Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 140

Θέμα: Επίδομα επικινδυνότητας..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε φιλαράκο.... κάνε μας την χάρη.... είσαι μικρός και δεν ξέρεις τι γίνεται....

Λες να τους καυλώνει να βγαίνουν έξω και να σε πλακώνουν στις μπάτσες;

ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.... αμα δεν σ' αρέσει γίνε πολιτικός, βγες στην κυβέρνηση και απόλυσέ τους ΟΛΟΥΣ..... και ζήσε σε μια φανταστική χώρα όπου δεν χρειάζεται η αστυνομία, ακόμα και στην μορφή που είναι τώρα

Ώχου...

για κάτσε ρε φιλε,είναι απάντηση αυτή???
    εσύ πιστεύεις ότι ξενερώνουν κάθε φορά που σκάει η εντολή "ΒΑΡΑΤΕ"???

ή μήπως ότι δεν γνώριζαν από πριν ποια θα είναι τα καθήκοντα τους ως αστυνομικοί?

και δεν κατάλαβα αυτό το ψευτο δίλημμα,αμα δεν σ'αρέσει ...
    δηλαδή μόνο αυτή είναι η λύση?ή έτσι ή κόφτε το κεφάλι σας?

δεν κάνω το δικηγόρο του resistman.ίσα ίσα που συμφωνώ με το προηγούμενο σου ποστ για αυτό το θέμα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    για κάτσε ρε φιλε,είναι απάντηση αυτή???
    εσύ πιστεύεις ότι ξενερώνουν κάθε φορά που σκάει η εντολή "ΒΑΡΑΤΕ"???

ή μήπως ότι δεν γνώριζαν από πριν ποια θα είναι τα καθήκοντα τους ως αστυνομικοί?

και δεν κατάλαβα αυτό το ψευτο δίλημμα,αμα δεν σ'αρέσει ...
    δηλαδή μόνο αυτή είναι η λύση?ή έτσι ή κόφτε το κεφάλι σας?

δεν κάνω το δικηγόρο του resistman.ίσα ίσα που συμφωνώ με το προηγούμενο σου ποστ για αυτό το θέμα.
    Τότε μπορείς να σκεφτείς κάτι....

Είσαι αστυνομικός.... (είσαι 17-18 δεν ξέρεις τι σου γίνεται και πας δίνεις πανελλήνιες, την δηλώνεις και περνάς)

Περνάνε τα χρόνια... παντρεύεσαι... κάνεις και 1-2 παιδιά.... μαζί με την γυναίκα σου (άμα δουλευει) βγάζεις 2.000Ε το μήνα.... και θες τόσα κι άλλα που δεν έχεις για να ζήσεις.... και είσαι κάθε μέρα με την ερώτηση "πως θα τα βγάλω πέρα"....

Πόσο λες να έχει κάποιος όρεξη να δείρει κάποιον που φωνάζει το ίδιο πράγμα; Το κάνει επειδή είναι η δουλειά του.... (κι εδώ πάμε στο άλλο θέμα) Αν δεν θέλουμε ρε σεις να βαράει η αστυνομία, μόνο με πολιτική εντολή γίνεται.

Δεν σκοτώνει το μαχαίρι αλλά αυτός που στο καρφώνει....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Το επάγγελμα καθορίζει τον άνθρωπο?

δηλαδή αν κάποιος έγινε αστυνομικός αυτομάτως σιχτίρεται από την υπόλοιπη κοινωνία και ορισμένους εκ των κατόχων δικύκλων και λοιπών τροχοφόρων?

Τον υπάλληλο της τράπεζας που υπογράφει τον πλειστηριασμό των σπιτιών σας γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει η τράπεζα...

Τον σκουπιδιάρη που αφήνει τα μισά σκουπίδια τριγύρω από τον κάδο που αδειάζει γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... σε αυτό φταίει ο δήμαρχος

Τον εργάτη που βάζει τα μπαλώματα στην άσφαλτο γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει ο εργολάβος που τα έχει τακιμιάσει με τη δημοτική αρχή...

Τον χτίστη που δεν αλφάδιασε σωστά την κάσα στο δωμάτιό σας γιατί δεν το βρίζετε?
    α... εκεί φταίει το λαμόγιο ο κατασκευαστής

Το κωλόπαιδο που κάνει κόντρες στην παραλιακή και θερίζει άλλους διερχόμενους γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει ο υπουργός δικαιοσύνης που δεν έχει έναν αστυνομικό δίπλα σε κάθε τουμπανιασμένο όχημα

Τον μανάβη που πουλάει τις μελιτζάνες 40 cents ακριβότερα από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κρύου καιρού γιατί δεν το βρίζετε?
    α... σε αυτό φταίει η κοινωνική/εμπορική πολιτική της κυβέρνησης

Τον βενζινά που στην κατοστάρα αμόλυβδη βάζει 95άρα γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει ο ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους

τον εαυτό σας που δεν κοιτάζει την πίεση των ελαστικών κάθε 5 μέρες γιατί δεν τον βρίζετε?
    α.. εκεί φταίει η ολισθηρότητα του δρόμου

τον εαυτό σας που δεν πάει να ψηφίσει ή που όταν πάει σκέφτεται πράσινο ή μπλε γιατί δεν τον βρίζετε?
    α.. εκεί φταίει το σύστημα

τον εαυτό σας που δε βρίσκει γκόμενα γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει ο φεμινισμός και οι π0υτ@νες οι γυναίκες

τους 95 διαδηλωτές που κλείνουν την Αθήνα για 5 ώρες καθημερινή πρωί γιατί δεν τους βρίζετε?
    α... εκεί φταίει το κράτος που τους ανέχεται ή δεν τους ικανοποιεί τα "δίκαια" αιτήματά τους

τον εαυτό σας που πληρώνει χ λεφτά σε τόκους πιστωτικών καρτών γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίνε οι τράπεζες που τοκογλυφούν με 16,75% τόκους και ο διευθυντής σας που δε σας κάνει αύξηση

τον τραυματιοφορέα του νοσοκομείου που λείπει από τη βάρδια του γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει το σύστημα υγείας

τον καθηγητή ΤΕΙ ή ΑΕΙ που ακυρώνει μαθήματα χωρίς ανακοίνωση γιατί δεν τον τουλουμιάζετε και μετά να τον βρίσετε?
    α... εκεί φταίει το σύστημα παιδείας

τον φιλαράκο σας που οδηγάει χωρίς δίπλωμα και ακράνωτος από τα 14 χρόνια του γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει το άδικο κράτος και δεν είναι δικό σας θέμα

τον πατέρα σας που βρίσκει βύσμα για ρουσφέτι ώστε να μην υπηρετήσετε στις Καστανιές Εβρου γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει ότι το έκανε και ο γείτονας

τον εαυτό σας που θέλει να δουλεύει λιγότερες ώρες, χωρίς έλεγχο και με διπλάσια λεφτά γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει η παγκοσμιοποίηση

τον εαυτό σας που πέρσι δε δούλεψε αρκετά και δε πήρε αύξηση 69% γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... εκεί φταίει η ανεργία, η καινούρια porsche του αφεντικού και το δημοσιονομικό έλλειμμα

τον εαυτό σας που θα στείλει απάντηση σε αυτό το ποστ χωρίς να θέλει να καταλάβει το νόημα του λόγου μου γιατί δεν τον βρίζετε?
    α... σε αυτό φταίω εγώ!

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι αγαπητοί μου...

Εσείς τι κάνετε για το κράτος (που είμαστε εμείς οι ίδιοι)? Τι κάνετε για τον διπλανό σας?

Είμαστε ωχΑδερφιστές, ματαιόδοξοι, ζηλόφθονοι, εγω-ατομιστές, βολεψάκιδες, ευθυνόφοβοι, κουτοπόνηροι και κοντόφθαλμοι...

Εγώ τι κάνω για αυτό?

Κατηγορώ τον εαυτό μου και όχι κάποιον άλλον για αυτό...

Nostra

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Εσείς τι κάνετε για το κράτος (που είμαστε εμείς οι ίδιοι)? Τι κάνετε για τον διπλανό σας?
    ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

Πες κι άλλα, πες κι άλλα...

Γιατροί=φακελάκια
    Εφορία=φακελάκια
    Πολεοδομία=φάκελοι
    Έργα=μίζα
    Εξοπλισμοί=μίζα
    Κλήση=βύσμα (σβήσιμο)
    Κλέφτης=κοινωνία
    Λουφαδόρος=κοινωνία
    Φονιάς=κοινωνία
    Ναρκομανής=κοινωνία
    κλπ
    κλπ
    κλπ

Όλοι αυτοί είναι εξωγήινοι που έρχονται κάθε πρωί τα κάνουν πουτάνα και μόλις σχολάσουν ξαναγυρνούν στον πλανήτη τους. Εμείς είμαστε πάντοτε από τους υπόλοιπους που απλώς υπομένουν τα βασανιστήρια και δε φταίμε ποτέ σε τίποτα...

Την έννοια της ατομικής ευθύνης την έχει σκεφτεί ποτέ κανείς;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αυτος που σπερνει καρκινο με τη θεληση του, πως λεγεται; Θα ηθελα μια απαντηση σας παρακαλω..

τα περι διαταγων ειναι για κανεναν πιτσιρικα που δεν ξερει ή για κανενα ηλικιωμενο που δεν βγαινει εξω...οχι και σ εμας ρε snipeρ, εχουμε ματακια και βλεπουμε και μαλιστα πολλα..

Ακομα και η θωρια περι διαταγης το ιδιο μου κανει. Την ευθυνη για τραυματισμους, θανατους, βασανιστηρια, παλι κρατικος φορεας θα την εχει για μενα. Αλλα μην λεμε οτι τους χαλαει κιολας...

Φανηκε περσι στα εκπαιδευτικα με τι ζηλο "εργαστηκαν"...

Σε 6 ωρες , ειχαμε 150 περιπου τραυματιες, εναν φοιτητη με ραγισμενο κεφαλι σε τρια σημεια, εναν με σπασμενη λεκανη, καμια 20αρια με σπασμενα χερια και ποδια, κοπελες με ανοιγμενα χερια και φρυδια....

Σε 6 ωρες...Ειδες προθυμια και ζηλος; Δεν νομιζω να βαριοντουσαν...Που να τους εδιναν και αλλες διαταγες...
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Τότε μπορείς να σκεφτείς κάτι....

Είσαι αστυνομικός.... (είσαι 17-18 δεν ξέρεις τι σου γίνεται και πας δίνεις πανελλήνιες, την δηλώνεις και περνάς)

Περνάνε τα χρόνια... παντρεύεσαι... κάνεις και 1-2 παιδιά.... μαζί με την γυναίκα σου (άμα δουλευει) βγάζεις 2.000Ε το μήνα.... και θες τόσα κι άλλα που δεν έχεις για να ζήσεις.... και είσαι κάθε μέρα με την ερώτηση "πως θα τα βγάλω πέρα"....

Πόσο λες να έχει κάποιος όρεξη να δείρει κάποιον που φωνάζει το ίδιο πράγμα; Το κάνει επειδή είναι η δουλειά του.... (κι εδώ πάμε στο άλλο θέμα) Αν δεν θέλουμε ρε σεις να βαράει η αστυνομία, μόνο με πολιτική εντολή γίνεται.

Δεν σκοτώνει το μαχαίρι αλλά αυτός που στο καρφώνει....

ξέρω και (μάλλον) ξέρεις κι εσύ,πως το θέμα των μπάτσων δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο το παρουσιάζεις.
    ακόμα και σε αυτή την ηλικία (17-18),δεν είναι κάποιος μαλάκας ή εξωγήινος,να έχει παντελή άγνοια του τι είναι αστυνομικός.δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

Δεν αμφιβάλω ότι και αυτοί οι μπάτσοι,αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα.
    Ούτε αμφισβητώ το ότι το κοπάνημα απο τους μπάτσους είναι πολιτική εντολή.
    αλλά δεν φτάνω στο σημείο να λέω ότι το κάνουν και απο αγκαρία.

Προσωπικά ξέρω πολλούς μπάτσους που τους δίνει μεγάλη ευχαρίστηση αυτή η δυνατότητα...

το θέμα μας όμως εδώ είναι η εύνοια που γνωρίζει το Σωμα της Αστυνομίας απο τις εκάστοτε κυβερνήσης.ή κάνω λάθος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    ..

τα περι διαταγων ειναι για κανεναν πιτσιρικα που δεν ξερει ή για κανενα ηλικιωμενο που δεν βγαινει εξω...οχι και σ εμας ρε snipeρ, εχουμε ματακια και βλεπουμε και μαλιστα πολλα..

.....
    Έλα ρε μεγάλε.... που έχεις φάει την ζωή με το κουτάλι...

Για πες και σε μας που δεν ξέρουμε τι γινεται στον κόσμο....

Για πες....

Α..... πες μας και τι γίνεται και στα "δημοκρατικά", κατά την δική σου θεώρηση των πραγμάτων, κράτη....

Για πες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ξέρω και (μάλλον) ξέρεις κι εσύ,πως το θέμα των μπάτσων δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο το παρουσιάζεις.
    ακόμα και σε αυτή την ηλικία (17-18),δεν είναι κάποιος μαλάκας ή εξωγήινος,να έχει παντελή άγνοια του τι είναι αστυνομικός.δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

Δεν αμφιβάλω ότι και αυτοί οι μπάτσοι,αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα.
    Ούτε αμφισβητώ το ότι το κοπάνημα απο τους μπάτσους είναι πολιτική εντολή.
    αλλά δεν φτάνω στο σημείο να λέω ότι το κάνουν και απο αγκαρία.

Προσωπικά ξέρω πολλούς μπάτσους που τους δίνει μεγάλη ευχαρίστηση αυτή η δυνατότητα...

το θέμα μας όμως εδώ είναι η εύνοια που γνωρίζει το Σωμα της Αστυνομίας απο τις εκάστοτε κυβερνήσης.ή κάνω λάθος?
    Σωστά..... αλλά ξεφύγαμε και λιγάκι [το 1ο ποστ είναι;]

Για τα υπόλοιπα.... εδώ έχουμε τα προβλήματά μας, οδηγάμε... και μόλις γινει μαλακία απο κάποιον άλλο, είμαστε έτοιμοι να του πιούμε το αίμα... τον/ την έτσι, τον/την αλλιώς, που έπρεπε να κατέβω και του σπάσω τα μουτρα κλπ κλπ Ψέμματα; (Διάβασε εδώ μέσα ποστ συναδέλφων αναβατών). Που διαφέρουμε εμείς απο τα ΜΑΤ;

Που διαφέρουμε εμείς απο τα ΜΑΤ;
    αναγνωρίζω όλα όσα αναφέρεις αλλά αυτή την πρόταση δεν τη δέχομαι με την καμία φίλε μου!

σε τι διαφέρουμε από τα ΜΑΤ?

όχι φίλε,εγώ διαφέρω από τα ΜΑΤ γιατί είμαι (θέλω να πιστεύω) άνθρωπος και όχι πιόνι κανενός.
    γιατί αν & όταν βαρέσω κάποιον,θα είναι εν βρασμώ ψυχής για κάτι που πιθανώς να μου έχει κάνει.
    δεν θα εκτελώ κανενός τις διαταγές και προφανώς δεν θα πάω ποτέ να κοπανήσω με γκλοπ τον "παππού μου & τη γιαγιά μου"

καταλαβαίνω ότι μας παρομοιάζεις σαν ζώα,στις περισσοτερες περιπτώσεις συμπεριφερομαστε χειρότερα απο ζώα,αλλά όχι και να τα ισοπεδώνουμε/εξισώνουμε όλα λέγωντας "Που διαφέρουμε εμείς απο τα ΜΑΤ;"

Έλα ρε μεγάλε.... που έχεις φάει την ζωή με το κουτάλι...

Για πες και σε μας που δεν ξέρουμε τι γινεται στον κόσμο....

Για πες....

Α..... πες μας και τι γίνεται και στα "δημοκρατικά", κατά την δική σου θεώρηση των πραγμάτων, κράτη....

Για πες....

Ποια δημοκρατικα κρατη εννοεις;;;

Κατ αρχην, δεν υπαρχει δημοκρατικο κρατος. Υπαρχει μια εγγενης αντιφαση σ αυτα τα δυο, κατα την δικη μου εκτιμηση.

Αν ηθελες να μου πεις για Κουβα κτλ κτλ....δεν θα την υπερασπιστω. Δεν ειμαι κομμουνιστης.

Βεβαιως δεν θα καταδικασω ολοκληρωτικα αυτο που επιχειρειται εκει αλλα ειδικα στο θεμα της αστυνομευσης, η κατασταση ειναι τραγικη ( ανα τετραγωνο αστυνομια ) ασχετα με το λογο για τον οποιο υπαρχει εκει, πραγματικος ή προσχηματικος.

Μην βιαζεσαι να κρινεις..

Οσο για το που διαφερουμε εμεις απο τα Ματ, καλυτερα ο καθενας να μιλα εξ ονοματος του.

Προσωπικα ισως και να διαφερω..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Αν ηθελες να μου πεις για Κουβα κτλ κτλ....δεν θα την υπερασπιστω. Δεν ειμαι κομμουνιστης.

αστα αυτά ρε που δεν είσαι κομμουνιστής...
    ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ....ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΗΣς ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ...ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 1000 ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ....ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ.....

ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ...Ε ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ.....

Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ....ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ....
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣΣΣΣΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Το θέμα είναι όντως αν έπρεπε να πάρουν οι αστυνομικοί αύξηση τώρα.
    Από την στιγμή που όπως λένε "η οικονομία δεν αντέχει" δεν θα έπρεπε να πάρουν.
    Το ότι δώσανε έστω και αυτά που δώσανε, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η λογική τους, είναι ότι φροντίζουμε τα "δικά μας παιδιά". Για τον απλό λόγο ότι τους χρειάζονται, πολύ περισσότερο από άλλους, όπως δασκάλους π.χ.
    Τα Ματ είναι μια ακόμα πιο ιδιαίτερη κατάσταση. Δεν γίνεσαι μέλος των Ματ, ως απλός αστυνομικός, πρέπει να είσαι "ειδικός" άνθρωπος. Το λιγότερο που πρέπει να έχεις είναι να γουστάρεις να βαράς τους άλλους, χωρίς πολλή πολλή σκέψη. Και γενικότερα η πολλή σκέψη σε αυτό το πόστο δεν χρειάζεται.
    Ο λογικός άνθρωπος, το σκέφτεται σοβαρά πριν χτυπήσει, κάποιον άλλο, και πιθανά μετά από κάποια ώρα, που έχει περάσει ο θυμός να το μετανειώσει κιόλας. Οπότε σκεφτείτε πόση λογική έχουν οι ματατζήδες.
    Και από την άλλη για σκεφτείτε το λιγάκι? Μόλις έχεις γυρίσει από την δουλειά σου, μετά από άλλη μια μέρα ενάντια σε δασκάλους, συνταξιούχους, οποιουσδήποτε σου ζητήσαν να χτυπήσεις εκείνη την ημέρα, τι κάνεις? ένα ντους και βγαίνεις με φίλους για ποτό? πρέπει να είσαι περίπτωση ανθρώπου.
    Όσο για το θέμα των "εντολών", σηκώνει πολύ κουβέντα. Το ίδιο "επιχείρημα" επικαλέστηκαν και οι ναζιστές. Και δεν νομίζω ότι δεν τους κρέμασαν μετά.

Resistman μην ανησυχείς δεν σε είπε κανείς Κομμουνιστή, ούτε σου ζήτησε κανείς να υπερασπίσεις τίποτα.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αυτό που με ενοχλεί, είναι που όταν συμβεί κάτι, αμέσως όλοι ψάχνουν την αστυνομία, η οποία αν δεν ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά, τη βρίζουν χυδαιότατα ενώ όλο τον υπόλοιπο καιρό που δεν την έχουν ανάγκη..απλώς τη βρίζουν χυδαία!
    Με κομπλεξικούς ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν πέρα από εκεί που φτάνει το χέρι τους, δε βγαίνει άκρη, ακόμη και να φτάσει τις 100 σελίδες αυτή η συζήτηση.
    Τον έναν τον έγραψαν 100% δικαιολογημένα κάποια φορά και επειδή δεν παραδέχτηκε ποτέ το σφάλμα του, ορκίστηκε αιώνιο μίσος εναντίον των αστυνομικών! Τόσο που σιγά σιγά το πίστεψε πραγματικά ότι είχε δίκιο!
    Αυτοί που γράφουν ότι οι αστυνομικοί "γουστάρουν" και "τη βρίσκουν" να πηγαίνουν και να αντιμετωπίζουν τον κάθε αλητήριο, το κάθε κατακάθι που του κατέβηκε να βγει και να διαλύσει ότι βρει στο διάβα του, επειδή η ομάδα του έφερε ισοπαλία με τον Αχαρναϊκό, προφανώς θεωρούν ότι το να δίνεις ξύλο είναι διασκέδαση!!! Τι να πει κανείς σε τέτοιου είδους ανθρώπους; Ας μπουν τέλος πάντων σε μια αρένα να δαρθούν μεταξύ τους και να φύγουν απ' το κεφάλι μας. Είναι οι ίδιοι που στο στρατό κωλοβαρούσαν, έκαναν ότι κατέβαζε η κούτρα τους και όταν έτρωγαν μια μέρα κράτηση έβριζαν χυδαία τους αξιωματικούς!
    Ένα θα πω.. Όταν επισημάνετε κάτι στραβό, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, πριν σπεύσετε να κατηγορήσετε τον φταίχτη-ένοχο-υπεύθυνο και να τον θάψετε 2 μέτρα κάτω απ' τη γη, αναρωτηθείτε.. Μήπως το έχετε κάνει κι εσείς αυτό το ίδιο σφάλμα; Αυτό θα σας φρενάρει λίγο!
    Η αστυνομία δεν μπορεί να βρίσκεται παντού! Δεν είναι όλοι καλοί αστυνομικοί, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο! Επειδή κάποιος σας την έσπασε, δεν είναι όλοι το ίδιο!! Ξεκολήστε επιτέλους.

Παλαιό μέλος
    Μετά το μήνυμα που έστειλε ο Nostra τι άλλο να πει κανείς.. Τα έγραψε όλα! Αν όλοι καταφέρναμε να έχουμε το 20-30% αυτού του τρόπου σκέψης, τότε ίσως ο ισχυρισμός σας ότι η αστυνομία δε χρειάζεται, ίσως να είχε και μια δόση ρεαλισμού!

Παλαιό μέλος
    Όσο στρεφόμαστε εναντίον όλων των υπολοίπων, χωρίς να αναγνωρίζουμε κανένα απολύτως λάθος στη δική μας συμπεριφορά - νοοτροπία θα έχουμε το κράτος που μας αξίζει! Τους γιατρούς που μας αξίζουν, τους δασκάλους που μας αξίζουν, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους εργολάβους, τους δικηγόρους, τους πολιτικούς, τους ανθρώπους γενικώς που μας αξίζουν!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 21:03
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 09:10
  3. ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    από lspiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2009, 11:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα