+1!![]()
![]()
![]()
![]()
+1!![]()
![]()
![]()
![]()
Χυμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Καταρχήν δεν είναι γενική εκπαίδευση πεζικού, εκεί είμαστε τεχνικοί και διαβιβαστές μόνο.
Κοιμόμαστε κλασσικά 10.15 με 5.40 που αρχίζει ο θαλαμοφύλακας να μας ξυπνάει για να τα προλαβουμε ολα.
Αεροπορία πρέπει λογικά να είναι ακόμα πιο χύμα...![]()
Α, έχουμε και γυναικες λοχίες!! Μικρούλες, 20 - 23 !!
Αλλά πρέπει να είσαι κύριος γιατί ένας πριν από την εσσο μου είπε σε μια ότι φοράει ωραίο άρωμα και έφαγε 50 φ!
:rotflmao: :rotflmao:
Στη εκπαιδευση οχι.
Οι μισοι εγιναν γιωταδες στα μισα και οι υπολοιποι εμειναν με κουσουρια.
Απο σακατεμενα πδια μεχρι προβληματα υπνοβασιας:rotflmao:
Αλλα μετα....
Πολυ χυμα.
Σκεψου χαιρετισα Ταξιαρχο του Πεζικου (βαρωντας προσοχη που μου επεσαν 2 σφραγισματα) , που ηρθε σαν επισκεπτης στην μοναδα και μονο που δεν με χαρτζηλικωσε.:rotflmao:
Μιλαμε καταενθουσιαστηκε που τον προσφωνησα και με τον βαθμο του.:rotflmao:
Η ποτανα η τιμητικη αργει........![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε Κρουκη αν δεν σε ειχα γνωρισει απο κοντα θα ορκιζομουν οτι εισαι ο Παπακαλιατης![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Ρε Κρουκη αν δεν σε ειχα γνωρισει απο κοντα θα ορκιζομουν οτι εισαι ο Παπακαλιατης![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ραδιοαρβύλα φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Α, έχουμε και γυναικες λοχίες!! Μικρούλες, 20 - 23 !!
Αλλά πρέπει να είσαι κύριος γιατί ένας πριν από την εσσο μου είπε σε μια ότι φοράει ωραίο άρωμα και έφαγε 50 φ!
κανείς δεν έφαγε Φ στην προηγούμενο εσσο (296) γι'αυτο το λόγο.Τότε μπήκα κ ήμουν εκεί![]()
![]()
Πιο λόχο ήσουν?
ένας τύπος απο τον Λ/Δ την πειραξε αλλά απολυόταν σε 2 μέρες.του πέταξε αυτή ένα αστο διάολο και αυτό ήταν.
χημείο το κετχ αλλά βλέπεις την πύλη με τα κυάλια
σε εμάς το σινεμά είχε παίξει και τσοντες 2 φορές!!!έβγαινε η τύπισσα και φώναζε "αύριο έχει πορνό"
![]()
![]()
![]()
χαιρετίσματα σε όλους
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Σόρυ παρεξήγηση, δεν είπα στην προηγούμενη, είπα πριν από την εσσο μου. Δε γνωρίζω σε ποια.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ραδιοαρβύλα φίλε
κανείς δεν έφαγε Φ στην προηγούμενο εσσο (296)
Εγώ ημουν 1ο λόγχο. Ναι, αυτόν που δεν έχει τουαλέτες!! Επίσης αν αποφασίσουν να ξυριστούν οι αξιωματικοί όλοι μαζί, δεν έχουμε ούτε νερό στους νιπτήρες γιατί είμαστε από πανω και μας παίρνουν την πίεση!!