Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Αγορά πρώτης μηχανής

Νέο μέλος
    Γεια σας!

Μετά από ένα χρόνο, ακόμα δεν έχω πάρει μηχανή!

Μεσολάβησαν αρκετά από τότε, βασικά έχω πλέον αμάξι εδώ και μερικούς μήνες και το δίπλωμα φυσικά.

Φεύγω στρατό σε κάνα 5άμηνο, ωπότε σκέφτομαι μέχρι τότε να πάρω διπλωματάκια για μηχανή και τη μηχανή (επιτέλους).

Δεν παίζει όμως πολύ ρευστό, ανεργία εν Ελλάδι γαρ, ωπότε ψάχνω κάποιες οικονομικές λύσεις.

Δηλαδή, δεν μπορώ να πραγματοποιήσω το για χρόνια όνειρό μου για μια CBR 600άρα.....

Είχα δει πριν από λίγο καιρό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κάτι μηχανές HYOSUNG και συγκεκριμένα ένα μοντελάκι πολύ συμπαθητικό, 250 σε φάση street με 2700 ευρό αν θυμάμαι καλά. Γνωρίζει κάποιος για αυτές τις μηχανές;;;; Επιδόσεις, αντοχές, συντήρηση, σημεία πώλησης στην Ελλάδα;

Μανιβελάτο μέλος
    Βρήκα το κατάλληλο μηχανάκι για σένα, εργάτης..αντέχει τα πάντα, το φορτώνεις και πας..

http://www.kymco.com.tw/products/mod.../hercules.asp#

Λοιπόν πέρα τώρα από την μαλακία, το μεταχειρισμένο ψευτοenduro δεν είναι μια κακή λύση. Εγώ θα σου προτείνω μερικές λύσεις στα 125 κυβικά, που θα μπορείς να αποκτήσεις καινούρια.

kymco ck125 (για αυτό περιμένω και εγώ σχόλια καθώς είναι μία από τις λύσεις που σκέφτομαι για να κάνει παρέα στο mtx 50..)

http://www.kymco.gr/products/ck.html

Τιμή 1770 ευρώ..μετρητοίς εμένα μου είπαν γύρω στα 1650
    125, μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, ουσιαστικά το honda cg125

yamaha YBR125

http://www.yamaha-motor.gr/products/...tes/ybr125.jsp

Tιμή 2150 ευρώ
    125, μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, ψεκαστό

Τώρα αν διαθέτεις παραπάνω χρήματα ένα 250 άρι όντως θα ήταν ότι πρέπει. Αλλά εκεί θα δώσεις περίπου τα διπλάσια. Το καλύτερο 2,5 άρι (υποκειμενικό) θα κυκλοφορήσει όπου να ναι, το ninja 250 της kawasaki αλλά όπως το κόβω ένα πεντάρι χιλιάρικα θα μας ζητήσουν πάλι..Κοίτα τα Honda CBF 250 και YBR250..και τα δύο γύρω στα 4000 έουρος..

Μέλος Το avatar του/της DAIMOND
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    θα σου πω εγω μια συμβουλή

τα 125 ειναι λιγα! εισαι 26 μπορεις να βγαλεις μεγαλο δίπλωμα

παρε ενα 250 εντουρακι μεταχειρισμένο να δεις μονος σου μετα τι σου ταιριάζει

ΚΑΙ ΜΗ ΔΩ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ CBF250 ΟΠΩς ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
    κατι τέτοιο ειναι ιδανικό...αν και εγω βούτηξα στα βύθια αμέσως...και πήρα gsr600 k7

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ..ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΤΙΑ..!!!
    το πουλάω λέμε ....

σωστα
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αν εχεις ακομα τις ιδιες αποψεις περι "ταχυτητας" και "ευκολης γνωσης", αστο καλυτερα η ασχολισου, οπως σου εχουν γραψει παραπανω. Καταλαβε οτι το να οδηγεις μηχανη, με τον τροπο που τα εχεις περιγραψει πιο πανω, μαλλον θα σε μπλεξει σε περιπετειες. Αυτο καταλαβα εγω και λυπαμαι που στο λεω! Αν και το μηχανακι που αναφερεις στο τελευταιο, δεν εχει μεγαλη σχεση με τα πιο πανω. Προταση μου αν εξακολουθησεις να το σκεφτεσαι: 1. Βγαλε διπλωμα 2. Κλεισε θεση να παρακολουθησεις καποια μαθηματα ασφαλους οδηγησης, το ταχυτερο δυνατο 3. Αγορασε ενα μεταχειρισμενο φτηνο (αναλογα με τα κιλα και το υψος σου) μηχανακι και ενα καλό κρανος (αν μπορεις και τον υπολοιπο απαραιτητο εξοπλισμο) 4. Αργα βηματα στην αρχη για να μαθεις και να γλυτωσεις καταστασεις. 5. Ελπιζω να σε βοηθησα. Καλη τυχη.-

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Αν εχεις ακομα τις ιδιες αποψεις περι "ταχυτητας" και "ευκολης γνωσης", αστο καλυτερα η ασχολισου, οπως σου εχουν γραψει παραπανω. Καταλαβε οτι το να οδηγεις μηχανη, με τον τροπο που τα εχεις περιγραψει πιο πανω, μαλλον θα σε μπλεξει σε περιπετειες. Αυτο καταλαβα εγω και λυπαμαι που στο λεω! Αν και το μηχανακι που αναφερεις στο τελευταιο, δεν εχει μεγαλη σχεση με τα πιο πανω. Προταση μου αν εξακολουθησεις να το σκεφτεσαι: 1. Βγαλε διπλωμα 2. Κλεισε θεση να παρακολουθησεις καποια μαθηματα ασφαλους οδηγησης, το ταχυτερο δυνατο 3. Αγορασε ενα μεταχειρισμενο φτηνο (αναλογα με τα κιλα και το υψος σου) μηχανακι και ενα καλό κρανος (αν μπορεις και τον υπολοιπο απαραιτητο εξοπλισμο) 4. Αργα βηματα στην αρχη για να μαθεις και να γλυτωσεις καταστασεις. 5. Ελπιζω να σε βοηθησα. Καλη τυχη.-
    Επαυξάνω..το να πάρεις 600άρι..ακόμα και δίχρονο 250 άρι όταν έχεις καβαλήσει μόνο ποδήλατο ισοδυναμεί με αυτοκτονία..άποψη μου πάντα. Πάρε κάτι αδύναμο για την ώρα, σε πιο όρθια στάση που θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς πιο γρήγορα. Αφού κάνεις ότι έγραψε ο παραπάνω και αποκτήσεις εμπειρία ανεβαίνεις σταδιακά κυβικά..Ακόμα θυμάμαι ένα ποστ για ένα παλικάρι που δάνεισε το ss του σε έναν φίλου του που μέχρι τότε είχε οδηγήσει μόνο enduro. To παιδί δυστηχώς μας κοιτάει από ψηλά. Συγνώμη αν σόκαρα κάποιους ή αν ξύπνησα κακές μνήμες αλλά πρέπει να καταλάβουν όσοι δεν έχουν ξανακαβαλήσει ότι η μηχανή δεν είναι σαν το κουτί. Ακόμα και ένα derbi 50 cc την πρώτη φορά που ανεβαίνεις και ανοίγεις το γκάζι σου φαίνεται αεροπλάνο. . Αν δεν θες να χάσεις πολλά χρήματα κοίτα για κάτι μεταχειρισμένο, εώς 250 κ.εκ. Με 1000 ευρώ κάτι θα βρεις. Το κρατάς μέχρι να μάθεις και μετά το ξαναπουλάς όσο όσο.

κατι ακομα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Επαυξάνω..το να πάρεις 600άρι..ακόμα και δίχρονο 250 άρι όταν έχεις καβαλήσει μόνο ποδήλατο ισοδυναμεί με αυτοκτονία..άποψη μου πάντα. Πάρε κάτι αδύναμο για την ώρα, σε πιο όρθια στάση που θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς πιο γρήγορα. Αφού κάνεις ότι έγραψε ο παραπάνω και αποκτήσεις εμπειρία ανεβαίνεις σταδιακά κυβικά..Ακόμα θυμάμαι ένα ποστ για ένα παλικάρι που δάνεισε το ss του σε έναν φίλου του που μέχρι τότε είχε οδηγήσει μόνο enduro. To παιδί δυστηχώς μας κοιτάει από ψηλά. Συγνώμη αν σόκαρα κάποιους ή αν ξύπνησα κακές μνήμες αλλά πρέπει να καταλάβουν όσοι δεν έχουν ξανακαβαλήσει ότι η μηχανή δεν είναι σαν το κουτί. Ακόμα και ένα derbi 50 cc την πρώτη φορά που ανεβαίνεις και ανοίγεις το γκάζι σου φαίνεται αεροπλάνο. . Αν δεν θες να χάσεις πολλά χρήματα κοίτα για κάτι μεταχειρισμένο, εώς 250 κ.εκ. Με 1000 ευρώ κάτι θα βρεις. Το κρατάς μέχρι να μάθεις και μετά το ξαναπουλάς όσο όσο.

εντάξει φίλε μου ολοι ξέρουμε πως το γκαζι ειναι γλυκό..αλλα δεν χρειάζεται και φόβο...αν φοβάσαι θα εισαι και σφιγμένος και θα κάνεις ποιο εύκολα λάθος... ειναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και ωριμότητας σε οτι αφορά το άτομο και μην ξεχνάς πως πρεπει να εισαι πολυ σίγουρος για την επιλογή σου μια και αυτη πρόκειται για την μηχανή που θα πάρεις...απλα θα πάρεις αυτο που σου αρέσει ποιο πολυ σε σχέση πάντα με τα λεφτα που θέλεις να δαπανήσεις..ειναι πολυ απλο και εύκολο..!!!

σου εύχομαι να εχεις την καλύτερη έμπνευση...
    το πουλάω λέμε ....

Νέο μέλος
    Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, βλέπω ότι εστιάζετε σε πιθανό κακό χειρισμό της πρώτης μου μηχανής. Βασικά έχω οδηγήσει 1-2 φορές τζογκάκι, αλλά δεν ήμουν νηφάλιος, στο λύκειο. Είχα πέσει 2-3 φορές την πρώτη, μέχρι σημείου που άνοιξε η σέλα και πετάχτηκε έξω η μπαταρία! ΛΟΛ!!! Αλλά χωρίς ταχύτητα βέβαια και χωρίς να είμαι νηφάλιος νοητικά.

Λοιπόν, πέρα από τα αστεία παιδιά, είμαι 27 χρονών και προφανώς θα προσέχω όταν πάρω μηχανή, δεν είμαι κάνα παιδαρέλι..... αφού αυτοκίνητο πριν να πάρω δίπλωμα νόμιζα πως κάθε ένας που ερχόταν από μπροστά μου σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης θα πέσει ακριβώς επάνω μου! Φυσικά αυτές οι ανόητες φοβίες φύγανε, τώρα έχω κάνει γύρω στα 4000 χλμ και φυσικά προσέχω. Βασικά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο, αφού φεύγω στρατό σε μερικούς μήνες. Μπορώ να το αφήσω για μετά βέβαια, αλλά τώρα 30 χρονών να μαθαίνεις μηχανή..... λίγο χαζό δεν ακούγεται;

Βασικά, δεν έχω ανέβει ποτέ σε μηχανή με ταχύτητες. Διάβασα όμως στο ίντερνετ πως οδηγούνται! Υποθέτω πως όλο το μυστικό είναι να ελέγχεις απόλυτα το ντεμπραγιάζ στο αριστερό χέρι και ειδικά στην πρώτη, για να μη σαβουρντιαστείς. Από κει και πέρα είναι πις οφ κέι υποθέτω! Από ισορροπία πάω καλά, λόγω χιλιάδων χλμέτρων με το ποδήλατο, ωπότε νο πρόμπλεμ να πούμε..... το θέμα είναι η μηχανή.

Βασικά στα δύο παιδιά πιο πάνω που μου προτείνουν kymco και ένα yahama, δεν ξέρω αν μου κάνουν πλάκα, πάντως αυτά τα μηχανάκια που είδα στις εικόνες που παρέθεσαν είναι τα πιο πανάσχημα παλιοσίδερα που έχω δει ποτέ μου! Ρε είστε καλά; Ούτε να με πληρώνανε δεν οδηγούσα κάτι τέτοιο!

Αυτό που έλεγα από hyosung και είχα δει στην έκθεση είναι αυτό:

http://www.epfguzzi.com/forsale/gt250R.jpg

Η έστω σε 125:

http://www.tso-motorrad.de/www/herst...25/GT125_6.jpg

Για την τιμή όμως δεν είμαι σίγουρος, ή 2700 μου είχε πει ή 3700.....

Για το δίπλωμα τι τιμές ξέρετε;;; 380 είναι καλά;

ΥΓ οι φωτό μόνο ως λινκ μπαίνουν; Πρέπει να έχω direct show για να φανούν;

Νέο μέλος
    Επίσης να συμπληρώσω ότι πάντα είχα ιδιαίτερη συμπάθεια προς τα εντούρο, από το λύκειο ακόμα που οι παρέες είχανε τα γνωστά DT 125 ή 250, ΧΤ ή ΧR 400άρια κλπ..... αλλά πάντα είχα την εντύπωση ότι είναι δυσκολότερα στην οδήγηση και στην ισορρόπηση λόγω ύψους!

Δηλαδή με βάση την εμπειρία σας, αν την έχει κάποιος από εσάς, για κάποιον που ξεκινάει με μηχανές είναι πιο εύκολο να μάθει με μια enduro από ότι με μια χαμηλή;

Μανιβελάτο μέλος

Re: κατι ακομα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DAIMOND
    εντάξει φίλε μου ολοι ξέρουμε πως το γκαζι ειναι γλυκό..αλλα δεν χρειάζεται και φόβο...αν φοβάσαι θα εισαι και σφιγμένος και θα κάνεις ποιο εύκολα λάθος... ειναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και ωριμότητας σε οτι αφορά το άτομο και μην ξεχνάς πως πρεπει να εισαι πολυ σίγουρος για την επιλογή σου μια και αυτη πρόκειται για την μηχανή που θα πάρεις...απλα θα πάρεις αυτο που σου αρέσει ποιο πολυ σε σχέση πάντα με τα λεφτα που θέλεις να δαπανήσεις..ειναι πολυ απλο και εύκολο..!!!

σου εύχομαι να εχεις την καλύτερη έμπνευση...
    Δεν είπα ότι είναι αδύνατο, αλλά πιστεύεις ότι όσο ώριμος και να σαι όταν δεν έχεις καβαλήσει ούτε στρογγυλοφάναρο (και λες ότι είσαι γεννημένος για την ταχύτητα) είναι σωστό να ξεκινήσεις από ένα τετρακύλινδρο? Δεν είναι μηχανή που συγχωρεί λάθη. Δεν θέλει φόβο, σεβασμό θέλει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ιδανική επιλογή..γνώμη μου πάντα.

Μανιβελάτο μέλος
    Δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά θέμα εμπειρίας. Και εγώ είμαι 21 χρονών και κάτι ψιλά αλλά έχω 100.000 χλμ σε αυτοκίνητο, τζιπ, βαν και ότι άλλο φανταστείς. Και 40 να ήσουν πάλι τα ίδια θα λέγαμε. Τέλος πάντων όσον αφορά το χιοσούγκ ή όπως αλλιώς το λένε, εκτός του ότι είναι αμφιβόλου ποιότητας (περισσότερο όσον αφορά το πλαίσιο) ξέρεις εσύ ολοκληρωμένο δίκτυο service στην ελλάδα? μόνο μπελάς θα είναι. Στο κάτω κάτω αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα, πήγαινε πάρε το cbr 125, το μοντέλο 2006, που το δίνουν σε προσφορά 2620, αν και μην νομίζεις πως έχει καμία διαφορά με το yamaha (και επειδή έχω κάτσει στο yamaha, μην σου πω ότι το yamaha είναι πιο βολικό) παρά μόνο τα κλιπ ονς, που άμα πέσεις ελπίζω να έχεις κάνει μικτή γιατί δεν σε βλέπω καλά. (άντε και για να μην υπερβάλω και την μονή ανάρτηση πίσω, που όμως δεν νομίζω ότι σε αυτές τις ταχύτητες να έχει καμιά σημασία). Το yamahaκι είναι τέρας αξιοπιστίας και οικονομίας. Τώρα όσον αφορά τα enduro που ρώτησες, από την ελάχιστη προσωπική μου εμπειρία μου ήρθε πιο εύκολα από κάποιο άλλο είδος μηχανής λόγω της όρθιας στάσης του σώματος. (υπόψην είμαι 1.76 και 65 κιλά..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takis9
    Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, βλέπω ότι εστιάζετε σε πιθανό κακό χειρισμό της πρώτης μου μηχανής. Βασικά έχω οδηγήσει 1-2 φορές τζογκάκι, αλλά δεν ήμουν νηφάλιος, στο λύκειο. Είχα πέσει 2-3 φορές την πρώτη, μέχρι σημείου που άνοιξε η σέλα και πετάχτηκε έξω η μπαταρία! ΛΟΛ!!! Αλλά χωρίς ταχύτητα βέβαια και χωρίς να είμαι νηφάλιος νοητικά.

Λοιπόν, πέρα από τα αστεία παιδιά, είμαι 27 χρονών και προφανώς θα προσέχω όταν πάρω μηχανή, δεν είμαι κάνα παιδαρέλι..... αφού αυτοκίνητο πριν να πάρω δίπλωμα νόμιζα πως κάθε ένας που ερχόταν από μπροστά μου σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης θα πέσει ακριβώς επάνω μου! Φυσικά αυτές οι ανόητες φοβίες φύγανε, τώρα έχω κάνει γύρω στα 4000 χλμ και φυσικά προσέχω. Βασικά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο, αφού φεύγω στρατό σε μερικούς μήνες. Μπορώ να το αφήσω για μετά βέβαια, αλλά τώρα 30 χρονών να μαθαίνεις μηχανή..... λίγο χαζό δεν ακούγεται;

Βασικά, δεν έχω ανέβει ποτέ σε μηχανή με ταχύτητες. Διάβασα όμως στο ίντερνετ πως οδηγούνται! Υποθέτω πως όλο το μυστικό είναι να ελέγχεις απόλυτα το ντεμπραγιάζ στο αριστερό χέρι και ειδικά στην πρώτη, για να μη σαβουρντιαστείς. Από κει και πέρα είναι πις οφ κέι υποθέτω! Από ισορροπία πάω καλά, λόγω χιλιάδων χλμέτρων με το ποδήλατο, ωπότε νο πρόμπλεμ να πούμε..... το θέμα είναι η μηχανή.

Βασικά στα δύο παιδιά πιο πάνω που μου προτείνουν kymco και ένα yahama, δεν ξέρω αν μου κάνουν πλάκα, πάντως αυτά τα μηχανάκια που είδα στις εικόνες που παρέθεσαν είναι τα πιο πανάσχημα παλιοσίδερα που έχω δει ποτέ μου! Ρε είστε καλά; Ούτε να με πληρώνανε δεν οδηγούσα κάτι τέτοιο!

Αυτό που έλεγα από hyosung και είχα δει στην έκθεση είναι αυτό:

http://www.epfguzzi.com/forsale/gt250R.jpg

Η έστω σε 125:

http://www.tso-motorrad.de/www/herst...25/GT125_6.jpg

Για την τιμή όμως δεν είμαι σίγουρος, ή 2700 μου είχε πει ή 3700.....

Για το δίπλωμα τι τιμές ξέρετε;;; 380 είναι καλά;

ΥΓ οι φωτό μόνο ως λινκ μπαίνουν; Πρέπει να έχω direct show για να φανούν;

και τα δυο ειναι για πιτσιρικάδες..κάτι που εσυ δεν είσαι..για μενα προτίμησε κάτι σε στριτ...κανενα CB 250 Η 400..παλιό μεν αλλα είναι καλα για εξάσκηση...οι σχολές οδηγών γιατι νομίζεις τα προτειμουν...σαν παπάκια είναι ''σαν'',δεν παύουν να ειναι μηχανές....ειναι και φθηνά...και μετα παίρνεις αυτο που πραγματικά θέλεις.....

και συνφωνω απολυτα με τον φιλο που μιλησε για σεβασμο....χρειαζετε παντα!!!
    το πουλάω λέμε ....

φιλαρακι ακουσε και κανεναν πιο εμπειρο.Δεν νομιζω ο mako να εχει προβλημα ή να μην θελει να παρεις το cbr και γενικα ολοι μας δεν εχουμε κανενα προσωπικο σκαλωμα με εσενα και θελουμε σονει και καλα να παρεις μικρη μηχανη.
    Δεν εχει σημασια το ποσο χρονων εισαι,το θεμα ειναι η εμπειρια που εχεις.Εσυ θες να πας στα 100 αλογα. εχεις ποτε ανεβει σε 100 αλογα?τα εχεις παει ποτε πανω απο 10.000 στροφες? Να δεις που αρχιζει το ενα να τραβαει προς τα εδω και το αλλο προς τα εκει,αντε να σε δω μετα πως θα τα μαζεψεις!!!
    Η μηχανη δεν ειναι ποδηλατο και η γρηγορη μηχανη δεν συγχωρει λαθη.Δε μπα να προσεχεις εσυ,να πηγενεις με 10κμ/ω,θα ερθει ο μαλακας και θα καρφωθει επανω σου και τοτε αστα βραστα.Να θυμασαι ενα πραγμα,οτι μηχανη και να παρεις καποια στηγμη θα πεσεις και μπορει να μην πονεσεις αλλα με την συγκεκριμενη θα πονεση η τσεπη σου!!!

υγ.Με 5,000κμ αδηγηση με αμαξι δεν θεωρισε εμπειρος φιλε μου,οταν θα εχεις το πρωτο σου στουκο τοτε θα καταλαβεις πολλα πραγματα.

υγ2.Παρε ενα ΧΤ600 με κανα 2.000€ και θα εισαι μια χαρα,και το γκαζι του εχει και ταξιδακια πας και οταν θα πεσεις δεν θα αγχωθεις για τιποτα.αν δεν σου αρεσει το χτ παρε το er-6f με το φερινγκ ειναι πολυ ζορικο!

παντα φιλικα και παντα με καλη διαθεση
    μην παρεξηγεις τα οσα λεω απλα κρατα την ουσια και δεν θα βγεις χαμενος!!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Να τον ακούς τον McTala
    Hello και απο'μένα,εγώ φίλε μου είμαι στα 20.
    Στα 13 μου ειχα τρακάρει με 125 crypton και είχα αρκετά τραβήγματα
    λόγω μη κατοχής διπλώματος..Να στο κάνω πιο λιανά.
    3 εκατομμύρια πλήρωσαν οι καημένοι οι δικοί μου για τη μύνηση που έφαγα.
    Αν είχε γίνει τώρα το ίδιο σκηνικό εγώ θα ήμουν αυτός που θα έκανε τη μύνηση.
    Που θέλω να καταλήξω?Τώρα έχω το καινούριο crypton x και περιμένω πως κ πως
    την άφιξη του καινούριου yamaha r6 2008.O κολλητός μου λοιπόν κόλλησε και αυτός με
    μηχανές και θέλει και αυτός 600άρι.ΜΟΝΟ αυτόματο ξέρει να οδηγεί.
    Τι θα κάνει λοιπόν και τι θα συμβούλευα και εσένα να κάνεις.
    Βγάλε το δίπλωμα σου και πίστεψέ με,θα καταλάβεις αμέσως ποια μηχανή θέλεις και μπορείς
    να αποκτήσεις.Με 400 street δίνεις για δίπλωμα αν δεν κάνω λάθος οπότε θα ξέρεις αν θέλεις
    κάτι παρόμοιο ή πιο off-road φάση.
    Καλή θητεία και καλή λευτεριά!
    www.myspace.com/deathmetalito

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DAIMOND
    και τα δυο ειναι για πιτσιρικάδες..κάτι που εσυ δεν είσαι..για μενα προτίμησε κάτι σε στριτ...κανενα CB 250 Η 400..παλιό μεν αλλα είναι καλα για εξάσκηση...οι σχολές οδηγών γιατι νομίζεις τα προτειμουν...σαν παπάκια είναι ''σαν'',δεν παύουν να ειναι μηχανές....ειναι και φθηνά...και μετα παίρνεις αυτο που πραγματικά θέλεις.....

και συνφωνω απολυτα με τον φιλο που μιλησε για σεβασμο....χρειαζετε παντα!!!
    Σωστός ο παίκτης..ένα brosάκι 250 νομίζω είναι ιδανικό μεταχειρισμένο και πιστεύω ότι με 1000-1200 θα βρεις..ίσως και να κάνω λάθος. Είναι ευκολοδήγητο, φτηνό στη συντήρηση και υπάρχουν άφθονα ανταλλακτικά. Θα ψηνόμουν ακόμα και εγώ να πάρω κανένα αλλά τελικά λέω να πάρω 125 καινούριο κατά προτίμηση injection καθότι όντας φοιτητής και με την τιμή τις βενζίνης δεν θέλω να βάλω στον προυπολογισμό μου και άλλα..

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτασεις για αγορα πρωτης μηχανης..
    από boogy_man στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 12:17
  2. αγορα πρωτης μηχανης.......
    από andreew στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 19:00
  3. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  5. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων