Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 134

Θέμα: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Παρακαλω πολυ μην γραφεται τετοια πραγματα για κανεναν μεσα στο φορουμ!Εσενα φιλε μου Λουκαφιλμ πως θα σου φαινοταν το μυνημα σου απευθυνομενο σε εσενα?Δεν θα ηθιελες να βρισεις χριστους και δαιμονες μεσα στο φορουμ και γενικα να ξεκινησεις μια διαμαχη για κακη αντιμετωπιση του θεματος?

Και παρακαλω πολυ να μην το παιζουμε ολοι αγιοι!!Ολοι εχουμε καβαλησει την μηχανη μας η το μηχανακι μας χωρις κρανος εστω και για λιγη αποσταση!

Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετω!

Ετσι γραφεται?

Φιλικα Γιαννης-Gixxerakias

Προς θεού δεν είμαι αναμάρτητος. Και πολύ περισσότερο άγιος.
    Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο είναι ότι δεν σκέφτεται τι κάνει. Γι' αυτό δυστυχώς έχει ημερομηνία λήξης. (Όπως και όλοι μας βέβαια, απλά εκείνος λίγο πιο γρήγορα).
    Να αρχίσω να του φωνάζω για να βάλει κράνος, είναι ανώφελο. Από τα λεγόμενά του δενφαίνεται να έχει αποτέλεσμα. Οπότε απλά του λες την αλήθεια, ότι είναι τυχερός που ζει ακόμα, και του εξηγείς με απλά λόγια το μέλλον του.
    Αν τελικά τον σοκάρω και καταλάβει τι κάνει, τότε έχω κάνει το καλύτερο που μπορώ, πάντα μέσω ενός φόρουμ βέβαια.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Μην ανησυχείς φίλε μου. Εγώ δεν πρόκειται να σε βρίσω. Εξάλλου δεν θα παραμείνεις για πολύ ανάμεσά μας. Να μου πεις μόνο, που θα στείλω τα λουλούδια για την κηδεία σου.
    Σύμφωνα με την έκθεση MAIDS, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν, μέσα στην πόλη με μικρές ταχύτητες. Ακριβώς δηλαδή εκεί, που εσύ θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητο, να φοράς κράνος.
    Οπότε σε χαιρετώ, και σε ασπάζομαι από τώρα, και σου εύχομαι καλή ψυχή.

ωραία απάντηση :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
    :a28:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ωραία απάντηση :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
    :a28:
    Τι έγινε ρε μάγκες μας τρομάζει η αλήθεια? Δεν πειράζει πείτε του εσείς μπράβο, και μετά αρχίστε να κλαίγεστε για τα θύματα των δρόμων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Τι έγινε ρε μάγκες μας τρομάζει η αλήθεια? Δεν πειράζει πείτε του εσείς μπράβο, και μετά αρχίστε να κλαίγεστε για τα θύματα των δρόμων.

δεν είναι τόσο αυτό που λες
    είναι ο τρόπος που το λες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δεν είναι τόσο αυτό που λες
    είναι ο τρόπος που το λες

Ο τρόπος πολλές φορές χρειάζεται να είναι ακραίος.
    Δηλαδη τι μπορείς να πεις σε κάποιον, που σου λέει ότι ξέρω ότι κάνω λάθος, αλλά μου αρέσει το μαλλί μου να είναι "εντάξει"?

συμφωνω στο οτι πρέπει παντού και πάντα να είμαστε με φουλ εξοπλισμο...
    πράγμα το οποιο με ελαχιστες εξαιρεσεις τηρω.
    ο τρόπος σου όμως είναι παρα πολύ αιχμηρός με αποτέλεσμα να χάνει την ουσία.
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Γι' αυτό δυστυχώς έχει ημερομηνία λήξης. (Όπως και όλοι μας βέβαια, απλά εκείνος λίγο πιο γρήγορα).
    μπα..μπορει ενας να οδηγει ολη του τη ζωη χωρις κρανος κ να μην παθει ποτε του τπτ ενω αλλος που φοραει να παθει στην πρωτη βολτα.δεν σημαινει οτι ντε κ καλα εχει καποιος ημερομηνια ληξης!ετσι σκεφτονται οσοι αποκαλουν οοολους ανεξαιρετως τους μοτοσυκλετιστες ως μελλοθανατους....αλλα πολυ στο μακαβριο το γυρισαμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
    συμφωνω στο οτι πρέπει παντού και πάντα να είμαστε με φουλ εξοπλισμο...
    πράγμα το οποιο με ελαχιστες εξαιρεσεις τηρω.
    ο τρόπος σου όμως είναι παρα πολύ αιχμηρός με αποτέλεσμα να χάνει την ουσία.

Νομίζω ότι έχεις άδικο γιατί κατά την γνώμη μου η ουσία είναι να μείνεις ζωντανός. Το αιχμηρός στην περίπτωση του φίλου πιστεύω ότι είναι ο ενδεδειγμένος.
    Αν έχεις κάποιο καλύτερο τρόπο για να το καταλάβει, θα ήθελα να μου φέρεις ένα παράδειγμα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    μπα..μπορει ενας να οδηγει ολη του τη ζωη χωρις κρανος κ να μην παθει ποτε του τπτ ενω αλλος που φοραει να παθει στην πρωτη βολτα.δεν σημαινει οτι ντε κ καλα εχει καποιος ημερομηνια ληξης!ετσι σκεφτονται οσοι αποκαλουν οοολους ανεξαιρετως τους μοτοσυκλετιστες ως μελλοθανατους....αλλα πολυ στο μακαβριο το γυρισαμε.
    Κανείς δεν είπε ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι μελλοθάνατοι. Αυτές είναι γελοίες απόψεις ανθρώπων που αγνοούν τι έιναι η μοτοσυκλέτα και πως την χειρίζεσαι.
    Όντως μπορεί κάποιος να μην πάθει ποτέ τίποτα, αλλά όχι και να δικαιολογούμε την μη χρήση εξοπλισμού, λόγω καλού χτενίσματος.

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    Πρωτον δε προσπαθω να δικαιολογηθω επειδη δε φοραω κρανος.Απλα καποιες φορες δε θελω να το κανω κ απλα δε το κανω.Και μη μου πειτε οτι υπαρχει καποιος εδω που δε το εχει κανει!!!Δε μπορεις ομως να μου λες πως χωρις κρανος καποια στιγμη θα πεθανω γιατι μπορω ανετα να σου αποδειξω οτι αυτο δεν ισχυει.Με το κρανος ειμαι πολυ ποιο ασφαλης αλλα ειναι και πως οδηγαω.Αν συνεχεια παιζω με τη ζωη μου ειτε φοραω κρανος ειτε οχι θα σκοτωθω.Δεν θελω να ξεκινησω διαμαχη κ επισης ουτε λεω πως αυτο που κανω ειναι σωστο.Απλα καποιες φορες το κανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PriestBecause
    Πρωτον δε προσπαθω να δικαιολογηθω επειδη δε φοραω κρανος.Απλα καποιες φορες δε θελω να το κανω κ απλα δε το κανω.Και μη μου πειτε οτι υπαρχει καποιος εδω που δε το εχει κανει!!!Δε μπορεις ομως να μου λες πως χωρις κρανος καποια στιγμη θα πεθανω γιατι μπορω ανετα να σου αποδειξω οτι αυτο δεν ισχυει.Με το κρανος ειμαι πολυ ποιο ασφαλης αλλα ειναι και πως οδηγαω.Αν συνεχεια παιζω με τη ζωη μου ειτε φοραω κρανος ειτε οχι θα σκοτωθω.Δεν θελω να ξεκινησω διαμαχη κ επισης ουτε λεω πως αυτο που κανω ειναι σωστο.Απλα καποιες φορες το κανω...

Λοιπόν, για να μην το παιδεύουμε πάρα πολύ. Όλες οι ουσιαστικές έρευνες για τα ατυχήματα, δείχνουν ότι τα περισσότερα θανατηφόρα συμβαίνουν, σε μικρές κοντινές διαδρομές. Ακριβώς λόγω της χαλαρότητας και την έλλειψη προστασίας.
    Από παιδιά με οδηγικές ικανότητες, είναι γεμάτα τα νεκροταφεία. Οπότε το πως οδηγάς είναι μάλλον ατοπο. Απλά και να πέσεις με 5 χιλιόμετρα με την μηχανή σου, χωρίς κράνος αυξάνεται η πιθανότητα να πεθάνεις.
    Αν αυτά δεν τα καταλαβαίνεις, ή αρνείσαι να τα δεχτείς, για να έχεις το μαλλί σε καλή κατάσταση για την καφετέρια, τότε σου ξαναεύχομαι καλή ψυχή, και ελπίζω να είναι γρήγορο, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθείς.
    Αν αυτό σου λέω σε σοκάρει, και σε νευριάζει τότε ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ, και σταμάτα τις ηλιθιότητες του στυλ "Μου αρεσει να με χτυπαει ο αερας κ γουσταρω οταν βγαινω εξω να εχω τα μαλλια κομπλε."
    Αν εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι λέω, και να σε πειράζει ο τρόπος που στο λέω, εγώ μπορώ να ζήσω με αυτό. Το ζήτημα είναι εσύ θα ζήσεις?

Εγώ θα ξαναπώ ότι άν το κουτί (η TV) έδειχνε διαφημίσεις που να σοκάρουν αντί για τον κάφρο τον Τσαλίκη, και ζώνες θα φόραγαν όλοι, και κράνη, και πέτσινα, και γάντια, μπότες με κέβλαρ αβέρτα -κυρίως οι νέοι αναβάτες που εγγυημένα θα φάνε τουλάχιστον μία γερή τούμπα που μπορεί να είναι και η τελευταία τους αν δέν φοράνε εξοπλισμό.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι μέσα στη πόλη έχεις πιο πολλές πιθανότητες να σε ρίξουν παρά έξω απο αυτήν...
    Τι σκατά κάνετε μέσα στις πόλεις με μηχανή έτσι κι αλλιώς; Βγείτε όξω.

Μη περιμένετε να σας δείξω τα αρχαία εγκαύματα μου στα χέρια που ακόμα αχνοφαίνονται, και το ράγισμα-δέντρο στο κρανίο -αυτό δέ φαίνεται.

Φοράτε πάντα εξοπλισμό, στη καλύτερη περνάνε τα χρόνια και μόνο έντομα καθαρίζεις (γλιστράνε και ευκολότερα), στη χειρότερη με τη πιο αργή χαζοτούμπα παίζεις το κεφάλι σου κορώνα-γράμματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR

Re: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
    Επίκαιρη ερώτηση.

Ανεβηκε λιγο η θερμοκρασια, βγηκε ηλιος. Τσουπ!

Εκαναν παλι την εμφανιση τους τα παλικαρακια με τα τουμπανιασμένα street/ss, με τα δερμάτινα Dainese, τις racing μπότες, τα γάντια των 150ευρώ, το γυαλί των 200 και το ...ζελέ στο κεφάλι...

Και εμεις καθόμαστε σα τους μαλάκες πανω στο ΑΧ με τις λουνα-παρκ αναρτήσεις να ανησυχούμε για το τι μας περιμενει στο επόμενο στενό..
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ (Η ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ)ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ 'ΜΟΥΡΗΣ' ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!ΕΛΕΟΣ!!!!ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ!ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ 95% ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΝΟΣ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΑΣΗΜΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ DAINESE!!XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

αρχικα loukasfilm +10000 σε οτι εχεις πει μεχρι τωρα !!!!!!

και να προχωρησω σε οσους ζητησανε ατομο που δεν εχει καβαλησει χωρις το κρανος και να τους δωκω την παρουσια μου!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΣΤΗΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ...

και να καταληξω στο ομορφο ζελεδιασμενο, αεροχτυπημενο αγορι που ακουει στο nick PriestBecause.
    ακου φιλε...ΣΤΑ 2 ΥΠΕΡΟΧΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Η ΟΧΙ.
    φροντισε μονο να μη σου πολτοποιησει το κεφαλι μου το δικο μου αμαξι γιατι οταν θα σε βρω στον αλλο κοσμο θα σε πηδαω στην αιωνιωτητα!!!
    και επειδη μπορει να μη καταλαβες να σου το εξηγησω.το τι κανεις με τη παρτυ σου δε με απασχολει αρκει να μην ενοχλεις εμενα!αρκει να σεβεσαι και τα δικα μου δικαιωματα και ελευθεριες!!!
    εαν ομως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και σε κοπανησω εγω προσωπικα μια μερα με το αυτοκηνιτο μου και εξαιτιας του οτι δε φορας κρανος πας και ψοφησεις, θα εχουμε μερικα προβληματα του στυλ:τυψεις που εφαγα ενα μαλακα για την υπολοιπη ζωη μου (τι σου φταιω ρε τσογλανε???) και αρκετα φραγκα για το δικαστηριο που θα εχω για ανθρωποκτονια εξ αμελειας!!!

οπως λοιπον δε θα σου ητανε ευχαριστο το να δεις καποιον να σου πηδαει τη γκομενα...φροντισε και εσυ να μην πηδηξεις τη ζωη κανενος!!!!

λεωνιδας,gixerakias και ολοι οσοι τα χωσατε στον λουκα να σας πω οτι μερικες φορες ο κοσμος δεν σε ακουει αν απλα τον χτυπησεις φιλικα στην πλατη...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ
    ΣΦΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Απλα δεν εχεις ιδεα τι εγραψες.
    Γιατι αν ποτε μετα απο χρονια αποκτησεις εγκεφαλικα κυτταρα (αν ζεις) , και διαβασεις αυτο το πραγμα,
    θα κλαψεις γοερα.
    Στην τελικη χεστηκα.
    Δεν θα σε σωσω εγω, ουτε κυρηκας ειμαι, ουτε θα φορτωθω στους ωμους μου το βαρος το δικο σου.
    Θα το κανουν ομως αλλοι για σενα και θα ειναι πολυ χειροτερο πιστεψε με.

Υ.Γ
    Καμια μερα περνα απο την γειτονια μου.
    Θα ειμαι στο μπαλκονι με μια γλαστρα και θα περιμενω καποιον ξεκρανωτο να περασει.
    Οδηγα οπως θες και προσεχε οπως κανεις συνηθως, συμφωνα με τα λεγομενα σου.
    Το αποτελεσμα το ιδιο θα ειναι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Qiiz: Βρείτε τον κάγκουρα
    από vagtav στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2011, 12:01
  2. Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα
    από blackrose στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας