατσιστοθεωρίες σας..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Διάβασα αυτό που έγραψες για να σταματήσουν οι παρελάσεις και συμφωνώ.
    Τώρα σχετικά με το ποιος θα κρατάει την σημαία.
    Εφόσον σήμερα η τακτική που ακολουθείται είναι, ο καλύτερος μαθητής να είναι και σημαιοφόρος.
    Τότε πρέπει να δεχτείς και την πιθανότητα ο καλύτερος μαθητής να μην έχει την ελληνική ιθαγένεια.
    Αλλιώς αποκλείοντας τον καλύτερο μαθητή από τπ δικαίωμα να σηκώσει την σημαία λόγω ιθαγένειας λειτουργείς ρατσιστικά.
    Εκτός και βγάλεις νόμο που να λέει ότι οι καλύτεροι μαθητές ελληνικής ιθαγένειας έχουν δικαίωμα να σηκώνουν την σημαία.
    Τότε όμως ακολουθείς τακτική διαχωρισμού στα σχολεία και αυτό είναι επίσης ρατσιστικό.
    Οπότε για να τα αποφύγουμε όλα αυτά ας κάνουμε χωριστά σχολεία για τους ξένους ή ακόμα καλύτερα για να μην μας κοστίσουν και ακριβά ας κάνουμε μερικές λυόμενες κατασκευές μέσα στα υπάρχοντα ήδη σχολεία, έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε την φύρα από το στάρι.

Μια ερώτηση ακόμα αν μου επιτρέπεις: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Έλληνα? Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους?
    μα δε με καταλαβες φιλε μου....το δεχομαι εφοσον ο νομος το επιβαλει !!!!!!!!!
    απλα λεω οτι διαφωνω με αυτον το νομο...
    και μια και σε αυτη τη περιπτωση λες οτι ειναι ρατσιστικο μια και αν υπαρξει αλλος νομος ακολουθω τατκτικη διαχωρισμου...εχω να σου πω οτι και το να υπαρχει σημαιοφορος,παραστατες και το κυριος σωμα σε μια παρελαση...ειναι εξισου ρατσιστικο!!!!διαχωριζει τους καλους μαθητες απο ολυς τους αλλους!!!!!!!!!!!
    ειναι πολυ δυσκολο να σκεφτεις οτι ο ρατσισμος ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα απο την ισωπεδωση των παντων????
    οσο το τι ειναι αυτο που χαρακτηριζει τον ελληνα και τον κανει να ξεχωριζει απο τους αλλους ειναι η γλωσσα του,τα ηθη και εθιμα του και εαν δεν γινομαι αντιληπτος,πηγαινε σε μια ξενη χωρα(διαλεξε εσυ σε ποια) και ρωτα τους ανθρωπους αυτης της χωρας αν σε νιωθουνε το ιδιο οπως εναν συμπατριωτη τους.

δε θα ειχα κανενα προβλημα να μην υπηρχανε διαχωρισμοι αναμεσα στους ανθρωπους ολου του κοσμου.αλλα εφοσον υπαρχουνε...καποια στοιχεια πρεπει να τα διαφυλαξεις γιατι διαφορετικα οσοι σε νιωθουνε εχθρο,θα προσπαθησουνε να σε ποδοπατησουνε.

Απλά για να θύμίσω μόνο κάποια πράγματα.
    1) Όταν ήρθαν καταδιωκόμενοι οι ελληνόφωνοι από την Κωνσταντινούπολη και την Μικρά Ασία τους χαρακτήριζαν οι αντίστοιχοι ελληνάρες της εποχής τουρκόσπορους και μιάσματα.
    2)Όταν έγινε το μπαμ της αστυφιλίας την δεκαετία του '50 και του '60, βρίζανε τους καράβλαχους που ήρθαν στην Αθήνα και τους πήραν τις δουλειές.
    3) Για τους Ποντίους που ήρθαν από χώρες της Σοβ. Ένωσης, λέγανε ότι ήρθαν οι εγκληματίες και μας παίρνουν τις δουλειές και τα σπίτια. Τους δίνουν επιχορηγήσεις και σε εμάς τους καθαρούς έλληνες τίποτα.

Κάθε φορά που ο Έλληνας περνάει δύσκολα οικονομικά (αυτό συμβαίνει με όλους τους λαούς βέβαια) ψάχνει για φταίχτες, και ότι του σερβίρουν τρώει. Πάντα ο νεοφερμένος είναι ο εύκολος στόχος.

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 15:50
  2. Eξουσιοδοτημένα συνεργεία Ναί ή Όχι;
    από Geo 25 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 13:38
  3. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας