Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Λυπάμαι αλλά θα στο χαλάσω περισσότερο.![]()
![]()
Το δικό μου έχει και εξάτμιση !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Λυπάμαι αλλά θα στο χαλάσω περισσότερο.![]()
![]()
Το δικό μου έχει και εξάτμιση !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κύριοι (και Κυρίες...)
Ιδού ένα δείγμα της ηθικής του συντάξαντος της συζήτηση !!
No more comments ...![]()
Απλά θα ήθελα να επισημάνω την γνώμη του εν λόγω "κυρίου" για την μηχανή του ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τώρα που τα έσβησες (κοίταξα και στη ζώνη)...
γιατί βρε π@π@ρα έπρεπε να μου σπάσεις τα @ρχίδια χτες ?
CBFάκι είναι τι περιμένεις να φτιάχνει και καφέ? για καφεδάκι παρε την εσπρεσσιέρα σου και τράβα στο βουνό.... #@$@#!% :a29: :a45:![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Γιατί δεν είμαι σίγουρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γιατί αντί να ρωτάς δε λες τι σκέφτεσαι επ 'αυτού?
![]()
![]()
Εκ πρώτης, σκέφτομαι ότι είναι 'κολπάκια' του λογισμικού που συνοδεύει το συγκεκριμμένο μηχάνημα. Εάν έχω χρόνο θα προσπαθήσω να βρω το site της Fuchs, να δω τι λένε οι ίδιοι.
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Απλά θα ήθελα να επισημάνω την γνώμη του εν λόγω "κυρίου" για την μηχανή του ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για καφεδάκι παρε την εσπρεσσιέρα σου και τράβα στο βουνό.... #@$@#!% :a29: :a45:![]()
![]()
Η μηχανή είναι να σε καυλώνει, να σε πηγαίνει, να μη στα σπάει να είναι μηχανή..
και το CBFάκι είναι διαμάντι, ακούραστο και γαμάει πολλά γΛήγορα μηχανάκια τόσο σε μηχανολογική αξιοπιστία, ροπή και γραμμικότητα όσο και σε ομορφιά...
εσύ παρε το ΚουΤουΜά σου, πάρε και κάνα κουβά κι εκεί πάνω στο βουνό που πας...
μαζί με τα σαλιγκάρια που σε προσπερνάνε μάζευε και τις βίδες που πέφτουν από τον "εξαεριωτήρα" σου... για αυτό τα έχεις μάθει καλά τα μηχανολογικά...
με το χρέπι που καβαλάς τι άλλο να κάνεις... ενώ εμείς με τα Honda μας και μάλιστα με τα CBF ασχολούμαστε με καρινούλες, καπακάκια, ομορφιές, huggers κλπ. ... να σου πω γιατί?
γιατί η Honda γ@μάει και δέρνει
....
ντάξει... ηρέμησα τώρα... που υπογράφω? ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
makissssssssss![]()
βοήθεια....έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό με τα αυστριακά πορτοκάλια των τρεις κι εξήντα.....
![]()
![]()
![]()
πλάκα κανεις ετσι????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Η μηχανή είναι να σε καυλώνει, να σε πηγαίνει, να μη στα σπάει να είναι μηχανή..
και το CBFάκι είναι διαμάντι, ακούραστο και γαμάει πολλά γΛήγορα μηχανάκια τόσο σε μηχανολογική αξιοπιστία, ροπή και γραμμικότητα όσο και σε ομορφιά...
εσύ παρε το ΚουΤουΜά σου, πάρε και κάνα κουβά κι εκεί πάνω στο βουνό που πας...
μαζί με τα σαλιγκάρια που σε προσπερνάνε μάζευε και τις βίδες που πέφτουν από τον "εξαεριωτήρα" σου... για αυτό τα έχεις μάθει καλά τα μηχανολογικά...
με το χρέπι που καβαλάς τι άλλο να κάνεις... ενώ εμείς με τα Honda μας και μάλιστα με τα CBF ασχολούμαστε με καρινούλες, καπακάκια, ομορφιές, huggers κλπ. ... να σου πω γιατί?
γιατί η Honda γ@μάει και δέρνει
....
ντάξει... ηρέμησα τώρα... που υπογράφω? ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είπα... ηρέμησα τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πλάκα κανεις ετσι????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
άιντε, φύγετε τώρα... "Εξέλθετε από το σύστημα" τα συνεργεία κλείνουν σε λίγο...
Kάθε Τετάρτη Μάστορα
κοιτάξατε κάνα ημερολόγιο σήμερα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: dukas, δεν έχει να κάνει με εσένα.... με τον ΝτουζλαΜΑΝ έχουμε θέμα...:rotflmao:
Eγώ νόμιζα ότι ήταν Κ άθε Τ ρίτη (λογικό άλλωστε γιατί την Δευτέρα συμμαζεύουν τα δικά τους και πιάνουν των πελατωνενενε από Τρίτη)Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
είπα... ηρέμησα τώρα...
Kάθε Τετάρτη Μάστορα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
το ξέρω ρε..αλλα εμεις οι κατεμάδες είμαστε φαμιλια...Ολοι για έναν και ενας για όλους..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
είπα... ηρέμησα τώρα...
άιντε, φύγετε τώρα... "Εξέλθετε από το σύστημα" τα συνεργεία κλείνουν σε λίγο...
Kάθε Τετάρτη Μάστορα
κοιτάξατε κάνα ημερολόγιο σήμερα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: dukas, δεν έχει να κάνει με εσένα.... με τον ΝτουζλαΜΑΝ έχουμε θέμα...:rotflmao:
γιαυτο τωρα που θα γυρνας σπίτι ..μακρυα (καλα και να θελες να σουν κοντα..δε τα προλαβαίνεις..) απο πορτοκαλί μηχανακια..:rotflmao:
Ο στόχος επετεύχθη ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Φούστη άντραΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο στόχος επετεύχθη ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: να δω ποιος καθαρίζει τώρα εδώ μέσα.....![]()
Εγώ όταν τα συναντώ πάντως απομακρύνομαι...
Μια οι μπιέλες, μια τα κάρτερ, μια τα κέντρα.... είπαμε to leave dangerously αλλά όχι κι έτσι![]()
![]()
You BETA believe...
Χαλαράααααα..:oΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
makissssssssss![]()
βοήθεια....έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό με τα αυστριακά πορτοκάλια των τρεις κι εξήντα.....
![]()
![]()
![]()
Μετά απο τέτοια δυναμομέτρηση τα λόγια μου επιβεβαιώθηκαν.
Και τα πράσινα και τα πορτοκαλιά τα έχουμε άνετα.![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μπραβο ρε συ Τασε!!!![]()
Τελικα την μετρησες την κουκλα! Ο Πανος και ο Βασιλης παντως, ολα τα λεφτα αυτα τα παιδια!!!![]()
![]()
![]()
Δεν δινεις και το τηλεφωνο των παιδιων, αν τυχον θελει κανεις αλλος να μετρησει τη μηχανη του;
Νίκος
Open Horizons