Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Γιατί δεν θα ήθελα να είμαι γυναίκα....

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    δε χρειάζεται να πατάς όλο το πέλμα κάτω για να κρατήσεις μια μηχανή. Περισσότερο είναι τεχνική ισοροπίας, σωστά!! Κι εγώ 1.70κάτι είμαι και ενα Τρανσαλπ κολητού που οδήγησα δε παταγα καλα, εκτός κι αν το εγερνα λίγο και πατούσα μόνο το ενα ποδι κατω.
    μη μασατε όσοι και οσες θέλουν ον-οφ μηχανακι, απλά θέλει πιο "λεπτές" κινήσεις και να μη νομίσεται/σουμε πως οδηγούμε παπι γιατι τότε,... καλα θα καναμε να ειχαμε προνοήσει για......κάγκελα!!!!

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
    Ξερεις κατι βρε Περικλή?

Ολοι ΜΑΣ κανουμε πολλες φορες λαθη...εχουμε ως αυτονόητα αυτά που για ΠΟΛΛΕΣ ομάδες ανθρωπων (και δεν μιλάμε μόνο για το αντικειμενο των μοτοσυκλετών) ΔΕΝ είναι...και αρχίζουμε να παραπονιόμαστε για ενα κάρο άλλα...

Τι να πω φιλε μου...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ!!!

Αυτη η γυναίκα σχεδόν μεγάλωσε μεσα σε πίστες βλέποντας τον πατέρα της να τρέχει απο τοσο δα μικρουλα...

Αυτή η γυναίκα θα επρεπε σημερα να εχει ενα αξιοπρεπες μηχανάκι και να μου εριχνε στα αυτιά...

Και αυτή η γυναίκα ειναι υποχρεωμένη να κάθεται στην πισω σέλα της μοτοσυκλέτας μου και αυτό ΟΠΟΤΕ την αφήνω μιας και ειμαι της άποψης οτι η μοτοσυκλετα ειναι για ΕΝΑ μονο ατομο (και σε αυτο το σημείο γινομαι γαιδουρι)...

Και το χειρότερο είναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ...

Αυτό είναι που μου την δίνει περισσότερο από ολα...

Τα σέβη μου...

ΟΠΑΑΑΑΑΑ
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο FREEDOM ΑΠΟ ΤΟ MAG ΤΟΥ ΜΟΤΟ. RIGHT? ΧΕΧΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ DNA125????? ΘΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Ελα βρε nimbus...

Οχι ρε γμτ...με πηραν πρέφα και εδω μέσα...μεσα επεσες...απλά το "Freedom" ηταν ηδη πιασμένο οταν πηγα να κανω register και το εκανα "modeerf"...(ο χρήστης με το username Freedom μου φαινεται οτι ανήκει σε καποια κοπελια απο εδω περα μεσα)

Ψαχνουμε ακόμα...υπάρχει μια λιστα με μοτοσυκλέτες προς δοκιμήν αλλά πρέπει να βρουμε και ιδιοκτήτες που να μας αφήσουν να τα καβαλήσουμε (εν στάση εννοειται, ε?)...

Μα να σου πω το DNA125 το γουστάρω ακόμα και εγώ οπτικά τουλάχιστον...σιγουρα φτάνει (ή τουλάχιστον είμαι 99% σίγουρος), αλλά δεν ειναι μοτοσυκλέτα ρε γμτ...ετσι και ειχε συμπλεκτη, αντε, εστω και μονο ταχύτητες μα το κερατό μου θα το είχαμε "χτουπήσει" για πρωτο μηχανάκι...

Αυτή την στιγμή, ψαχνουμε οτιδηποτε από 100 κυβικά και πάνω που να έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ταχύτητες, αν είναι δυνατόν και συμπλέκτη και να είναι οσο πιο κοντα οδηγικά σε μια μοτοσυκλέτα...(χμμμμ, ναι και να φτάνει κατω...χμμμ)

Καλή σου μέρα!!!

ΥΓ: Πλακα πλάκα, πριν απο καμια εβδομάδα ειδα νεαρό να φευγει με ενα χιλοπσπασμένο μεν, πανέμορφο δε Hondaκι...ηταν μικρουλι (δεν ηταν minibike) ειχε ταχύτητες-συμπλεκτη, λαστιχάκια πολεμικά και ηταν και δίχρονο...(μια χαρά τσουλαγε ο μάγκας)...50 με 80 κυβικά επρεπε να ηταν και ηταν σαν μικροσκοπικο supersport (το ξαναλέω δεν ηταν minibike)...πρεπει να τον πετύχω τον τυπο καμια δοση στην γειτονιά να του σπικαρω...
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    re su modeelf το cbr 125 το έχεις δει? μια μικρή μοτοσυκλέτα είναι! και από ύψος δείχνει καλό!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    re su modeelf το cbr 125 το έχεις δει? μια μικρή μοτοσυκλέτα είναι! και από ύψος δείχνει καλό!
    Παρακαλώ, λεγε με Freedom...

Αμ με το cbrάκι na δεις τι ζημιά επαθε...πηγαμε εκθεση και δεν μπορουσα να την ξεκολήσω απο πανω...οσο και απίθανο να σου φαινεται και σε αυτή ψιλοείχε προβλημα (μην βαράτε παιδες, την εχω τραβήξει ακόμα και με καμερα επάνω στο 125 για να μπορώ να κάνω τους υπολογισμούς μου)...αλλά λογικά με αφαίρεση λίγου αφρώδους απο την σέλα θα είναι μια χαρά αν και της φάνηκε και λίγο βαρύ (αλλα και αυτό δεν με τρομάζει γιατι και εγώ απο οταν πηγα απο παπάκι σε 250 μου φάνηκε σαν να ζυγιζε 3 τόνους)...

Ελπιζω συντομα να αρχίζουν να κυκλοφορουν μεταχειρισμένα γιατι με 3.300 που το εχουν η γυναικα παιρνει Bros650, σκαει και κανα φράγκο σε ελαφρά μονταρισματα και πάλι της μένουν και ρέστα...

Θα την βρούμε την ακρη Περικλή, που θα πάει...

ΟΚ freedom! 3300???? το ανέβασε ο αλήτης! 2800 δεν είχε???
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    ΟΚ freedom! 3300???? το ανέβασε ο αλήτης! 2800 δεν είχε???
    Χμμμμ...μου φαινεται οτι το XR125 εχει 2800 και το CBR125 3200-3300...οπως και να εχει Περικλή μιλάμε για ενα κοντα ενα μυριο για ενα τετράχρονο 125...χμμμμμμ....

Θα το ξαναματατσεκάρω οταν επαναπατριστώ...(σπιτι...)

EDIT: Οντως 2800 το εχει...ΔΙΚΟ ΜΟΥ λάθος...

να το ξαναματαεπανατσεκάρεις γιατί και γω δεν είμαι σίγουρος!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος
    XR 125: 2,822
    CBR125: 2,800

Κοίταξε και κανένα NX250 , εγώ είμαι 1.60 ... και το φτάνω μια χαρά (κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το πήρα, δυστυχώς μου λείπουν 10-15-20 πόντοι για να πάρω αυτό που θέλω!!).
    Είναι χαμηλό από μόνο του και αμά του χαμηλώσεις και λίγο τη σελά ...
    Και το βρίσκεις και σε καλή τιμή..

Περικλή και Νίκη εχετε απόλυτο δικιο...2800...(εκανα και edit στο προηγουμενο ποστ μου)...πηρα κατευθειαν τηλεφωνο την πηγη (χε χε χε την γυναικα μου) και μου το ειπε...και σιγά να μην το θυμόταν...

Νικη θα δοκιμάσουμε και το NX και ΑΧ με την πρώτη ευκαιρία...

Να είστε καλά...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Υπάρχει

λύση για το θέμα ύψους..... αλλά και κοστίζει και είναι και επώδυνη.

Λέγετε προσθετική ύψους (οι γιατροί ορθοπεδικοί και μη ας με διορθώσουν ως προν τον όρο) και βάζοντας μοσχεύματα στα πόδια μπορεί κάποιος να πάρει κάποιους πόντους.... Είναι μια λύση και αυτό....

Δε κάνει τίποτα! Άντε πάρτε κανα μηχανάκι να κάνουμε βόλτες κτλ!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Μέλος Το avatar του/της asmar

Ραντεβού στο Λίβερπουλ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    ΕΙΜΑΙ 1.60 ΤΟ CBR600 TOY 2001 OXI ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ, ΕΕΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......?????
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΧΑΧΑΧΑ
    Ραντεβού στο Λίβερπουλ για test ride
    Όποιος έρθει του δίνω το μηχανάκι μου για τεστ.....

Λίνα το CBR 600 2001 το φτάνεις σίγουρα και είναι και σούπερ μηχανάκι.

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA

test ride ee?

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ , ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΕΧΘΕΣ ΔΟΚΚΙΜΑΣΑ ΤΟ DUCATI MONSTER ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 77εκ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ , ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ CBR400 ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΤΑΝΩ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ , ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΩ.....!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΝΩ ΤΟ 600 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑ ΤΟΥ 97 ΤΟ F3 , ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber

Re: test ride ee?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ , ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΕΧΘΕΣ ΔΟΚΚΙΜΑΣΑ ΤΟ DUCATI MONSTER ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 77εκ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ , ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ CBR400 ΠΟΥ ΕΙΧΑ.
    Kατά τη γνώμη μου είμαι μηχανάκι που πάει πλύ στις γυναίκες οδηγούς!

Είχα φάει μια φρίκη μια μέρα που περίμενα στο φανάρι και είδα μια κοπελλιά καβάλα στο δικό της να στρίβει με το ένα χέρι...
    Της πήγαινε πολύ!
    Αν σταματούσε παρακάτω θα την παντρευόμουν!

Καλοφόρετο Λίνα (μην ψάχνεις για άλλα, πάρε το τερατάκι!)!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 166
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2008, 11:43
  2. Δεν θα ήθελα να είμαι εκεί μέσα
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 11:40
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ!!!!
    από sub_zero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 13:24
  4. δεν θα ηθελα να το δω πανω σε αυτο το μηχανακι!!
    από GTZ750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 10:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF