Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 85

Θέμα: 17 Νοέμβρη

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ρε παιδια, ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραφεις οτι θελει, αυτο σημαινει ελευθερια λογου. Μην προσπαθουμε να λογοκρινουμε και τα forum. Εξαλλου ο καθενας κρινεται για τα γραφομενα του.
    Στο κατω κατω ο ανθρωπος δεν μπηκε στο θεμα "καρινα για multistrada" να γραψει για το πολυτεχνειο...
    Και πρωτα απο ολα ειμαστε ανθρωποι και κοινωνικα οντα και μετα μοτοσυκλετιστες.

Φιλικα...

Ρε Στραντα με πρόλαβες γαμώτο.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Ρε κάπταιν, τώρα τι ακριβώς κάνουμε? Δηλαδή ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι? (όπως με διόρθωσες παλιότερα και είχες δίκιο?)

Σε πολιτικές συζητήσεις παρεμβαίνει και απαντάει. Δεν μπήκε στην διαμάχη μεταξύ V-strom και Transalp, να πει ότι επειδή το Transalp είναι παλιάς σχεδίασης, φταίνε οι μπάτσοι.

Και μηχανάκι να μην έχει, για ποιο λόγο να μην μπαίνει και να λέει την γνώμη του?

Δηλαδή εμείς οι μοτοσυκλετιστές είμαστε "άλλοι" από την κοινωνία? Είμαστε ελίτ? ή είμαστε σε μια γυάλα?

Για ξανασκέψου το λίγο...... πάντα φιλικά.

Να μου επιτρεψεις να πω οτι ειναι το συνεχομενο εντονο υφος και μονο σε πολιτικες κουβεντες που ενοχλει και πιθανολογο (χωρις να λεω οτι ειναι σωστο) οτι ενοχλει και το ακραιο των αποψεων!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Νομιζα οτι μπορω να γραφω ελευθερα σ αυτο το φορουμ.

Αν οχι, το σεβομαι απολυτα και θ αποχωρησω.

Περιμενω απλα να μου το επιβεβαιωσετε, με το να μου πειτε το τι ισχυει. Αν επισης κανετε ψηφοφορια και βγει μια συνισταμενη που λεει οτι δεν χωραω εδω και σας την χαλαω, παλι να μου το πειτε και θα το σεβαστω απολυτα.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Ρε Στραντα με πρόλαβες γαμώτο.
    Τα μεγαλα πνευματα, συναντωνται...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Να μου επιτρεψεις να πω οτι ειναι το συνεχομενο εντονο υφος και μονο σε πολιτικες κουβεντες που ενοχλει και πιθανολογο (χωρις να λεω οτι ειναι σωστο) οτι ενοχλει και το ακραιο των αποψεων!!
    Το συνεχόμενο έντονο ύφος του resistman ενοχλεί? Από όσο έχω διαβάσει εδώ, πολύς κόσμος μιλάει έντονα, και μην σου πω ότι βρίζει κιόλας.

Σχετικά με τις απόψεις, το επιχείρημα είναι πραγματικά φτωχό, και δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε σκεπτόμενους ανθρώπους.

Αν το τραβήξω παραπέρα, να διώξουμε και όλους τους κάγκουρες, γιατί χαλάνε την εικόνα μας,
    τους παλιοBMWδάκηδες, (ακούς caesarsk? ), και οποιονδήποτε δεν συμφωνεί.

Πιστεύω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή και να μείνει εδώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Νομιζα οτι μπορω να γραφω ελευθερα σ αυτο το φορουμ.

Αν οχι, το σεβομαι απολυτα και θ αποχωρησω.

Περιμενω απλα να μου το επιβεβαιωσετε, με το να μου πειτε το τι ισχυει. Αν επισης κανετε ψηφοφορια και βγει μια συνισταμενη που λεει οτι δεν χωραω εδω και σας την χαλαω, παλι να μου το πειτε και θα το σεβαστω απολυτα.

Όπα resistman, και βέβαια γράφουμε ελεύθερα. Τώρα τα υπόλοιπα τα αντιπαρέρχομαι (χωρίς να τα επιστρέφω, ακούς idi? ).

Ρε loukas τι σου ειπα και χαλστηκες; Σοβαρα ρωτω, δεν εγραψα κατι για να την πω σε καποιον

Παρεξηγησες κατι; Πες το μου και θα το λυσουμε, ειλικρινα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Ρε loukas τι σου ειπα και χαλστηκες; Σοβαρα ρωτω, δεν εγραψα κατι για να την πω σε καποιον

Παρεξηγησες κατι; Πες το μου και θα το λυσουμε, ειλικρινα.

Δεν χαλάστηκα με τίποτα resistman. Ίσα ίσα που χαίρομαι που λέμε και γράφουμε τα πάντα. Απλά μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να βάλεις κατά παντός

Εγώ ψιλοζαπάροντας είδα πριν λίγο το "ματς" στον άλφα, είμαι κάπου 300 χιλιόμετρα μακριά και δεν πολυζορίζομαι που και φέτος δεν πήγα. Οι μόνοι που κερδίζουν από τέτοιου είδους εμπόριο τρόμου είναι οι πολιτικοί -άντε και τα μέσα.

Τέτοιες μέρες θυμάμαι ότι η ουσία είναι ότι κάποιοι φοιτητές τα βάλανε με τη δικτατορία και αφού αρκετοί πέθαναν και γίνανε και άλλα πράγματα η χούντα έπεσε. Θυμάμαι όμως και όταν εγώ πήγαινα στη πορεία του Πολυτεχνείου, γιατί πήγαινα, τι ένιωθα και γιατί αηδίασα στο τέλος και σταμάτησα να πηγαίνω.

Για παράδειγμα, το ογδόντα τόσο, αφού πέρασε η "κόκκινη" μεριά της πορείας, όταν οι μαύρες σημαίες πλησίαζαν την αμερικάνικη πρεσβεία, και λέγοντας σε ένα κολλητό "κοίτα να δεις που την ίδια στιγμή που θα ρίξουν οι μεατζήδες τις πέτρες προς τους μπάτσους, την ίδια στιγμή ακριβώς θα αρχίσουν τα δακρυγόνα και θα μας σπρώξουν στα στενά", μετά από δύο στιγμές αυτό ακριβώς έγινε. Για αυτούς που δεν το κατάλαβαν, την ίδια στιγμή που οι πέτρες ήταν ένα μέτρο πάνω από τα κεφάλια αυτών που τις έριξαν, άρχισαν τα δακρυγόνα να πέφτουνε.

Ενώ τρέχαμε στο γνωστό στενάκι κάποιοι θερμόαιμοι σπάγανε καθρέφτες κλπ (ή ότι βρίσκανε, με κομμάτια από ξύλα που όλως τυχαίως βρεθήκανε σε ανοιχτή οικοδομή στο δρόμο της πορείας).

Κάποιοι συνεχίσανε τρέχοντας, ενώ άλλοι εγκλωβίστηκαν και αναγκάστηκαν να μπούν σε γειτονικές πολυκατοικίες -σε τρεις συγκεκριμένα, και επειδή πέρασα και από τις τρεις μέσω ταρατσών, σε όλες ανοίγαν τις πόρτες οι νοικάρηδες και αφού φώναζαν στα παιδιά να μπουν μέσα τα κρύβανε μέχρι να φύγουν οι μπάτσοι. Στη τελευταία που έκατσα αρκετά, οι άνθρωποι μέχρι και ψιλά θέλανε να μας δώσουν για το λεωφορείο... Μετά άκουσα ότι τα ίδια γίνανε και στις άλλες.

Η ουσία είναι ότι στη συγκεκριμένη πορεία το μπουλούκι που έτρεχε πανικόβλητο, δεν είχε ούτε δολοφονικές τάσεις (παρά τα ξύλα), ούτε σπάσανε τα πάντα (με ελάχιστες εξαιρέσεις, σε τέτοιες πορείες πάντα υπήρχαν κάποιοι με αρκετά θολωμένο μυαλό ώστε να γουστάρουν μόνο να σπάνε τα πάντα), το μόνο που είχε ήταν μια ψευδαίσθηση ότι κάποιοι βλέποντας τη πορεία θα συμμερίζονταν την άποψη ότι ενός άλλου είδους δικτατορία ήταν (και είναι) σε ισχύ.

Αναρχικός; Μόνο στο μυαλό μου ίσως. Στη πραγματικότητα, καί τους νόμους τηρώ, καί τις αρχές φροντίζω να μη προκαλώ (τόσο ώστε να μη ξυπνάω συχνά πίσω από κάγκελα δηλαδή), καί δε με πολυενδιαφέρει πια γιατί προτιμάνε κάποιοι να μην έχουν παιδεία, υγεία, ευημερία και ισονομία για όλους κλπ, αλλά να ψηφίζουνε καραγκιόζηδες για να μονιμοποιηθεί ο γιόκας τους σε μια δουλειά του κώλου.

Η ελευθεροτυπία είχε γράψει τότε ότι οι "αναρχικοί" είχαν μπει με τη βία στα διαμερισματα των "τρομοκρατημένων" ενοίκων, πράγμα που φυσικά δεν ήταν αλήθεια. Τότε σταμάτησα να διαβάζω εφημερίδες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Επειδή σήμερα είμαι ξανθιά. Γιατί δεν ενώνετε τα 2 Threadakia να παρακολουθούμε και εμείς οι υπόλοιποι με ένα refresh.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Δεν χαλάστηκα με τίποτα resistman. Ίσα ίσα που χαίρομαι που λέμε και γράφουμε τα πάντα. Απλά μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να βάλεις κατά παντός

οκ. Ειπα και εγω....

Παντως ακομα περιμενω καποιος να μου πει τι ισχυει. Περιμενω και θα ηθελα απαντηση σας παρακαλω. Ειναι ζητημα προσωπικης ηθικης και δεν θα το παζαρεψω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Εγώ ψιλοζαπάροντας είδα πριν λίγο το "ματς" στον άλφα, είμαι κάπου 300 χιλιόμετρα μακριά και δεν πολυζορίζομαι που και φέτος δεν πήγα. Οι μόνοι που κερδίζουν από τέτοιου είδους εμπόριο τρόμου είναι οι πολιτικοί -άντε και τα μέσα.

Τέτοιες μέρες θυμάμαι ότι η ουσία είναι ότι κάποιοι φοιτητές τα βάλανε με τη δικτατορία και αφού αρκετοί πέθαναν και γίνανε και άλλα πράγματα η χούντα έπεσε. Θυμάμαι όμως και όταν εγώ πήγαινα στη πορεία του Πολυτεχνείου, γιατί πήγαινα, τι ένιωθα και γιατί αηδίασα στο τέλος και σταμάτησα να πηγαίνω.

Για παράδειγμα, το ογδόντα τόσο, αφού πέρασε η "κόκκινη" μεριά της πορείας, όταν οι μαύρες σημαίες πλησίαζαν την αμερικάνικη πρεσβεία, και λέγοντας σε ένα κολλητό "κοίτα να δεις που την ίδια στιγμή που θα ρίξουν οι μεατζήδες τις πέτρες προς τους μπάτσους, την ίδια στιγμή ακριβώς θα αρχίσουν τα δακρυγόνα και θα μας σπρώξουν στα στενά", μετά από δύο στιγμές αυτό ακριβώς έγινε. Για αυτούς που δεν το κατάλαβαν, την ίδια στιγμή που οι πέτρες ήταν ένα μέτρο πάνω από τα κεφάλια αυτών που τις έριξαν, άρχισαν τα δακρυγόνα να πέφτουνε.

Ενώ τρέχαμε στο γνωστό στενάκι κάποιοι θερμόαιμοι σπάγανε καθρέφτες κλπ (ή ότι βρίσκανε, με κομμάτια από ξύλα που όλως τυχαίως βρεθήκανε σε ανοιχτή οικοδομή στο δρόμο της πορείας).

Κάποιοι συνεχίσανε τρέχοντας, ενώ άλλοι εγκλωβίστηκαν και αναγκάστηκαν να μπούν σε γειτονικές πολυκατοικίες -σε τρεις συγκεκριμένα, και επειδή πέρασα και από τις τρεις μέσω ταρατσών, σε όλες ανοίγαν τις πόρτες οι νοικάρηδες και αφού φώναζαν στα παιδιά να μπουν μέσα τα κρύβανε μέχρι να φύγουν οι μπάτσοι. Στη τελευταία που έκατσα αρκετά, οι άνθρωποι μέχρι και ψιλά θέλανε να μας δώσουν για το λεωφορείο... Μετά άκουσα ότι τα ίδια γίνανε και στις άλλες.

Η ουσία είναι ότι στη συγκεκριμένη πορεία το μπουλούκι που έτρεχε πανικόβλητο, δεν είχε ούτε δολοφονικές τάσεις (παρά τα ξύλα), ούτε σπάσανε τα πάντα (με ελάχιστες εξαιρέσεις, σε τέτοιες πορείες πάντα υπήρχαν κάποιοι με αρκετά θολωμένο μυαλό ώστε να γουστάρουν μόνο να σπάνε τα πάντα), το μόνο που είχε ήταν μια ψευδαίσθηση ότι κάποιοι βλέποντας τη πορεία θα συμμερίζονταν την άποψη ότι ενός άλλου είδους δικτατορία ήταν (και είναι) σε ισχύ.

Αναρχικός; Μόνο στο μυαλό μου ίσως. Στη πραγματικότητα, καί τους νόμους τηρώ, καί τις αρχές φροντίζω να μη προκαλώ (τόσο ώστε να μη ξυπνάω συχνά πίσω από κάγκελα δηλαδή), καί δε με πολυενδιαφέρει πια γιατί προτιμάνε κάποιοι να μην έχουν παιδεία, υγεία, ευημερία και ισονομία για όλους κλπ, αλλά να ψηφίζουνε καραγκιόζηδες για να μονιμοποιηθεί ο γιόκας τους σε μια δουλειά του κώλου.

Η ελευθεροτυπία είχε γράψει τότε ότι οι "αναρχικοί" είχαν μπει με τη βία στα διαμερισματα των "τρομοκρατημένων" ενοίκων, πράγμα που φυσικά δεν ήταν αλήθεια. Τότε σταμάτησα να διαβάζω εφημερίδες.

σωστα, πολυ σωστα

( και καλα εκανες και εκοψες την ελευθεροτυπια)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Επειδή δεν θέλω να με βγάλουν αντιδημοκράτη φασίστα κλπ. επιθυμώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Και μετά βαράτε!
    Είπα για το φόρουμ και τον resistman για ότι γράφει με βάση έναν και μόνο έναν λόγο.
    Είμαι υπέρ όλων των συζητήσεων και υπέρ του να ακούγονται όλες μα όλες οι απόψεις.
    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεκτοί και οι διαξιφισμοί και οι διαμάχες.
    Απλώς λέω ότι δεν μου αρέσει να μην γράφει κάποιος τίποτε άλλο παρά μόνο να παίρνει μέρος σε συγκεκριμένα και μόνο συγκεκριμένα ποστ.
    Και ακόμη περισσότερο με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.
    Αυτό δεν σημαλινει ότι δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να μιλά ελεύθερα απλώς λέω ότι εμένα δεν με ευχαριστεί αυτό.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    δεν ξερω αν εχετε δει ποτε ματαδες να κλωτσανε μηχανακια και να τα ριχνουν κατω και στα καπακια να συλλαμβανουν κοσμο -εκτος του black block εννοειται- και να τους τα φορτωνουν -μαζι και με πολλα αλλα-

ουτε και αν καποιοι εχετε παρεβρεθει σε πορεια -παλι εκτος του black block- μαζι με 2-3 εγκυους διπλα που ηθελαν απλα να διαδηλωσουν μαζι με τοσο αλλο κοσμο και ξαφνικα να σκαει η διμηρια απο στενακι καθετο στην βασιλισης και να διαλυει-γ@μ@ει τα πλυθη με τα δακρυγονα της (που παρεπιπτωντος ειναι απαγορευμενες χημικες ουσιες ακρως καρκινογονες χρισιμοποιηθεντες και στο βιετναμ μεταξυ αλλων.....του κεντρου των αθηνων δλδ)

ή αν εχετε ακουσει συζητηση ματαδων πριν απο πορεια να λενε οτι και σημερα θα περασουνε γαμω!!!

δεν εγκρινω πραξεις, αλλωστε δεν πηγαινω σε πορειες...not any more

απλα δικαιολογω τον -μη αν θελετε- "γνωστο-αγνωστο" που εκεινη τη στιγμη θα τα παρει κρανειο και θα αρχισει να αμολαει πετρες και να ψαχνει απεγνωσμενα σαλαμακια!

...α και κατι αλλο που πολυς κοσμος βλεπω οτι μπερδευει και καλο θα ηταν να ξεκαθαριζε. αναρχικος ΔΕΝ σημαινει χουλιγκαν
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Επειδή δεν θέλω να με βγάλουν αντιδημοκράτη φασίστα κλπ. επιθυμώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Και μετά βαράτε!
    Είπα για το φόρουμ και τον resistman για ότι γράφει με βάση έναν και μόνο έναν λόγο.
    Είμαι υπέρ όλων των συζητήσεων και υπέρ του να ακούγονται όλες μα όλες οι απόψεις.
    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεκτοί και οι διαξιφισμοί και οι διαμάχες.
    Απλώς λέω ότι δεν μου αρέσει να μην γράφει κάποιος τίποτε άλλο παρά μόνο να παίρνει μέρος σε συγκεκριμένα και μόνο συγκεκριμένα ποστ.
    Και ακόμη περισσότερο με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.
    Αυτό δεν σημαλινει ότι δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να μιλά ελεύθερα απλώς λέω ότι εμένα δεν με ευχαριστεί αυτό.

δυστηχως η ελευθερια του λογου δεν ειναι ευχαριστη για ολους
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ουδέν περί 17 Νοέμβρη φέτος....
    από menelaos46 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 01:46
  2. καλημερουδια 17 νοεμβρη
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2007, 12:03
  3. 17 Νοεμβρη
    από sotpag στο forum Off topic