Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Εισοδος-Εξοδος μοτ/τας

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μιας και μιλάτε για παρκάρισμα... πάρτε μάτι τι γίνεται απο 20/11...

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με αυτό που θα ακολουθήσει.

Athens parking system

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Μερικοι ειπαν για κλειδια γρατζουνισματα και λοιπα. Δεν θα συμφωνησω. Ειναι απλα λαθος.

Στο κατω κατω δεν καταστρεψε την μοτο σου αλλα τα νευρα σου.

Και εσυ με το ιδιο νομισμα.

Απλα βαλε στην εισοδο οτι παρκαρει μοτο και να ελπιζεις σε καλη αντιμετωπιση οπως εγραψε ενας φιλος πιο πανω.

Ή φτιαξε μια ραμπα πηγαινε παρε μια αδεια απο την πολεοδομια και αν ξαναπαρκαρει γερανο και αντε γεια.

Ολο ιδεες ειμαι σημερα.

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Μερικοι ειπαν για κλειδια γρατζουνισματα και λοιπα. Δεν θα συμφωνησω. Ειναι απλα λαθος.

Ολο ιδεες ειμαι σημερα.

Οταν που ΔΕΝ στο ευχομαι παρκαρεις το 3 χρονων αμαξι σου με βαμμενες τις 3 πορτες το 1 φτερο και τον πισω προφυλακτηρα και ακουμπωντας 650 ευρακια στον φαναρτζη σου για να βαψεις ολα αυτα που ΔΕΝ εχουνε γινει εξαιτιας τρακαρισματων αλλα απο μαλακες σαν και αυτον που εχεις παρκαρει το αμαξι σου και κοιμασαι ησυχος και στο σκιζουν γυρω γυρω γιατι παρκαρες μπροστα απ το σπιτι τους ΕΛΑ πες μου αν η εκδικηση με το ιδιο νομισμα ειναι λαθος !!! Μεχρι σημερα δεν εχω εκδικηθει αλλα ο τελευταιος με εφτασε στα ορια μου γδερνοντας τις 2 φρεσκοβαμμενες πορτες επειδη ετσι του γουσταρε ........ ΝΑΙ λοιπον θα γινω και γω κακια για να παρει ενα μαθηματακι ο τυπος να δουμε πως θα νιωσει το πρωι που θα το βρει γδαρμενο

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    Οταν που ΔΕΝ στο ευχομαι παρκαρεις το 3 χρονων αμαξι σου με βαμμενες τις 3 πορτες το 1 φτερο και τον πισω προφυλακτηρα και ακουμπωντας 650 ευρακια στον φαναρτζη σου για να βαψεις ολα αυτα που ΔΕΝ εχουνε γινει εξαιτιας τρακαρισματων αλλα απο μαλακες σαν και αυτον που εχεις παρκαρει το αμαξι σου και κοιμασαι ησυχος και στο σκιζουν γυρω γυρω γιατι παρκαρες μπροστα απ το σπιτι τους ΕΛΑ πες μου αν η εκδικηση με το ιδιο νομισμα ειναι λαθος !!! Μεχρι σημερα δεν εχω εκδικηθει αλλα ο τελευταιος με εφτασε στα ορια μου γδερνοντας τις 2 φρεσκοβαμμενες πορτες επειδη ετσι του γουσταρε ........ ΝΑΙ λοιπον θα γινω και γω κακια για να παρει ενα μαθηματακι ο τυπος να δουμε πως θα νιωσει το πρωι που θα το βρει γδαρμενο

εγω μαζι σου

και οταν με το καλο το βαψει να του το ξαναχαρακωσεις
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    εγω μαζι σου

και οταν με το καλο το βαψει να του το ξαναχαρακωσεις
    Και μετα να ανοιξεις φαναρτζιδικο!!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    μια ερωτηση: τι καθιστα εναν χωρο "παρκιν"??? δηλ για τα αυτοκινητα αρκει να ριξεις τσιμεντο στο πεζοδρομιο και να ανοιξεις μια μεγαλη πορτα (για να χωραει) στην αυλη σου και να βαλεις και μια ταμπελα? και η μηχανη μου επειδη χωραει απο την υπαρχουσα "στενη" πορτα και ειναι και enduro και ανεβαινει το πεζοδρομιο αερα χωρις ειδικα "μπαζωματα" δεν εχει αυτο το δικαιωμα??? σωπα ρε!!! ε, λοιπον και εγω τους γραφω ολους και χεστηκα κιολας! το προνομιο του παρκιν δεν το εχουν μονο τα αυτοκινητα,το εχουμε κι εμεις και καλα θα κανουν οι αλλοι να το σεβονται αυτο και να μην παρκαρουν μπροστα απο εισοδους σπιτιων με ταμπελα "εισοδος/εξοδος μηχανης"...

παρεπιπτοντως εχω και αυτοκινητο και αντιμετωπιζω δυσκολιες στο παρκαρισμα οπως ολοι,γι'αυτο και το παιρνω μια φορα το μηνα! ποτε ομως δεν θα εκλεινα καποια εισοδο απ'την οποια εξερχεται μηχανη κι ας χρειαστει να ψαχνω μια βδομαδα...θεωρω οτι θα ημουν πολυ μαλακας αν το εκανα. κι ας ειναι παρανομη. ο ανθρωπος θα θελησει να παει στη δουλεια του καποια στιγμη...
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    γραψε ένα

ΕΙΣΟΔΟΣ-ΕΞΟΔΟΣ ΜΟΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

και ελπίζεις στην καλή διάθεση!
    Ειδικα αν το γραψει και με μεγαλα γραμματα ειναι σαν να λεει στα κλεφτρονι ελατ5ε παιδια μοτο για κλεψιμο!!!εγω δεν το εχω κανει,προτιμω να με κλεισουν και να παω με το αμαξι καπου η με το σκουτερ που το εχω εξω στο πεζοδρομιο παρα να βαλω τετοια ταμπελα στο σπιτι μου!!
    Keep spamming!!!:a13:

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero

Mα..
    Ουτως η αλλως θα βαλει πινακιδα οτι παρκαρει μοτο...
    Δε καταλαβαινω τι θες να πεις..

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero

Mα..
    Ουτως η αλλως θα βαλει πινακιδα οτι παρκαρει μοτο...
    Δε καταλαβαινω τι θες να πεις..

Οχι φιλε μου απλα ειπα οτι αν το κανει θα κανει βλακεια,ειδικα αν το γραψει και με μεγαλα γραμματα
    Keep spamming!!!:a13:

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Και εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα μιας και βάζω την μοτο στην πιλοτή και βρήκα λύση νόμιμη. Ρώτησα στο δήμο αλλά και στην τροχαία και όλα είναι οκ.

Απαγορεύετε να κλείνεις με το όχημα σου την οποιαδήποτε έξοδο κατοικίας αν αυτό σας λέει κάτι.

Το τι μπαίνει και βγαίνει από εκεί δεν ενδιαφέρει κανένα παρά μόνο εμάς. Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι εγώ θέλω να βγάλω ένα τεράστιο καναπέ, τι θα κάνω? Θα περιμένω πότε θα ξεμπαρκάρει ο άλλος? Η υπάρχει άτομο με αναπηρικό καροτσάκι, θα πετάξει για να βγει? Και μιας και μου είπανε όλα αυτά, έβαλα και τα σήματα μου και έχω ησυχάσει, ιδικά όταν έκανα φασαρία σε έναν άσχετο που ήρθε και πάρκαρε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Πήρα ένα τεράστιο μπαούλο, προσπαθούσα να το βγάλω και δεν χώραγε, άρχισα να ουρλιάζω για να ακούσουν όλοι στην γειτονιά και στο τέλος το πέρασα πάνω από το αμάξι του και δυστυχώς μου γλίστρησε λόγο βάρους πάνω στην οροφή του. Όταν ήρθε ο τύπος με κοίταξε καλά καλά κοίταξε το αμάξι του είπε συγνώμη για την ταλαιπωρία και έφυγε, από τότε δεν έχω πρόβλημα με την είσοδο, παρά μόνο από γνωστούς τις γειτονιάς που σε ανάγκη μόνο το βάζουνε γνωρίζοντας ότι θα τους ενοχλήσω πάντα με τον καλό τρόπο. Τώρα αν παρόλα τα σήματα παρκάρει κανένας άσχετος πάλι αγνοώντας τα, θα περάσω με το dt από πάνω από το αμάξι του μιας και σε φάσεις η δουλειά μου δεν συγχωρεί καθυστέρηση.
    Ρώτα στο δήμο σου να δεις ότι μπορείς να βάλεις μέχρι και μπάρες σταθερές αριστερά και δεξιά προκειμένου να προφυλάξεις την είσοδο σου!!!
    @ Pokerland

Χωρις να διαβασω ολα τα μυνηματα...

Ακρη δεν βγαινει φιλε μου, ουτε απο τον δημο ουτε απο κανεναν
    Ολι θα σε στελνουν αριστερα και δεξια, και θα πετανε το μπαλακι

Περναω μια φρικη, γιατι παρκαρουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ εξω απο το μαγαζι μου(πανω στο πεζοδρομιο σε κεντρικοτατο δρομο του δημου Αθηναιων), καθε 5 λεπτα, και κανεις δεν κανει τιποτα.
    Εχουν κοντεψει να πατησουν μωρα και να μπουνε μεσα στην τζαμαρια, αλλα....κανεις δεν νοιαζεται.
    Ο δημος περα βρεχει....
    Ζητησα αδεια απο τον δημο να φυτεψω κολονακια,αλλιως με την κατασταση που επικρατει με βλεπω να κλεινω το μαγαζι γρηγορα(παρκαρουν φορτηγα ΠΑΡΑΝΟΜΑ πανω στο πεζοδρομιο συνεχεια), και λενε οτι πρεπει να ζητησω αδεια απο την πολυκατοικια
    Οι ενοικοι δεν μου δινουν αδεια γιατι θελουν να παρκαρουν εκεινοι,ΠΑΡΑΝΟΜΑ, οποτε τιποτα και απο εκει
    Εχω κανει φασαρια στις δημοσιες υπηρεσιες, μονο που δεν καλεσα τα καναλια, και δικιο ουτε 1% δεν βρισκω!
    Εγω δημοτικα τελη δεν πληρωνω?εφορια μηπως?
    ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ, εχει δικιο ο σκατοσυνταξιουχος απο πανω, που θελει να δημιουργει προβλημα στους ενοικους του καταστηματος(μου ειπαν ιστοριες για αυτον)

Εχω καλεσει δημοτικη αστυνομια και τροχαια, ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ
    Εχω ζητησει ευγενικα να μην παρκαρουν μπροστα,ακομα και οταν το κανουν εκεινη την στιγμη, και με γραφουν το ιδιο
    Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην βγω εξω με σιδερολοστο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

Το ιδιο το κρατος μας ωθει στο να παρανομισουμε

Φυτεψε κανενα κολονακι στο πεζοδρομιο, εχεις το δικαιωμα να βγαλεις αδεια, και με καποιον τροπο απαγορεψε και την συνεχεια προς τον δρομο.
    Και μετα κανε τον Κινεζο, εγγυημενο οτι θα δουλεψει, trust me

Μεχρι στιγμης βαζω το μηχανακι στην μεση, ωστε να μην μπορει να ανεβει αμαξι στο πεζοδρομιο(Τι σκεφτηκα ο τσακαλος ε?, ειδες πως μας εκπαιδευει το ελληνικο κρατος? )
    To τι θα κανω ομως αργοτερα....ε,εχω κατι στο μυαλο μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ειδικα αν το γραψει και με μεγαλα γραμματα ειναι σαν να λεει στα κλεφτρονι ελατ5ε παιδια μοτο για κλεψιμο!!!εγω δεν το εχω κανει,προτιμω να με κλεισουν και να παω με το αμαξι καπου η με το σκουτερ που το εχω εξω στο πεζοδρομιο παρα να βαλω τετοια ταμπελα στο σπιτι μου!!
    kala μπορεί να προσθέσει απο κατω και την πινακιδα!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ - ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το ωραιότερο το έχω δεί στο Παγκράτι...

Κατάστημα σαν του φίλου επάνω, είχε βάλει ζαρντινιέρα με "ροδάκια" (!!!!) που την έβαζε μπρος στο κατάστημα και την μετακινούσε όποτε και αν χρειαζόταν. Μάλιστα το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι είχε τσιμεντώσει κρίκο στο πεζοδρόμιο και την έδενε με αλυσίδα και κλειδαριά όταν έφευγε για να μην μετακινείται απο κανένα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το ωραιότερο το έχω δεί στο Παγκράτι...

Κατάστημα σαν του φίλου επάνω, είχε βάλει ζαρντινιέρα με "ροδάκια" (!!!!) που την έβαζε μπρος στο κατάστημα και την μετακινούσε όποτε και αν χρειαζόταν. Μάλιστα το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι είχε τσιμεντώσει κρίκο στο πεζοδρόμιο και την έδενε με αλυσίδα και κλειδαριά όταν έφευγε για να μην μετακινείται απο κανένα.
    Gandalf

η ευρυματικότητα του Έλληνα πάντως δε συγκρίνεται βρε παιδι μου
    MT03ANGEL

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA

Aν εγινε κατι τετοιο δεν εχεις αδικο αλλα εγω δεν θα το εκανα. Αν ημουνα σιγουρος οτι ηταν αυτος θα πηγαινα αστυνομια. Σπιτι μου εχω προβλημα παρκινγκ για το αμαξι αλλα οχι για την μηχανη η οποια μπαινει σε γκαραζ κλειστο.

Βασικα γενικοτερα αποφευγω τις συγκρουσεις και κοιταω αν γινεται να γινει με νορμαλ τροπο. Αν δεν γινεται οκ. Θα προτιμησω να γινω παρανομος βαζοντας κολωνακια αριστερα και δεξια και ας κοψουν τον λαιμο τους. Γρατζουνισμα ποτε.

Αλλα και παλι λενε αν εισαι εξω απο τον χορο ξερεις πολλα τραγουδια οποτε παω πασο.........

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλασικά γυαλιά μοτ/τας
    από Ασωτος στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2011, 09:14
  2. Μεταβιβαση μοτ/τας
    από xtx660 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2011, 23:57
  3. εκθεση μοτ/τας?
    από gs 500 f στο forum Off topic