Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: Nickey Hayden ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Έτσι...έτσι...έτσι...
    επίτηδες περίμενα μέχρι τώρα να ποστάρω καθότι είχα δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι το γούσταρα τον Αμερικανό. Βέβαια στους τελευταίους αγώνες μου είχε σπάσει τα νεύρα αλλά εχθές με έκανε να χαμογέλασω. Μπράβο αγορίνα μου!!!
    Δεν θα μπω σε αυτό στο ποστ στη διαδικασία αν το άξιζε ποιος και γιατί ούτε ποιος είναι καλύτερος οδηγός. Όλοι ξέρουμε κατά βάθος πως ο γιατρός είναι Ο οδηγός!!! Και σαφώς καλύτερος του Αμερικανού.
    Και κάτι τελευταίο προς το φίλο Λάμπρο.
    Λάμπρε μην μπερδεύεις τα αρχ...α με το στυλ οδήγησης και τον τρόπο που επιλέγηει ο καθένας για να κερδίσει. Δυστυχώς για μας πολλές φορές το θέαμα μπαίνει στην άκρη χάρη της νίκης. Δεν έχει σχέση με τα αρχ...α και το πόσο "κότα" ή όχι είναι ο καθένας.
    Επιλέγει κάθε οδηγός τον τρόπο του (μαζί με την ομάδα του) για να κερδίσει.
    Αρχιδαράς και γαμάτος ο Ιταλός αλλά...

οι τσαμπυκάδες με την άσφαλτο πληξρώνονται ακριβά. Που πα ρε να τσακωθείς με την ασφαλτο; ε;

Γι' αυτό, έτσι για να πειραχτούμε λίγο θα πω:
    Οπαδοί και φίλοι του Ρόσι! Ξυδάκι παιδιά μου ξυδάκι!!! Πονάει πάντα η πρώτη φορά αλλά περνάει. Την άλλη φορά θα πονέσει λιγότερο... χαλαρώστε κι απολαύστε...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    To μονο που ξερω παιδακια ειναι οτι εκει που επρεπε να τα δωσει ολα(σημερα δηλ)εκανε την πιο χονρτη μαλακια του φετινου πρωταθληματος και ναι σημερα ειπα και μονο σημερα ηταν σαν ενα παιδακι χεσμενο,ετσι οδηγησε και ετσι μου φανηκε απο την αρχη του αγωνα,μιλαω παντα για τον σημερινο αγωνα,διαβαστε λιγο ρε παιδακια μην με κρεματε ετσι και γω το γουσταρα να κερδισει αλλα παντα με την αξια του ε?
    GIXXERAKIA σκουπίσου και λίγο πριν βγεις εξω!!
    Επαμε το καφε πίσω αλλα εσυ το παράκανες!

Φιλικά πάντα ετσι??

Ο Rossi είχε πρόβλημα απο το warm up το πρωι της Κυριακής, ειχε 11ο χρόνο, και δεν μπορούσαν να βρουν τι φταίει.
    Η θερμοκρασία ασφάλτου ηταν 10 βαθμούς πάνω από του Σαββάτου και το set up δεν ταίριαζε.
    Προσπάθησε να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις αλλα δεν γινόταν.
    Κανονικά και μετα την τούμπα, θα έπιανε για πλάκα την 8η θέση, ιδίως με τόσες τούμπες μπροστα.
    Απλά το μηχανακι δεν πήγαινε, το προσπάθησε όσο μπορούσε.
    Επίσης θέλει μεγάλα αρχιδ@α για να ξανακαβαλήσεις και να κυνηγας όλο τον αγώνα οσο μπορείς για να παρεις τελικα την 13η και να μην το παρατήσεις.

διαβασε λιγο ρε GIXXERAKIA, και όπως φευγεις ......ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ

φιλικα πάντα
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Που ήταν τ'@ρχίδια του Hayden στους περισσότερους αγώνες..;;

Ο Rossi σήμερα έπεσε..Δεν ξεκίνησε τα κάνει αγώνα τακτικής..Ξεκίνησε για να κερδίσει τον αγώνα και όχι να κρατηθεί 1-2 θέσεις πίσω από τον Hayden που θα του έδινε το πρωτάθλημα..Ο Hayden έχει αποδείξει οτι αυτό θα έκανε..Οι @ρχιδάρες του Γιατρού τραυματίστικαν με την πτώση,αν δεν έπεφτε θα τις έβλεπες και εσύ και πάνω απ'όλα ο βλάχος..

Πρωταθλητής είναι,μάγκας ΔΕΝ είναι..Μάγκας είναι αυτός που τρέχει και κάνει τα πάντα για να κερδίσει..Μάγκα θα έλεγα τον Πεντρόζα γιατί έδειξε οτι έχει @ρχίδια..
    +100000000000 ρε Λάμπρο, τα έγραψα κι αλλού, δεν τα ξαναγράφω μια και με κάλυψες...........

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    1.) H ιστορια ειναι οτι ο ροσι ειναι οντως ο πρωταθλητης για τις καρδιες του κοσμου που τωρα τον πανε ακομα πιο πολυ.

2.) Ολοι ξερουν οτι ο ροσι ειναι καλυτερος οχι μονο του χειντεν αλλα ολων. Oποτε ολα τα αλλα περιττα......

3.) Δεν του αξιζε να τελειωσει ετσι. Οχι σε οδηγο τετοιων δυνατοτητων εμπασιπεριπτωση.

4.) Προσωπικα μανουριασα τρελλα που το πηρε ο αμερικανος.

5.) 5 πρωταθληματα απανωτα θα παρει με τα 800αρια ο γιατρος τωρα.

VALENTINO POROSSI....................POWERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    η απαντηση μου αναφερεται στον τιτλο του θρεντ και μονο!!!!!!!!!!!!

σε κανεναν απο σας παιδια...προς αποφυγην παρεξηγησεων!!!!

:a36: :a36: :a36: :a36: :a41: :a57:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ακούω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό περί κωλοφαρδίας του "γιατρού" όλα αυτά τα χρόνια!
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βλέπουν έτσι ορισμένοι. Δηλαδή όλα αυτά τα πρωταθλήματα τα πήρε επειδή ήταν απλά τυχερός?
    Τυχερός ήταν όταν πίεζε και επιζητούσε τη νίκη σε κάθε μα κάθε αγώνα? Όταν ήταν πολύ πιο γρήγορος από τους αντιπάλους του? Όταν έκανε όλα αυτά τα φοβερά προσπεράσματα που έχουμε δει?

Anyway!

Φέτος δεν ήταν η χρονιά του και φάνηκε εξ' αρχής αυτό. Σπασμένοι κινητήρες, ελλατωματικά λάστιχα, συγκρούσεις.... αλλά παρ'όλα αυτά το πάλεψε και τον έφτασε τον Hayden (συν τη μοναδική ατυχία του αμερικανού).
    Ο Hayden από την άλλη είχε πολύ σταθερές, αλλά όχι κορυφαίες, θέσεις σε κάθε αγώνα και για αυτό πήρε και το πρωτάθλημα. Και ευνόησε σε αυτό καθαρά η ατυχία του αντιπάλου του.

Άντε του χρόνου πάλι!!!!!!

the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Και κάτι τελευταίο προς το φίλο Λάμπρο.
    Λάμπρε μην μπερδεύεις τα αρχ...α με το στυλ οδήγησης και τον τρόπο που επιλέγηει ο καθένας για να κερδίσει. Δυστυχώς για μας πολλές φορές το θέαμα μπαίνει στην άκρη χάρη της νίκης. Δεν έχει σχέση με τα αρχ...α και το πόσο "κότα" ή όχι είναι ο καθένας.
    Να σου συνδέσω και τα 3..;; O Hayden ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ όποιο στυλ οδηγησης κι ακολουθήσει,γιατί πολύ απλά δεν έχει τ'αρχιδια!!Αντιθέτως πχ ο Pedrosa,Elias,Melandri κλπ τα έχουν..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Φετινό πρωτάθλημα:

1. Η ιστορία θα γράψει Πρωταθλητής Heyden
    2. Πτώσεις, εγκαταλείψεις κτλ σε λίγα χρόνια δεν θα τα θυμάται κανείς
    3. Troy Bayliss μια νίκη και μοναδική στα 3 χρόνια του (και ένα αγώνα) στα motogp
    4. Ilmor= δύο βαθμοί σε δύο αγώνες με 800cc και στάσεις για αλλαγές ελαστικών και γενικά δοκιμές
    5. Νίκη του Αντώνη Ηλία

Από highligts:
    1. Melandri highlight να τερματίζει drift-άρωντας με το ένα χέρι να μας χαιρετάει
    2. Edwards να πέφτει στην τελευταία στροφή του αγώνα και να χάνει την νίκη

Προσωπικά νομίζω ότι από το πρωτάθλημα αυτά ίσως να μείνουν να θυμόμαστε. Τώρα πτώσεις, νίκες, προσπεράσεις κτλ θα γίνονται πάντα.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Είχε απο όλα. ΔΕΝ μονοπόλησε το ενδιαφέρον ένας οδηγός η μία ομάδα.
    Αντε και του χρόνου καλύτερο πρωτάθλημα με περισσότερο ενδιαφέρον.

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    o nakano υπεγραψε στην konica minolta honda.

ο rossi δήλωσε στην Gazzetta dello sport μεταξύ άλλων:

Ευτυχώς που δεν πέρασα στην Ferrari. Ετσι θα έχω την ευκαιρία για την ρεβανς.

Αν είχα κερδίσει θα ήμουν ένας σούπερ ήρωας των εικονογραφημένων και του σινεμα. Στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι.

απο το φετινο πρωταθλημα μονο πικρα θα χω να θυμαμαι,δν θα μου μεινει τπτ αλλο.καλυτεροι αγωνες για φετος μουτζελο οπως παντα,σαξενρινγκ,σεπανγκ,φιλιπ αιλαντ κ εστοριλ.

......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	index.jpeg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	16,7 KB 
ID:	67284

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Δεν είμαι δικηγόρος του Ρόσι, απλά...

Tελικα στο τελος φανηκε η εμπιστοσυνη του γιατρου στην κωλοφαρδια του αλλα τελικα τον προδωσε οπως εχει κανει αρκετες φορες φετος και μην πει κανεις οτι αξιζε τον τιτλο φετος γιατ θα μαλωσουμε

Γιατί δεν άξιζε τον τίτλο; Η κατάκτηση ενός τίτλου έρχεται απο το άθροισμα των βαθμών. Και οι βαθμοί έρχονται μέσα απο μια προσπάθεια αναβάτη και μηχανής. Νομίζω όλοι δεχόμαστε πως ο Χέιντεν φέτος είχε ένα πιο αξιόπιστο μηχανάνι. Μαγκιά της Χόντα, σωστά; Μαγκιά δεν είναι και του αναβάτη όταν τιθασεύει ένα μηχανάκι λιγότερο αξιόπιστο και το οδηγεί σε 5 νίκες; έτσι νομίζω...Ο Ρόσι τολμούσε σε όλους τους αγώνες γιατί ήξερε πως η μηχανή του υστερεί...κατάφερε μέσα σε 3 μήνες να πάρει 59 βαθμούς περισσότερους απο τον Χέιντεν, τη στιγμή που είχε 2 εγκαταλείψεις περισσότερες απο τον Αμερικανό...

Τελικα την επαθε σαν παιδακι που αγχωμενο προσπαθει να φτασει το αφταστο και εχασε το μπροστινο απο καθαρη μαλακια του,εδω που επρεπε να κρατησει χαρακτηρα δεν μας εδειξε οτι ειναι ο Βαλεντινο Ροσσι αλλα ενα παιδακι που ηταν χεσμεντεν απο την εκκινηση του αγωνα και αυτο που επαθε το αξιζε κατα την γνωμη μου,πειτε με υπερβολικο αλλα ελεος πια πολυ πανω του το ειχε παρει οτι ανα πασα στιγμη σας εχω ολους!!

Και σε αυτό θα διαφωνίσω. Ποτέ δεν είπε ο Ρόσι οτι ήταν πάνω απο όλους. Απλά το έκανε.. Θυμίζω οτι πέρυσι τερμάτησε στους 16 απο τους 17 αγώνες της σεζόν και η χειρότερη θέση ήταν η τρίτη....δλδ τι άλλο να έκανε; να κέρδιζε σε όλους τους αγώνες;;;;;

Μπραβο στον Χειντεν για την αξια νικη του,την αξιζε γιατι ηταν σταθερος σε ολη την σεζον,την αξιζε και η ομαδα του γιατι,ουτε απο σπασμενο μοτερ εμεινε,ουτε απο λαστιχο!γενικα φετος η χοντα αξιζε το τιτλο των κατασκευαστων(αντιθετως στον πραγματικο κοσμο ειναι μαπα )

Τώρα μιλάς σωστά...χιχιχιχι.....

Τελος τι εγινε ρε παιδια με κεινο το παιδι?Bayliss? W T F Τι αγωνα εκανε σημερα ο τυπος,μπραβο του,ισως η Ντουκατι θα επρεπε να σκεφτει οτι ο Ζιμπερναου ο υπερ γκαντεμης και μκλς ταυτοχρονα θα πρεπει να αποσυρθει μετα απο αυτο απο την ομαδα της?μηπως επρεπε να ειχε γινει εδω και πολυυυυυ καιρο?Τα σχολια δικα σας

Χωρίς καμία παρεξήγηση, αλλά είδα κάποιες απόψεις και θέλησα να κάνω ένα σχόλιο....

ΥΓ: Ο Ρόσι δεν είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας....ο πρώτος είναι πρώτος, και ο Χέιντεν είναι πρώτος. τελεία και παύλα. Το οτι ο Χέιντεν είναι ο πρωταθλητής δεν σημαίνει πως ο Ρόσι δεν είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών (τουλάχιστον)...άλλωστε, όταν κάποιοι απο εμάς θα έχουμε παρατήσει τις μηχανές για κανα αμάξι (χτύπα ξύλο.... ) και τα παιδιά μας θα θέλουν μηχανή, και θα μας ρωτάνε "Για ξαναπες μου μπαμπα...αυτό το μηχανάκι με το "69" γιατί το έχεις εκεί;;; αφού ο Ρόσι έχει το "46"..." θα απαντάμε: "Αυτός είναι ο μοναδικός που πήρε πρωτάθλημα στα 990 κυβικά πλην του Ρόσι. Μόνο μια χρονιά έγινε αυτό, και φταίει ο Ελίας, γιατί μας έριξε στο πρώτο αγώνα και μας πέρασε στο προτελευταίο...." άλλωστε έτσι γράφεται η ιστορία...απο στόμα σε στόμα....ότι και να διαβάσει το παιδί, τον μπαμπά θα πιστέψει....
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    ΥΓ: Ο Ρόσι δεν είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας....
    ειναι εκει κ ηταν παντα κ θα ειναι παντα.δεν ειναι στα motogp πια.. θα ξαναγινει ομως.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Λοιπον αν (σας) εθιξα καποιους η καποιον που βλεπετε με παρωπιδες (ροσσι) ζητω συγγνωμη!δεν θελω να χαλαω αυτα που χτιζω στην ζωη μου (δεν ειχα εμπλακει τοσο καιρο σε διαμαχη σιε οποιοδηποτε θεμα στο φορουμ) και ειναι ισως η μοναδικη φορα που εγραψα κατι αντιθετο απο οτι πιστευω,γιατι πιστευω οντως οτι ο ροσσι ειναι οδηγαρα αλλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι σαν και αυτον οι οποιοι πιθανως να μην εχουν αναδειχτει απο τις ομαδες τους ακομα!Εμενα πρωσοπικα μου αρεσει το θεαμα και θεαμα δεν ειδα απο πλευρας γιατρου δεν ειδα αυτα που μας ειχε συνιθησει.οποια κοντρα θεωρηται ξεκινησαν καποιοι δεν το θεωρω κακια και δεν κραταω κακια αλλα μαθετε επιτελους να σεβεστε την γνωμη του αλλου δεν ζουμε στην χουντα εχουν ολοι την γνωμη τους και πρεπει να την πουν!Αυτα ειχα να πω και δεν ειχα σκοπο με τα γραφομενα μου να θιξω καποια ιδανικα σας
    Keep spamming!!!:a13:

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Λοιπον αν (σας) εθιξα καποιους η καποιον που βλεπετε με παρωπιδες (ροσσι) ζητω συγγνωμη!δεν θελω να χαλαω αυτα που χτιζω στην ζωη μου (δεν ειχα εμπλακει τοσο καιρο σε διαμαχη σιε οποιοδηποτε θεμα στο φορουμ) και ειναι ισως η μοναδικη φορα που εγραψα κατι αντιθετο απο οτι πιστευω,γιατι πιστευω οντως οτι ο ροσσι ειναι οδηγαρα αλλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι σαν και αυτον οι οποιοι πιθανως να μην εχουν αναδειχτει απο τις ομαδες τους ακομα!Εμενα πρωσοπικα μου αρεσει το θεαμα και θεαμα δεν ειδα απο πλευρας γιατρου δεν ειδα αυτα που μας ειχε συνιθησει.οποια κοντρα θεωρηται ξεκινησαν καποιοι δεν το θεωρω κακια και δεν κραταω κακια αλλα μαθετε επιτελους να σεβεστε την γνωμη του αλλου δεν ζουμε στην χουντα εχουν ολοι την γνωμη τους και πρεπει να την πουν!Αυτα ειχα να πω και δεν ειχα σκοπο με τα γραφομενα μου να θιξω καποια ιδανικα σας
    Η αληθεια ειναι οτι φετος αλλαξαν καποιες σταθερες του rossi, δεν ηταν οπως παλιοτερα... Το comeback του βεβαια ηταν μοναδικο.
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2008
    από FZMAN στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2008, 19:24
  2. Το όνομα αυτού... Hayden!!!
    από alximistis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2007, 20:13
  3. Τι ειπε ρε ο Hayden????
    από ktm640lc4 στο forum Αγωνιστικά νέα