Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Έχουμε γίνει Far West

~
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω θα μιλησω σαν αλλη πυθεια και οποις καταλαβει...καταλαβε

ΖΗΤΩ Η ΚΡΗΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
    [Νομίζω απεικόνιζε, όπως την «ερμήνευσα» βλέποντας την, όχι την πορεία ενός προβληματικού ατόμου, αλλά την πορεία των ιδεών/νοοτροπίας όπως μεταφέρονται από γενιά σε γενιά εμποτισμένες με «καθαρές» «αλήθειες» που μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο την ζωή μας και του μικρόκοσμου πριν και μετά από εμάς που μας περιβάλλει…
    Οι εμποτισμένες με βία οποιεσδήποτε τέτοιες ιδέες, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αναπαράγουν βία στο όνομα και καλά των απειλουμένων συμφερόντων μας από …Χ …(βάλτε ότι θέλετε….) παράγοντες.
    Και εδώ πια ότι υπάρχει και παντού: κοινωνία 2 ταχυτήτων (τουλάχιστον) όπου η 1η πάει με 300+ και που η 2η αγκομαχώντας καθημερινά αγγίζει πάντα κάτι κάτω από 100…
    Μεγάλη [αποξένωση  αδιαφορία] και φθορά λόγω των «απαιτήσεων» της «καλής και υγιούς» TV made, καθημερινότητας (ζωής)…κτλ κτλ
    Μεγάλος, πολλές φορές αδικαιολόγητος, φόβος, άγνοια, έλλειψη παιδείας κτλ

Κυρίως έλλειψη χρόνου για σκέψη, περισυλλογή και ηρεμία …

Παράγοντες που «κάποιος» πάντα εκμεταλλεύεται για να την δημιουργία και υπεράσπιση οποιασδήποτε μορφής βίας ή ψυχαναγκασμού των άλλων ή και του ιδίου… κτλ κτλ κτλ ]

...
    Εγώ -τελείως πεζά- νομίζω ότι έδειχνε την κατάντια του ανθρώπου όταν πέσει στη λούμπα ανόητων και επικίνδυνων ιδεών (ή και ουσιών -ταιριάζει). Επίτρεψέ μου όμως να πιστεύω ότι όσο λάθος είναι κάποιες θεωρίες σαν το ναζισμό, άλλο τόσο λάθος είναι και η αναρχία με τη λάθος μορφή που την εκλαμβάνουν όλοι οι ψευτοανάρχες, οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση πετώντας πέτρες στα ΜΑΤ και καίγοντας αυτοκίνητα, πολλές φορές ανθρώπων που έχουν περισσότερη ανάγκη από αυτούς.

Επίσης θέλω να πω ότι τα λές πολύ όμορφα αλλά, όπως προείπα, θεωρίες και γενικά ευχολόγια τέτοιου τύπου έχουν πάψει εδώ και καιρό να με αγγίζουν απλά και μόνο γιατί λέγονται πολύ εύκολα αλλά είναι πρακτικά ουτοπικές με τρανότερο παράδειγμα όλων το σοσιαλισμό και την πρακτική του εφαρμογή... Ο νοών νοείτο...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
    ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao:

κ γω θα παω να παρω μπλουζακι για την εκστραστια κατα του καρκινου του μαστου!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Sferopetadhn
    Φυσιολογικό ο δηλωμένος νεοναζί που έδερνε οτιδήποτε το μη λευκό; Χμμμ μάλλον λάθος κάνεις...
    Η ταινία είναι για τον μικρό αδερφό και όχι για τον μεγάλο.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω θα μιλησω σαν αλλη πυθεια και οποις καταλαβει...καταλαβε

ΖΗΤΩ Η ΚΡΗΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ

Triple 1050

Ψιτ... ΟΛΟΙ οι αποπάνω μου...

O Αλχιμιστής έχει δίκιο.

Όσοι μιλάνε για οπλοφορία ξεχνάνε τις "παράπλευρες απώλειες" τύπου Columbine.

Επίσης πιστεύουν ότι το να πυροβολείς σε κουτάκια μπύρας, είναι το ίδιο με το να πυροβολείς σε άνθρωπο. Ο κανόνας λέει ότι αν έχεις όπλο θα το χρησιμοποιήσεις, σ' αυτή την περίπτωση όμως μπορεί και να πεθάνεις. Πράγματα που δεν πρέπει να παίρνονται ελαφρά.

Στην Αμερική το σύστημα της οπλοφορίας έχει αποτύχει, μέσα στην ίδια την ζωή. Λειτουργεί ανεξέλεγκτα, ο καθένας μπορεί να βρεί όπλο, με αποτέλεσμα ο περοσσότερος κόσμος να ζει στον φόβο.

Το όπλο εμπίπτει στην κατηγορία της αυτοδικίας. Με αυτή την λογική τι θέλουμε την δικαιοσύνη, τους νόμους, ας πάρει ο καθένας μας ένα όπλο, και στο τέλος όποιος έχει το μεγαλύτερο, ή στέκεται όρθιος κερδίζει.

sferopetadhn, εχω μια ερωτηση και αν θες μου απαντας: ας πουμε οτι ερχεται καποιος να σου κλεψει το αυτοκινητο και τον πυροβολεις ή τον χτυπας, σωστα κατα την αποψη σου. Ωραια.

Αν το αφεντικο ή το υπουργειο στο οποιο υπαγεσαι σου μειωσουν εμμεσα ή αμεσα το μισθο, με αποτελεσμα να μην μπορεις να ζησεις, τι θα κανεις;
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Δεν χρειάζεται να ασκείται βία,ούτε όπλα και κουμπούρια. Λύση νόμιμη και με σίγουρα αποτελέσματα!

http://www.tbotech.com/stunmaster625.htm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hatsiroku
    Δεν χρειάζεται να ασκείται βία,ούτε όπλα και κουμπούρια. Λύση νόμιμη και με σίγουρα αποτελέσματα!

Nα διαπερνανε 625000ν δε σου φαινετε βιαιο ε?
    η βια δεν ειναι παντα η ασκηση σωματικης δυναμης,μπορει να ειναι κ ψυχολογικη κ να ποναει ΠΟΛΥ περισσοτερο.
    τωρα εαν εσυ βρισκεις αυτο το πραμα σαν λυση.......ελπιζω να μη σε πετυχω στο δρομο κ σε πατησω/σπρξω κατα λαθος,για αντε μετα να σε πεισω οτι δε σε προσεξα!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Κατ αρχας, καλως ηρθες.

Κατα δευτερον, το οτι εχει προκαλεσει 100περιπου θανατους στην Αμερικη το ξερεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κατα τριτον, ορισε μου εστω νομικα τη βια.

Κατα τεταρτον, τι σημαινει λυση νομιμη; Βασει ποιου νομου;;

Τελικα.................................................................................ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όχι δεν μου φαίνεται καθόλου βίαιο! Κοίτα φίλε αν βρεθώ σε στιγμή που κάτι πρέπει να κάνω, για να μην λέγομαι μακαρίτης, πίστεψέ με μερικά δευτερόλεπτα παράλυσης είναι το ελάχιστο που θα με πειράξει, για να μην σου πώ ότι δεν θα με αγγίξει καθόλου! όσο για τη ψυχολογική βία δεν πιστεύω ότι στέκει γιατί αυτή την λαμβάνει το θύμα κι όχι αυτός που (πρώτος) προκάλεσε βία.

Φίλε resistman και 1000 θανάτους να είχε προκαλέσει πάλι δεν θα μου άλλαζε γνώμη. Καταλάβετε ότι εκείνη τη στιγμή αυτο-αμύνεσαι για να σώσεις τη ζωή σου.

Δεν μπορώ να σου ορίσω νομικά την βία, εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν κάτι που έχει αντίκτυπο πάνω σου και γίνεται παρά τη θέλησή σου.

Αν δεν υπάρχει νόμος που απαγορεύει την χρήση του αυτομάτως θεωρείται νόμιμο.(Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν εισάγονται τέτοια κατασκευάσματα στη χώρα μας).

Δεν είμαι τόσο ακραίος όσο ακούγομαι αλλά επειδή με έχουν τσακίσει πιτσιρικά κάτι κωλοπαίδια για να μου πάρουν το κινητό οι ανοχές μου έχουν περιοριστεί!!! Και φυσικά δεν έχω το παραπάνω ''φονικό όπλο" αλλά και να το είχα σίγουρα δεν θα το κουβάλαγα πάνω μου! με το ζόρι θυμάμαι τα κλειδιά του σπιτιού...οπότε μπορείς να με πατήσεις/σπρώξεις άφοβα

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    sferopetadhn, εχω μια ερωτηση και αν θες μου απαντας: ας πουμε οτι ερχεται καποιος να σου κλεψει το αυτοκινητο και τον πυροβολεις ή τον χτυπας, σωστα κατα την αποψη σου. Ωραια.

Αν το αφεντικο ή το υπουργειο στο οποιο υπαγεσαι σου μειωσουν εμμεσα ή αμεσα το μισθο, με αποτελεσμα να μην μπορεις να ζησεις, τι θα κανεις;
    Αν και δεν το πολυκατάλαβα το ερώτημα, μάλλον αναφέρεσαι στις προσωπικές επιπτώσεις και το κατά πόσο θα με έκαναν να συγκρατηθώ ε;

Ε λοιπόν θα τον ξαναχτυπούσα. Ξαναλέω ότι δεν μου αρέσει η βία αλλά δεν βλέπω λύση. Δηλαδή γιατί ο ασκών παρανομία να μπορεί να το κάνει και ο αυτοπροστατευόμενος να εκτίθεται αυτομάτως ως βίαιος. Το ξαναλέω, δεν βιδώνομαι γιατί οι λαμαρίνες και οι τηλεοράσεις που θα θελήσει να μου κλέψει αξίζουν όσο ένας άνθρωπος, αλλά σιχαίνομαι την πλήρη απαξίωση που αυτός δείχνει απέναντι στον κόπο που εγώ έκανα για να τα αποκτήσω.

Ακόμη και ο Κόκκαλης έχει κάνει κόπο γι' αυτά που έχει, όπως κι αν τα έχει αποκτήσει και όσο κι αν διαφωνούμε ή όχι με τον τρόπο αυτό.

Όταν ο άλλος φτύνει κατάμουτρα εμένα και την οικογένειά μου που σκοτωνόμαστε (όπως όλοι σχεδόν) κάθε μέρα γιατί αυτός απλώς βαριέται να δουλέψει... ε όχι ρε πούστη μου δεν μου κάθεται... Δηλαδή όπως έχω το άγχος της δουλειάς μου κάθε μέρα πως αν κάνω μαλακία θα φάω σουτ (υπάλληλος είμαι και όχι δημόσιος) αυτός να μην έχει κανένα φόβο; Ας το θεωρήσει ρίσκο της δουλειάς του κι αυτό λοιπόν (αν το δούμε έτσι).

Όχι όπλα, ναι.
    Όχι τυφλή βία, ναι.
    Πρόβατο προς σφαγή, όχι!

Όταν το κράτος μου δώσει τα εχέγγυα (έτσι γράφεται) ότι είμαι ασφαλής τότε θα είμαι κι εγώ μαζί σας. Ως τότε... σόρρυ

ΥΓ Δυστυχώς είμαι 30 και θυμάμαι ακόμη τις εποχές όπου όλο το καλοκαίρι δεν έκλεινε η μπαλκονόπορτα και κανείς δεν κλείδωνε την πόρτα όταν βρισκόταν στο σπίτι. Τώρα παντζούρια, πόρτες κλειστά (κι ας έχει 40 βαθμούς), 2 κλειδαριές και δύο αλυσίδες. Κι αυτά ως επίφαση ασφάλειας γιατί αν θέλουν... Δεν υποννοώ κάτι περί μεταναστών, απλά δείχνω το πώς άλλαξε η κοινωνία άρα πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς (κι ας μη μας αρέσει).

Ακόμα κι έτσι για όλους!!!!!!!!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero

Και αυτο ειναι παρανομο στην Ελλαδα..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Hatsiroku ( ωραιο ονομα ρε μπαγασα!!) καταλαβαινω τι θες να πεις. Απλα πρεπει να κανουμε μια διακριση νομιζω: αλλο μου κλεβουν το πορτοφολι απ το θελουν απλα να μου τσαμπουκαλευτουν, αλλο προτιθενται να με σκοτωσουν απ το να μπουν σπιτι για να παρουν 200ευρω και να φυγουν.

Φανταζομαι θα συμφωνεις οτι μιλαμε για αλλα ειδη και εντασης εγκληματος. Οποτε σε καθε περιπτωση θα πρεπει ν αντιδρουμε διαφορετικα. Με αυτο το μαραφετι αμφιβαλλω αν θα μπορεις να το κανεις αυτο. Ειτε καποιος φιλος θελει να σου κανει πλακα ( εχουν τυχει και τετοια περιστατικα οπους φιλος ή πατερας πυροβολησε φιλο ή το παιδι του....... ), ειτε καποιος θελει να σε σκοτωσει, ειτε καποιος ειχε αναγκη απο 300ευρω, θ αντιδρασεις με ενα πραγμα που μπορει να σκοτωσει;;

Σου προτεινω κατι αλλο αν αισθανεσαι καποια ανασφαλεια για οποιδηποτε λογο: μαθε καποια πολεμικη τεχνη, κυριως καποια ευκολη και αποτελεσματικη. Προσεξε, δεν τα λυνει ολα, ιδιως αν ο αλλος τραβηξει κουμπουρι ή ειναι αποφασισμενος να πεθανει. Αλλα σε περιπτωσεις ψευτοτσαμπουκαδων ή μικροκλοπων ειναι ακρως αποτελεσματικη χωρις να σκοτωσει ( εφοσον βεβαια δεν το τραβηξεις...).

Sferopetadhn αν χτυπουσες και το αφεντικο που θα σου εκανε τη ζωη δυσκολη, εχεις μια συνεπεια, οποτε εισαι σωστος και δεν μπορω να σου πω κατι.

Για τον Κοκκαλη διαφωνουμε για το πως τα εχει βγαλει, αλλα δεν πειραζει

Γινονται κλοπες για αποκτηση ειδων πολυτελειας ή απλα για να βελτιωσουν καποιοι εξυπνοι το βιωτικο τους επιπεδο αλλα και κλοπες που γινονται για επιβιωση. Οσο και αν δεν μας αρεσει, τα 2,5 εκατομυρια Ελληνες που ζουν κατω απ τα ορια της φτωχειας, ειναι ενας αριθμος ανησυχητικος που προκαλει αρκετα τετοια περιστατικα. Και οταν δεν υπαρχει καποιο επιδομα ( γιατι τα λεφτα πανε σε""""εργα"""" ) ή μια γειτονια δεμενη που θα βοηθησει αυτον που εχει προβλημα, τοτε βρισκομαστε μπρος σε καταστασεις δυσαρεστες για ολους.

Ρε παιδιά αυτή η ιστορία με τα όπλα, δεν βγάζει σε καλό.

Μην ξεχνάμε την περίπτωση του αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο ή 17χρονο σέρβο μαθητή. (Και αυτός υποτίθεται ότι είναι εκπαιδευμένος).

Αν κάποιος που πεινάει, μπει σε ένα φούρνο και κλέψει μια φρατζόλα, και ο φούρναρης τον πυροβολήσει, τι θα λέμε τότε?

Αν σας φαίνετε υπερβολικό, έχει συμβεί.

Ο Κούλογλου στο ρεπορτάζ χωρίς σύνορα, είχε μια καταπληκτική εκπομπή για αυτό το θέμα, πριν δύο με τρεις εβδομάδες περίπου. ¨Οποιος την είδε δεν πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι υπέρ της οπλοφορίας.

Άσχετο, είδατα εχτές το βράδυ την θεματική βραδιά? Για τον πόλεμο στο Ιράκ, την προετοιμασία του πολέμου στο Ιράν, και σχετικά με τον Μπουσ(τη). Ήταν φοβερό το ντοκυμανταίρ για τους χριστιανούς που υποστηρίζουν τον Μπουσ(τη).

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cretan Far West 2!
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 19:59
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 09:47
  3. Ζούγκα παίδες, ζούγκλα έχουμε γίνει...
    από McGyver στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 21:03
  4. Μπορούμε να έχουμε...
    από DIT στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 19:04
  5. Ρε Τι Θα Γινει?
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 16:00

Κανόνες δημοσιεύσεων