Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: ΚΑΤΟΧΟΙ Scooter ΕΝΟΘΕΙΤΕ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    koita na deis file mou,to mono pou exeis na fovasai einai h metapwlhsh.Emena prosqwpika de me endiaferei ayto to thema.An kai twra teleytaia ta SYM jefytrwnoun san manitaria stous dromous.Epishs pisteyw pws einai malakia na dineis gia scooteraki pou tha to xrhsimopoieis sthn polh panw apo 3000 euro.Blepw kati gilera kati piaggio 125 aria me timh panw apo 3000 ki ekneyrizomai.

einai kai thema idiosygrasias bebaia!
    καλημερα φιλαρακι, καταρχας αν θες γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι ειναι λιγο εκνευριστικα τα greeklish...

βασικα με ενδιαφερει και η μεταπωληση γιατι το scooter το θελω για 1-1,5 χρονο το πολυ,μετα θα γυρισω σε μηχανες παλι...

για την τιμη συμφωνω, κι εγω αν διαβασες στο πρωτο μηνυμα μου δεν δινω πανω απο 3.000? - 3.500?, αλλα και το sym που προτεινεις 2.950? εχει, οποτε το ιδιο ειναι με το να παρω ενα piaggio x8 150 που εχει 3.190? και να το δωσω πιο ευκολα...

οντως πανω απο 3.500? ειναι κριμα να δωσει καποιος για scooter αφου σε αυτα τα λεφτα βρισκεις εντουρακι ή ον-οφφ μεταχειρισμενο...

Κανε μια βολτα το beverly...και μετα κανε και το sym, να δουμε αν θα θελεις ακομα sym
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Κανε μια βολτα το beverly...και μετα κανε και το sym, να δουμε αν θα θελεις ακομα sym
    μα δεν ειπα οτι το θελω...

εξαλλου βασει τιμων πιο συμφερον ειναι να κινηθω προς piaggio και ας δωσω κατι παραπανω, οτι πληρωνεις παιρνεις εξαλλου...

ενταξει ειπαμε δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις και η εμφανιση αλλα μην το παραχεσουμε κιολας...

επισης ρωτησα και μια φιλη μου που ειχε ενα sym 150 (μοντελο δεν ξερω) και μου ειπε οτι ολο κατι περιεργους θορυβους ακουγε και γενικα δεν της ενεπνεε καμια εμπιστοσυνη...

τωρα για τα τελευταια μοντελα δεν ξερω, μπορει να εχουν βελτιωθει αλλα παντα μαρεσει να βαδιζω στα σιγουρα...

Piaggio και να βαδίζεις στα σίγουρα είναι αντιφατικές έννοιες. Αν θες σιγουριά, θα πας προς Ιαπωνία μεριά.....

Επίσης αν θες κάνε μια βόλτα από εδώ http://scooterclub.14.forumer.com/ να ακούσεις και καμιά γνώμη παραπάνω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninjaki
    Piaggio και να βαδίζεις στα σίγουρα είναι αντιφατικές έννοιες. Αν θες σιγουριά, θα πας προς Ιαπωνία μεριά.....

Επίσης αν θες κάνε μια βόλτα από εδώ http://scooterclub.14.forumer.com/ να ακούσεις και καμιά γνώμη παραπάνω.....
    ε δεν υπαρχουν και πολλα ομως απο εκει...

απο yamaha μονο το max μου αρεσει αλλα ειναι πανακριβο...

ενα της honda 250 καλο εχει 7.200? και τα αλλα δεν εχουν χωρους καθολου...

και της suzuki το burgman 150 εχει 4032?

αρα τι μενει?

piaggio beverly, x8 η gilera...

Φίλε kalant εγώ έχω 2 χρόνια το Χ8 το 200 και είμαι υπερευχαριστημένος.Πιστεύω είναι όμορφο(μαύρο όπωσδήποτε), οικονομικό(κατανάλώσεις και service έχουν γραφεί σε άλλη συζήτηση απλά είναι παραπληροφόρηση) καλές επιδόσεις,κράτημα,φρένα και αν θες κάνεις μετακόμιση.Ο χώρος κάτω από τη σέλα και στο πορτάκι πίσω είναι όλα τα λεφτά(χωράει περίπου 100 Heineken 500άρες )

Από την άλλη πολύ καλή επιλογή είναι και το beverly,είναι νομίζω ποιο ελαφρύ αλλα δεν χωράει ούτε full face από κάτω

Ότι και να επιλέξεις θα το χαρείς και θα δεις ότι θα εντυπωσιαστείς από τα ταπεινά scooterάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LuckyStrike
    Φίλε kalant εγώ έχω 2 χρόνια το Χ8 το 200 και είμαι υπερευχαριστημένος.Πιστεύω είναι όμορφο(μαύρο όπωσδήποτε), οικονομικό(κατανάλώσεις και service έχουν γραφεί σε άλλη συζήτηση απλά είναι παραπληροφόρηση) καλές επιδόσεις,κράτημα,φρένα και αν θες κάνεις μετακόμιση.Ο χώρος κάτω από τη σέλα και στο πορτάκι πίσω είναι όλα τα λεφτά(χωράει περίπου 100 Heineken 500άρες )

Από την άλλη πολύ καλή επιλογή είναι και το beverly,είναι νομίζω ποιο ελαφρύ αλλα δεν χωράει ούτε full face από κάτω

Ότι και να επιλέξεις θα το χαρείς και θα δεις ότι θα εντυπωσιαστείς από τα ταπεινά scooterάκια
    ωχ , φιλε εισαι ο ανθρωπος μου...

για πες κι αλλα, βασικα λογω χαμηλοτερης τιμης σκεφτομαι να παρω το x8 150 αλλα για πες για το 200, ποσα λεφτα πληρωνεις, τι καταναλωση εχει, τι τελικη εχεις δει?

Μην ανησυχεις για τιποτα my man

Τα service που έχω πληρώσει στην αντιπροσωπία είναι
    3000: 12 E (λάδια)
    6000: 90 Ε (λάδια,φίλτρα,κτλ +τακάκια πίσω και αλλαγή ντίζας του κοντέρ που είχε κοπεί, θα μου πεις άλλοι την κόβουν από μόνοι τους αλλά εγώ ήμουν τίμιος και δεν σκόπευα να το πουλήσω )
    9000: 12 E (λάδια)
    Τώρα έχω των 12000 που θα πάει ακριβούτσικο αν αλλάξω τακάκια και ιμάντα + ρύθμιση βαλβίδων

Κατανάλωση περίπου με 5 λίτρα 100 χλμ αναλόγως πάντα τους ρυθμούς που κινείσαι.Σε όγκο συνηθίζεται και οι σφήνες γίνονται κανονικά (δεν είναι και παπί βέβαια).Ο συνοδηγός έχει αρχοντική θέση αλλα τα πόδια του μπορεί να σε ενοχλόυν όταν καταβάζεις τα δικά σου.

Η συμπεριφορά του θα σε εντυπωσιάσει αλλα σε δυνατο φρενάρισμα ο πίσω μπλοκάρει και χορεύει χωρίς όμως ανησυχία. Το πρόβλημα που είχα ήταν με τα λάστιχα που είχε(κάτι SAVA) τα οποία σε βρεγμένο ήταν θάνατος.

Για τον χώρο κάτω σου είπα ότι είναι όλα τα λεφτα αλλά 2 full face δεν χωράει(εκτός αν είναι πολύ μικρα χωρίς αεραγωγούς)

Τέλος επιδόσεις ικανοποιητικές και τελική στο δικό μου 135.
    Είναι πολύ ξεκούραστο,έχω κάνει ταξίδι 250 χλμ με μια στάση.

Αυτά...dude
    Ότι άλλο θες, εδώ είμαστε

Μην ανησυχεις για τιποτα my man

Τα service που έχω πληρώσει στην αντιπροσωπία είναι
    3000: 12 E (λάδια)
    6000: 90 Ε (λάδια,φίλτρα,κτλ +τακάκια πίσω και αλλαγή ντίζας του κοντέρ που είχε κοπεί, θα μου πεις άλλοι την κόβουν από μόνοι τους αλλά εγώ ήμουν τίμιος και δεν σκόπευα να το πουλήσω )
    9000: 12 E (λάδια)
    Τώρα έχω των 12000 που θα πάει ακριβούτσικο αν αλλάξω τακάκια και ιμάντα + ρύθμιση βαλβίδων

Κατανάλωση περίπου με 5 λίτρα 100 χλμ αναλόγως πάντα τους ρυθμούς που κινείσαι.Σε όγκο συνηθίζεται και οι σφήνες γίνονται κανονικά (δεν είναι και παπί βέβαια).Ο συνοδηγός έχει αρχοντική θέση αλλα τα πόδια του μπορεί να σε ενοχλόυν όταν καταβάζεις τα δικά σου.

Η συμπεριφορά του θα σε εντυπωσιάσει αλλα σε δυνατο φρενάρισμα ο πίσω μπλοκάρει και χορεύει χωρίς όμως ανησυχία. Το πρόβλημα που είχα ήταν με τα λάστιχα που είχε(κάτι SAVA) τα οποία σε βρεγμένο ήταν θάνατος.

Για τον χώρο κάτω σου είπα ότι είναι όλα τα λεφτα αλλά 2 full face δεν χωράει(εκτός αν είναι πολύ μικρα χωρίς αεραγωγούς)

Τέλος επιδόσεις ικανοποιητικές και τελική στο δικό μου 135.
    Είναι πολύ ξεκούραστο,έχω κάνει ταξίδι 250 χλμ με μια στάση.

Αυτά...dude
    Ότι άλλο θες, εδώ είμαστε
    Συγνωμη ρε φιλαρακι, αλλα για πες μας σε πιο συνεργειο Piaggio, πληρωνεις την αλλαγη λαδιων 12Ε ??

Γιατι ολοι οσοι ξερω δινουν 45-55 Ε για αλλαγη λαδιων σε Εξ. Piaggio.

Το πάω στην Πάτρα στον Παπανικολάου(έχει piaggio kai kawasaki)
    Αν δεν είναι 12, είναι 15 το πολύ(θα κοιτάξω την απόδειξη και θα απαντήσω στα σίγουρα).
    Το λάδι που βάζει είναι αυτό που προτείνει η εταιρία(full synthetic δεν θυμάμαι μάρκα).

Γιάυτό σου λέω ότι όσα λέγονταν σε άλλη συζήτηση για τα scooter είναι παραπληροφόρηση.

Το πάω στην Πάτρα στον Παπανικολάου(έχει piaggio kai kawasaki)
    Αν δεν είναι 12, είναι 15 το πολύ(θα κοιτάξω την απόδειξη και θα απαντήσω στα σίγουρα).
    Το λάδι που βάζει είναι αυτό που προτείνει η εταιρία(full synthetic δεν θυμάμαι μάρκα).

Γιάυτό σου λέω ότι όσα λέγονταν σε άλλη συζήτηση για τα scooter είναι παραπληροφόρηση.
    Δεν ειναι καθολου παραπληροφορηση, γιατι εχω φιλαρακια με Piaggio Που πληρωνουν 45-55Ε τα λαδια ανα 3.000.

Τωρα αν ο αντιπροσωπος στην Πατρα σας κανει τοσο καλες τιμες, μπραβο του, αλλα εδω στην Αθηνα η Piaggio, ειναι φαρμακειο

Ps. Και οσο για το ποσο καλα ειναι τα Piaggio, κολλητος μου με vxr200, 18.000,κομμενος στροφαλος, ναι καλα ακουσες, στροφαλος.
    Μηχανακι στην εγγυηση, με ολα τα σερβις σε εξουσ. αλλα δεν το περασανε εγγυηση..γιατι...γιατι φοραγε variator mallosi, και leo vince εξατμιση... .αλλα οταν εκανε τα σερβις κουβεντα δεν του ειπε κανενας

Φίλε μου να σου πω την αλήθεια έχω ακούσει και εγώ τρελά service σε Piaggio.Εγώ είμαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο συνεργείο από τιμή και δουλεία.
    Ούτε για την ποιότητα μπορούν να υπερηφανευτούν τα Piaggio αλλά είναι πάντα ότι δίνεις παίρνεις.Δεν είναι τυχαίο ότι το Honda Jazz το 250 φτάνει τα 5000-6000

Όσο για τις εγγυήσεις που ανέφερες πιστεύω ότι όλοι, μα όλοι είναι αλήτες
    Από τη στιγμή που σου πουλήσουν το προιόν τους δεν τους νοιάζει τίποτα!

Και εννοώ ότι όταν πάει ο φίλος σου και ο καθένας να βάλει aftermarket εξαρτήματα είναι υποχρεωμένοι οι κύριοι να σε ενημερώσουν ότι το βάζεις με δική σου ευθήνη και ότι δεν καλύπτει η εγγύηση!
    Αλλά δεν το κάνουν γιατι μπορεί να το ξανασκεφτείς και θα χάσουν λεφτάκια!
    Ίσως είμαι λίγο απόλυτος αλλά πιστεύω ότι το 99% των συνεργείων-αντιπροσωπιών έτσι λειτουργούν

Νέο μέλος
    φίλε LuckyStrike στην Πάτρα είστε τυχεροί... εδώ Αθήνα τα service πάνε στα 45-55 ? χαλαρά, δεν είναι παραπληροφόρηση δυστηχώς... είμαι κι εγώ κάτοχος Χ8 εδω και 2 χρόνια και κατά τα άλλα είμαι ευχαριστιμένος...
    τώρα για τις εγγυήσεις μην την ψάχνετε... κι εγώ την πάτησα.... στον ενάμιση χρόνο κόπηκε(!) το κεντρικό στάντ και όταν πήγα να το αλλάξω ανακάλυψα ότι εξαιρείται απο την εγγύηση! Αμα την διαβάσετε αυτή την εγγύηση θα καταλάβετε ότι έιναι σκέτη κοροϊδία... ουσιαστικά εξαιρούνται τα πάντα...

Για να μην μπερδευόμαστε, όταν λέω αλλαγή λαδιών εννοώ μόνο αυτό και τίποτα άλλο,ούτε έλεγχο ρελαντι φρένα κτλ,λάδι αδειάζει-βάζει το καινούργιο και έτοιμος,και πληρώνεις μόνο την αξία του λαδιού.

Όταν μου λες αλλαγή λαδιών 45 Ε είναι παράλογο
    Δηλαδή αν πας με ένα συγκεκριμένο λάδι και τους πεις να βάλει αυτό,μετά θα σου ζητήσει 30 Ε εργατικά για το καπάκι που ξεβίδωσε?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Για να μην μπερδευόμαστε, όταν λέω αλλαγή λαδιών εννοώ μόνο αυτό και τίποτα άλλο,ούτε έλεγχο ρελαντι φρένα κτλ,λάδι αδειάζει-βάζει το καινούργιο και έτοιμος,και πληρώνεις μόνο την αξία του λαδιού.

Όταν μου λες αλλαγή λαδιών 45 Ε είναι παράλογο
    Δηλαδή αν πας με ένα συγκεκριμένο λάδι και τους πεις να βάλει αυτό,μετά θα σου ζητήσει 30 Ε εργατικά για το καπάκι που ξεβίδωσε?
    Οχι φιλε αληθεια λεει ο μικε 16ν και γω για το glera to 125 τοσα πληρωνω ανα 3000χιλ και 45ε.στα 6000 παει στα 90ε και στα 12000χιλ ετοιμασου να τραβας τις κ@λοτριχες σου οταν σου αλλαξουν και τον ιμαντα εγω πληρωσα 145ε το εχω γραψει παλι πιο πανω στην συζητηση το gsxr μου ειναι πολυ πιο φθηνο στα σερβις
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γαμ@#$ τα scooter σας
    από OldMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:04
  2. Scooter-C50
    από George-3- στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2004, 18:07
  3. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04
  4. HELLO + κατοχοι GSXR1000
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2004, 12:50
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF